Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• mukiyou

csendes tag

Sziasztok!

Szeretném felhívni a figyelmeteket greenlief nevű majmunkra. Ahhoz a különös állatfajhoz tartozik, aki feltesz egy hírdetést, majd a hirdetésre érkező vevőnek odaad egy rosz/xar videokártyát.
    Szerencsétlen megkárosult hazaérvén tapasztalja, hogy a megvásárolt BFG 8800 GTS OC bizony nem megy.
    Hivom a kisállatot, teló kikapcsolva. Na kezd gyanús lenni. Belépek ph-ra. MI fogad?
    A kismajom a hirdetést is megváltoztatta. Tessék csak megnézni a hírdetés weblinkjét. Ott a jel, hogy biza itt egy 8800GT volt meghírdetve és nem azért a 3k-ért ami most benne van.

Na nem baj! Tudtam volna mire költeni ezt a pénzt, de ha neki ennyire kelett, hogy kicsalta, akkor költse gyógyszerre.

• mukiyou

csendes tag

válasz kano #12413 üzenetére

Nem tudhatod, hogy nem bántanám ...
    régi szép időkben még lelkes fellépő voltam a visegrádi plaotajátékokon. van szép méretes csatabárdom - kétkezes fajta - meg láncingem, meg stb.
    Azzal a csatabárdal kéne embert faragni az ilyen csalókból :)

• mukiyou

csendes tag

Nos velem nemrég esett meg furcsaság:
    kimko barátunk hirdette videokártyára jelentkeztem. Meg is egyeztünk az árban, meg egy pénteki találkában. Mit ad isten pénteken délelött csörög a mobilom - amit megadtam neki - és közli, hogy ilyen-olyan okokból nem ő, hanem a lánya adja oda majd a vidokártyát. Bárkivel megeshet, nem gyanakodtam, mert azért így is igyekezett az átadást leszervezni. Sajnos voltam oly balga, hogy az sem szúrta a szemem, hogy mobilról - kocsi háttérzajjal - miért épp magánszámot ír ki a mobilom (letiltott számmal hiv a kis hamis). Nos üzlet letudva, és sajnos péntek lévén, nem egészen éjfél elött haza is értem vele. Gondoltam másnap tesztelem; így is lett...na itt jött a fekete leves - memóriahibás a kártya. Na még szombaton írtam is neki, hogy szar a kártya, kérem a lovém vissza, akkor még válaszolt, hogy majd hiv. Na azóta is hiv; sőt azóta a forumon regisztrált és amúgy megadott citromailes cime meg is szünt.

Szóval ennyia történet, tessék vigyázni vele, és álljon bele a karó a srácba...adja az ég, hogy ne találkozzak a lánnyal, aki átadta a kártyát - piszok jó arcmemóriám van, hónapok mulva is emlékszem arra akivel egyszer találkoztam - mert nem szeretném hirtelen felindulásból bántani.

Aktív témák