Hirdetés
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- High-tech fűtőtest? Nem, szellős GameMax ház!
- Hiába van április, a hardverek nem tréfálnak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
Oczu
senior tag
válasz
::Trunks:: #15398 üzenetére
Senki nem lát bele a privátokba, kb 1000000-szor írtuk már. A neve is az, hogy privát
-
::Trunks::
senior tag
válasz
::Trunks:: #15398 üzenetére
Számla kiegyenlítve,nehogy szó érje a ház elejét!
Innentől kezdve elfelejthetjük egymást!
A kolléga megtanul olvasni,talán nem lesz több ilyen precedens! -
::Trunks::
senior tag
válasz
Tomate #15397 üzenetére
Gratulálok!
Én nem írtam le faszul,hogy mit akarok, én világosan leírtam,sőt,képet is mutattam mi kell,erre te küldtél egy olyan cuccot amivel semmire sem mentem!
Mleesleg te ne rágalmazz,és ne irogassál olyan priviket ,hogy "elmehetsz a faszomba"
Kinek képzeled magad? Ha én nem illetlek ilyen mondatokkal,te se tedd!
Legkisebb gondom is nagyobb annál,hogy a TE HIBÁDBÓL szar cuccot visszapostázgattam!
Visszautalom az árát,aztán csoki-puszi!
Még 1 ilyen privit meg ne lássak!
Ha meg ezek után fekete pontot adnak,adjanak! Eddig senkinek sem volt panasza,én mindig úgy állok a dolgokhoz,ahogy hozzám is!
Neked kéne kicsit figyelni a vevőkre,aztán nem postázgatnál félre!
Megmutatnám az első privit ,hogy mit is kértem,de nem másolhatom be,adminok nemtudom bele tudnak-e nézni!
És igen,dolgozom,iskolába járok,nem te vagy az első,elhihetet!
Mellesleg rengeteg privit váltok ,ezért "eltüntél a süllyestőbe"
Erről ennyit. -
Tomate
veterán
Nem szokásom másokat besározni, de ::Trunks::
kolléga kihúzta a gyufát. Azt írta szeretne venni egy hdmi->dvi átalakítót. Küldtem is neki egyet, majd kiderült, hogy neki dvi->hdmi átalakító kell. Elküldtem neki azonnal a másikat, (saját költségen) holott Ő mondta el f*szul mi kell neki. azzal a feltétellel, hogy a másikat visszaküldi. 2 hónapja küldi. Állítólag dogozik és nem ér rá az én átalakítómmal foglalkozni. (aki július 13 óta nem volt postán az vagy nem kap csekkeket, vagy elmegyógyban van vagy lesz*rja a másikat) Nem az az 500Ft-os átalakító zavar, mert d*gja fel magának, hanem a mentalitás. Én mind a 2 átalakítót gyorsan küldtem, vissza meg nem kaptam semmit. Még választ sem hogy megérkezett. -
masaya
csendes tag
válasz
masaya #15395 üzenetére
Részletesebben:
elaller hirdetett egy Samsung Galaxy S 2-t http://hardverapro.hu/apro/fuggetlen_samsung_galaxy_s2_2/hsz_1-50.htmlAmire én érdeklődtem és végül megbeszéltünk 90 ezres árat és, hogy este feladja postán.
Mondta, hogy Szerdán a ems futárral meg is jön. Addig is kértem tőle a regszámot, mert ems-s csomagokat nyomon lehet követni a posta honlapján keresztül. Erre mindenféle kifogásokkal jött, hogy majd csak holnap, mert a barátnőjénél van és csak munka után tudja megnézni.
Este azt írta, hogy vissza jött a csomag, mert elírta a körzetszámot. Megbeszéltük másnap reggel feladja újra, de nem adta fel és azt ígérte ebédidőben kifut a munkahelyéről és feladja.Ezek után beadta nekem, hogy a főnöke nem engedte el és este se biztos, hogy feltudja adni, mert sokáig bent kell lennie a munkája miatt. Erre felajánlottam, hogy lemegyek Szegedre, mert állítása szerint ott van. Erre már nem válaszolt és nem sokkal később ki lett tiltva.
Telefonon hangpostára kapcsol, e-mail-re nem válaszol.
Én megadtam neki a telefonszámomat, de nem keresett. -
masaya
csendes tag
NAGY FEKETE pont elaller számára, megkárosított 90 ezer Forinttal és amint látom nemrég lett kitiltva. Feljelentés nem sokára megtörténik.
Ismert adatai:
- Körösi László
- 11773078-00084374
- 06304701228 -
válasz
Polcrendszer #15351 üzenetére
Polcrendszer függetlennek hirdette az iPhone-ját, ami a valóságban külföldi és függő volt. Erre csak privát üzenetváltás után derült fény, ami elég lekezelő, kioktató hangnemben történt.
Szerintem ha egy iPhone-t függetlennek hirdet, akkor nem illik hőbörögve közölni az érdeklődővel, hogy igazából nem független, hanem ő tudja függetleníteni, természetesen a GPS elpusztításával. Ennyi erővel minden telefont függetlennek kéne hirdetni. Nyilván én is a GPS miatt voltam rá kiváncsi, hogy tényleg független-e. (Sokan sunnyognak a GPS-ről, méghozzá ezt a trükköt előadva élőben: My Location)
Vigyázzatok velem, mert rákérdezek a részletekre, esetleg sorozatszámot is kérek, ha gyanús valami, hogy ne túráztassuk egymást! -
Fücsök007
őstag
Szatesz fórumtárs kb. 1 hónapja nem ír vissza egy visszamondott üzlet miatt, és 25K-val lóg, továbbá Ősember kifizetett ramokkal lóg 2 hónapja! Mindkét esetben eleinte normálisan válaszoltak, de ha holnapig nem válaszolnak, akkor szándékosnak veszem a dolgot, és mindkettőjüknek feketét fogok kérni! Kérem a moderátotokat, hogy intézkedjenek! Minden papír/privát megvan, ami engem igazol.
