Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
And
veterán
"[..] ami tökéletes állatban volt mégis már 2 óráva tovább töltötte mint a másik hármat"
Úgy tűnik, akadnak még gondok a relatív olcsó kategóriában a töltésvég-detektálással. Amúgy az IPC-1(L) is tesz néha ilyet, legutóbb épp a régi (piros) AAA-méretű Tronic LSD-k töltésekor mondta azt öt perc töltés után, hogy "Full". Kisütésre tettem a cellákat, alig volt bennük maradéktöltés, és a tényleges töltés szinte el sem indult, mikor már be is fejezte. Négyből négy (!) cellával ezt csinálta. A következő menetben már normálisan feltöltötte mindet, mindet közel azonos, 1000mAh-s bevitt töltéssel.
"én közben rádugtam usb-re is tölteni cuccot, hogy ne 1000 mA legyen a töltőáram hanem csak 500 mA"
Nem ismerem annak a töltőnek a belső felépítését, de szerintem megenné a fene az egészet, ha úgy csinálták (volna) meg, hogy ha a fő rekeszekben való töltés közben USB-re dugsz valamit, akkor a rekeszek töltőárama lecsökken. Az áramgenerátor az minden körülmények között áramgenerátor marad, legalábbis töltéskor igen előnyös lenne, ha úgy maradna, különben az életben nem detektáljuk megfelelően a feltöltés végét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Apple MacBook
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Reklámblokkolók topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Tőzsde és gazdaság
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Eladó Apple iPhone Xs Max 256GB / 12 hó jótállással
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest