Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Aktív témák

• bigkocka

csendes tag

Fekete vagy kizárás PH-ról?
    Nos nekem lenne 1 fasza kis tárgyalásom 1 illetővel The Don cimbimmel, a téma alaplap csere, amiből én jöttem ki rosszul, nos idézem nektek!!!!
    én:
    "beszarok, ma sem jött meg, de ez mi??? h elsöbbségivel küldted!!!!, de faszom ebbe a buzi ő postába már télleg :W egyébként pénteken küldtek vmit. az sem jött meg, de most már vkit. megfejelek nem igaz /nem célzás volt:)/ remélem neked megérkezett!!!:)"
    The Don cimbim:
    "

szia!

igen,ideért a madárka,csak eléggé döglött...nincs lefogat a proci hütőhöz,amit elfelejtettél irni,illetve mocskos,retkes az egész lap,a chipset hütöről ne is beszéljünk,mivel kented össze,szilóval?

még szerencse az 1200napos regemmel megtanultam,hogy ujoncnak ne postázzak,amig az övé nem ér ide..nem adtam fel a lapot,és mivel ez nekem most rohadt kellemetlen,hogy egy épkézláb lapot vártam,minden terhet rád fogok háritani,és visszaküldöm.

a másik fele az a dolognak,hogy te most kiakadsz,félig jogosan,de fentiekben leirt lap nem fedte az általad istenitett valóságot,igy minden felháborodást pozitian kezelek,és 2 másik lehetöséget is felvetek:

1. hogy forumra bocsájtom a témát,képeket linkelek a lapokról,és eldöl,fer lett volna e a csere a privátban beszéltekhez képest.

2. meghirdetem a lapod,és az első ajánlatért eladom,természetesen neked is

jah és plusz 1,posta költség ellenében visszapostázom,mert ez igy elég tré...

az én lapom per pill még mindig makulátlan a tiédhez képest...

üdv: Don

06-20-924-40-33 Don "- Te, hogy bírod a piát? - Hát az első 5 litert jól bírom...a hatodiknál elkezdek kötekedni. - És te? - Viccelsz? Whiskyn nőttem fel"

Ebben az esetben én írtam h a lap a minden napos használatból lett kiszedve, meg stb, jó a chipset hűtésről nem szóltam, mert úgy éreztem az kell rá!!!
    Na de akkor is ez számomra hihetettlen, és ph megbízhatóságot már csak utána néztem, de nem csak én vagyok az első aki feketét ajánlott neki!!!!!!!
    Szóval szerintem gyorsan katt a Delete gobmra!!!!

Aktív témák