-
Balee_boy
tag
geb66 fórumtárs is csatlakozott azon emberek táborába, akik annyit nem képesek írni, hogy: Bocsánat, de a megbeszélt árut eladtam másnak, úgyhogy nem kell 15 percet feleslegesen várnod a megbeszélt helyen és időpontban, mert a telefont úgyse veszem fel.
-
k.geri19
tag
Szeretnék kérni
ptiti-kének
valami figyelmeztetés. ok nélkül beirja a nevemet ide mit képzel eza ... magáról?
tessék utána nézni az ip címemneknincs és nemis lesz újabb nickek.
még jó hogy szolt egy kedves kolega hogy a hirdetésem, b..a a csőröd, irogas a cshaládodnak , ,,more,,
sorry modik de ez a *** gerinctelen ember vádaskodása.. világ életembe tisztességes ember voltam. eladni jóként?? gondolkozz már ember, a műhelyben nagyobb értékű felszerelés van mint az egész életed amennyit ér...[ Módosította: Oczu ]
-
Oczu
senior tag
válasz
enginev3.0 #15384 üzenetére
A Moderátor cselekedett
-
rx7tomy
tag
Szeretném mindenki figyelmét felhívni vigyázzon mindenki fecikeee nevű felhasználóval.
Az átverés az volt, hogy hirdetett egy PSP 1004-et töltővel memóriakártyával, pesti átvétellel.
A kolegám ment Pestre, elhozta, megvolt a gép, meg egy USB kábel.
De mivel a PSP Fat nem töltődik USB-ről, kerestem itt, de nem válaszolt úgy 3-4 napig, majd írt, hogy nagyon sajnálja, nem emlékezett, hogy ezt nem tölti az USB, de természetesen ha legközelebb megyek Pestre, szóljak, megbeszéljük és ideadja a töltőt is, mert megígérte.
Megbeszéltük, hogy múlt hét kedden megyek Pestre, és a múltkori találkahelyen találkozunk, mielőtt odaérnék megcsörgetem egy félórával előtte.
Eddig minden rendben is lett volna gondoltam én.
Eljött a kedd, csörgettem, írtam neki sms-t, küldtem neki privátot itt, láttam is hogy volt bejelentkezve, de semmi válasz, nem jött el a találkára és azóta is mélyen hallgat, semmi reakció semmi válasz, így hát számomra szavahihetetlenné vált az emberke, ezért próbáltam beírni a hirdetéséhez, hogy mást is figyelmeztessek.
Közben a hely ahová valósi az adatlapján, átváltozott Budapestről Szombathelyre.
Nos ennyi a történet.Az ügy rendezéséig a hirdetési joga megvonva!
[ Módosította: Sareth ]
-
priti
addikt
Remélem nem azért keressi dikmá more, hogy aztán meg más nickel másokat megkárosítva jóként adja el... Nem lehet az ilyenekre kicsit jobban odafigyelni? IP-re ránézni? Oké hogy valszeg dinamikus, de azért pár napig többnyire ugyanaz a legtöbb szolgáltatónál. Csak mert ha van 8 nick használatban erről az IP-ről az már több, mint gyanús...
Alap nélkül ez személyi jogokat sérthet, tartózkodj az ilyen hozzászólások írásától.
[ Módosította: Oczu ]
-
ken26
tag
Én csak annyit szeretnék mondani Skillet01-kollégával rendeztem a dolgot,vissza vettem a kártyát! nekem többet ér a becsület és az igéret!
-
Sandrew
őstag
illes14 -nek mehet egy szép nagy FEKETE pont. Régen találkoztam ennyire megbízhatatlan emberrel. Monitort vettem volna tőle. Telefonon is beszéltünk. Mondta hogy jó lesz holnap és majd hív. Édesanyámat kértem meg, hogyha tud találkozzon majd vele. Természetesen miután átszervezte az egész napját a telefon nem csörgött. illes14 kolléga pedig azóta sem válaszolt.
Ez kb 2hónapja történt. Most jutottam el ide.A következő gondolom az lesz, hogy a kolléga itt feltűnik és le akarja magáról rázni ezt az egészet. Akinek pedig van egy csöppnyi esze az egyből láthatja, hogy ez gyenge próbálkozás a részéről mert a nevével tele van ez a topik gondolom nem véletlen.
Tehát, illes14 -et senkinek nem ajánlom!!! Megbízhatatlan ember aki ígérget össze vissza aztán nem lesz semmi belőle.
-
helkis
veterán
sajnos elérkezett az idő, hogy fellépjek immár én is a felhígult piac, kontár szereplői ellen : hulljon a férgese, egyből 2db feketével indítanék
egy friss eset, Kobold190 bejelentkezett egy corsair H50-es coolerrel, hogy cseréljük el a 9600GT-m-re, mivel vannak vizes terveim, így elkezdtük a tárgyalásokat, meg is egyeztünk, egy kis problémát leszámítva, hogy ő jelenleg külföldön van, és következő héten jön csak haza, természetesen ez nem volt gond részemről, nem UP-oltam tovább a hirdetésem, ennek 3napja, ma meglestem a hirdetését hogy minden az előre eltervezett menetrend szerint halad-e, és látom, hogy jegelve van egy másik arcnak a cooler, rá is írtam a delikvensre, hogy magyarázza már el hogy mi van, erre csak annyit írt, hogy ő a hibás, bocs, de elfelejtette a megállapodásunkat, illetve mivel a másik arcnak nem kell postáznia, így jobban jár, erről ugye szólhatott volna, vagy megkérhetett volna hogy csináljuk vissza. persze ha nem UP.olta volna a hirdetését, akkor nyilván nem kapott volna más ajánlatot, vagy annak ellenére mondhatta volna hogy jegelve van másnak.. az első igazságtétel meg is született akinek jegelve volt a cucc visszamondta a coolert..
tehát ahogy a hirdetésemben is megígértem, mindenki elnyeri a méltó járandóságát, amivel talán elejét vehetjük a kriminális, szavahihetetlen alakok megtelepedésének kedvenc oldalunkon..feketét neki!
a másik: egy másik kártyámra is jelentkezett egy arc: p.eter, első hsz.e is kicsit furcsa volt mert Tamásként köszönt el.. elkezdőttek a tárgyalások, meg is állapodtunk, meg is adta a címét, már a csomagolásnál tartottam, mikor feltűnt, hogy elfelejtette megadni a nevét, ekkor G.Lászlót mondott,
telt múlt az idő, vártam, hogy talán reagál, vagy ír, hogy elindította az utalást.. de azóta sem történt semmi, pedig írtam rá vagy 3x.. így maradt a kari.. ellenben nyert egy feketét..
-
161
csendes tag
válasz
shteer #15370 üzenetére
Szavahihetőség? Azt mondtad, hogy abba az utcában dolgozol ahova jöttél a memóriákért így milyen jó, hogy beugrassz meló előtt. Minekután nem maradtál 5 percet sem nem hinném, hogy bármiről is lekéstél. Arról nem beszélve, hogy miért is adtam volna el rossz memóriát ami még nem biztos, hogy legarizható? 5000.- ért nem vittél el 8Gb ramot amit most sajnálhatsz szerintem ha diktálni akarsz menj a boltba.
-
shteer
titán
161 újoncnak egy fekete az előre megbeszéltekkel ellentétes helyszíni alkudozásért és mellébeszélésért. nem szavatartó, mellébeszél, maga se tudja mit akar - az áru (lefelé) és az ár percenként változik (felfelé)
a károm? 2 vonaljegy. de nem ezért, hanem mert sürgősen kellett volna az amit hirdet és lemaradtam egy másik vételről
-
Újabb csaló!!!
név: mikeboy90 (Rédei László)
város: Eger
mobilok: 30/496-6318, 20/284-90-43Rövid történet:
Írtam a hirdetésére, h érdekel a hibás laptopja (Asus X50SL-AP171)
Írta, h minden megvan, kivéve az LCD.
(Ezután hosszasan vitatkoztunk az árról..) Végül megegyeztünk 20.000Ft-ba! Viszont időközben eladta belőle a billentyűzetet! Gondoltam még így is megéri egy VGA hibás laptop.. Ezután megint hosszas vita, végül megegyeztünk a mai nap (2011.08.31) 15:00-kor találkozunk a Keleti főbejáratánál.
Kicsit késett, végül megejtettük az üzletet: gyorsan megnéztem, mivel mondta siet.
Itt volt az első meglepetés: utángyártott töltő van hozzá! (ezt nem is említette!)
Mivel elfelejtettem csavarhúzót vinni, nem tudtam megnézni, h minden benne van-e!
Kb. 20 perc alatt hazaértem, szedem szét a laptopot és ez fogad: KÉP!
Hát mondom, te szemét! Persze nem veszi fel egyik telóját sem és nem jelentkezik be!
Vártam majdnem 1 hetet, de semmi, ezért írtam ide!üdv
powerp4
(Tamásy Máté) -
törölt tag
Nem lehetne, sőt, nem kellene csinálni egy megbízhatatlansági listát is? Azokra gondolok, akik biztos ajánlatot tesznek, azután eltűnnek vagy kihátrálnak az üzletből. Anyagi kár -bizonyítható- ilyenkor nem mindig keletkezik, de az eladó esetleg elveszít egy normális vevőt. Én legalábbis tartom magam az adott szavamhoz, várom a vevő reakcióját, aki annyira sem méltat, hogy visszamondja az ajánlatát. Talán jó lenne ezt a fajta hozzáállást is visszaszorítani.
-
bb.bocs
őstag
válasz
kicsiultra #15362 üzenetére
pesten lakom... rendörségi ügy meg milyen hhosszu...vlmi hatékony és gyors megoldás kéne
-
bb.bocs
őstag
...
-
bb.bocs
őstag
szülők számát kérném pm ben akinek megvan.gondolom 5éves kölyök...a szüleivel ezt teszi...
-
bb.bocs
őstag
engem is átvágott mit tegyek
-
Edsdame
csendes tag
válasz
Edsdame #15358 üzenetére
Hogy kerek legyen a történet: Miután a post kikerült, további perrel fenyegetés mellett közölte, hogy hajlandó az eredeti átvételi helyen átadni a terméket, viszont a bolhacirkusz után én már csak a saját feltételeim mellett (azaz nekem kényelmes) helyen lennék hajlandó átvenni a cuccot (főleg, mivel a postázástól is elhatárolódik).
Ezzel a végkifejlettel zárul a dolog szerintem, megakadtunk az alkudozásban. (Volt még pü arról, hogy mennyire erőszakos és kompromisszumképtelen vagyok, de az már csak hab a tortán.)
-
Edsdame
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném jelenteni ego2121 (adatait tudom, ha valakit érdekel) felhasználót. Itt a hirdetése:
http://hardverapro.hu/apro/motorola_defy-t-mobilos/hsz_1-50.htmlÖsszes gyári tartozékkal ígért telefont. Találkoztunk, átvettem a készüléket, és -ez valóban az én hibám- el is felejtettem megnézni, hogy az összes tartozék megvan-e. Mikor hazaértem, akkor tudatosodott bennem, hogy sem a headset, sem a 2 GB-s SD kártya nincs a dobozban. Mivel nem akartam feleslegesen veszekedni, hagytam is a fenébe, mert nekem is volt mindkettő. Viszont egy napra rá kiderült, hogy a régi headsetem nem működik normálisan az új telefonnal (nem is új darab már a füles), gondoltam sebaj, írok az eladónak, hogy mégiscsak kéne a headset.
Elsején írtam neki, hogy kellene a füles, írta, hogy persze, az unokája vette ki a dobozból (az sd kártyát állítólag már ő sem látta...), csak ne aznap találkozzunk. Írtam is neki, hogy nekem sem jó már a héten, találkozzunk hétfőn hatkor. Ma (hétfő) délelőtt ráírtam, hogy akkor oké-e a dolog, erre írta, hogy érdekes módon épp közbejött neki valami, de találkozzunk holnap délelőtt.
Én itt már dühös voltam, mert az átvétellel is én voltam rugalmas, visszamentem volna oda, ahol az eladást lebonyolítottuk, pedig nagyon nem esett útba (itt ugye már neki kellett volna jófejnek lenni, hiszen ő nem teljesítette elsőre sem, amit ígért...), de írtam neki pm-et, hogy nem szeretem, ha valaki linkel, és nem érek rá nap közben, mert dolgozok, válasszunk ki egy normális időpontot, és tartsuk magunkat hozzá. Erre felháborodva válaszolt, hogy nem szereti ezt a hangnemet, és négykor találkozunk. Nem kérdés, nem opció, hanem kijelentés jelleggel. Írtam neki, hogy én meg nem szeretem, ha átvágnak, és neki kellene rugalmasnak lennie, ha már ő rontotta el, és ajánlottam, hogy találkozzunk hatkor. A következő privátban közölte, hogy innentől ő nem hajlandó mozdulni, menjek el én a cuccért az ő címére. Írtam, hogy az utolsó ajánlatom, hogy postázza el nekem, hogy oda is érjen hozzám, vagy megy a neve a megbízhatatlanok közé ide.
Erre megfenyegetett, hogy beperel, ha én rágalmazni merem. Most itt tartunk.A tapasztalat, hogy nekem jobban oda kell figyelnem, és kevésbé bíznom az emberekben, ennek egy SD kártya, és egy headset (k)ára van.
-
mishubi
tag
én csak egy kis figyelmeztetést kérnék beni121
Mindig hirdet valamit.. sokszor drága telókat.. amik elvileg karcmentesek, minden tartozékkal.
de képet kértem, hogy csatoljon valamelyikhez, de soha nem jött össze.Már más is panaszkodott erre, aki komoly érdeklődő volt és megvette volna az adott terméket.Arról nem is beszélve, hogy 3000Ft értékű dolgot nem tudott megvenni tőlem, mikor lebeszéltük. -
leo01
csendes tag
Apple12 ismételten nem válaszol , fent volt írtam neki még előtte 3 levelet , nem válaszol. Tiltsátok ki vagy vonjátok meg a hírdetési jogát!Az ilyen ember nem ide való.
-
papajoe007
tag
Mellesleg a garanciát már az elején tudta,mégis napokig hitegetett,hogy neki kell,hiába ir bármit,itt ő volt,aki nem megfelelöen viselkedett!Tovább nem fogok vitatkozni,számomra az ilyen ember nem ember
-
papajoe007
tag
válasz
HUNPSP #15352 üzenetére
Igen,ez a véleményem!Nem öt kép volt,hazug vagy!nagyon sokat küldtem,itt PH-n is,és emailben is!Te tényleg undoritó alak vagy,ovakodjatok töle
Ezt bemásolom mielött valaki félreérti
:
papajoe007 privát üzenete HUNPSP számáraÚj Törlés 2011-09-03 20:46:52
Privát üzenet közzététele a másik fél engedélye nélkül tilos!
-
HUNPSP
aktív tag
válasz
papajoe007 #15350 üzenetére
Üdv mindenki!
100 kép az kb. 5 darab kép, amit természetes hogy kér az ember. Írtam amit írtam, de ma lett egy budapesti ajánlatom, azt hiszem így érthető, ráadásul ideút felét is kifizettem volna. Szerintem ez így korrekt. Amikor a garancia kissé problémásnak is tűnt azzal hogy két emberen kellene átmenni esetlegesen hibás alkatrésznek, így maradtam a helyi megoldásnál. Van egy feketepontja is az eladónak. Ezt viszont elfelejti ezek mellé említeni a kedves "kolléga":
Privát üzenet közététele a másik fél engedélye nélkül tilos!
Szép estét![ Módosította: Oczu ]
-
Polcrendszer
tag
Csak megemlítem, hogy Zoltan_B személyében egy trollra tettünk szert
Minden további lépést erősen meggondolni...
-
papajoe007
tag
Mindenki figyelmét felhívnám HUNPSP nevü forumtagra!Hirdettem egy gamer konfigurációt,ö rámírt,ajánlott egy laptopot plusz mellé kp-t!Én bele is mentem,ő bizonygatta,hogy tuti menni fog az üzlet,neki az én gépem number one!Mindent lebeszéltünk kb 4 napig reggeltöl estig leveleztünk,kért vagy száz képet,én mindent elküldtem neki!Az üzletkötés elötti nap megkért,hogy tisztitsam ki a gépet,és küldjek a hardverekröl is képet!Én megtettem mindent,erre délután irt,hogy nagyon tetszik neki,de kapott jobb ajánlatot!Közbe az én gépemet jegeltette,és bizonygatta,hogy 1000 százalék az üzlet!Nagyon sok gondot okozott ezzel,én azt is beválaltam,hogy felviszem neki a gépem pestre,és ott köttetik meg az üzlet,vendégeget mondtam le arra a napra,erre ö kitalálta utolso nap délutánján,hogy mégsem!Sőt!Egy ilyen levelezés folyamán egyszer félreértett,és azt hitte el akarok állni az üzlettöl,ezt az üzenetet kaptam tőle:
Privát üzenet közzététele a másik fél engedélye nélkül tilos!
Megbizhatatlan,igérgetős alak,vigyázzatok vele!!
-
leo01
csendes tag
válasz
enginev3.0 #15348 üzenetére
19.30 volt fent és előtte is . és nem ír vissza.
-
Plague1
tag
Rossz a link
-
leo01
csendes tag
-
D.Orion
veterán
válasz
pkornel #15341 üzenetére
Olyan fokú szövegértési problémád van, hogy veled erről nem lehet beszélni. Ha megnézed még egyszer(vagy még kétszer a pü-t), akkor egy szóval nem írtam, hogy nem jó a pályaudvar. Örültem volna is neki, de aztán nem írtad, hogy tudsz-e jönni vagy nem. Képzeld nem csak te dolgozol időre, hanem én is. Ha meló van, akkor nem tudok felmenni bp-re vagy lemenni Pécsre. De hagyjuk is, mert baromira nem értesz meg semmi, csak feleslegesen tépem neked a számat.
Ui.: Ne gyere a diszlexiával, mert tőlem sem áll olyan messze. Odafigyelés és akarat kérdése az egész.
PONT a hsz végére, részemről ez volt az utolsó poszt, mert felesleges neked bármit is mondani.
-
RepeatSector
senior tag
Egy nagy fekete pontot szeretnék kérni mafflancs "kollégának" .
Elindultam, hogy elviszem neki a telefont amit vásárolni szeretett volna, erre ő sms-t ír, hogy nem kell neki(ezt kb az út felénél nyögte ki magából), majd felhívtam, arra hivatkozott, hogy nem tudott hívni, de eközben egy nem fogadott hívásom nem volt tőle.
Ezért kéretik kerülni!
-
pkornel
aktív tag
válasz
D.Orion #15340 üzenetére
Hát például mondtam egyből hogy másnap tiéd lehet Pécsen is a dolog és akkor írtad neked nem jó mert Fehérváron laksz! Amikor mondtam leviszem a busz pályaudvara akkor is húztad a szádat! Meg állandóan amikor nekem jó lett volna te pont melóztál mindig!
Fél hatot is azért mondtam mert sürgettél és mondom ami előtte indulok fuvarba ha annyira kell akkor eljössz érte ha nem akkor vársz! Fuvarozok határidőre nem úgy vannak a dolgok hogy te kitalálod! De ezekről te tudtál te is! Szerintem ez semmilyen hatással nem lesz a "forgalmamra" Mert te vagy az első aki reklamál a sokból
De ha neked ez jó csak csináld tovább!
-
D.Orion
veterán
válasz
pkornel #15339 üzenetére
MOndtál pár helyet? Sorold létszíves! Neked az értelmes találkozó, hogy ha délelőttös vagyok, akkor menjek fel hajnali fél6ra BP-re, mikor 6kor kezdődik Székesfehérváron a műszak! Vagy az unokatesód akinek átadtad volna a cuccot, de aztán nem vette át és így se bp-n nem tudtam tőle átvenni se Fehérvár autóbusz pályaudvaron. Már megbocsáss, de te mégis miről beszélsz???
Remélem ennek a beszélgetésnek legalább olyan nyoma marad, hogy soha többet senki nem fog tőled semmit venni. Adott itt nekem a hülyét mikor pü-ben világosan le vannak írva az események... Ugyan hagyjál már ezekkel az agyszüleményeiddel. Az az egy szerencséd, hogy anyagi károm nem lett az egészből.
Na szevasz én itt befejeztem veled, igazamat nem kell bizonygatnom, mert az írott tények mellettem állnak.
-
pkornel
aktív tag
válasz
D.Orion #15338 üzenetére
Hát azt például kifelejteted hogy én mondtam neked pár helyet ahol akár másnap is is tiéd lehetett volna cumo és te nem akartál oda elmenni! Másik meg nagyon keveset vagyok az országban ezt az elején írtam is neked és tudtad ha nem akarsz utazni nagy távokat akkor kell várnod! Meg az sem volt igaz hogy én nem válaszoltam neked napokig! Mert minden üzenetedre írtam! Igaz később de írtam amikor melóm engedte! Szóval ha panaszkodni akarsz akkor azt normálisan kelne tenni nem sunyi mondón!
De mindegy is amit nem vittél el tőlem az új gazdára talált! -
D.Orion
veterán
válasz
pkornel #15336 üzenetére
Minden szóról szóra úgy volt ahogy leírtam. Amit kihagytam az például az egyik olyan üzeneted amiben azt írtad, hogy Japánban vagy. Nagyon kedves tőled, hogy ilyen lekezelő stílusban írsz, csak az a probléma, hogy ha anyagi kárt okoztál volna ezzel, akkor az illetékesek a privátot megnézve egyértelműen látnák, hogy minden úgy van ahogy leírtam. Nem kell itt erősködni meg adni a felsőbbrendűt.
-
pkornel
aktív tag
válasz
D.Orion #15329 üzenetére
"Szerencséje, hogy annyira nem volt hülye, hogy lakcímet adjon. " Miért is? Másik meg én vagyok pofátlan mi? Komolyan nem értem mire volt ez jó neked!
De te tudod! Ebből nekem nem nagyon van hátrányom csak ha reklamálsz rendesen a valóságot kelet volna leírni!
Elég gyerekes amit csinálsz! Meg kiraktad egy üzenetem is ami nem tudom szerinted mit bizonyít!Mindegy én itt befejeztem a dolgot! Mert nevetséges!
-
d.véderjoe
tag
kettős regisztrációért mi jár? rájöttem valamire...
-
ProZsolt
tag
Fekete pontot kérek Pobsky nevű felhasználónak ezel az üzlettel kapcsolatban!
Az eladó teljesen megbízhatatlan!
Megbeszéltük, hogy este hat órakor találkozunk(Én igazodtam hozzá), tudta, hogy távolról jövök. Negyed hétkor felhívtam, akkor foglalt volt a vonala, kb.fél hétkor vette fel a telefon.
Ekkor azt mondta, hogy sürgős dolga volt és még 20 perc és ideér. Egészkor ismét hívtam, nem vette fel, pedig kicsörgöt. mivel a vonatom már elment ezért. 19:40-ig még próbálkoztam 4-5-ször, de csak csörgött, semmi válasz.
Azóta semmi válasz, bocsánatkérés nem érkezett felőlle.A sikertelen üzlet 3000 forintomba és 8 órámba került, a 40 fokos melegben.
Mindenkinek azt ajánlom, hogy messzire kerülje el!
-
Mentolka
senior tag
Jelenteném [barna1997] nevű kisizékét (most hogy nevezzem szalonképesen?), mint elkerülendőt!
Privát üzenetekben jelezte, hogy megvenné egyik árumat, és megbeszéltünk egy találkozót. Előtte fél órával még fel is hívtam, habár nem adta meg a telefonszámát... (adatlapján fel van tüntetve). A találkozón nem jelent meg, telefonja kikapcsolva, azóta se próbált kapcsolatba lépni velem.
-
D.Orion
veterán
válasz
D.Orion #15328 üzenetére
Tudom, hogy szabályellenes, de ezt a szintű pofátlanságot látni kell:
"Mit raktál fel hogy nem jöttél a cumoért? -.-" Nem nagyon izgat mit csinálsz ez a te bénaságod volt és még elvárnád hoyg hívogassalak! Különben is itt topikozhatsz nem hirdetem semmit neked ha hirdettem volna akkor tudtál volna reklamálni meg nem is én hibáztam szóval
! Elvégre még én döntöm el kinek mit adok el nem te bocsi és nem fogom neked még tartogatni!
"
Szerencséje, hogy annyira nem volt hülye, hogy lakcímet adjon.
-
D.Orion
veterán
válasz
D.Orion #15324 üzenetére
Írt az Úr és erősködik, hogy a telefonszáma él és tegnap végig elérhető volt és beszélt ezen a számon. Visszaírtam neki, hogy vagy felhív ő vagy itt befejeztem vele és oldja meg ahogy akarja a cuccai eladását.
Válasza nagyjából ez, mivel pü-t nem rakhatok ki:
Akkor ne üzletelj velem, majd eladom másnak. Ma egész nap vártam rád, még egy napot nem fogok. Eladom másnak vagy berakom egy gépbe. Kb ezt írta.Még ő érzi magát megsértve. Majd mindjárt megjelenik itt, mert megírtam, hogy biza leírtam a történetét. Szerinte én vagyok azért a hibás, mert nem elérhető egy olyan telefonszámon amit megadott és felhívni pedig nem hajlandó!
-
Đ10Đ4
aktív tag
válasz
tamtamtam #15325 üzenetére
Köszönöm szépen!
A tegnapiért még 1x elnézésedet kérem, és akkor ezt a be jegyzést úgy vettem hogy, működő képes a config amit össze raktál ennek örülök.
Igazat meg szólva meg ijedtem kicsit, hogy, egy hozzá nem értő akar a minimálisan hibás lapból működő képeset faragni.
De akkor ezek szerint pozitívan tévedtem.Használd egészséggel!
Ha a fekete pont helyett adnál egy pirosat, azt még "Lájkolnám" is..
Minden jót!
Üdv.
Đió -
enginev3.0
félisten
Nem lehetne itt csak fekete pontokat kérni? Legyetek szívesek.
-
-
D.Orion
veterán
Anyagilag egyelőre nem károsított meg, de a hitegetéseiből és a mentegetőzéséből elegem lett!
Minden ezzel az apró-val kezdődött. Új gépet akartam venni darabokból v. egyben, nézegettem hát a használt hardvereket. Az ajánlat nagyon csábító volt így ár is írtam.
Rövid egyeztetés után aztán kiderült, hogy unokabátyjának van Angliában számtech boltja így ezért olyan olcsó a konfig. Plusz ha nagyon kell valami hardver, akkor be tudja szerezni elég korrekt áron.
Elkezdtem érdeklődni 955BE + 6770 és 6850 iránt. Meg is kaptam az árakat 955BE: 18K, 6770 20K, 6850 sapphire 30K, MSI 33K. És mellette megírta, hogy unokaöccse elviszi a gépet, így a hirdetése tárgytalan.
12.-én meg is kaptam, hogy 50K véglegesre, hogy 50K lenne a 955BE + MSI Hawk 6850(Sapphire elfogyott és ennek meg csökkent az ára).
Szóba került, hogy hogyan tudnám átvenni a hardvert, de ekkor még nem jutottunk dűlőre, mert unokaöccsére akarta rátukmálni a futár szerepét. De ő pécsi én meg fehérvári.
Mondtam neki, hogy akár bp-re is felmegyek érte. Írta(13.-a), hogy vga az nála van, de a 955 nincs, helyette 965 lenne ugyanannyiért. Nekem megfelelt.
Unokaöccse BP-n tartózkodott az időtájt így tőle vettem volna át, de nem lett belőle semmi, mert nem vállalta a dolgot. Szóban volt, hogy fehérvárra megpróbálja lehozatni vele, de ezt sem vállalta.
18.-án megbeszéltük, hogy hétvégén felmegyek. Kaptam telefonszámot is. Ebből se lett semmi.
21.-én este írta, hogy következő nap hajnali 5:+0kor megy melózni és 6ig átvehetném a cuccokat. Ez ugye nonszensz... Továbbá 4 napig nem lesz elérhető. Lebeszéltem vele, hogy ha hazaér akkor összefutunk. 25.-én írta, hogy a jövőhéten szabad és osztja a hardvereket mindenkinek. 965 pedig van, de csak hűtő nélkül. Jól van mondom egye fene.
Westend-nél futottunk volna össze, onnan mentünk volna fel hozzá, Ahol átvehetem a hardvereket és le is tesztelhetem őket.
29.-én írtam, hogy oksa, akkor 31-én megyek fel reggel/kora délelőtt. Írta, hogy csörgessem meg ha elindultam. Tovább akartam vele egyeztetni, de 30.-a óta nem lehet elérni se privátban se telefonon(a számon előfizető nem kapcsolható). A privátjaimra nem válaszolt pedig kettőt is küldtem neki mikor láttam, hogy fent volt.
Utolsó feltűnés: 2011-08-30 19:01 Küldtem neki pü-t: 13órakor(fent volt 17 órakor láthatta), 18:23kor és még 19:15kor is egy smile-t, hogy mégis mi a szarért nem válaszol. De ezt már nem olvasta.Szóval ez a történetem. Ha valami csoda folytán jelentkezne, akkor írok még hozzá Ha nem akkor ennyiben maradt a dolog. Anyagilag nem károsított meg, de eddig úgy néz ki, hogy majd egy hónapon át kábított a hülyeségeivel.
-
Plague1
tag
válasz
Thunderzolee #15322 üzenetére
-
-
Yutani
nagyúr
Jeleznék egy megbízhatatlan eladót: lossfer
Tegnap megállapodtunk, hogy a megbeszélt helyen és időpontban átveszem ezt.
Ott voltam időben, vártam rá 15 percet pluszban. Mivel telefonszámot elfelejtettem kérni (adatainál nem szerepel, ez is milyen már egy eladó részéről?), így nem tudtam megkeresni. Ő nem hívott (számom az adataimnál már hosszú évek óta), így nem tudtam, mi volt a gond.Hazaérve írtam neki privit, de nem válaszolt. A hirdetést is érvénytelenítette (gondolom eladta másnak vagy meggondolta magát és megtartotta). Ma reggel újra priviztem neki, de továbbra sem válaszol, pedig volt fenn a PH-n.
Mindebből nekem az jön le, hogy sunyi, megbízhatatlan. Nem kellett volna több, csak egy privi, hogy: ne haragudj, nem tudtam elmenni, és sajnos tárgytalan az üzlet. Viszont ezt a legelemibb dolgot sem képes megtenni, így jár neki a negatív minősítés részemről.
Na, valakinek 2000 Ft-ot ér a becsülete és jó hírneve. Szánalmas.
-
mhmpista
aktív tag
válasz
kalidor55 #15315 üzenetére
Egyenlőre te tűnsz betegnek.
És még egyszer utoljára mondom ne fenyegessél mert szétkaplak.
Kinek képzeled magad?
Én tudom bizonyítani hogy az a ram jó volt amikor eladtam, te tudod e bizonyítani hogy nem te tetted tönkre? ugye hogy nem....
Össze vissza hadoválsz aztsem tudod már mit fröcsögsz...
Azt meg hogy nemértesz hozzá csak állítgatsz azt már sokszor bizonyítottad.
Jobb lesz ha befejezed.
És igen neked jár a fekete pont.
Simán tönkrevágnád a hardvert aztán cserélnéd vissza. Te az a típus vagy aki bemegy az étterembe megeszi amit eléraktak majd az utolsó falatnál rohan a pulthoz hogy szar volt amit megevett adják vissza a pénzét.
Velem ezt nemfogod eljátszani.... -
kalidor55
tag
válasz
mhmpista #15308 üzenetére
neked biztos, h beteg a fejed!!! a végén még nekem kell egy fekete pontot adni, mert megvettem a szarodat, amit nembírok használni!!?? persze! ne adjon el nekem senki semmit, mert nekem csak piros pontom van??? ha értenél a dolgokhoz, tudnád, h aki filmezik konvertál is betegfejű!! és ahhoz kell a 4 giga!!, te mindent félremagyarázol!, végig ezt csináltad! te sivár gyökér! te tudós! azt sem tudtad, mi az a fsb rate! mostmár tényleg jobb lesz, ha visszaveszel a lendületből, mert nagyon rábaszol!!! megfogom csapkodni a beteg fejedet!
-
Đ10Đ4
aktív tag
válasz
tamtamtam #15313 üzenetére
Elnézést kértem, részben hibás voltam, a 2 üzlet ütötte egymást.
Nem tehetek róla, Munka helyen miről értesítselek?
Azért nem gondolhatod komolyan hogy, ennyire fafejű vagy..Kicsit gondolkozz már a saját bőröddel ha te lennél az én helyemben.
Ha nem fejezed be, elpártolok attól hogy, találkozzunk a megbeszélt helyen.
De hozzád menni nincs időm/ se pénzem.Kicsit gondold már át kicsit.
Mivel lenne nekem evvel jobb ha téged megsz**atlak?!
SEMMIVEL... -
tamtamtam
csendes tag
-
Plague1
tag
Tisztelt Adminok!
Szeretnék jelenteni egy csalót itt a PH-n a neve Zsanett1
Valódi neve: Személyes adatok törölve
Elcseréltem vele az Xperia X1-esem egy Sapphire Radeon 4870-es VGA-ra. Na most már én feladtam, viszont vissza nem kaptam semmit. Azt mondta feladta, de bizonylatot nem láttam, Ígérgetett meg hadovált össze-vissza.
Eltelt 3 hét és még mindig nem láttam semmit. Ezért szeretném, ha felfüggesztenétek a jogait itt PH-n. A feljelentést megteszem én magam.
Köszönöm,
Plague1Hirdetési joga megvonva
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
garetrambo #15310 üzenetére
pü-ben megbeszéltük.
Amennyiben minden a mostani megbeszéltek alapján fog történni, akkor természetesen semmisnek tekintem a korábbi, és az utáni felhívásomat. -
garetrambo
csendes tag
válasz
DJ WOKKY #15083 üzenetére
Elnézést kérek mindenkitől jogos teljesen!!
A fekete pontomat törölték thunderzoleenak köszönöm
elismerem hogy hibáztam,de nem lehúzni akartam senkit..Sajnos balesetem volt kórházban voltam 1 hónapig ebből 1 hét kóma..
ma tudtam először gép közelbe kerülni,és irtam mindenkinek aki nekem is irt,és elnézést kértem igy utolagosan!Természetesen felajánlottam hogy a pénzt vissza utalom,minnél előbb hogy ne legyen probléma!Kicsit megkéstem elismerem,de rengeteg üzletem volt már itt és soha nem vertem át senkit!
DJ wokky kollegától még 1x elnézést kérnék itt is!
a pü repült várom mielőbbi válaszod
Üdv
és utószónak még annyit hogy nem igaz hogy a NŐK tudnak sminkelni és vezetni egyszerre!!
-
Đ10Đ4
aktív tag
válasz
tamtamtam #15299 üzenetére
Gusztustalan amit csinálsz... Remélem egy szóban elég volt az amit le írtam!
Még a magyarázatomat sem várod meg, sikerült eladnom a telefonomat!
És ezért nem tudtad a számom.
Elnézésedet kértem.Részemről a találkozó még mindig áll, ezért ide nem kell írni.
Azt se tudod mi van, és már ide írsz... Nem szép dolog.
1. a magyarázatomat kellene meg hallgatnod, MERT NEM VAGYOK ÁTVERŐS!!! SEMMILYEN TÉREN!!!Írtam neked levelet!
Olvasd el! -
mhmpista
aktív tag
válasz
molochtomika #15305 üzenetére
Ezek után remélem mindenkinek egyértelmű.
Senki ne adjon el semmit kalidor kollégának mert tönkrevágja a hozzánemértésével majd másra keni.
Erről beszéltem egészen idáig.
Olyan nincs hogy nálam még 1125 mhzen is 2.15 Volton végig futott a Linx vagy 15x!!! És ez csak ami bizonyítható....
Addig nála meg 760mhzen nemmegy haggyuk már....
Filmezéshez 4ghz ????
Miröl beszélsz.........? Ne személyeskedj!
Azt a 1.6ghzes Atom proci elviszi bármilyen HD filmet minek oda 4ghz?
Nem értesz hozzá ne tuningolj, vagy felőlem azt csinálsz amit akarsz csak ha közben szétkúrod az alkatrészeket ne akard visza cserélni.
Mindenki vigyázzon kalidor55 kollégával mert így jár mint Én....
Nem ért hozzá de okoskodni azt szeret![ Módosította: Oczu ]
-
Oczu
senior tag
Tisztelt Fórumozók!
Többször írtuk-kértük, hogy ebbe a topic-ba csak azok írjanak, akik érintettek a leírt üzletben. Okoskodások, Kéretlen tanácsok itt NEM kellenek, átláthatatlanná, szétdarabolttá teszik a topic-ot.
Az ide nem illő post-ok törlésre kerülnek, a szerző pedig 1. körben figyelmeztetésben fog részesülni.
Amennyiben mégis fontos, kikívánkozó mondanivalója van valakinek, itt megteheti. -
kalidor55
tag
válasz
kicsiultra #15303 üzenetére
és mire lenne jo ez a fénykpezgetösdi??, dolgozhatnék vele, kb 1 órát és attol még nem lenne jo az a szer ram!, meg az alaplapom sem hozzná vissza!, de, ha mondsz valami épkézláb okot, akkor megteszem!
-
kicsiultra
tag
válasz
kalidor55 #15302 üzenetére
Nem kértem, hogy rakd be. A mostani ramjaiddal állítsd át olyan beállításokra, mint amikkel próbálkoztál a másik rammal. Nem kell elmenteni a beállításokat, csak fényképezd le azokkal az értékekkel a bios-t.
Szerk: Az fsb és a feszültségek is legyenek ugyan ott. A túlhajtott beállítások is jöhetnek amikkel próbálkoztál, hogy kiszedd a maradékot is a prociból. leccgó!
-
kalidor55
tag
válasz
kicsiultra #15301 üzenetére
nem!!, határozottan nem! mégegyszer nem rakom be semmibe ezt a szart!!
mostmár szivtam vele eleget!!! nemakarnám elölröl kezdeni!!! ráadásul ez a utolsó működö deszkám!, mushkinnal, most hasit, mint állat!! akitől ezt vettem, az nem baszott át!!!! 1,8 volton, még 1066-ban is megy, ha akarom! de elég a 1000, mert ugy van meg a proci-ram 1:1 aránya... és semmi fafyás, vagy kékhalál!!!! eleinte énis nehezen hittem, h szar a patriot, amit vettem, és azért kapott annyi esélyt, tölem, de bekelett látnom, h nemjok! csak a volt gazdájuk ákkitja körömszakadtáig, h jók!!!
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gurulunk, WAZE?!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Háztartási gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- High-tech fűtőtest? Nem, szellős GameMax ház!
- Hiába van április, a hardverek nem tréfálnak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Makulátlan! HP EliteBook x360 830 G8 Érintős Fémházas "Kis Gamer" Laptop 13,3" -50% i7-1185G7 16/512
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD HUN
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- AOC Gaming monitor 165Hz 1ms!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- LG OLED Televíziók: ÁPRILIS MADNESS -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest