Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Norb3rto
őstag
Sziasztok!
Bacsisza kollégával vigyázni 5770 et vettem volna tőle holnap telefonon egyeztettünk délelőtt és most írt, hogy "eladta a vgat már tárgytalan"
anyagi károm nem származott belőle.
-
Lasy
veterán
válasz
ikiviki #12490 üzenetére
1:Az LCD é az rossz.irtam is neked hogy cseréld ki mert az kellett volna,
Az LCD teljesen új, már másnak is elsóztad ezt, hogy nem volt jó amit küldött. Most visznek tőlem még egyet. Így nem hinném, hogy rossz
2.A billyenytü panel felső része szakadt.
Több bill panelt is küldtem, abból az egyik teljesen új volt. A másik meg hibásként volt benne a hirdetésben is.
3.Nem is volt itt meghirdetve.
Itt is meg volt hirdetve, de nem csak ide fogom beírni...
4.Küldtem neked egy SE W200i függetlenül..kb 6 hónapja..És állitolag elltünt a Postán.
Én nem vettem át a w200at, mert nem jött meg, de amit én küldtem azt te másnap megkaptad. Míg te fel sem adtad a w200at. Akkor most ki vert át kit?Illetve hogy lehet hogy ugyan ezt írtad az SE-PORTÁLON is? hogy nem itt lett véve?
Tehát sehol nem vetted meg, de mégis elküldtem neked ez azért túlzás szerintem.
Gratulálok a hazudozásodhoz. -
mgoogyi
senior tag
Sziasztok,
Sesztakbence fórumtársnak egy bant, majd 3 hónapos huzavona után sem tudtuk lerendezni az ügyet.
Előzmények, amiket az üzleti vita topikba írtam:
[1]
[2]
[3]Röviden:
- február eleje G25 kormány 35k, rosszul csomagolta be, a váltó megsérült út közben ill. elszakadt a pedál vezetéke
- visszavenni nem akarta persze, aztán kivizsgáltattam a postával(1 hónap..) és megállapították, hogy a feladó a hibás
- megegyezünk, hogy megpróbálom megjavíttatni, ha sikerül, akkor fizeti a javíttatást,
ha nem, vissza az egész
- nem sikerült megjavíttatni ( A javítás költsége pedig olyan formában hárult rám, hogy segítettem a szerelő haveromnak egy program megírásában.), egyezkedünk, hogy akkor vissza az egész, hogy majd egy havernak eladja 20k-ért. Erre mondom, hogy annyit nekem is megér a kormány+pedál, küldjön vissza 15k-t, Azt mondja ok, msn-en beszéltük, meg is van a screenshot. Húsvét utánra beszéltük, hogy akkor küldi.
- húsvét után 2-3 héttel ráírok, hogy mi lesz már, sacc 1 hétig semmire nem reagál, aztán írom, hogy kap 1 hetet, aztán rendőrség
- erre már válaszol és jön azzal, hogy bizonyítsam, hogy tényleg rosszul működik a váltó, kérdezem hogy, esetleg levideózni tudom, hogy nem veszi be a fokozatokat, de ha akarja, vissza is postázom. Erre azt mondja, elég ha a pedál elszakadt vezetékéről küldök képet ?!?-> elküldöm a képet, amit azután csináltam, hogy kivettem a dobozból február elején, azt mondja, hogy ok, a héten megy a pénz (ez előző héte valamikor volt).
- ma jött meg 9k.. a 15 helyettBant neki, elmehet a jó francba ez a tetű. A acc-ot ketten használják egyébként, egy testvérpár. Én az idősebb 18 évessel bizniszeltem, az öccsé az acc.
http://logout.hu/tag/sesztakbence.htmlGoogyi
-
Sanyabá
senior tag
válasz
hdpeti #12483 üzenetére
Ezzel a mcica0620 nekem is lett volna egy üzlet. Panasonic DVD írót árult,priviben meg is beszéltük az árat.Én mondtam hogy mivel újonc,ezért küldje az árut,és én utalok.Erre mondja útánvéttel küldi,ekkor már gyanússá vált.Mondom egy barátom pont arra jár és érte megy.Azóta nem lehet elérni( 3hete) de talán jobb is így.Tehát ÓVATOSAN vele!!!!
-
ikiviki
aktív tag
Na ide figyelj ..
1:Az LCD é az rossz.irtam is neked hogy cseréld ki mert az kellett volna,
2.A billyenytü panel felső része szakadt.
3.Nem is volt itt meghirdetve.
4.Küldtem neked egy SE W200i függetlenül..kb 6 hónapja..És állitolag elltünt a Postán.
De nem, mert átvetted..Ja mellesleg az LCD-é az bontott volt .nem uj..
Ugyhogy ki vert át kit?Akkor miről beszélsz..
Nagy fekete pont Lasy-nak..Ja és én akkor nem háborogtam .de kideritettem hova adtad ell.
-
törölt tag
Üdv!
[Kulcsár67] kollégával lenne problémám, ezen üzlet során akadt.
(2009.11.03)Kerestem egy bontott laptop-billentyűzetet és ő készséggel felajánlotta szolgálatait.
(2009.12.04) eltelt egy hónap(és kb.: 30 üzenet) mire sikerült postáznia a billentyűzetet.
mire ideért az 5K-s billentyűzet már 7k-ba került mert neki nincs bankszámlája...
A termék nem az a típus volt mint amit kértem, nem volt rajta NUM-pad...
(2009.12.09) Keszegesen vissza küldtem neki a billentyűzetet és megegyeztünk hogy a vételárat(5K) befizeti a számlámra.
(2010.01.30) haladékot kért február közepéig.
(2010.04.27)az átutalás még mindig nem történt meg, és nem válaszol a privát üzenetekre.ha valaki összeakad vele akkor legyen óvatosabb!
-
Lasy
veterán
ikiviki forumozónkal nem érdemes üzletelni.
Igaz üzleteltem már vele nem egyszer, de most nagyon átvágott.
Hirdettem egy K770 alkatrészt szinte minden megvolt hozzá, illetve egy K770 LCD-t zsír új csak kipróbálva volt.
Megbeszéltük, hogy küld egy K510 et ami W200 szoft van.
OK mehet a csere, erre én feladtam, de ő este írta, hogy nem küldi, mert a joy nem tökéletes.
Mondtam, hogy küldjön helyette mást.
Most már majdnem 1.5 hónap letelt, és csak annyi választ adott, hogy te nem szoktál dolgozni?
Nem értem, mindig fent van mindenhol, de választ nem akar adni.
Akkor most mi van, buktam rajta 4-5000.- forintot, és mint látom nem én vagyok az első. Pedig mint írtam volt már vele nem egy üzletem...
Nagyon sajnálom, de most már ideje volt leírnom, mert nem válaszol a privimre. -
MuFFo
tag
Egy közepesen nagy minuszt RentonR kollégának. Egy hűtőt akart eladni, [link] három napig folyamatosan hívtuk, miután fixre le volt beszélve a dolog, de nem vette föl. Ez nem volt szép dolog kolléga úr!
-
Chipyttababy
csendes tag
6000 Kecskemét, Szabadság tér 5. Itt nyitották a számlát, itt van az a LAFO fiók, az biztos, hogy nem Veszprém vagy Sióagárd. Ha ez segít.
-
Chipyttababy
csendes tag
válasz
hdpeti #12483 üzenetére
Ez OTP Bács-Kiskun megyei LAFO fiók, ha ez segít, az én bankom ultraszuper, ha beírod a számlaszámot, kiírja a bankfiókot. Ez tuti, mert megállapította az internetbankom, így utalás nélkül. Hajrá rendőrök, indulhattok oda! Veszprém a Dunától nyugatra van, ez viszont a Duna-Tisza közén.
-
hdpeti
tag
Üdv.
Újabb csalóba futottam bele!Ps3 játékot vásároltam 7500Ft-ért,aminek az árát elutaltam azóta sekép-sehang!Kamu vaterás felhasználónevet adott meg!
Itteni felh.neve:mcica0622 VIGYÁZZATOK CSALÓ!!!!!Adatai,amik nem biztos hogy valódiak:Mórai Cecília Sióagárd,vagy Veszprém!!
Adatok amik biztossakarkas Norbert OTP 11773322-00465825 -
theartofdota
tag
Bejelentenék egy csalót, nincs értelme tovább várni:
emelne2
A történet a következő:
Jelentkezett a hirdetésemre, amiben ramot kerestem és felajánlott 2x 512Mb 667Mhz Kingston DDR2-es RAM-ot. 3000 Ft-ban egyeztünk meg+ (400 Ft posta)
Mivel az aláírásában bevan linkelve a vatera accja, így előre utaltam. 300 Ft-ot kért ajánlott postára, még jóhiszeműen megfejeltem egy 100-assal, h biztos elég legyen.
11-én elutaltam a pénzt. 14-én ráírtam, h mégis mi újság van, válaszában csak hebegett- habogott, h mennyire szétszórt, meg milyen névről utaltam,hova küldje, merthogy kitörölte a beszélgetésünket. Mind1 megírtam neki még1x a címem meg honnan utaltam.
15-én írt, h pénteken tudja feladni a ramokat.
17-én ráírtam még 1x , h mi a helyzet. Jött a már megszokott kaliberű válasz, közbejött valami stb, hétfőn tudja feladni.
17-én, 19-én és 20-án még írtam neki, semmilyen válasz nem jött, pedig naponta fennt volt
19-én volt fennt utoljára, nem válaszol. Gmailos e-mail címére is írtam, semmi válasz.
Kiss Norbert
Kenderesi lakos (Jász-Nagykun-Szolnok-Megye)
vatera accja, amit rendszeresen látogatMivel valós anyagi kár ért ( 3400Ft) kérném a fekete pontot neki és kitiltását is- az esetleges újraregjeire is-, h másokat ne b@szhasson át!
-
fer
őstag
válasz
kukinyo #12477 üzenetére
Lehet rosszul kezdtem az egészet! Akartam venni egy hd5770-et, meg is egyeztünk, csak kezdett furcsa lenni az egész (már a 24k ára is), mármint a feladás körüli hercehurca, hogy nem ő adja fel, hanem valami haverja, és neki megy majd a pénz, mert így fizet ki egy tartozást, én általam!
Elvileg, már fel lett adva a csomag, csak nem hagyott nyugodni a dolog, és írattam az egyik haverral neki egy levelet, hogy őt is érdekli a vga, erre ez a szemét azt mondta neki is, hogy ok meg van még, és postán el tudj küldeni neki is, innentől már gondoltam, hogy egy csaló van a háttérben! Na akkor küldtem neki egy lebuktál levelet, azóta nem hallani róla semmit, még a telefonja is állandóan ki van kapcsolva! Na most ezek után szerinted mi lehet abban a csomagban? -
fer
őstag
Na én is összeakadtam egy csalóval, már volt róla szó, itt a fórumon! Vizler Attila! Van tőle egy csomagom, ami a postán vár, azt mondták 10 napig vissza tudják tartani! a súlyából ítélve nem egy hd5770 van benne, hanem legalább 3db! írtam neki, hogy ha nem utalja vissza az előleget amit fizettem, akkor a haver (aki volt rendőr), szerez parancsot és felnyitjuk a csomagot, és ha kamuzott megindítják az eljárást ellene!
-
Dudu67
tag
válasz
Rudiaszarvas #12472 üzenetére
Kifejtenéd kicsit bővebben?
Üdv Dudu
-
Rudiaszarvas
tag
mcica0622 megérdemel egy fekete pontot! Nem ajánlom senkinek hogy üzleteljen vele!
Inkorrekt és semmibe veszi az embert! Vigyázzatok vele! -
king1367
csendes tag
jumbi90 fórumtársnak kérnék egy feketét. Még régebben cseréltünk egy rossz W910i-t egy állítása szerint 6600GT-re, és nem rég derült ki, hogy valójában 6600 lett belőle. Hiába, hogy régi az ügy, de azért mégsem azt kaptam amit vártam.
-
Majd 5 év korrekt üzletelés után kell írnom ide.
hirdetett egy alaplapot, megegyeztünk, hogy postára adja, több privit is váltottunk és telefonon is beszéltünk, minden alkalommal korrektnek tűnt és minden alkalommal azt mondta, hogy már feladta a csomagot, ajánlva. ehhez képest hiába kértem, nem kaptam képet a feladóvevényről és persze a csomag se jött meg. utánvétes lett volna, tehát nem fizettem előre, viszont a másfél hetes tökölés miatt egyéb anyagi kár ért. utolsó 2 próbálkozásra már a telefont se vette fel.
őszintén szólva nem értem a dolgot, megírtam és mondtam is neki, hogy nem gond, ha eladta másnak, de szóljon, mert akkor gyorsan kell vennem egy másik lapot. minden alkalommal azt mondta, feladta a csomagot. nem hiszek neki.
ennyi, igazából csak annyit mondanék, hogy sajnos megbízhatatlan a srác.
-
aram01
nagyúr
rátok bízom hogy adtok e fekete pontot neki vagy sem
megegyeztem egy telefonra captiano10 "kollégával" megbeszéltük az árat és az időpontot.erre látom ezt a hirdit.írok a srácnak hogy akkor megegyeztünk vagy sem? erre vissza ír hogy családi okokból nem tudja eladni a telefont.Előjött a kisördög kérdezem a másik vásárlót sikerült e megegyezni a telefonra és vissza írt hogy köszöni érdeklődésem igen.Még jó hogy nem mentem el a találkozási helyre,úgyhogy nagyon nem ajánlom eme tagunkat -
zsolesz010
senior tag
v.petike, azaz V. Péter (név, e-mail cím, telefon a linkelt hirdetésében).
Azt hiszem, 1 hónap után felesleges tovább várnom.
Március 21-én érdeklődött 7200rpm-es notivinyóról, kérdezte, van-e nagyobb kapacitású is. Mondtam, hol vehető át, és mondtam, nincs nagyobb.
Válasz nem jött, de másnap, március 22-én felhívott, hogy aznap elviszi, estig mindenképp hív, hogy mikor érkezik. Nem jött, nem hívott.
Március 23-án hívott, hogy kellene neki a vinyó, jön érte, mondtam, hogy vannak nálam, de jöhet a korábban említett helyre, megoldjuk.
13k volt a vinyó, és még vitt egy külső racket, ami 2.3k, összesen 15.3k. 20k-s bankjegye volt, nem tudtam visszaadni, javasoltam a sarki boltot váltásra, mondta, menjek már le vele, hogy ne kelljen visszajönnie, mondtam, vendégem van, nem megyek.
Lement, váltott, ideadott 13k-t papírpénzben, és egy marék 200-as érmét, amit naívan nem számoltam meg, és még vissza is akartam adni neki egy százast, gondolván, mivel páros, biztos 2.4k-t adott. Azt mondta, nem kell a visszajáró, elköszönt, távozott.
Nem sokkal később számoltam, kiderült, hogy összesen 7db érmét kaptam, 1.4k-t a 2.3k helyett. Hívtam, mondtam, mi a helyzet, azonnal mondta, hogy este elugrik az elmaradt összeggel. Késő délután még felhívott, hogy nem látja a Win a vinyót, telefonon elnavigáltam a partícionáláshoz és formázáshoz, egyetlen szóval sem említette, hogy mégsem jön rendezni az elmaradt 900ft-ot.
6 napot vártam, Március 29-én írtam neki. Semmi reakció, minden nap többször bejelentkezett és foglalkozott a hirdetéseivel. Március 31-én ismét írtam, semmi. Április 1-jén ismét, erre már jött válasz.
Hogy másnap bármikor jó neki az általa említett metrónál, hívjam bármikor. Semmi arról, hogy miért nem jött, ahogy ígérte. 640ft-os oda-vissza út mellett értelmetlen lett volna az általa korábban ígértektől eltérni. A korábban válasz nélkül maradt utalási lehetőséget ismét felajánlottam, hiszen kényelmesebb.
Jött a válasz, miszerint ő dolgozik, ezért az utalás kilőve.És hogy 300ft feletti üzemanyagárral neki is pénzbe van az utazás. Megjegyzem, akkor is 300 felett volt az üzemanyag, amikor ígérte, hogy még aznap elugrik az elmaradt összeggel. Pár percre rá még 2 privát, miszerint látta, hogy hirdetek Dell Studio laptopot, ha beszámolom az Acer gépét, érdekelné.
Április 2-án válaszként írtam, hogy akár hétvégén éjfélkor is utalhat, nem számít, hiszen a számlavezető rendszer nyitásakor végrehajtják a tranzakciót. Felajánlottam még a postai utalványt és a rózsaszín csekkes lehetőséget, feltételezve, hogy postára azért biztos járnak számlákat fizetni, és mondtam, hogy a Dell gépet hétvégén elvileg elviszik.
Azóta se banki úton, se postai úton, se a korábban azonnal megígért személyes úton nem kaptam meg a pénzt, és 22 napja válasz sem érkezett, de a ph-t rendszeresen látogatja. Egyrészt volt egy ígéret, másrészt utalás bármikor kezdeményezhet, harmadrészt ha ezek nem működnek valamilyen oknál fogva, akkor pl. számlák befizetésekor ott a postai út. És persze 3 hete nem reagál.
Utána kellett volna néznem, így nem vártam volna eddig.
Megjegyzem, a helyszínen alapból még fizetni akarta a teljes összeget, nem feltételezem, hogy szándékosan adott kevesebbet azért, mert nem mentem le vele váltani, és azonnal felajánlotta, mikor hívtam, hogy rendezi a maradékot, amiből az jött le, már tisztában van vele, hogy kevesebbet kaptam. Ellenben az ígéret elfelejtődött, ahogy a 900ft és a válaszadás is.
A saját magam által írt privát üzeneteket közzétehetem, az övéit nem. A fentebb leírtakat maradéktalanul alátámasztja így is.
Fekete pont a valós anyagi kárért. A többiért a szabályzat nem teszi lehetővé. -
novicento
csendes tag
válasz
ZozzHUN #12461 üzenetére
Így van, írják, hogy a 2.x (less a2dp) "backward compatible" az 1.2-vel. Bluetooth_v1.2
Én ellapoztam, hogy az 1.2 meg visszafelé kompatibilis az 1.1-el.. -
ZozzHUN
addikt
válasz
novicento #12460 üzenetére
Google a barátod Avagy mégis megoldható, csak jó GPS-t kell találni.
Wiki a barátnőd Itt azt írják hogy 1.2-ig kompatibilis, én sajnos még nem tudtam 1.1-el összekapcsolni, de kedvedért meg fogom próbálni más 1.1-es eszközzel.
Bluetooth 2.1+EDR (Mivel az iPod Touch-ban ez van)A fröcsögésedre hogy "Az ÖSSZES Bluetooth funkcióval ellátott Apple termék KIZÁRÓLAG BLUETOOTH HEADSET PÁROSÍTÁSÁRA ÉS HASZNÁLATÁRA ALKALMAS." Kipróbáltam Nokia E51-el, Sony Ericsson C902-vel, ezek tényleg Bluetooth 2.0-t használnak, de valamiért ezekkel sem ment a GPS
Pedig a P990i is ezt használja. A különbség annyi, hogy az előbbi két készülék támogatja a Stereo Headset-et (ez viszont csak szoftver kérdése, nem hardver)
Végül, de nem utolsó sorban, a szép kinyilatkoztatásod, hogy nehogy kapjon negatívot, picit ... értelmetlen. Én NEM kértem negatívot Anal-nak, magát védte, de engem nem károsított meg, egyszerűen jobban kell vele vigyázni, és akkor neki se lesz baja elégedetlen vevőkkel, és a vevőknek se vele
Olvasd el a beszélgetést részletesebben, meg az első hozzászólást a topicban, hogy miért jár a negatív valójában. -
novicento
csendes tag
válasz
ZozzHUN #12436 üzenetére
Már megbocsáss, de ez a hozzászólás maximális hozzáértésed tükrözi.
Ha ugyanis dobozos az iPod Touch-od, akkor jár hozzá Fucking Manual, ami arra való, hogy Read. (remélem a tradícionális opensource közhely használata nem minősül az én személyes profanitásomnak).Ha nem, akkor az internetről letölthető.
Vagy közös, bár olykor hálátlan barátunk, a Google, fejlett fórumkereső funkciójával is örömmel, és ingyen (=alapárban) siet segítségedre.
Ha kéred.Persze, a megértéshez szükséges néhány olyan angol szó, mint a "supports", "audio", "headset", "profile", valamint az "only", megértése.
Hátha nem lenne kedved az ellenszenves blablában turkálni, így kiemelem.
Az ÖSSZES Bluetooth funkcióval ellátott Apple termék KIZÁRÓLAG BLUETOOTH HEADSET PÁROSÍTÁSÁRA ÉS HASZNÁLATÁRA ALKALMAS.Ezenkívül:
A Bluetooth protokoll, csakúgy, mint a legtöbb, nem ön-halálraítélő változat, LEFELÉ KOMPATIBILIS.Tehát ha valaki azt állítja, hogy a Bluetooth 1.1 eszköz nem megy egy Bluetooth 2.0 host-al, az konkrétan kimeríti a szakági ignorancia fogalmát.
Ez, szerintem, egy "droidlakta" Terminal mobilfórumon teljesen megszokott.Itt azonban azt hittem, a legújabb ultratuning videokártya, valamint anyuci jólmenő munkahelye (=HÁROMDÉMÁRK) közötti összefüggésen kívül némi ISMERETTEL is rendelkezik a tagok jelentős része...
Kérném tehát a T. Házbizottságot, amennyiben ezen ügyből kifolyólag jelen pillanatban esetleg "egyszerűsített eljárásban" már megítélték "Anal" (bízom benne, a matematika jellegű felsőoktatási tárgy "rövidített formája" inspirálta a nick genezisét) kollégának a negatívot, szíveskedjenek azt semmisnek nyilvánítani.
Egyébként a trémobil, valamint a vodkafon software-es (nahát, nocsak! a pannon tényleg nem! okos okos) telefonok olyan szinten le vannak ostobítva, hogy az olyan hálátlan előfizetői magatartás, mint az elvárt díj megfizetése nélküli csengőhang- vagy fénykép-átküldés, vagy a BLUETOOTH GPS használata, eleve halálra van ítélve.
Kérem továbbá a T. Ház Elnökét, vagy az erre feljogosított személyt, hogy - méltatlan hangvétel alapú (ki)szerkesztési eljárás esetén az egész hozzászólásom törlése helyett szíveskedjen csak a megfelelő részt kitörölni. Áldozatos munkáját ezúton is tisztelettel köszönöm.
-
novicento
csendes tag
válasz
Bagira01 #12369 üzenetére
Anélkül, hogy explicit védelmembe vennék akárkit, azért megkérdezném, hogy ez most komoly-e.
Én azt hittem, negatív annak jár, aki mondjuk megkapja a pénzt és nem küld semmit, ilyesmi.
Ha mondjuk 5 órát utazol fel biankóra Pestre, akkor talán még OK (de itt is a költségek miatt alapvetően).Az "elmaradt haszon", meg lemondott kocsmázás és hasonlók ugyan ne számítsanak már károkozásnak!
Más kérdés, hogy azért valamit ki lehet bökni, hogy "bocs, beszart az utolsó pillanatban", vagy valami...
-
jFox
addikt
Fekete pontot kérnék Zséé... fórumtársnak.
Egy drótnélküli PS2 kontrollert vettem tőle, leírása szerint hibátlan állapotban. Amikor megkaptam az elemtartó oxidos volt (valószínűleg belefojt pár elem), amit megkapirgálva sikerült működésre bírnom, viszont az egyik analóg joy része is rossz, előre megy folyamatosan és hátra húzva alig megy hátrafelé. Valószínűleg javítható, de nem erről szólt a megállapodás. Írtam neki, de még csak válaszra sem méltatott.
Végülis ezért megy a fekete pont. Ha leaglább annyit ír, hogy "bocs, már régen használtam és úgy emlékeztem, hogy hibátlan." semmi gond. -
sanci07
csendes tag
ÜDV.
Szeretnék bejelenteni egy megbízhatatlan aljas tagot: akvaterv-et aki írt nekem Szombaton ,hogy tartsam jégen 7600 Asus vga-m keddig és írt ,hogy nem kell neki ! ráadásul most!
mondta ,hogy kedden tutira lesz üzlet.. és volt 2 vevőm aki érdekelte volna a 7600 asus vgam legyenszivesek egy nagy fekete pontot adni akvaterv nek! köszönöttel:Sanci -
Jézus1969
tag
ildi6300 fórumtársnak adnék fekete pontot egy "walkman matricát" vettem volna tőle előre is küldtem a pénzt kb egy hónapja de nem küldi a matricát és apénztse vissza azt irja mindig hogy nincs ideje bemenni a postára ,már visszasem ir. nem tudom hogy mit tegyek?
nem az 500ftmiatt de hogy lehet ilyen becstelen valaki ? akkor mondta volna azthogy ne küldjem neki a pénzt mert nem megy postára. erről enyit. -
törölt tag
Jó napot!
Átvertek! :S
balbe610 -tó [link] vettem 1db iphone 2g-t amit itt a prohardveren hirdetett [link] a hirdetésben az áll hogy "A készüléken apróbb karcok vannak, de semmi komoly. (horpadás, ütődés nincs)"
Ez így igaz ,de már a személyes átvételnél kiderült hogy a telefon power gombja nem üzemel."amiről ő nem tudott".A mikor tovább vizsgáltagattam a telefont akkor kiderült hogy a fülhallgató kimenete se szól ,de ebben nem voltam biztos mert elég rossz fülhallgatóm volt és balbe610 azt mondta hogy neki működött.A megbeszélt hibák miatt engedett az árból 4ezer ft-ot.De már akkor sem csak karcos volt a mobil mint ahogy azt eredetileg állította.A miután haza hoztam a telefont egyfolytában valamilyen dokkoló miatt sír ami nincs hozzá csatlakoztatva azt mondja hogy nem támogatott emiatt folyamatosan leakar szedni a telhálózatról.A kijelző bal felső sarka be van nyomva amiről szintén nem szólt.A pénzt vissza nem akarja adni annak ellenére hogy elhallgatott hibákat illetve a fülhalható részről hazudott is.
Vigyázzatok vele! Ha másnak is van vele gondja keressen meg! -
Dömi
csendes tag
A piros pontos topikba helyeztem át.
-
Dömi
csendes tag
Hát én is ide kerültem, nem hittem volna, de bekövetkezett. Természetesen negatív értékelés.
Az eset most történt 10-20 perce, "kallainorbi" kedves" fórumtársunkkal, megbeszéltem egy cserét. Én adom Battlefield Bad Company 2 limitált szériás példányát és ő meg adja a CoD Modern Warfare 2 játékát. Én kikötöttem, hogy csak akkor kell, ha soha nem cheateltek rajta. Ő többször is megígérte, hogy szó nincs cheatelésről, biztonságos az acc. Átküldtem neki a promóciós serialt, utána ő megadta a steam nevét és a kódját is, amit én át is írtam a sajátomra. Utána elküldtem neki a bc2 seriálját is. Ekkor kezdődött a bonyodalom. Ő azt mondta, hogy elnézte az accountot, nem ezt akarta odaadni, hanem a másikat (bennem rögtön növekvő adrenalin). Mondom jó, de akkor írja le a másik account adatait, hogy megváltoztassam a sajátomra és az előzőt visszaadom. Azt írta, ez lehetetlen, mert átvágom és akkor 2 account lesz nálam, ami igaz is volt (mármint a 2 acc), de miért is vágnám át, hiszen én is átküldtem az én serialjaimat. Kb. 10 perc nyaggatás után azt mondta, hogy azért akarja kicserélni a 2 accountot, mert amit adott, azon cheatelt (persze amit előzőleg ígért, az most megdőlt). Ezek után, már bántam, hogy elküldtem neki a seriálomat, hiszen kiderült hogy cheatelt, plussz honnan tudjam a másik acc cheat mentes-e? Mondtam rendben, ha ez cheates , de a másik nem ,akkor adja meg a másik accot, hogy átírjam (már mindegy volt, az én játékomat már valszeg nem szerzem vissza), de azt mondta az lehetetlen, míg nem írom vissza a cheates accountját (hogy hozzáférjen) mert 2 acc. lenne nálam.
Ha az amit adott cheates, akkor úgy is bannolják nem :S? Nem mindegy lett volna neki? Természetesen a másik accot nem adta ide, így most szépen várom a bant és ugrott a fasza kis BC2-öm. Tanulság: csak új játék jöhet szóba, megéri azt a 3-4 ezer forintot, a 8-10 ezres kidobás helyett. Aki kíváncsi az msn-es beszélgetésre, szívesen átküldöm, ott pontosabban lehet látni a félrevezetések sorát. -
Az offolást akkor itt most mindenki szépen befejezi, aki folytatni szeretné, az számoljon pár óra pihenővel.
-
ZozzHUN
addikt
válasz
Dany007 #12442 üzenetére
Természetesen nem kell mellékelni teljes specifikációt, viszont egy kompatibilitást lehet nem ártott volna, most én is meghirdettem a terméket, és feltüntettem hogy Bluetooth 1.1 Kompatibilis.
Az tény, hogy elsiettem a vásárlást, nem voltam elég körültekintő, és reménykedtem hogy vevőbarát hozzáállása lesz, de legalább nem fogok többet elhamarkodottan vásárolni. -
Dany007
veterán
válasz
ZozzHUN #12436 üzenetére
Nemtom van-e jogom véleményt nyilvánítani, majd a modik eldöntik.
De átolvasva az esetet, és a hirdetést úgy érzem Anal kollegának van igaza az esetben.Az lehet, hogy a hirdetés hiányos, de nem mellékelhetnek minden hirdetéshez teljes gyári specifikációt. Az ilyen adatnak sajnos neked kellett volna részletesen utánanézni.
Hogy miként is működik...
Ha megnézel egy rendes webáruházat, vagy boltot, ott sincs mellékelve teljes specifikáció, minden apró gyári adattal.
Én nemrég vásároltam hűtőt egy webshopból. Tudtam(!), hogy ~30cm-es kábelre van szükségem, így utánaérdeklődtem, hogy az adott hűtőnek mekkora a kábelhossza. Kiderült, hogy csak 15cm, így nem vettem meg. De, ha meg is vettem volna, nem vihettem volna vissza azzal az indokkal, hogy dehát nekem 30cm kell és nem volt kiírva, hogy ennek csak 15cm...Szóval jelen esetben én úgy érzem neked kellett volna tájékozódnod mi szükséges a kapcsolódáshoz, és, hogy az adott termék erre képes-e. Természetesen ehhez tudni kell a termék pontos megnevezését, meg használni a netet, vagy telefont. Esetleg kérdezni az eladót még vétel előtt. Ha az eladó se tudja, mert mért kéne tudnia, akkor vagy megkeresed neten, vagy nem kockáztatsz.Nem akartam beleszólni, csak leírtam a véleményem.
Üdv.
-
ZozzHUN
addikt
A vagdalkozast felreertetted, csak a hsz-em vedem meg, mivel a problemam alapjat a hirdetesed tartalma okozta.
A koromra valo hivatkozas gyenge erv, sajnos nem kepezi vitank targyat.
Felfogasod teves, az eszkoz mukodesevel problema nincs, hirdetesed hianyossaga, es utana valo hozzaallasod (ami szerint az en nyűgöm, ez van) a problema.
Koszonom
Zoli
-
Anal
tag
válasz
ZozzHUN #12436 üzenetére
Röviden, tömören válaszolok.
Már kezded ezzel a "nem érvénytelenítette a hírdetést a hsz írásakor, így átírhatja bármikor" dumával, vagdalózásoddal, sebaj.
Elnézem ezt neked már csak a korod és az élettapasztalatod miatt is, és mivel én egyáltalán nem zárkóztam el és nem is fogok a továbbiakban sem elzárkózni semmilyen kifogásoddal kapcsolatban, de meg kell értened a következőket.
Már sokadjára mondom el neked, ( több tanú is van rá, sőt maga a volt gazdája is ) elmondom most is, de már leírtam neked, hogy a szoftveres részéhez nem értek, az a te dolgod, de bebizonyítottam, hogy működik tehát kifogás ezt a részét nem érheti, sem hardveres és szoftveres téren sem, ráadásul az eredeti gazdája a szemed láttára bizonyította be neked, amit te el is ismertél, hiszen többszöri próbálkozásra, kérésedre nyomkodtuk, újraindítottuk a ketyerét, amit nyugtáztál, elismertél, hiszen mást nem tehettél mert működött, hiszen 3-an, azaz hárman láttunk...
Ha megvadulok sem tudom értelmesebben elmondani neked kedves Zozzhun.
Innentől kezdve, panaszodnak helye nincs.
Ajánlom figyelmedbe ezt a linket.
-
ZozzHUN
addikt
Anal kollégával sajnos nem sikerült számomra is megfelelően megállapodni így leírom mi történt: Jelentkeztem ezért(nem érvénytelenítette a hírdetést a hsz írásakor, így átírhatja bármikor. Jelen állapotban nincs feltüntetve semmilyen konkrét specifikáció) a GPS-ért, amit egész gyorsan át is vehettem, (várni kellett a találkahelyen 1 órát rá, de ez az én izgatottságom miatt volt, játszani akartam már a GPS-szel). A kipróbálása a mélygarázsban történt, egy iPod Touch 3G-vel akartam összepárosítani roqyBT program segítségével, mivel megtalálta mint Bluetooth eszközt, de jelet nem kapott, és nekem nem volt még tapasztalatom a programmal, ezért úgy voltam vele jó lesz, majd késöbb megnézem jelet is fog-e. (Utólag kiderült túl naív voltam)
A készüléket hazafele menet a szabad ég alatt napos időben próbáltam összepárosítani, de nem működött, itt még úgy voltam hogy a program hibája lehet, hogy nem kapcsolódnak össze. Otthon még sok más verzióval is kipróbáltam, de mind sikertelen. Itt döntöttem el hogy megnézem párom Sony Ericsson C902-vel, de sajnos azzal is csak párosodni volt hajlandó. Másnap ellenőriztem még két darab Nokia E51-es telefonnal, szintén nem működtek vele. Felvettem a kapcsolatot Anal-lal időközben, aki tudásom hiányosságára hivatkozva közölte, hogy én problémám, ki lehetett próbálni. Kértem egy találkozót, (hogy lássam tényleg működik-e egyáltalán a GPS) amit pár napon belül meg is ejtettünk az ő munkahelyén. Hozta a haverját, akié volt a GPS, neki egy régi Sony Ericsson P990i telefonnal működött, itt már gyanítható volt, hogy a régi Bluetooth változat okozhatja a problémát. Mivel a hirdetésben nem volt sajnos feltüntetve az, hogy a GPS 1.1-es Bluetooth-szal kommunikál, így úgy véltem Bluetooth az Bluetooth és biztos menni fog bármilyen Bluetooth-ra képes eszközzel. Csupán linkelgette a teszteket-leírásokat, közülük némelyikben említve volt a kompatibilitás, de úgy érzem ezt a hirdetésbe nyugodtan ki lehetett volna irni, hogy látható legyen és elkerülhető hogy a hozzám hasonló vevő ne vegye meg amit semmire nem tud már használni.
Mint ahogy utaltam is rá, semmilyen olyan eszközt nem találtam a környezetemben amivel tudnám ténylegesen használni
Így számomra ez teljesen vesztes üzlet volt, reméltem az eladó ajánlásai alapján visszaveszi a terméket, de passzív hozzáállása elkötelezett engem arra, hogy figyelmeztessek mindenkit, vigyázzon, és inkább jól nézzen utána hogy mit vesz tőle, nehogy úgy járjon mint én. -
DjZaj
csendes tag
Egy FEKETE pont jár holin fórumtársnak utaltam neki (persze mivel pár napos újonc ezért csak a pénz 1 töredékét ha megjött volna akkor a többit) de ez nem így lett a mai napig semmi hiteget hogy feladtad de nem tudja mivel bizonyítani!
Vigyázni vele!
-
G Tibi
csendes tag
Engem is átvert.a hirhedt H. Viktor (oakley@ak47.hu).
Hirdetést adtam fel, hogy keresek WD 250 Caviar SE ide winyót, mert az enyémnek elfüstölt az elektronikája...
Erre jelentkezett, hogy neki van eladó. Hirtelen felindulásból átutaltam neki a megbeszélt 7000 pénzt. Ez volt március első felében. Én még semmit nem kaptam....és lassan május lesz...
Az e-mail-ekre nemigen reagál.
Persze rájöttem, hogy csaló. Gőzöm sincs, hogy ha ilyen sokakat átvert, miért szállt még rá az igazságszolgáltatás?
Hatvani, 19 éves? És ha jól látom valamiféle sportember?G Tibi (gergely-tibi@freemail.hu)
[ Módosította: I_Am ]
-
7Heads Drago
veterán
Miért van újabban olyan sok újoncos hirdetés 10-20 napos reggel és olyan fórum és alkatrész ismerettel mintha legalább 1000 napos tag lenne, vagy számtech boltban dolgozna?
És még ha rákérdezek hogy mi a biztosíték nekik áll feljebb.
Üzenem nekik: Nem veszek tőlük semmit se és ha lehet mindenkit erre biztatok.
Üdv. 7Heads Drago -
Mooka-Miki
senior tag
Sajnos velem is megtörtént amit sosem szerettem volna.
gixivo fórumtársnak szeretnék kérni egy nagy fekete pontot ezért az üzletért.
A részemre eladott XBOX360 hdmi kábellel full hd felbontásban pöttyözik/szemeteli a képet.
Privát üzenetet írtam az eladónak, melyben emlékeztettem rá, hogy adott 1 hét PH garit és szeretném visszakapni a pénzemet, illetve visszaadom neki az alku tárgyát. Ezt ő letagadta, azt állította mind PÜ-ben, mind itt az XBOX360 topikjában, hogy ő 3 napot adott nekem. Tanúm van rá, hogy megállapodtunk 1 hétben.
Először azt mondta OK, a héten visszaadja a pénzt. Utána véleményét megváltoztatta (hozzáteszem PH-s fórumtársak biztatására...), hogy mit akarok én 3 nap után. Azt akarom amiben megállapodtunk.
Mindezekre ráadásként hozza, hogy miért nem próbáltam ki élőben ahol nem volt hiba CRT TV-n? Talán mert az nem tudja a FULL HD-t és/vagy mert nem volt erre lehetőségem mivel nincs ilyen készülékük, se kábel hozzá?
Azért kértem az egy hét garit mert tudtam, hogy 3 nap alatt nem tudok szerezni kábelt és teljes körűen kitesztelni a box-ot idő hiányában.
Még egyszer hangsúlyozom, hogy tanúm van rá, amint egy hétbe beleegyezik.Kiegészítésként: Adás-vételkor mesélte, hogy volt a közelmúltban hasonló ügye valamilyen adás-vételkor de az megoldódott (ez úgy a megbízhatóság kapcsán került szóba, csak úgy beszélgetés közben... én voltam a hülye hogy akkor nem hagytam ott, de mindenkinek szoktam adni egy esélyt... kár volt).
Akivel a fenti kis kiegészítésemben eset történt kérem vegye fel a kapcsolatot velem, ha tudomására jutnak ezek a sorok.
Köszönöm!
-
törölt tag
Sziasztok.
Nem tudom, hogy ez jó topik-e, de talán ti tudtok segíteni.A helyzet a következő. Megegyeztem egy sráccal, hogy beszámítom az E8400-as prociját a q9400-amba. Elküldte a számlámra a pénzt, én a procit. Meg is érkezett hozzá, kipróbálta, minden jó.
Aztán írtam neki, hogy jól van, akkor te meg küldd az E8400-at elsőbbségivel. El is küldte, de csak sima ajánlottan, mutatta is a papírt róla. Viszont a proci azóta sem jött meg. Már 13 napja várok rá. A posta azt mondja a feladólap száma alapján, hogy a procit feladták, de még nem érkezett meg Érdre, ahol én lakom.Ha a posta elkeverte a procimat, és soha nem jön meg, akkor jogos az, ha a sráctól kérem az E8400 árának a felét? - ne egyedül károsodjak.
Hiszen én teljesítettem az üzleti megállapodást. Ő viszont nem ,igaz ,hogy a posta hülyesége miatt.
-
boy25
csendes tag
Én [juhaszjani] fórumtársnak szeretnék egy bazi nagy fekete pontot adni. Utaltam neki 5500 Ft-ot, miután megbeszéltük, hogy eladja nekem a videókártyáját. Azt találta ki, hogy rossz címre adta fel ,ezért nem érkezett meg hozzám. Ezután felajánlotta nekem, ha nem tartok igényt a kártyára visszaküldi a pénzt. Ez 2 hete volt, azóta nem reagál az üzeneteimre, a telefont pedig kikapcsolta. Mellékelem a privát beszélgetésünk (Címemet kiszedtem)
-
kicsitoth93
csendes tag
Hali!
beajánlom Kismenyus fórumtársat ezért az ültetért egy nagy feketepontra!
Anyagi kár nem ért...de azért ahogy viselkedett kicsit érdekes
a telefonért 2010.04.12én érdeklődtem először...diskuráltunk diskuráltunk...minden rendben ment,minden kérdésemre kielégítő válaszokat adott...aztán mondtam hogy akkor adja oda a számlaszámát és utalom a pénzt(2010.04.16)Már itt furcsa volt az alábbi válasz
nem szó szerint idézem)
"elkeveredett a számlaszámom de már keresem"
(az is fura volt h alig bírtam kiküzdeni tőle 1 nap próbagarit...de mind1)emberek hogy tud elkeveredni egy számlaszám?
ez még haggyán...de 18án írtam hogy még mindig nem kaptam meg a számot...azt mondja keresi keresi estére meglesz és küldi!
hát nem jött meg...ma reggel írtam neki hogy...hé haver még mindig nincs meg a számlaszám!
Erre jön a válasz(fordulópont)
ez sem szó szerint mert mégiscsak személyi jogok
)
"bocsi de egy kollegám eljön érte helyben, így nem kell postáznom,meg félnem hogy bukok mert meghibásodik...bocsi meg minden.."
és ajánlott egy vaterás linket ahol 5000forinttal olcsóbban van ugyanilyen teló..csak hát az nem magyar nyelvű....
összegzés: Elvesztegettem egy hetet...és az eladó előbb is tájékoztathatott volna h jön érte a munkatársa..meg mi az h meghibásodik? 1 nap alatt? akkor azzal valami nagy baj van...meg h postázni...előreutaltam volna a postát is..szóval kicsit fura a dolog!Kérnék neki egy nem nagy de Fekete pontot!
köszönöm!és jó ph-zást minden tisztességes tagnak
-
kano
nagyúr
Gyalo94 fórumtárssal kéretik vigyázni. Ígérget és ígérget és ígérget de semmi.
-
Pepe78
őstag
Hazudozó Újonc -> legyetek körültekintőek
baloghtamás5 fórumtárs akiről szó van.
Jelen esetben nem ért óriási kár az időmet és némi telefonszámlát áldoztam az úriemberre, amiért még is szeretném ha figyelnétek rá a következő:
Olyan szinten hazudozik a gyerek, hogy nem tudja már kinek mit mondott -> nálam is így bukott meg
Történet röviden:
720 Be procit hirdet , amit pont keresek.
3-4 privát üzenet váltás , majd mivel mindenre kedvező választ kaptam eldöntöttem hogy megveszem.
Írta Szombat (10.04.17) , hogy ha bármi info kell itt a telefonszáma keressem nyugodtan.
OK. Proci Érden és meg Nyíregyháza mellett...
Felhívom egy Budapesten élő barátomat, hogy vegye már át nekem a procit , majd megpróbálom leszervezni a találkozót.
Hívom a srácot: mondom , hogy vinném a procit, de Vasárnap estig át kéne adnia Budapesten és KP ki lesz fizetve.
Válasz: Sajnos nem leszek már Budapesten csak Hétfőn 10 körül, mert akkor jövök állásinterjúra.
hmmm, hát hívtam a barátomat , hogy sajna nem jön össze de azért köszi.
Gondoltam csak kell ez a a proci nekem:
privát-->>> ma beszéltünk, kár hogy nem tudod átadni hétvégén de kell az áru és Postával vagy Futárral érdekelneFordulópont:
Hát holnap(Vasárnap.10.04.18) reggel a Mafilm előtt akkor nem tudod átvenni???
Ott dolgozom és 8:30 kor tuti ott leszek!pfffff.
A srácnak szóltam, hogy ugyan velem nem beszélte meg a találkozót és hát sérelmeztem hogy ember számba nem véve hazudozik össze vissza.
Írtam neki, hogy most még nem lesz ennek nyoma sehol , de ha még egy 1x előfordul a megfelelő topikban jelzem, mert nem kell már több ilyen ember.
Erre Ő: én sem vagyok korrekt, mert most mit sírok mért nem tudok alkalmazkodni....
Ha kell a proci, akkor reggel a Mafilm előtt...SZóval ha valaki nem akar feleslegesen elmenni egy találkozóra, vagy utalás után feleslegesen várni egy csomagra akkor körültekintően járjon el a fent említett fiatalemberrel mert MORÁLISAN INGOVÁNYOS
Privát üzenetet sajnos nem linkelhetek , de a szemtelenség magas iskolája azt
garantálom.Szép napot, jó fórumozást minden becsületes tagnak!
-
dashed
senior tag
mokus1 kolleganak szeretnek atnyujtani egy fekete pontot.A telefonon megbeszelt talalkozora nem jott el.A helyszinrol tobbszor hivtam de nem vette fel a telefont. Pmben rakerdeztem utanna ,hogy most akkor mi is a helyzet de valaszra se meltat.
Hatalmas anyagi kar nem ert. kb. 40km benzinkoltseg. -
BobaFett73
csendes tag
Döntsétek el Ti !
Mao Ce-Tung barátunk, ellevelezget 1-2 hétig, majd a konkrét találkozásnál eltűnik.
Nem csak velem történt meg, barátom is megbeszélt vele időpontot, oda sem ment el.
Ha szólsz neki, még ő van megsértődve.... No Comment... -
zoltan75
tag
Hála az égnek,ez az első alkalom,hogy ide kell írnom,de remélem az utolsó is! BAZI nagy feketét kérnék [ToxicMan] név alatt futó fehasználó számára!!! Megkárositott 10k-val!! Itt a [Privát] levelezés.Mint kiderül egy Xbox360-as 3ledesről van szó.Mint olvasható,elmondása szerint "Nagyon szép megkimélt állapotban van!Falcon w2-es alaplap van benne!Javitva nem volt még!" Ennek tudatában vásároltam meg a gépet.Hát meg is jött,bontom ki azt hittem megáll bennem az ütő,sorolom:a ház szétfeszegetve,a hütőbordák le csavarozva,a dvd-meghajtója lefüstölve!! Mint olvasható felvett a gané msn-re,ott számonkértem,mondom nem azt kaptam amiről szó volt!Elkezd a csávó gagyizni:"Hát 3ledes gép kellett-nem?"Ja,....meg mondom neki hogy bár hdmi-s,de köze nincs a Falcon v.2-es alaplaphoz,hát Ő nem ért hozzá......stb.-stb.Folytathatnám! Hát remélem kitiltják innen az ilyeneket,kár IP.szám alapján nem lehet blokkolni(tudtom szerint),mert ez a gané bereggel más név alatt!! Nekem anno begyürtek egy oltári feketét azt a csávót még anyagi kár sem érte,csak vissza léptem az üzlettől.Na kibőgtem magam lépek! Sziasztok
ToxicMan
Teljes névósa Attila
Város:Jászárokszállás
E-mail:barbybaba@citromail.hu -
S.Y.S.
aktív tag
Kezdeném azzal, hogy soha nem adtam senkinek feketét, de most betelt a pohár!
Kinéztem egy Fila felsőt, amit mark75 árult. Pénzt előre küldtem és állítása szerint fel is adta 2009-11-17-én, de nem érkezett meg a mai napig, első körben félre postázták, majd balesete volt. Türelmesen vártam 2010-01-11-ig amikor is újra ráírtam, hogy mi merre, reakció semmi, majd ismét 2010-04-04-én, reakció nuku, pedig láttam napi szinten belépni. Nem sok 2000Ft a károm, de ezt a pofátlanságot már nem birom elviselni!!!
Egy fekete pontot kéretik bevésetni és fentartásokkal kezelni a hirdetéseit!
Nevet, számlaszámot, tudok adni. -
Sanyabá
senior tag
Leírom hogyan jártam Voyage fórum társsal , több mint három hónapja hírdettem egy rossz X box 360-as gépet,az árban is meg egyeztünk,és a fizetés mikéntjében is.
Mondta hogy jelenleg nincs pénze majd két hét múlva,ok. mondtam nem kenyérre kell az ára.
Telt,telt az idő,majd rá írtam,ja bocs elfelejtkeztem róla,mondta jövő héten utalok,ok. mondtam.Két hét múlva megint ráírtam hogy mi van? Azt mondta ő utalt, biztos a bank ül a pénzen,de semmi bizonyétékot nem tudott fölmutatni.A lényegHÁROM hónapja utal!!!!!!!!!.
Szóval mindenki vonja le konzekvenciát vele kapcsolatban! -
RgS
tag
Nem, természetesen nem adtam vissza neki a pénzt, hiszen ahogy Te is irtad, tudta mit vesz meg. Az autóbontóban sem veszik vissza az alkatrészeket ha kiderül hogy többe kerül a javitás mint ahogy azt a vevő várta...
Az adásvételi jó ötlet, telefonok kapcsán biztosan ezt teszem majd a jövőben. Elég sok hardvert adtam/vettem mostanság de soha nem volt ilyen gondom. Egyébként ahogy nézem a hirdetések mobiltelefonos része eléggé felhigult, nehéz korrekt referenciával rendelkező hirdetőt találni. -
RgS
tag
válasz
prompt #12407 üzenetére
Szia!
Ilyen nekem is volt anno, akkor konkrétan a postán lopták el a csomag tartalmát, igy könnyen lehet hogy a srác igazat állit... Ha viszont nincs értékbiztositva a csomag akkor nem nagyon tudsz mit tenni a dolog érdekeében, de azért érdemes megkérdezni a postán.
üdv.
-
RgS
tag
Roland89 fórumtárssal kapcsolatosan volna egy kis történetem. Nemrégiben árultam egy Nokia N76-os mobilt, hibásan. A hiba konkrét jele az volt hogy nem ismerte fel a SIM kártyát, offline módban viszont hibátlanul működött. A hirdetésben korrektül leirtam hogy mi a hibajelenség és hogy a vevő ennek tudatában vegye meg. Rolandtól olyan ajánlatot kaptam mely szerint ha leviszem neki a telót Tatabányára, adna helyette egy SonyE. C902-est. Gondoltam rendben, az ajánlat elég jutányos ahhoz hogy rászánjak egy délelőttöt és levonatozzak hozzá.
A személyes találkozón egyből azzal nyitott hogy nincs nála a SonyE mobil, inkább KP-ra venné meg. Ha lett volna egy kis eszem már itt otthagytam volna a fenébe, de végül megegyeztünk egy KP-s árban, ami mellesleg a felajánlott teló értékének nagyjából fele.
Ezt követően három nappal rámirt hogy lehetőleg egyből vegyem vissza telót, mivel elvitte szervizbe de nem sikerült megcsináltatnia, lévén a hiba komolyabb mint gondolta. E-mellett állitása szerint a telefon belseje "kókány". Ugyan második tulaj vagyok igy utóbbi állitását nem vonhatom kétségbe, de én sosem szedtem szét, hiszen eddig remekül működött. Az egészből tehát nekem csupán csapódik esik le, hogy nem kis macera árán eladtam egy pontosan olyan telefont amit hirdettem és most mégis visszakérik a vételárat. -
mukiyou
csendes tag
Nos velem nemrég esett meg furcsaság:
kimko barátunk hirdette videokártyára jelentkeztem. Meg is egyeztünk az árban, meg egy pénteki találkában. Mit ad isten pénteken délelött csörög a mobilom - amit megadtam neki - és közli, hogy ilyen-olyan okokból nem ő, hanem a lánya adja oda majd a vidokártyát. Bárkivel megeshet, nem gyanakodtam, mert azért így is igyekezett az átadást leszervezni. Sajnos voltam oly balga, hogy az sem szúrta a szemem, hogy mobilról - kocsi háttérzajjal - miért épp magánszámot ír ki a mobilom (letiltott számmal hiv a kis hamis). Nos üzlet letudva, és sajnos péntek lévén, nem egészen éjfél elött haza is értem vele. Gondoltam másnap tesztelem; így is lett...na itt jött a fekete leves - memóriahibás a kártya. Na még szombaton írtam is neki, hogy szar a kártya, kérem a lovém vissza, akkor még válaszolt, hogy majd hiv. Na azóta is hiv; sőt azóta a forumon regisztrált és amúgy megadott citromailes cime meg is szünt.Szóval ennyia történet, tessék vigyázni vele, és álljon bele a karó a srácba...adja az ég, hogy ne találkozzak a lánnyal, aki átadta a kártyát - piszok jó arcmemóriám van, hónapok mulva is emlékszem arra akivel egyszer találkoztam - mert nem szeretném hirtelen felindulásból bántani.
-
prompt
tag
Sziasztok!
Érdekes történetet szeretnék megosztani.
Eladóvá vált Proci (E6550) + alaplap (Asus P5KC) + Ram (4 gb Kingmax) konfigom, és jelentkezett rá Amdfun fórumtárs.
Csak 2 gb ramot szeretett volna, de ez mellékes infó, a lényeg, hogy 30 ezerben egyeztünk meg, előre akart utalni annyival többet, hogy aztán postán 990 ft-os áron elküldjem neki. Kicsit furcsálltam a dolgot, hogy minden biztosíték nélkül ennyire megbízik bennem és a postában is, de hát nem az én dolgom, gondoltam, így aztán mondtam, hogy amint megjött a pénz, küldöm a csomagot. Meg is jött a 31 ezer, és én még aznap szépen becsomagolva elküldtem neki a dolgokat úgy, ahogy kérte (tehát 990 ft-ért).
Aztán tegnap (14-én) küldött egy üzenetet, hogy:
"Megjött a csomag, de valami nagyon nem stimmel!
Egy nagy doboz, benne a hűtő, egy flakon víz meg egy csomó papír. A lap, proci, ram sehol sincs. A csomag sértetlen volt, 10 perce bontottam fel."Nyilván nem flakon vizet küldtem neki, úgyhogy valami turpisság van a dologban, szerintem simán azt hiszi, hogy vissza fogom neki utalni a pénzt.
Konklúzió: valószínű csaló, úgyhogy fekete pontot kérnék neki (vagy a postán történt valami, de ezt kétlem).
Még az is lehet, hogy csak vicces kedvében volt, mikor ezt az üzenetet írta, de nekem nem volt vicces.
Üdv,
Prompt -
PC-Style
tag
Volna egy viszonylag friss regisztrációval rendelkező "fórumtárs" (shogomad87) akit jelölnék egy szép kerek FEKETE PONTRA
Eme hirdetés kapcsán: Revoltek RNC 3000 noti hűtő
Eme kedves fórumtársunkkal a héten 2 alkalommal beszéltem meg személyes találkozót. Mivel 15 perces vonatútjába kerül Egerbe jönnie és vállalta, hogy bejön, nyilvánvalónak tartottam a kérését, miszerint alkalmazkodjak hozzá. Mindkét alkalommal átszerveztem emiatt 2 kollégámnak és magamnak is a napját. Egyik alkalommal sem jött a megbeszélt időben és ezzel nem kevés bosszúságot okozott! A magam részéről fekete listára került a hirdető és egy szép nagy fekete pontra is felterjesztem. Még arra sem vette a fáradságot, hogy amikor már biztosan tudta, nem fog jönni legalább egy telefont megeresztett volna (az én elérhetőségem az adatlapomon van). Mi több a belépéseiből világosan látszik, hogy a megbeszélt találkozó előtt 45 pecel vígan netezgetett valahol (a PH-ra is be volt lépve) és nem futotta egy üzenetre sem.
Konklúzió: Véleményem szerint kerülendő vele minden kontaktus, mivel komolytalan, megbízhatatlan fórumozó!
Aktív témák
- leobog hi 75 épített billentyűzet - evangelion unit 08 Mari Makinami ihlette
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- INTEL PC KONFIGURÁCIÓ: Számítógép helytakarékos, kisméretű Mini ITX házban, SSD nélkül
- IPhone 12 Pro max 256GB gyári független új akku!
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest