Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Aktív témák

• Mero1980

csendes tag

nagy fekete pontot szeretnék kérni a következő felhasználónak moonboykop ezt a cuccot 9800gt küldtem neki utánvéttel persze előtte 3szor is megkérdeztem tuti átveszi e azt mondta igen nyugodtan küldjem neki a kártyát 1 hete küldtem közben irtam neki hogy már átvette e azt moondta még nem mert nem ért rá mert dolgozott és hétvégén megy be érte később irtam neki volt e bent azt irta igen már nála a kártya most rakja bele a gépbe ma reggel pedig jött a postás és hozta vissza a kártyát irtam neki igaz kicsit durván de ezek után szerintem érthető
    és még azt irja vissza hogy ő átvette ott van nála nem tehet róla hogy a pénzt nem kaptam meg én hiába irok neki hogy a kártya már vissza jött hozzám ami a feladással együtt 3 ezrembe került azt mondja hogy a kártyám nem is jó nem is működik csak kérdem én honnam tudja mivel átsem vette a posta többszöri felszólitására és ráadásul még olyanokat is ir vissza hogy nem azt a kártyát küldtem neki meg hasonlók szóval teljesen hülyének akar nézni meg hogy a zotac helyett 1 sapphire küldtem na kérdem én megint honnan szedi mivel átsem vette össze vissza hazudozik a kártyát kibontottam a csomagból és abban az állapotban volt a csomagolás is ahogy postára adtam

Aktív témák