Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
zseni78
csendes tag
JA ÉS Oczu NE HARAGUGY DE A SZAVAIDBOL KIVESZEM HOGY NEM NEKEM HISZEL..
CSAK AZÉRT MERT UJONC VAGYOK???
ÖNEKI MÁR NEM AZ ELSŐ ALKALMA VOLT EZ NÉZZ UTÁNNA LÉGYSZIVES... -
zseni78
csendes tag
NYUGOTTAN LEHET REGISZTRÁLNI A FEKETE PONTOT NEKI
MIVEL ÜZLETELÉS SORÁN NEM LETT ELTAGADVA TÖLLE SEMMI..
AMIT KÉRDEZETT ÉN MEGATTAM A VÁLASZT UGYHOGY NEM TUDOM MIT SZIVOZIK ITT EZ A SZEMÉLY NAGYON VIGYÁZZATOK RÁ AJÁNLOM...
ANYIT KÉRDEZETT HOGY MADE IN FINLAND ...
ÉS TERMÉSZETESEN AZ...
ÉS MEGTETTEM A MEGFELELŐ LÉPÉSEKET A MAI NAPON A POSTÁN..
UGYHOGY EBBŐL SAJNOS KÁRTÉRITÉSI ÜGYLESSZ...
ÉS KI TUGYA HOGY A CSOMAGBA MI FOG VISSZA JÖNNI HOZZÁM...
AZ BISZTOS HOGY AMIT MEGBESZÉLTÜMK AZT KÜLTEM...
UGYHOGY KÉSZÜJJETEK A POSTÁVAL EGGYÜTT A KÖVETKEZMÉNYEKRE... -
-
zseni78
csendes tag
FlashR kollegának egy fekete pont...
megvett töllem egy nokia n82-tipusú telefont..
másnap odaérkezzett a csomag hozzá..nem vette át..
megadott egy 70-es mobilszámot amin hivtam és nem lehettett elérni..
utánna néztem a az adatlapjának és addigra megváltoztatta a telo számát..20-ra..
azon elértem és nem győzött magyarázkodni hogy nem érkezett meg a csomag hozzá..
de én elmentem a postára és a csomag ott volt már másnap nálluk..
és aztán hétfőn irja nekem hogy bement a postára és belenézett a csomagba hogy mit kültem neki..
azt mongya nem teccett neki a telefon és nem vette fel a csomagot...
most meg várhatok rá 10-napot mire vissza kapom
vagy még többet...
azt ajánlom mindenkinek hogy ezzel az emberkével ne üzleteljen senki csak szeméjessen..
mert már ez nem az első alkalma..
hogy nem ir a privátüzenetére választ pedigg ott van...
ugyhogy vigyázzatok vele azt javaslom...
üdv... -
30z.Samu
félisten
Sziasztok!
Történt velem egy eset tegnap este, amire én legszívesebben fekete pontot adnék, de nem tudom, hogy itt ezért jár-e.
Tegnap kinéztem egy hirdetést, miszerint eladó 2 Xbox játékszoftver 3000 Ft-ért. Rá is írtam az emberünkre, hogy engem érdekelne a dolog és hogy megvan-e még neki. Írta, hogy még megvan. Kérdeztem mikor lehetne érte menni. Mondott egy hétfői időpontot Örs vezér terén, de nem volt jó az időpont. Kérdezte hogy nekem mikor jó hétfőn. Én írtam egyet és kérdeztem hogy ez neki jó lesz-e. Erre este kapom az üzit: "Bocsi, de elkeltek ma a játékok!"Szerintem ennél aljasabb dolog nem nagyon van! De hát Ti ítéljétek meg, hogy ezért jár-e valami.
-
(Darkwood)
őstag
Minek adok/adunk itt feketét valakinek, ha nem kapja meg?
[A fekete], és ha ide beírjátok, hogy hadtest, akkor csak a 3 pozitív hozzászólás látszik: [PH! megbízhatóság]. -
zsolesz010
senior tag
Trencso
Tegnapi napon fixáltunk egy találkozót ma reggel 9 órára. Egy ilyet vitt volna, olcsóbb kivitelben.
8:57-től 9:15-ig vártam rá. Mivel az adatlapja üres, így a telefonszáma nem volt meg. Nem gondoltam, hogy egy általa megadott időpont esetén el kellett volna kérnem, hiszen a megbeszélt időpontban a megbeszélt helyre mindenképp el tudtam jutni.Netközelbe érve látom, írt egy privátot a megbeszélt találkozó előtt 9 perccel, hogy lebetegedett, nem ment dolgozni, nem tud jönni.
Értelemszerűen esélyem sem volt, hogy találkozó előtt elolvassam.
Adatlapom kitöltve, telefonszámom a regisztráció óta látható. 24 órában elérhető vagyok. Nem hívott.Őszintén szólva nem a 2 vonaljegy ára zavar a legjobban, hanem az, hogy még véletlenül sem jelzett olyan módon, hogy azt ne utólag tudjam meg.
Pont.
Fekete. -
Bordoi
őstag
Cayman Azt eltudnám érni valahogyan nálad, hogy elolvasd a topik első hozzászólását?
-
Speed®
titán
djtoomi újra akcióban.. Krumpliszsak néven.
-
zolcsy1974
csendes tag
mazin Kollégával kéne vigyázni,
(Bonyhád, Móra u 2. 7150
mazinfreakingout@citromail.hu)
adtam el neki egy 13.6-os HDD-t, melyet postai úton feladtam. Abban állapodtunk meg, hogy küldi a pénzt, és a postaköltség felét fizeti, ami azóta sem jött meg. Ennek már vagy 1 éve.
Bár ahogy látom, utolsó feltűnése : 2008-05-08 13:47Írtam neki priviket, mailokat, semmire nem válaszolt. A HDD 1,5k-ért adtam neki.
Kár volt ezért a kis összegért sumákolni. -
kuti1526
csendes tag
Üdv! Részemről daniking kollegának kijár egy fekete! Össze vissza beszél, majd letagadja azt. Nem akarok idézni a privátból, de kérdésemre válaszolva, hogy az M2es memóriakártya adapterrel van e, a válasza "természetesen" volt. Postázás után a panaszomra válaszul közölte, hogy az +200Ft lett volna. Másik kérdésemre, hogy hány kártya fér bele a 350Ftos levélbe, válasza "sok" volt. 4db kártyát mégis 400ért postázta. Hirdetésében elfelejtette feltüntetni, hogy a kártyáknak NINCS gyári csomagolásuk. Sima borítékban postázta, simán beleszórva őket. Azt nem is említem, hogy utalás után 2 héttel érkeztek meg a cuccok, kérdéseimre pedig rövid, nem egyértelmű válaszokat kaptam.
-
hirdeto
tag
Kedves Moderátorok,
szeretném magam jelölni egy nagy fekete pontra mert, az alábbi hirdetésem kapcsán [slim18] fórumtárssal szemben felelőtlenül jártam el egy általa ajánlott csere lehetőség során, ami miatt jogosan megbízhatatlannak tart. Az üzlet miattam hiúsult meg. Ezúton is elnézést kérek tőle.
Az érintett hirdetés :
Köszönöm
-
StaMiNa
aktív tag
válasz
chipsetpifta #10369 üzenetére
Csak az a baj, hogy nem velem beszeltel. Azt gondoltam kozvetiteni jo dolog... ezek szerint nem, mert rajtam csattan az ostor...
-
RandomGosu
senior tag
Gyalo94 jó lenne vele vigyázni össze vissza beszél mindent...
-
chipsetpifta
csendes tag
Helló!
[Ezt ]szerettem volna megvenni. Szombaton fel is hívtam az illetőt telefonon, miután privátban megbeszéltük a fontosabb dolgokat. Keddre terveztük volna az átvételt, szóba jött az előreutalás, de nem mentem bele. Hétfőn felhívom, hogy mikor és pontosan hol találkozunk kedden délután. Erre azt mondja eladta a merevlemezeket. Kérdés, mi történik, ha előre utalok?
Vigyázzatok az illetővel! StaMiNa-t senkinek sem ajánlom -
Xaero88
tag
Kedves Gyalo!
Először is ne írj baromságokat.
Vettem tőle egy telefont.
Cseréltél velem egy telefont.(amivel még te jártál jobban)
Tökéletesnek hirdette. Kiderült,hogy rossz a telefon hangszórója és a mikrofonja.
Érdekes módon én használtam azt a telefont és semmi problémám nem volt vele, ám te kitaláltad hogy rossz..
Nem szokásom valamit jónak hirdetni ha szar, inkább hibásnak adom el olcsóbban.
Azt hiszem az eddigi visszajelzéseim is ezt tanusítják!!
Megígérte,hogy állja a javítási költséget.
Igen állom, mondtam hogy kérdezd meg mennyibe kerül, és megbeszéljük.
Erre te rámrontottál privátban hogy már kész is és fizessek 6ezret. Nem erről volt szó.
Mivel én ezzel is foglalkozom, sokkal olcsóbban meg tudtam volna csinálni, így eszem ágában sincs ennyit kifizetni a hülyeségedért. Az mellékes hogy most nem is tudnék.Az utolsó ajánlatom hogy a felét, azaz 3000ft-ot kifizetek neked.
Vagy elfogadod vagy nem. Nem tartom fairnek amit "csináltál".És ha ezért én kapok feketét, hát rendben.
Üdv.
-
Lasy
veterán
SHADOV forumtársunk joggal megérdelmi a feleke pontot. hirdetett egy SE W800i telefont fekete, függetle, karcmentes. helyette postán kaptan egy fehért narancs, leharcolt, t-mobilos telefont.
megbeszéltük, hogy ajánlottan elsőbségiként küldi helyette csk ajánlottan küldte. teljesen szavahihetettlen, és a telefonhívásokra már nem is válaszol. eggid még felvette, de nem válaszolt csak lerakta, de most már fel sem veszi. nagyon vigyázzatok vele.
sajna az ajánlott szelvényen az van hogy elsőbségi de amikor megjött nem volt rajta az elsőbségi. -
Ajy
csendes tag
@Pirate@ nevű felhasználóval lenne problémám (szerintem járna neki is egy fekete pont)
Történt ugyanis, hogy vettem tőle egy PSP készüléket. 37000Ft-ért árulta én írtam neki, hogy 35000Ft-ot tudok érte adni postával együtt. Bele ment idézem: „oks áll az alku!!!”
Majd jött a csomag 36.980Ft-ért persze akit megkértem, hogy vegye át csak 35000ft-ot kapott tehát nem tudta átvenni felhívott én az úri embert, hogy most mi van mert nem ebben egyeztünk meg. A válasza a következő volt: „ 35+posta én úgy értettem!
fizesd ki és én akkor visszautalom a postaköltséget!”(telefonon is felhívtam, hogy nehogy így járjak ahogy jártam). Munkahelyről elkéredzkedni postásnak utána csomagot átvettem. 3 nap múlva rákérdeztem mikor fogja utalni az összeget ő közölte majd ha megkapta a postástól a vételárat. 5 nap múlva újból rákérdeztem mert persze nem utalt és nem is jelentkezett a válasz a következő volt: „igen
megjött a posta költséget viszont nem áll módomban már visszautalni...
bocs ez így jött ki... postát amúgy is általában a vevő fizeti „
Következő üzenete miután én nehezményeztem az eljárást:
„jaja megértem...
nem szoktam ilyen lenni...
de most ez nekem így felelt meg!”
Hát de nekem így nem felel meg. Ugyanis megkértek, hogy vegyek egy gépet max. 35000ft-ért, ő megígérte, hogy visszautalja a postát. Utána meggondolja magát majd most azt tanácsolja, hogy kérjem el a postaköltséget attól aki megkért hogy szerezek neki egy gépet.
Én se szoktam minden gondommal máshoz rohanni, de nagyon idegesít az a dolog őt nem érdekli én így jártam és nyugodjak bele.[ Módosította: Bordoi ]
-
Bordoi
őstag
Ajy Írd le az esetet ahogy történt, ennyire egyszerű.
-
Bordoi
őstag
Ajy Privát üzeneteket ne hozz nyilvánosságra a másik fél beleegyezése nélkül.
Ezt pedig olvasd el légyszíves.
Aztán pedig olvasd el a topik első hozzászólását is.
-
gYaLo
őstag
Az első emberke: Xaero88 aka Solymos Osszián.
Vettem tőle egy telefont.
Tökéletesnek hirdette. Kiderült,hogy rossz a telefon hangszórója és a mikrofonja.
Megígérte,hogy állja a javítási költséget.
Megcsináltattam,és 6000Ft lett a végösszeg.
A leveleimre nem válaszol,többször felszólítottam.Második versenyzönk Sony94 aka András.
Vele cseréltem el a megjavított telefont egy másikra.
A vele elcserélt készülék szoftberhibás,de ő tökéletesnek hirdette.
Javítása szervízben 8-10000 Ft lenne.
Erről őt tájékoztattam. Azt mondta,hogy tud egy boltot a Mester utcában,ahol 3000Ft ért megcsinálják és Ő ezt kifizeti.
Lebeszéltünk egy időpontot.
Sajnos megbetegedtem,és a találkozó előtti estén írtam neki 1 levelet,amit elolvasott,mert belépett a PH!-ra.
Azóta nem válaszol a leveleimre.
Többször felszólítottam. -
orkester
őstag
Az idáig felmerült és még nem zárult ügyek:
#10195; #10196; #10199; #10200; #10202; #10204; #10207; #10210; #10211; #10218; #10222 válasz #10223; #10229; #10235; #10252; #10253; #10255; #10263 válasz #10271; #10265; #10269(Ezt én is tapasztaltam. Nála vett új egeret agyonhasználtra cserélt gariban, állítólag a nagyker hibájából. De nem szóltam érte mert így is olcsó volt.); #10274; #10275; #10279; #10281; #10285; #10287; #10291 válasz #10293-4; #10295; #10297; #10320; #10322 válasz #10323-6, #10325 válasz #10330; #10332; #10334; #10335;
#10336 válasz #10337;
#10340 várjunk; #10352 -
ServerWorks-nek most már kijár a negatív.
Több üzletünk volt már, eddig minden rendben volt, egészen addig, amíg egy gesztusként előre elküldtem neki 2db RAM-ot, a pénz megérkezése előtt.
A pénz hetekkel később sem érkezett meg... Miután írtam neki ezzel kapcsolatban, azt válaszolta, hogy hibás az egyik RAM. Ennek nem sok esélyét láttam, de mondtam, hogy küldje vissza, elrendezzük. A RAM-ok ezek után a megbeszélt határidőre szintén nem érkeztek meg, majd miután közöltem vele, hogy bekerül ebbe a topicba, ha nem történik semmi, visszajött 1db RAM... Megkérdeztem, hogy mi a helyzet a másikkal, kell-e Neki, vagy az sem felel meg, de ezt a legutóbbi üzenetemet nem méltatta válaszra.
Pofátlanságnak tartom, hogy valakinek ilyen baromira látványosan "nem sürgős" a dolog, és azóta sem képes fizetni azt a nyomorék 2500 Ft-ot, amivel tartozik. (az esetlegesen hibás RAM-ra nekem is lett volna próbagaranciám, ha időben visszaküldi)
Senkinek sem ajánlom, hogy bármit is előre elküldjön neki. Vaterán is vannak negatív értékelései. -
domesz
aktív tag
Továbbra is kérném a FEKETE pontot Murderer69 forumozónak ez itt leirtakért 9811 hsz
azóta már irt ide hogy megoldja de nem tette
mellesleg azóta a telot is letiltották -
pisti0315
tag
válasz
petrelli86 #10304 üzenetére
-
Bordoi
őstag
Az első hozzászólásban még az is benne van, hogy a vitákat itt kell folytatni.
-
-
public73
senior tag
egy kis szösszenet kerinagy ph-s fórumtárs üzleti korrektségéről és hozzáállásáról:
[link]
múlt héten letisztáztuk, hogy kellenek a ramok, holnap utalom az árát!
nem is kerestem helyettük!
ma írja 5 perce:
Szia! Nem fog menni a ramüzlet, mert ma este elutazom és csak 2 hét múlva leszek itthon. Sorry!
szerintetek ez makulátlan emberi magatartás?
baszott nagy feketét a kisgyereknek!
mé nem a játszótéren homokozik az ilyen! -
animatrix11
őstag
Na nekem is ide kell már irkálnom
Van egy tag akivel az ügy lezárásától függetelnül soha nem üzletelek, a fekete pontot még meglátjuk hogy kiosztásra kerül e, de nem semmi, a csávó ő lenne: kexi14
c2d e4500as procit vitt tőlem beszámitottam egy inno 8600gt vgat, az elején bizalatlankodni kezdtett, belinkeltem neki a kb 50+ pozitiv értékelést, mert azt akarta hogy majd elküldi a vgat, és elküldöm a procit és a fent maradó összeget (7k) majd utána utalja, én montam hogy ilyet nem játszunk, nagy nehezem belement hogy elküldje és utalja, mindenkinek minden megérkezett, a vgat bedobtam egy gépbe elindult nem is néztem tovább, kiraktam, jelentkeztek rá, de kérte az illető hogy teszteljem (általában nem tesztelek mindent amit beszámitok, valamikor alkatrészem sincs hozzá, hogy kirpóbáljam, meg idő sincs, de soha nem volt még gondom semmivel. Beraktam a gépbe szépen lefut a 3d mark, minden rendben, de észrevettem hogy window alatt vizszintes interferencia csikozódás van a monitoron (biosban függőlegesen), szoltam a vevőmnek hogy ez van , de lehet hogy csak nálam, megegyeztünk hogy kifiteti a felét ha nála jó utlaja a fent maradó részt, hát nem akkor visszacsináljuk. Nála is rossza volt. Irtam ennek a majomnak hogy szar a vgaja, ugyhogy várok 8600 (kari + pk) összeget a számlámra és már küldöm is vissza a szarját, közölte akkor az egész üzlet visszacsere, mondom nekem az is jó, és még ő kezd el ezek uténa bizalmatlankodni hogy utaljam vissza a pénzét és majd ő elküldi a procimat én meg utána a vgatezek uán még ő a bizalamtlan, hát ehez kell pofa nem mondom
majd irok hogyan zárult az ügy, remélem nem kell fekete pontot osztogatni
-
zsolesz010
senior tag
maizlg@fibermail.hu
Maizl GáborPH-s nickjét nem tudom, de hátha valaki az itt leírt adatokra keres rá a topikban.
Az "úriember" március 22-én írt egy e-mail-t erre a hirdetésre, amikor még 35k-ért volt fent. Közölte, hogy 32k-t tudna érte adni, bajai, és egy héten belül jön fel úgyis Pestre, próba után meg is venné.
Mivel nem az én tulajdonom a lejátszó, így írtam neki, hogy megkérdezem a tulajt, majd ezt meg is tettem, és közöltem vele, hogy rendben, vihető 32k-ért (ekkor már volt egy PH-s is, aki a hozzászólásokban írta, hogy 30k-ért elvinné).
Március 23-án elkérte a telefonszámom, amin elérhet a részletek tisztázása végett. Megadtam.
Március 28-ig csend, akkor írtam neki, hogy 1 hete azt mondta, egy héten belül jön fel, mégsem jelzett.
29-én visszaírt, hogy aktuális még, határidős munkája van, de április 2-án vagy 3-án várható az érkezése, és majd hív.
Április 3-án írtam neki, hogy mi a helyzet, nem írt és nem hívott, aktuális-e még, jöhet estig is.
Azóta sem jött semmi válasz. Közben a hirdetésben érdeklődő Apache27 kollégának már úgy néz ki, nem aktuális.Közvetlen anyagi károm nem keletkezett, fekete nem jár neki, de ezek után a netre feltett "Magamról - Sváb vagyok (a gyengébbek kedvéért: a magyarországi német kisebbség) - német szinte minden tekintetben – becsületesség, hazaszeretet, munkaszeretet, fegyelem ..." szövegen csak nevetni lehet.
-
hanka
tag
Hatalmas fekete pont Sabre felhasználónak.
Meghirdette ezt a laptopot , ami nemis az ővé hanem a baratjáé csak mégkérte őt hogy hirdesse, de ez csak a végén derült ki...
Irta a hirdetésben, idézem: "Esztétikailag kifogástalan állapotban van" (amit mostmár átírt Korához képest megfelelő állapotra)
ennek ellenére egy ütött-kopott-karcos, plussz poros-retkes laptoppal találtam szembe magam (minta a kuka mellől hozta volna be)...
Továbbá a HDD Sentinel szerint közel egy év (azaz 365 nap) használatot mutat, ami azt jelenti hogy 365 nap 24 órájában ment, és van is rajta 445 szektorhiba. Ezt én a kipróbálás alkalmával megmutattam neki, és nem hitte el (pedig a porgram nem hazudik).
Továbbá: Kérdeztem tőle priviben hogy a billentyűzet nyelve milyen, erre megkaptam hogy magyar, holott angol.
Ezért szavahihetetlenség miatt nem ajánlom az említett fórumtársat. -
Sabre
őstag
hatalmas fekete pont hanka felhasználónak.
cimborám laptopját meghirdettem, ő irt hogy mi a vége mit merre meddig.
megirtam hogy mi az ár vége, rábólintott majd hogy akkor a cimborám el tudja-e vinni hozzá megnézni. elvitte. majd nekiálltak a faterjával ( aki egy alsónadrágban fogadta az embert!) fikázni hogy igy szar ugy szar, meg hogy egy 4-5 éves notebooknál 300 óra hdd idő mennyire sok, biztos rendőrségi térfigyelőnek használtál, záporoztak a hozzá nem értő hülyeségek majd bekötölték hogy akkor a megegyezett ár közel feléért beveszik.
szerencsére a cimbim nem szívbajos, megköszönte a részvételt és elment a notebookjával és nekem égett a pofám, hogy ilyen paraszt, hamis userek vannak itt.NEM ajánlom semmire a user-t, a laptop amiről szó volt takarta a valóságot - ennek ellenére ment a suttyóskodás.
-
vatomi
aktív tag
Fekete pont MR.processor számára. Sok telefont hirdet itt, Pécsett a Budai Vám Tesco üzletében tart fent egy kis lyukat a balekoknak. Jelentkeztem egy E66 hirdetésére, amit itt a Ph-n adott fel, személyes átvételben egyeztünk meg - nekem ez oda-vissza 100km durván. A tuti telefonnak természetesen nem volt meg a garjegye, brutál ramaty állapotban volt - amiről persze egy szó sem esett a telefonban - és a kipróbálás során derült ki, hogy az egyik hangerőszabályzója sem működik. Mivel lukra futottam, kinéztem gyorsan magamnak egy elég jó állapotban levő N85-öt. Alaposan leteszteltem, garjegy ehhez sem volt, de egy számlát irattam velük és kaptam is egy ígéretet, hogy ha máshogy nem megy, vállalnak minden garanciát de amúgy a "Nokiába nem kell a papír". Itthon fedeztem fel, hogy sajna a fényképeknél valami 2 pötty van a képeken és videókon, de nem kívűlről a takarólencse felől koszos. Rákérdeztem a kaposvári Nokiában, megnézték, magyar garis de a garanciapapír nélkül nem küldik sehova, merthogy a kamera hibás, helyben ez nem megy. Hívtam, kinyomta majd fel sem vette végül írtam neki privátot és megfenyegettem, hogy beírok ebbe a topikba róla, a válasz csak ennyi volt:
MR.processor
(újonc)mi a telefonnal a problem?irni meg.mert nem volt semmi amit észleltem volna.nyugodtan irj ezt itt szeretik .
Egy ígéret még jött, hogy akkor inkább előkeríti a papírjait, de 3 napja csend! Nehogy másokat is megvezessen, inkább ne adjon el semmit. Majd beírok a Pécs topikba is! 90ezer volt a teló, ennyiért már nem elvárom, hogy nem legyen ilyen hibája!!! -
size
tag
Ilyet még nem tettem, de úgy gondolom most jogos.
Fekete pontot szeretnék kérni Bilux forumtársnak:
[link]
Ö egyébként egy régi HWSW-es onnan ismerem is, de most simán átvert.
Az üzlet megkötettet ugyan a termék is megérkezett csak sajnos hiányossan.
Az elözetes megbeszélések során rögzitettük hogy a VGA- hoz megvan minden tartozéka és hogy én ezekre igényt is tartok.
Nem kaptam meg egy crossfire hidat, egy táp kábelt, és egy kompozit kábelt.
Pedig jópár üzenetet irtam neki, de egy ideje már válaszra sem méltat.
Legutobb azt irta probáljak meg szerezni magamnak ha annyire szükségem van rá.
Ha kell természetesen a levelezésünket is közkézre bocsájtom.
GÁÁZ! -
blackvinyl
tag
Közben alakul egy újabb fekete pont Csocseszaz1 részére. Tavaly novemberben cseréltünk vinyót postán, ő elküldte a rosszat (250GB) én a jót (500GB) viszont a csereösszeget nem hajlandó kifizetni. Ajkai az illető, Soltész Tibornak hívják, iwiwen is fent van. Ha valaki ismeri, üzletelt már vele egy telefonszámmal szánjon meg pls. Köszönöm
-
blackvinyl
tag
válasz
blackvinyl #8096 üzenetére
Egy kedves fórumtárs már üzletelt vele és megadta a címét, kimentem hozzá. Tizenéves srác, azt hitte megúszhatja, hát nem jött össze neki. Sikerült anyucit otthon találni, reakció
aztán a fiával való egyeztetés után kifizette
-
Bordoi
őstag
levi1108 és Daudi Baldr
Miután elolvastátok a topik első hozzászólását, a vitát itt folytassátok.
Természetesen normális hangnemben.
-
Daudi Baldr
tag
válasz
levi1108 #10324 üzenetére
Elmondásod szerint a vinyó "belseje" jó volt, tesztelni nem tudtam azonnal, mert aki adta volna a másik felét nem ért rá. Több mint egy hétig tesztelhetted a kártyát 3nap helyett, azt mondtad jó, akkor innentől nem értem mi a probléma. Igéreted szerint "köv héten küldöm a pénzt", azon a köv héten nem jött meg, utána sokan voltak a bankban, tesómmal elküldöm, nem érek rá hazugságokat toltál..aztánmeg eltűntél msnről. Grat
Mindent megoldani, hát ez vicces. Mikor tartozik az ember szvsz úgy korrekt, hogy az adós jár utána. 2e ft-ért meg nem fogok nyíregyre rohangálni.
-
kisninja
őstag
Ide is beírom a kiemelt topicban semmi reakció [link]
-
levi1108
aktív tag
válasz
Daudi Baldr #10322 üzenetére
Jah, és meglehet kérdezni pár PH-s tagot, hogy mindig rendesen üzletelek, nem vágok át senkit.Édekes veled van csak ez!?Meg miaz hogy "tirpákozol"???Ki vagy te?Megmondtam, ha lejössz odaadom a pénzt, de én nem fogok utánna járkálni, nincs messze neked se, nehogymár nekem kelljen mindent megoldani.
-
levi1108
aktív tag
válasz
Daudi Baldr #10322 üzenetére
Jó vicc!"amelett, hogy olyan alkatrészt is adott a bizniszben, ami nem felelt meg a leírásának,"Ez micsoda?Megmondtam akkor is, hogy nem 100% hogy jó, és nézzétek meg a haveroddal előtte!Te meg azt mondtad, hogy most nem ér rá, és jó lesz így.Akkor utólag miről beszélsz?Jah, és a te "jó" kártyád is annyira jó, mint amennyire a másik rossz volt...
-
Daudi Baldr
tag
nick: levi1108
Kb. egy hónapja tartozik 2e!!!! forinttal /amelett, hogy olyan alkatrészt is adott a bizniszben, ami nem felelt meg a leírásának, de ez mind1/, ment az állandó hazudozás, hogy majd befizetem, elküldöm tesómmal. MSN-ről letiltott, ph-s üzenetimre nem válaszolt, miután írtam, hogy fekete pont lesz visszaírt, hogy ha kell a pénzem menjek le érte Nyíregyházára (sic!). Nem ajánlom senkinek a vele való üzletelést és egy feketepöttyöt kérnék neki.
-
B3AST
tag
Yana076 csaló, 1000 db DVD helyett újságpapírt kaptam 46ezer forintért!!
Nem ez az első esete, vigyázzatok vele!!!Rajkainak adja ki magát, közben újpesti a tag!
Az adatlapján megadott szám nem él.Ja, és erről van szó. Egyébként egy másik telszám volt a hírdetésben megadva, remélem még megvan. Majd megírom, ha meglesz.
-
Gaben01
őstag
Nem ph-s tag,de ha esetleg valaki rákeres,akkor jó ha látja.Soha,semmilyen körülmények között ne vegyetek semmit a cellcom-tól.
Én 2,5 hónappal ezelőtt vittem hozzájuk vissza garanciában egy p35-dq6-ot,amit ma kaptam vissza ugyanolyan használhatatlan állapotban.Állítólag a nagykerben megjavították,ami abban merült ki,hogy egy régebbi bios-t raktak rá,mint ami volt rajta.
Sajnos nem csak nekem van rossz tapasztalatom velük: [link] -
Oczu
senior tag
válasz
szmolcsi #10310 üzenetére
a feketék elbírálása néha több időt is igénybe vesz. Én nem emlékszem rá, hogy valahol ezt leírtuk, hogy 1 héten belül megkapja a feketét. Amennyiben elbírálásra kerül a dolog, jelezzük ebben a topicban
szerk:
vagy másképp érted? Mi nem tudunk a kár rendezésében segíteni, ahhoz a rendőrséghez kell fordulnod
-
kingabo
őstag
-
szmolcsi
aktív tag
Szeretném megkérdezni hogy az 1hónapja jelzet gondommal miért nem történik semmi....[link]
Nem úgy van hogy 1 hetet kap a kár rendezésére? -
petrelli86
aktív tag
óriási fekete jár pisti0315-nek..
durván két hete vettem tőle egy [procit]
ami megis érkezett a megbeszélt időben, kicsit drágának is tartottam, de nem sz@roztam sokat utaltam 11500ft-ot, merthát igencsak sürgős volt, éshát a sok pozitív értékelése miatt megbíztam a figurában, rosszul tettem..
a proci így érkezett meg, azonnal szóltam neki, hogy ez így nem lesz jó, mondta is hogy küldjem vissza a procit és korrektül lesz intézve..
olyannyira korrektül lett intézve, hogy most se proci.. se pénz.. a privikre nem válaszol.. telója meg kikapcsolva.. nagyon szépen köszönöm pistike, de biztos olvasni fogod majd ezt, hidd el nekem ezt nem úszod meg!!
ha tehetitek fórumtársaim ennek az arcnak ne adjatok látatlanul lét a kezébe, mert ha ezt velem megtette veletek is megfogja..
Aktív témák
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Peugeot, Citroën topik
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Nintendo Switch 2
- Nők, nőügyek (18+)
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Milyen monitort vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest