- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- HTPC (házimozi PC) topik
- Lézervágás, gravírozás
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thome
veterán
Mint az amnesia, maximum az nevelhet itt pluszban, hogy tűrnöd kell az idegesítő ai-t.
(#290) SchumiBácsi: Erre rájöttem, de ott ahol bebújtam a szekrénybe, nem volt asztal pedig oda mentem volna, gyorsabb oda bebújni.
(#296) NetTom: Igen ez még nagyon az eleje, de majd ha hazai pályán játszom otthon, nyugalomban, rendes hanggal, majd akkor fogom igazán élvezni, jelenleg laptop hangszóró + háttérzaj mellett nem a legjobb, lehet ez is rátett arra hogy ingerültebb vagyok a kelleténél.
Rewire dobozok csak az alien ellen jók, vagy más ellen is bevethetők? Mert volt hogy levegőt kapcsoltam át, de akkor kettőig nem láttam, gondolom az is segíti, késlelteti az észlelést? (Vagy csak az androidoknál jó ez? Mondjuk az android ha kicsit sötétebb helyen van, már 3-4 méterről nem lát szemből, legalábbis ez egy tapasztalat volt... )
Egyébként sokáig tökölni nem szoktam, mindig haladok csak általában guggolva. Mondjuk van hogy elkap az izgalom és gyorsan futok, hogy minél előbb elérjem a savepointot, vagy valamely necces folyosót átfutom ahol esély nem lenne az elbújásra.[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
Thome
veterán
Nyilván amikor játszódik a játék, ott ilyen a technológia tehát marhaság összehasonlítani az amnesia újkori fejlettségével, de azért az tök jó lett volna, ha a tárgyak mozgathatóak lettek volna, illetve némelyik ajtó (szekrény) ami manuálisan nyitható, azt te fogd meg és nyisd + csukd be.
Jó persze ne legyenek hülye igényeim, de azért elgondolni jó, ha a két játék pozitívumait összekombózni.
-
Thome
veterán
Amnesia: The Dark Descent pont neked való. ahhoz képest ez az alien semmi, az tényleg real rettegés, föleg hogy ott tényleg mindent te nyomsz, nincsenek ilyen QTE ajtónyitogatós bohóckodások.
Mondjuk hozzáteszem hogy ennek a játéknak is megvan a saját hangulata, számomra máshogy jön át, felnyomja az adrenalint de könnyedén merem játszani, az amnesia az totálisan más, ott valóban tudsz félni, mondjuk ott a hangulathoz adta a hang, meg ha megjelent a mumus és észrevett attól a hangtól a hajad égnek állt.
Whitezo: Ne add fel, az is jó játék, ha elkezdted be kell fejezni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Árháborúra számít az Xpeng kínai EV-gyártó, újabb 6000 dolgozót keresnek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FEJhallgatók
- BestBuy topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Elemlámpa, zseblámpa
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- EAFC 25
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- OHH ! Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB RADEON PRO 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Hibátlan állapotú & Garanciális Samsung Galaxy Z Fold 4 (512/12GB) + Gyári S-pen tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest