Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Asztrofotózás
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit nem érdemes kihagyni! - Tech Percek #3
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Aktív témák
-
mukiyou
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném felhívni a figyelmeteket greenlief nevű majmunkra. Ahhoz a különös állatfajhoz tartozik, aki feltesz egy hírdetést, majd a hirdetésre érkező vevőnek odaad egy rosz/xar videokártyát.
Szerencsétlen megkárosult hazaérvén tapasztalja, hogy a megvásárolt BFG 8800 GTS OC bizony nem megy.
Hivom a kisállatot, teló kikapcsolva. Na kezd gyanús lenni. Belépek ph-ra. MI fogad?
A kismajom a hirdetést is megváltoztatta. Tessék csak megnézni a hírdetés weblinkjét. Ott a jel, hogy biza itt egy 8800GT volt meghírdetve és nem azért a 3k-ért ami most benne van.Na nem baj! Tudtam volna mire költeni ezt a pénzt, de ha neki ennyire kelett, hogy kicsalta, akkor költse gyógyszerre.
-
mukiyou
csendes tag
Nos velem nemrég esett meg furcsaság:
kimko barátunk hirdette videokártyára jelentkeztem. Meg is egyeztünk az árban, meg egy pénteki találkában. Mit ad isten pénteken délelött csörög a mobilom - amit megadtam neki - és közli, hogy ilyen-olyan okokból nem ő, hanem a lánya adja oda majd a vidokártyát. Bárkivel megeshet, nem gyanakodtam, mert azért így is igyekezett az átadást leszervezni. Sajnos voltam oly balga, hogy az sem szúrta a szemem, hogy mobilról - kocsi háttérzajjal - miért épp magánszámot ír ki a mobilom (letiltott számmal hiv a kis hamis). Nos üzlet letudva, és sajnos péntek lévén, nem egészen éjfél elött haza is értem vele. Gondoltam másnap tesztelem; így is lett...na itt jött a fekete leves - memóriahibás a kártya. Na még szombaton írtam is neki, hogy szar a kártya, kérem a lovém vissza, akkor még válaszolt, hogy majd hiv. Na azóta is hiv; sőt azóta a forumon regisztrált és amúgy megadott citromailes cime meg is szünt.Szóval ennyia történet, tessék vigyázni vele, és álljon bele a karó a srácba...adja az ég, hogy ne találkozzak a lánnyal, aki átadta a kártyát - piszok jó arcmemóriám van, hónapok mulva is emlékszem arra akivel egyszer találkoztam - mert nem szeretném hirtelen felindulásból bántani.
Aktív témák
- Szuper áron dobozos Asus Vivobook Pro 16 /i7-12650H/16 GB/512SSD/RTX 3050TI 4GB/Gari/
- BOMBA áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! AMD Ryzen 5 /16GB /256 SSD/TOUCH/13.5"/
- Samsung Galaxy Book PRO 2 /i7-1260P/16GB/512SSD/AMOLED/13.3/Intel Iris Xe/Gari
- Szuper áron eladó dobozos új Asus Vivobook 16 /i7-1255U/16 GB RAM/512 GB SSD/FHD+/IPS/16"/Gari/
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FDHD/IPS/
- Lenovo ThinkPad 40AF + Lenovo 135W + Lenovo USB-C kábel (hybrid) DISPLAYLINK
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest