Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
skajwa
senior tag
Fekete pont dzsozefo-nak üzletrontásért, valamint privát üzenetben való rágalmazásért!
[link] -
Toten
csendes tag
Sziasztok.
Konkrétan juman-nal volt gondom, Tóth István Sándor(számlatulaj neve), de lényegtelen 3 perc alatt lehet ide reggelni másik accot. Hírdetett egy procit jó áron, felhívtam, hülyének mutatta magát én meg előre utaltam. Mondta, hogy nem szeretné utánvéttel feladni a procit, mert legutóbb sem vették át és hetekig a postán volt. Az előreutalásról azt se tudta mi az, nekem kellett elmagyaráznom, legalábbis azt hittem. Úgyhogy beleestem a csapdába. Még pár napig elértem telefonon, de később az emailcímét is megszüntette. Teljesen véletlenül láttam, hogy x boxot is hírdetett, meg sok mást, felkaptam a vizet és rendőrségi feljelentést tettem. A kapitányságon még csak a számlaszámot sem kérték el, a jegyzőkönyvet hibásan töltötték ki (néha az én keresztnevemet használták az ő vezetéknevével). Nem igazán érdekel, sose gondoltam hogy viszont látom a pénzt, csak a rendőrségben hittem, de úgy néz csak akkor vannak a toppon ha rossz helyen parkolok. Később felhívtam a rendőr haveromat, hogy mégis mi a helyzet, azt mesélte nekem hogy felejtős a dolog. Szabadon utalhatok bárkinek bármennyi pénzt, lehet h átver engem, de egy internetes fórum semmit sem bizonyít. Mindezt csak azért írtam le hátha valakit megfékez h előre utaljon, vagy h feljelentés tegyen
. Nem volt olcsó lecke, de ezt a 24 ropit pont lesz@rom. Csak elég bosszantó h alapból ellopják a fizetésem felét, de már a másik feléért se kapok semmit.
Ha rossz helyre írtam, akkor vmi kemény szöveggel lehet törölni nyugodtan.
Esetleg minden apróhírdetés első hsz e lehetne egy figyelmeztetés ezzel kapcsolatban. Lehet túlzás, de titeket is, meg nálatok okosabb embereket is vertek már át. Na m1 vár a meló, valakinek el kell tartania az országot. -
Oczu
senior tag
válasz
zsolesz010 #10290 üzenetére
Nem feltétlen kell ehhez a szabályhoz ragaszkodni, vannak egyedi esetek, amik kivételt képezhetnek. De igazad van, be kell ide írni a huncut emberke nevét
-
kingabo
őstag
Nem tudom ezért jár-e fekete pont szecsiz-nek...
A monitoromért cserébe egy GARIs dvd írót adott (lezárt apró linkjét hogy találom meg?). Reggel 8tól este fél hétig egyetemen voltam, de mivel tönkrement a monitorja és gyorsan szüksége volt egy másikra, ezért elvállaltam, hogy még aznap cseréljünk. A cserekor direkt rákérdeztem, hogy garipapírok vannak-e, azt a választ kaptam, hogy a dobozban, amit kinyitottam és láttam benne papíroka. (már nagyon fáradt voltam ezért nem jutott eszembe, hogy jobban megnézzem) Otthon kiderült, hogy csak a leírás volt, rögtön írtam Neki pm-et, hogy hol a gari papír, erre szinte azonnal válaszolt, hogy keresi. Ez volt 1 hónapja... Az utobbi 2 hétben több privit is írtam Neki, de nem válaszolt egyikre sem. (korrekt hangnemben: "még mindig nincs meg?" és hasonlók...) -
Um-By-Key
tag
És ahogy [Látom] ez nem az első húzása!!...
És mellesleg
ájöttem!!
[ITT] van az eladó WLAN kártyája (kedves) [rbalage]
Felhasználó talált vevőt a Karira!..És ezért inkább vissza szeretné cserélni mert a memó nem ér neki annyit!!..És eladni is nehezebb!...
Ezért várt 3 napot!..És ezért monta hogy vegyem meg ha kell!...
A Ramokat a saját gépemből vettem ki!!..
nem hogy tesztelve voltak!..Hanem hónapokig használva!!!...
Naagy Fekete PONT!..please! -
Um-By-Key
tag
válasz
rbalage #10291 üzenetére
Felettébb érdekes!!!...
Kérnék egy Óriási feketét [rbalage] nevű minden csak nem kedves tagunknak!!!
Jelezte a kollega hogy elcserélné a memóriáimat egy wifi karira!..
Montam neki hogy oksa!..legyen!..nekem úgy sem kell!..
De láttam(belinkelte) hogy eladó!..
Elcseréltük a ramot a wifijére!..
Majd 3 nappal késöbb felhív és közli hogy mégsem jó!..
Megkérdeztem mi legyen?..Azt monta hogy Eladná nekem ha kell!
Szerintem így próbált meg vevőt találni rá!..
De abban maradtunk hogy visszabizniszeljük!..
Én montam neki a telefonba hogy ne telón beszéljük meg hogy ne kerüljön neki sokba ha ugyis ott a PH!..De mint késöbb megnéztem nem irt a PH-ra sem!!!
Erre mire haza értem meghajolt a netem!
Egyből irtam is neki hogy ez a helyzet és hogy mikor és hol lenne jó neki??..
Nem méltatott válaszra!..
Erre irtam neki hogy akkor ha válaszolni sem képes akkor hadjuk az egésszet mert nekem ez:
1: Pénz: Telefonszámla..sms...Vonaljegyek!!!
2: Idő: Rohangálni az ő wifijével oda ahol neki jó a saját dolgaim helyett!!!
3: Munka: Ki be rakosgatni a gépből a wifijét Drivert telepítgetni és törölni!!..
Erre másnap irt nekem hogy akkor hogy legyen??...
Hát rám akarja sózni egy kitalált indokkal az eladó termékét??...
És ha nem veszem meg akkor rohangáljak ahogy neki teccik??..
És még én vagyok a szemét??..
Hát ezek után Úgyérzem SEHOGY!!....
Mellesleg akkor minek neked telefon ha nem is használod???....
Nem a Gép csinál hülyeséget hanem TE!!! -
törölt tag
válasz
zsolesz010 #10290 üzenetére
-
rbalage
csendes tag
Egy feketepontot szeretnék kiosztani Um-By-Key -nek. Cseréltünk egy Wlan kártyát 512 mb ram-ra, (azzal a mondattal váltunk el, hogyha valami nemjó akkor csörgünk). A ramokat másnap kipróbáltam, nem voltak jók. A gép ugyan bebootolt és felismerte, de a gép hülyeségeket csinált és memtest alatt is elhasalt. Fel is hívtam, hogy ezesetben cseréljük vissza a cuccokat, mondta hogy ok, akkor beszéljük meg ph n, ne telefonon mert az drága
(? én hívtam). Miután küld egy sms-t(!), hogy akkor mikor cseréljük vissza cuccot.
Tekintve hogy sms t soha sem olvasok, nem is igazán nézem a telómat.
Másnap reggel ír újból, hogy felejtsem el, meg neki ez mennyi pénz és idő meg munka
Szerinte pedig egy ram akkor jó ha bootol vele a gépTehát ő ezt lezártnak tekinti.
Igazából nem is tudom hova rakni ezt a dolgot, kicsit érdekes a gyerek stílusa is, olyan agresszív 13 éves szerű -
törölt tag
hi
érdeklődnék, hogy "feketepontot" érdemel-e a következő eladó:
adott egy termék, amire 100%os vételi szándékom jelzem. állítása szerint 2 helyi vásárló érdeklődött, és aki előbb jön érte az viszi. ez este volt, megfordult a fejemben hogy még aznap este elugrok érte, de valamiért az volt bennem, hogy este nem illik zargatni senkit, így a legközelebbi időpontot megbeszéltük, ami munkarendjéből adódóan(délelőttös volt szal 2ig melózik) 14:40 és 15:20 közötti időintervallumot beszéltünk meg. előbbi időpontot nem tudtunk egyeztetni. lebeszéltünk mindent: időpont, helyszín, telszám, stb.
reggel leveszem a kesst, ha már automata közelében voltam, és negyed10 körül jön a privi, hogy sztornó mert melótársa kitalálta hogy megveszi.
szóval, csak én érzem kevésbé korrektnek a dolgot, vagy tényleg nem volt az?előre is thx
-
tatabike
őstag
Várok, türelmesen. Ha megkapom a különbözetet, visszakapod a "jó" kártyádat. De ha olyan jó, akkor miért nem kell Neked sem? Ezt nem tudod megmagyarázni, igaz?
De legalább itt ne hazudj mindenkinek, nekem a telefonban nem úgy adtad elő, hogy a közelmúltban vettél egy nagyobb kártyát, hanem hogy annyira tuti a kártya, amit nekem küldtél, hogy még a postára adás napján is az pörgött a gépedben. Tolvaj.Elnézést, ez itt nem vitafórum, csak rühellem, hogy nyilvánosan is hazudik....
-
Stimpy
senior tag
Jóreggelt !
Jómagam Xaero88-nak adnék egy fekete pontot. Cseréltünk néhány telefont , volt közte egy Nokia 6101-es , amit úgy adott át , hogy hangszórót kell cserélni benne , azon kívül nincs semmi baja. Sajnos beleestem abba a hibába , hogy nem néztem meg rendesen a kütyüt , amikor cseréltünk (szakadt az eső és bringával voltam , így nem akartam vacakolni). Itthon azonnal feltűnt , hogy az antenna takaró műanyag törött , de másnap ért a hidegzuhany , amikor vettem hozzá új hangszórót , meg töltőt is , mert az nem volt hozzá , majd szerelés után kiderült , hogy nem a hangszóró volt rossz. Így sikerült 3500 Ft-ot elköltenem fölöslegesen , mert a telefon használhatatlan. Írtam neki privát üzenetet , hogy mi történt , és hogy van-e ötlete , esetleg javaslata , de immáron több napja válaszra sem méltat. Javasolnám mindenkinek , hogy figyeljen oda rá.
Üdw : Stimpy
-
(Darkwood)
őstag
Egy újabb fekete pontot kell kiosztanom!
Aki kapja, az [hadtest]!A tétel a következő: 26-án megegyeztünk, hogy ma felmegyek Pestre és megveszem Tőle a Zalman ventiszabályzót! Tegnap írtam neki egy privátot, hogy csörgessen meg, mert nem tudom a számát és akkor tudunk majd egyeztetni. Direkt írtam neki, hogy ne írjon privátot reggel 5 óra után, mert nem tudom elolvasni, hisz nem leszek net közelben. Erre mit csinál, ír egy privátot, 10 óra körül, hogy: "Nem volt nálam a cucc, ezért nem is kerestelek!" Az igen!
5 órakor keltem, hogy a megbeszélt időpontra odaérjek a Nyugatiba és ezért 180Km-t kellett utaznom! 9 órától 12:50-ig vártam a hívását és semmi! Arra se méltatott, hogy felhívjon!
Az ilyen emberek miatt született meg az aláírásom!
-
Lasy
veterán
ugyan ezt elküldted püben is, de semmi választ nem kaptam. ???
-
Lasy
veterán
Engem szerencsére kár nem ért, de jobb vigyázni champion134 forumozónkal, ugyanis megbeszéltünk egy találkozót, de se elérhetőséget se választ nem kapok tőle, pedig 30percet vártam. igaz most délben is volt fenn a fórumon, de most sem kaptam választ tőle.
sajnálom, hogy ilyen emberek is vannak. ez lenne a hirdetése, de van egy Hpm-70es hirdetése is.! -
fv82
tag
Nem tudom, mi lehet a minimális kár amiért érdemes ide írni, de úgy döntöttem, leírom a tapasztalatomat egyik üzleti partneremmel kapcsolatban.
Egy nagyon olcsó megoldást kerestem monitornak, ami ritkán lenne használva, de ettől még elvárnám, hogy működjön. Ezért örültem, hogy tlp.szentes által hirdetett Siemens 17 colos crt-ét megkapom 2K-ért, amit mondván, hogy útba esik, egyik nap még el is tud nekem hozni. Február 27.-én meg is történt az üzlet, ám amikor kipróbáltam, rögtön jeleztem neki telefonon, hogy a monitor nem okés, 10 perc után összeugrik a kép, időnként behullámzik. Nem sokkal később üzenetet is írtam róla, hogy ez használhatatlan. Erre válaszolta, hogy március 8-ig ő nem ér rá visszacsinálni az üzletet. Én pedig válaszoltam, hogy én meg 6-12 között nem leszek itthon, de majd utána keressük egymást. Ezt az üzenetemet már nem nyugtázta, ahogy minden ez után küldött üzenetem is válasz nélkül maradt, pedig naponta látogatja a Prohardvert. -
Router
őstag
Feketepontot adok TexT-BoY - nak mivel külön az Ő kérésére és az Ő igényei szerint legyártottam neki nem kis utánajárással és munkával egy eszközt mivel megígérte, hogy egy hét múlva megveszi azt. Innentől csak halogatta a dolgokat és a pénz nem érkezett meg immáron legalább egy hónapja valamint sem a privátokra nem válaszolt és MSN-en sem láttam azóta.
-
puttputt
őstag
válasz
Xaero88 #10272 üzenetére
Ehhez kapcsolódó téma, jobb vele vigyázni. Emailben kaptam, szintén Prohardveres mailre, ezért osztom meg a tisztelt kollégákkal... amellett, hogy szerintem vírusos - nem futtattam át...-, még ki tudja...:
Amellett... nem "Raiffeisenes" vagyok, közöm nem volt idáig hozzájuk, a számlaszámot pedig max. azok tudják akikkel idáig üzleteltem... már csak ezért is érdekes a dolog.
-
Peetee(tm)
aktív tag
Engem átvertek,ezt szeretném jelenteni,nem tudom,hogy jó helyen járok-e.
Vettem egy videókártyát Oszkár27 -től,viszont a srác átvágott, mondván a kártya működőképes és vállal rá próba garit. Mellesleg a kártya ki lett próbálva és nem működött. Jeleztem neki, de ő fittyet hányva a megállapodásunkra, nem foglalkozik vele, mondván nála ment a kártya. Neve még1x: Oszkár27
Van még egy hasonló sztorim, ami szintén vga-val történt. Az ő neveük: 5@$ és losi73
Lényeg: 3870x2-t adtak el nekem (losi73->5@$-nek -> 5@$ pedig nekem), amire ide, meg oda van garancia ph-s taghoz. Namost sajnos élnem kellett a gari lehetőségével, de ekkor már mind a kettő mosta kezét és nem tudta megmonda hányadán is áll a dolog.Javasolom, hogy óvatosan ezekkel az emberekkel!!!!
Mit lehet ilyenkor csinálni az idegeskedésen kívül? -
szata.68
senior tag
Helló
Engem átvertek,ezt szeretném jelenteni,nem tudom,hogy jó helyen járok-e.
Elküldtem egy játékot,viszont a srác nem küldött semmit. Neve: ps3man
Mit lehet ilyenkor csinálni az idegeskedésen kívül?Légyszi valaki segítsen!
Üdv.
-
Xaero88
tag
Hali!
Kaptam egy ilyen privit:
Szia! I would like to buy your item pls let me have your phone number, my one is 06********
Regards
MaxEz mi a szösz?
-
jedu
csendes tag
válasz
tatabike #10263 üzenetére
Üdv Mindenkinek!
Néhány tény az üzletről:
1.megtaláltam itt a PH-n Tatabike névvel futó úriember hirdetését DDR400 RAM-okra
2.Küldtem neki privátot, hogy érdekelne a portékája és küldtem a gyártó honlapjáról egy linket az én VGA-m pontos típusáról
3.Megegyeztünk 12k-ban, úgy, hogy 6k készpénz utalva + a VGA postázva
4.Előre utaltam a 6k-t
5.Postáztam a VGA-t
6.Értesítettem a fentiekről.A bonyodalmak ezután kezdődtek, finoman szólva fenyegetőző stílusban felhívott és utasított, hogy postafordultával küldjem vissza a RAM-okat, ezt követően Ő utal és küldi vissza a kártyát, ami visít és nem működik. És tényleg nem vagyok egy hatalmas koponya számtech témában, de igen, igyekeztem nálamnál jobban hozzáértő embereknél utána járni mi lehet a gond, mert az én gépemben ez a kártya tökéletesen működött, amíg a közelmúltban le nem cseréltem egy nagyobb teljesítményűre.
Namármost, én ugye előre utaltam és elküldtem a cserénk tárgyát.Ha én ezt bevállaltam, kérdem, hogy mire fel? Akkor miért nem próbálta ki a kártyát, mielőtt a RAM-okat postára adta.
A fenti telefonkontaktot követően másnap felhívtam, hogy mivel nem tudok mit kezdeni a szituval, ha neki is megfelel, hajlandó vagyok elutalni a vételár fennmaradó részét, azaz 6k-t+posta ktg.-et, hogy a kártyát vissza tudja küldeni. Ezt elutasította. Én úgy érzem, részemről megvolt a kompromisszumkészség, hogy egyikünk se járjon rosszul.Ha ez alapján jár a fekete pont vállalom.
üdv:jedu
-
tukko1
aktív tag
Egy fekete pont G. Dealer-nek! Vettem tőle egy vezeték nélküli billentyűzetet [link] ! 8000 forintot beszültünk meg postával egy új billentyűzetért! Elutaltam a pénzt és meg is jött a billentyűzet! Itt jöttek a gondok a billentyűzet nem volt új és nem is működött megfelelően! Mikor megkérdeztem miért nem új azt mondta, hogy 1 hétig használták és ezért adta nekem csak 8000-ért, ezzel csak annyi a gond, hogy ezt elfelejtette megemlíteni nekem. Ezek után azt mondta hogy utaljak még 600 forintot mert a 930 helyet 1500 forintért adta fel a postán. De ezt most nekem kéne kifizetnem?
Mindegy, mert kifizettem volna, ha működik a használt billentyűzet! Nem működött ezért a következő munkanapon vissza is küldtem a saját költségemre (én fel tudtam adni 930-ért)! Megjött a billentyűzet, ez működik is, új is! Aztán írta hogy ennyi meg ennyi volt a csereköltség és hogy utaljak belátásom szerint! Nem értetem hogy nekem ehhez mi közöm, hiszen egy rossz, használt billentyűzetet kaptam az új helyett és saját költségemre kellett visszaküldtem! Ezek után mondtam hogy kifizetem a vissza postát is! Erre írja hogy a gyors csere miatt többletköltség is volt, mert várhattam volna akár 4 hetet is a másik billentyűzetre és akkor leszünk rendben 2000 forintot utalok még pluszba! Na most erre mit mondjak... azokról persze megint elfelejtett előtte megkérdezni, hogy nekem így kell-e a másik billentyűzet vagy inkább szeretném visszakérném a pénzem! Most elutalom még a 2000 forintot is, így 8000-ből 11000 lett, de én legalább mindvégig korrekt voltam!
Akit érdekel a teljes PÜ beszélgetés írjon! Vannak benne ilyenek hogy GPS-re cserélte a billentyűt amit utána visszacserélt, mert nem volt jó a gps (ez a billentyű került hozzám elösszőr). De könyörgöm ehhez nekem mi közöm!
Írta itt már egyszer valaki, hogy a "levegőbe beszél" először nem értetem, de most már értem! -
Bordoi
őstag
Vegye már mindenki a fáradtságot és olvassa el az első hozzászólást!
Ez nem chat topik!
-
fatianegra
csendes tag
válasz
Foglalt név #9655 üzenetére
Hello!
Ma véletlenül idekeveredtem és megpillantottam magam a fenti listában, hogy mit éreztem hagyjuk.
Az esetet leírnám A tények szempontjából is:
múlt évben meghirdettem húgom APPLE egerét kérésére. Vevőként jelentkezett PLOTEUS http://prohardver.hu/tema/jelentsd_a_csalokat_es_az_uzletrontokat/hsz_713-713.html
Megalkudtunk 3000+postaköltségben. Tájékoztattah hogy ez APLLE egér PC-vel nem működik. Megadta a címét (nem a saját nevére kérte de ez mellékes) nem gyanakodtam. Mivel egy darabot hirdettem ezért amikor megalkudtunk töröltem a hirdetést, mégis meddig kellett volna fent hagynom?? Megkapta kipróbálta (PC-n) és lám nem működött. Néhány napifg kiküldetésben voltam külföldön és abban a 3 napban nem lógtam a prohardveren. Mikor visszértem láttam hogy PLOTEUSNAK problémája van az Apple PRO egérrel pc.-skörnyezetben. Felhívtam, mert még megvolt a száma elmondta mi a helyzet, ha tudtam volna ott helyben agyoncsapom ezt a kretént, de megbeszéltem vele hogy visszapostázza az egeret és utánvéttel kifizetem, amit meg is tettem (a postaköltséget is). Az egyszeri postaköltséget bukta a faszi de csak mert ilyen hülye volt. Ez akkora kretén hogy volt képe belemondani a telefonba hogy nem jó az egér mert nincs JOBB gomb rajta. Most hogy írom is remegek a dühtől. Azóta az egér a fiókomban pihen mert én többet nem hirdetem, a húgomnak persze kifizettem a 3000 forintot. Erre mit látok ma? Ez az isten barma még fel is tett a szégyenpadra, úgy hogy ELHALGATTA hogy milyen OSTOBA és azt is hogy VISSZAADTAM neki a vételárat!!! Megvan a postai feladóvevény!!!!Várom válaszukat a fenti üggyel kapcsolatban.
-
tatabike
őstag
Egy fekete pontot adnék jedu kollégának, aki gondolom nem örül ennek, de ez van.
Egy memória kit ügyében alkudtam meg vele 6ezer Ft-ra, és egy videókártyára, amit 6k értékben számoltam be. Az átutalás megjött. Aztán rá két napra a kártya is. Én megörültem Neki, hogy milyen korrekt, és amikor felvettem a postán a videókártyás csomagot, ugyanazzal a lendülettel küldtem azon nyomban a memóriát. Na, ez volt a hiba. Fél óra múlva otthon kiderült, hogy a kártya rossz. Az hagyján, hogy a ventillátora úgy üvölt, mint az orkán, de meg sem nyekkenti a monitorokat. Kipróbáltuk 2 tökéletesen működő alaplapban, és 3, szintén hibátlan monitorral, két crt-vel és egy lcd-vel. Ezt az öt cuccot, plusz a DVI és DSUB kimeneteket minden lehetséges variációban. Semmi. Egyből telefon, és indulatosan a tudtára adtam a helyzetet, és hogy amint megkapja a memóriát, küldje vissza, utalom a pénzét és a kártyáját is postára adom. Azt mondta oké. Majd nekiállt kavarni, hogy Ő kideríti, mi a hiba, mert az a kártya jó. Ja, és a telefonbeszélgetés során, meg később levélben is elnézést kért, Ő úgy tudta, jó a kártya, és különben sem ért hozzá. De azért Ő kideríti a hibát. Röhej.
Aztán nekiállt velem szívózni, hogy én miért hírdetem azt a kit-et mégegyszer. Tudtára adtam, hogy elnézést, de nekem több cuccom van, különben meg mi köze hozzá? Nem fogok listát írni Neki, hogy nekem ilyen kitből 2 van, olyanból meg 3. Aztán ki akarta egyenlíteni átutalással az árat, de én tartottam magam ahhoz, amit elsőre megbeszéltünk, hogy vissza az egész. Azt mondta, oké.
Persze amíg várta a ramokat, folyamatosan duruzsolta privátokban, hogy ez mégse jó, meg így, meg úgy. Elkérte tőlem az alaplapok típusszámait, amikben a kártyát próbáltuk, mert Ő majd rájön a hibára! Telefonban meg "...hát én nem értek hozzá...." Szánalmas.
Én már tudtam, hogy ez bukta lesz, és felajánlottam Neki, hogy akkor legyen az, amit Ő akar, visszaküldöm a kártyáját, Ő meg utalja a különbözetet, ramok Nála maradnak, én a pénzemhez jutok, mindenki örül. Erre nem válaszolt érdemben, csak jöttek az üres szövegek.
Egyre bátrabban kezdett engem fikázni, saját magát fényezni, a végén oda jutottunk, hogy én vagyok a csaló, Ő a szent. Csak azt nem értem, hogy ha egy jobb helyeken 20k-ba kerülő memóriakitet odaadok 12k-ért, az miért csalás?
Ma megkapta a ramokat, beindult a vezérhangya, és kijelentette, hogy a videókártya márpedig jó, ramok maradnak, én meg így jártam, Ő meg nyugodt lelkiismerettel elment focizni (ezt Ő írta), és nem válaszolt az üzeneteimre. Előtte két nappal még azt hangoztatta szó szerint, hogy akkor lenne inkorrekt, ha ilyet tenne. Hát mégis ezt tette, ő maga mondta ki saját magáról, hogy inkorrekt, ezért az Ő beleegyezésével jár a fekete pont. Sajnálom. Akinek nincs pénze ilyesmit venni, az ne a selejt cuccait elsózva próbáljon meg hozzájutni valamihez, amiért más becsületes emberek rendesen megdolgoztak. Az ügyet amúgy a Fogyasztóvédelemhez továbbítom a napokban, egy könyvelő/adószakértő tanácsára. -
linkoln001
tag
üdv!
chester07-el jó lesz vigyázni üzletelés közben!
volt egy n95 8gb-os hirdetése. itt és még használt-mobilon. megegyeztünk árban és ugy volt hogy küldi a telefont utánvétellel! megadtam cimemet stb.
másnap elszeretttem volna érni, hogy most mivan? feladta meg ilyenek. ph-án is irtam neki arra sem jelentkezett. telefonon sem értem el. legalább annyit mondhatott volna hogy bocs de eladtam a telefont vagy valami. elég nagy galibát okozott, mert a telefont egy irországi haveromnak szerettem volna rendelni, aki egy hétig volt magyarországon nálam, és a visszaút utolsó napján érkezett volna meg a telefon!
név:futó zoltán
telefon:06702302044
cím:mélykút -
paat
tag
Hatalmas fekete pont adi986-nak! Pénzt elutaltam (4500ft) ramot persze nem küldte el. A feladószelvényt meg persze kidobta....
Ezúton üzenem neki, hogy itt többet a büdös életbe nem fog eladni semmit, mert arról gondoskodni fogok! Ha újra regel és rájövök, hogy ő az, akkor is tönkre fogom tenni az összes hírdetését! -
Slyer
senior tag
Nagy FEKETEPONT jár kedves PROSZAKI -nak, ugyanis kb 2 hónapja vettem tőle 2x1GB Corsair Dominatort 10k-ért, ám rá kellett jönnöm hogy csúnyán átvertek... az egyik modul nem működik. a gép bekapcsol, videókártya jelet nemad, majd leáll a gép... Más gépben is próbáltuk, ugyanez... Tudom ez már 2 hónapja volt, de csak most szántam rá magam...tehát FEKETEPONT PROSZAKI-nak
-
Oczu
senior tag
FIGYELEM!!!
Amennyiben valakit bejelentetek ebbe a topic-ba, privátban jelezzétek neki is. Ha ennek ellenére sem jelentkezik , a mi dolgunkat is megkönnyíti a döntésben
-
juhig12
tag
Adnék redzsikének egy nagy feketepontot. Meg lett beszélve, hogy elküldi a mobilt és vártam rá. Jön az üzenet, hogy nincs pénze(annyi, hogy feladjon egy rohadt csomagot), de majd ha lesz, akkor küldi. Leírtam, hogy lefoglalom akkor. Azt mondta, hogy rendben, nem fogja eladni. Most látom a képét. Ez egy 14 (állítása szerint, szerintem 10) éves kisfiú. Írom neki, most kb 5 nap távlatából, hogy hol a mobil, erre már elcserélte egy p900-ra. Namondom. :@ Ilyen hozzáállással nem le legyen itt kéremszépen. Most megint nézhetek mobilt.. Szuper... Csak annyit kértem, ha mégse lenne okés az üzlet, akkor küldjön egy rohadt privátot..
FEKETEPONTOT neki -
gxyb
aktív tag
Nem ajánlom badyka nevű társunkat!
Elvileg 2009-03-10-én (ami már egy hete volt) feladott nekem egy routert ami még azóta sem ért ide! Két napig hitegetett, hogy feladta és reméli hamar megkapom stb...A srác 2009-03-12-én lépett be utoljára, hiába keresem semmi válasz! Nem bírom felfogni mi a f...ért nem bír írni valaki legalább két szót, hogy bocs mégsem vagy hasonló!
Nekem sürgős lett volna, ha szól időben (vagy legalább nyög valamit) nem várok egy hetet feleslegesen!
Egyszóval kár nem ért, fekete pontot így nem kérhetek, de nagyon feldühített, gondoltam megosztom veletek! -
joshua7
veterán
soviet80
Nem károsított meg, így nem fekete, csak hogy ilyen is van... Kétszer írtam cuccára, h viszem, erre eladta végül másnak, ami még okés(?), de válaszra sem méltat azóta, ami viszont kissé kiveri a biztosítékot. -
g@bo
nagyúr
nem ajánlom kraken fórumtársat az üzletelésre.
processzor csere végett érdeklődött, a mai napot jelölte meg lehetséges napnak, persze egész nap lapított, végül kérdésemre kibökte, meggondolta magát.
komolytalan fórumozó.
-
Police32
csendes tag
Sziasztok sanros vele nagyon de nagyon vigyázzatok!!!!!!Cserénk lett volna feladtuk egymásnak a telefonokat ő egy üres dobozt küldött benne egy adatkábellal és egy levéllel hogy majd feladja meg bla bla bla felis van jelentve...!!Még szerencse hogy nagyonkorán hozták ki és még letudtam stoppoltatni rendőrséggel a csomagomat amit még neki nem kézbesítettek most jöttem haza a rendőrségről..!!Majdnem repült egy 50 ezres teló...!Vigyázzatok vele nagyon gyerekek!Szerencsém volt de lehet másnak nem lesz!Majd a fejleményekről tájékoztatlak titeket!Üdv minden jót!
-
Kaics
aktív tag
Fekete ponttal jutalmazom laszlo1218 újoncot, mert napokon keresztül egyezkedtünk egy erősítőről, majd a sikeres megegyezést követően az üzlet nyélbe ütése előtti nap délutánján mondta vissza egy jobb ajánlatra hivatkozással.
Magyarázatot nem kaptam, de már nem is érdekel!
Inkorrektnek tartom, mert órákat vett el az időmből és feleslegesen pazarolta az energiámat. Nem beszélve az utánajárásról, ami a készülék javítását illeti.
Minden esélyt megadtam neki újonc létére. Úgy érzem ezzel a hozzáállással nem fogja itt sokáig húzni.
-
Oczu
senior tag
válasz
Foglalt név #10219 üzenetére
Ezen jóváhagyások alapján a lista frissítve a #10219-es HSZ-ig
-
afro9
tag
Nagyon rossz tapasztalatom volt skytrance -szel. Átvert, ráadásul hazudott is, utána pedig eltűnt. ÓRIÁSI FEKETE PONT!
A átvételnél ellenőriztem csomag a tartalmát, kinyitottam, átnéztem, de tele volt rakva szivaccsal és kartonnal, ami eredetileg a gépet védte. A kis memóriakártyát így nem láttam, és azt hittem, hogy csak beleesett az aljára, és gondoltam csak ezért nem fogom szétszedni még jobban. Direkt megkérdeztem: "Ugye a memória is benne van?". Válasz: "Persze."
Otthon kiborítottam, és természetesen nem volt benne. Rögtön írtam neki, hogy valószínűleg nála maradt. Kaptam a választ, hogy: "lehetséges, de majd megnézi, és sry". Reménykedtem, hogy milyen jó fej, biztos tényleg csak otthon hagyta.
Azóta nem válaszolt, pedig írtam neki fél tucat üzenetet, és láttam hogy belépett. Írtam neki mailt is. Semmi válasz. Felszívódott, a memóriakártyával együtt, amit kifizettem!Itt szeretném feltenni a kérdést: a letiltás a privát üzeneteknél mit eredményez? Lehetséges, hogy letiltott és ezét nem látom hogy belép?
-
kicsitoth93
csendes tag
Üdv!Sajnos be kell ajánlanom egy feketepontra: anzo kollegát..mivel..megegyeztünk egy cserében...nos..megbeszéltünk mindent...úgy volt hogy ő érkzik errefele a héten..na ez nemtörtént meg..(hétközben 4privátot írtam neki de nincs válasz)...eztán bátorkodtam felhívni....mire bejelentette hogy tárgytalan az üzlet....az egész hetem elment fölöslegbe...ráadásul minden más oldalról is levettem a hirdetést..feleslegesen...Ezért nem nagyot..de Feketepontot neki!
Üdv
-
(Darkwood)
őstag
válasz
(Darkwood) #10220 üzenetére
Nem kaptam semmi! Egész végig hazudott! Most már egyértelmű, hogy miért nem utánvétellel küldte, pedig mondtam neki, hogy abba küldje és én kifizetem! Jár a fekete pont [Pocok9b]-nek!
Ja és még valami: Az aláírásában sajnos kihagyta a nem szócskát az érdemes szó előtt! -
Router
őstag
Sziasztok!
Első feketepontot tőlem: Wictor kapja.
Tavaj áprilisban volt (lett volna) vele egy üzletem miszerint két telefont cseréltünk volna értékegyeztetéssel. Mivel ő nem tudott átjönni kecskemétre így én utaztam át telefonos egyeztetés után 1 órával kiskunfélegyházára. Mikor odaértem akkor már nem vette fel a telefont csak 3-adjára és akkor és csak az édesanyja arra hivatkozva, hogy a srácot hagyjam békén mert hirtelen belázasodott és orvosnál vannak. Erre mondtam, hogy ezt erősen kétlem mert fél órája még makk egészséges volt a srác de ha mégis így van akkor hozza le a telefont és elcserélem vele... Azt nem lehet hagyjam békén őket!
Innentől ment a fogszívás mert elcsesztem egy egész délutánt + utiköltség. Másnap jött a rpivát üzenet:
Kiléptem egy életre a Mobilarénáról! Mostmár örülhetsz! Amúgy elvitték ma délután 12000-be a 6131-et kp-ra, és én meg találtam egy 6600-át 6e-be... Úgyhogy... Örülök, hogy nem mentem bele ebbe a szar üzletbe!!! Szevasz!Gyanítom, hogy a srác nem lehet több 14-15 évesnél és nem igazán korrekt.
Csak azért írtam mert az apróhirdetések között megint felfedeztem a hirdetését és gondoltam, hogy mások is járhatnak így ha vele üzletelnek.
-
Scoobyka
addikt
Feketepont jár [link] nakos -nak is.
A terméket mondtam,hogy megveszem majd elérhetetlené válik ,később meg nem hajlandó eladni.Telefonon vettem fel vele a kapcsolatot mivel üzenetekre nem válaszol.Majd miután én járok utána,hogy adhatná fel a kivánt terméket vagy esetlegesen várok több napot is visszalép és nem aktuálisnak jelenti ki.
Ez a hozzáálás szerintem elfogadhatatlan. A korábbi pozítiv jelzéseknél azt hittem megbízható,de ennek az ellenkezője derült ki.
-
Cobi
csendes tag
Feketepont Mr. Gettoman -nak. Előre utaltam, de a cucc nem jött, bár mindenféle kifogással, hazudozott, hogy feladta.
A végén rendőrségi feljelentést kilátásba-helyezésére visszautalta a pénzt. 1 hónapos műsor volt. 16 éves, többnek adta ki magát és persze más névről dicsérgette magát.
Sunage -é is a feketepont, mivel Mr.Gettoman - Sunage ugyanaz a személy -
szmolcsi
aktív tag
Miért is állítanék valótlant,mert te 23éves vagy én meg 30,neked 1pirosad nekem 20van hogy is van ez ki a csaló ki hitegeti a másikat hol a feladóvevény?A számitógép ára utalása után kit nem lehetett soha többet felhívni,6k-t kértem tőled ami teljesen korrekt a hiányzó dolgok-ért.
Enyire vagyok csaló hazug!! -
-Dev-
csendes tag
válasz
szmolcsi #10222 üzenetére
Sziasztok
hát aki a csaló itt az szmolcsi elküldtem neki a gépet ahogy hírdettem csak a Wifi kártya hiányzott belőle ez tény és való.A többi minden ugyan az volt amit leírtam megkapta a gépet utána írt hogy küldjek neki vissza pénzt mert nem az van benne amit írtam én mondtam is hogy a Wifi kártya télleg itt maradt azt postázni fogom amit meg is tettem már kb 1 másfél hete amit ő álítolag nem kapott meg de szerintem már bent a gépbe szerintem ilyen nincs hogy nem kapja meg akkor vissza küldték volna hozzám.
Tehát mindenki vigyázzon vele volt ár itt több üzletem és eddig semmi gond nem volt de most egy 1-2 ezer Forintos dologgal akarok elrontani a nevem itt.Nem tudom miért talált ki ilyeneket hogy ez nincs az nincs gondolom utloag megbánta hogy vett 1 gépet és vissza akart csinálni valamit belőle -
szmolcsi
aktív tag
Hy!!
Én is beléptem az átvertek táborába sajnos a "rendes" kollega [-Dev-]
,vetem tőle egy számitógépet [link] ami meg is jött szépen de némi változással.
Ami kimaradt a gépből:
-Csak 1gb ram volt a gépben.
-Wifi kari,ezt benne sem volt.
-a vidi kari 256mb-os@512-helyet.
A gépet 09,02,13-vettem a hiányzó alkatrészek miatt reklamáltam is,amiről biztosított az eladó hogy rendezni fogja,ez a mai napig nem történt meg már állítólag kétszer postázta de mindig vissza megy hozzá a csomag,érdekes mástól ideér,postai feladó-t nem tud mutatni,
jah és most a legújabbak:
1.Ne magyarázzak mert így is jól jártam a gépel.
2.Megkaptam a csomagot csak megint le akarom húzni....nah paff!!
Ő szerinte nem ért anyagi kár,szerintem igen jogos a fekete,THX... -
(Darkwood)
őstag
válasz
Foglalt név #10219 üzenetére
Igen, az enyémmel is várjunk, mert ma felhívtam és azt mondta, hogy ma küldte el. Elméletileg csütörtökön vagy pénteken érkezik, persze ha nem fikció volt az állítása!
-
juhig12
tag
Üdvözlet fórumtársak!
Nem gondolja az ember, de ha egyszer őt is utoléri egy csaló. Énis így voltam, aztán jött Jym
Megbeszéltünk egy mobil cserét. Konkrétan volt egy SW hibás SE p1-em gyönyörű állapotban, egy headsettel és egy töltővel. Mondta hogy neki van egy karcmentes w950-e és hogy nem cserélek -e. belementem. óriási hiba volt. Ma kapom meg, azt a kis csomagot, amit 2 héttel ezelőtt kellett volna megkapjak.Kibontom és benne van egy darabokra tört, w950, egy darab töltővel. Amikor adott volna hozzá tartozékokat is. (bár nem ez a fő problem)
Szóval 2 hetet vártam egy ilyen fostaligára. Elmegyek a rendőrségre és megbirizgálom a srác heréjét egy harapófogóval. Meglátjuk, hogy mennyire örül neki.... kérnék neki egy FEKETE PONTOT.
üdv -
hyster
csendes tag
ma megérkezett a telefon de megérdemli a kolega a feketepontot mert enyhénszólva se mondható jónak
erről van szó
ja és bármit mondott 5.én adta fel -
orkester
őstag
Akkor egy türelmes moderátort kérnék, nézze át ezeket:
#10045, #10050, #10057, #10083, #10088és #10091 - ez talán macerásabb, #10093, #10095, #10099, #10101, #10104, #10110, #10112, #10114, #10115, #10124 és #10145, #10125, #10128, #10131 és #10189, #10158 - az értékelt már beleegyezett, #10168, #10172, #10174, #10175, #10177, #10188, #10189, #10192 - az értékelt beleegyezett, #10195, #10196, #10199, #10200, #10202 - erre még várjunk, #10204, #10207, #10210, #10211 -
Bordoi
őstag
Ismételten megkérek mindenkit, hogy olvassa el a topik első hozzászólását!!
Az esetleges vitákat itt intézzétek.
-
Jocofeco
aktív tag
válasz
shift+ő #10212 üzenetére
Normális magyarázat:
- helybe jöttek érte
- többet adtak érte
- előbb mint te
- nekem ez így 100% voltEgyébként nem kívánok foglalkozni ezzel tovább, és kérlek telefonon se hívj.
Joc
U.I.: valóban nem tudtál elérni telefonon, de ha jól emlékszem azért hívtál volna, hogy elmond nem jössz érte....ennyi
-
shift+ő
senior tag
jocofeco is szerzett nálam egy fekete pontot, megegyeztünk egy általa eladni kívánt konfiggal kapcsolatban. Próbáltam hívni nem értem el, az ő hibájából. Amikor sikerült beszélnünk, mondta hogy van más érdeklődő de fenntartja nekem a gépet, és mégsem, felhívott hogy eladja másnak.
Ha nem így történt, és normális magyarázatot kapok, akkor semmis a dolog.
Anyagi károm ugyan nem keletkezett, de kezdhettem a keresgélést újból, apósom névnapjára szántam a cuccot.
-
Tibcso
csendes tag
agicsilles14 is legyen Tabu!!! Küldött egy "integrált" vga-t, a meghírdetett 7600gt helyett! A hangjából itélve még nagyon gyerek. Tehát innét üzenem neki, hogy találjon magának másik játszótársat!!!
-
scope2007
addikt
pzRRRR emberkével is vigyázni kell...
1hónapja átutaltam neki a pénzt és még sehol nincs a csomag..77. pm üzenetnél járunk azóta.. de nem igazán erőlteti meg magát hogy a csomag ideérjen, vagy akár a pénzemet visszaküldje
-
tib0512
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Csak egy észrevétel,hogy mindenki tartsa magát távol snoopy43-tól alias Ninusz Róbert,alias snoopy43@freemail.hu.Teljesen megbízhatattlan,átverős,kiszámíthatattlan,hazudozó.Négyszer beszéltünk meg időpontot,hogy jön és elcseréli velem a laptopját a gépemre,többször kellett az egész családi programot átszervezni.A "gyökér" csak ebbe nem gondolt bele,hogy egy szóval is megmondhatná:-bocs nem érdekel.Vigyázzatok vele,mert nem minden arany,ami fénylik!
Természetesen újonc és remélem nem zavar több vizet egy ilyen elmebeteg ezen a számomra jól bevált oldalon.PEACE mindenkinek!
-
(Darkwood)
őstag
válasz
(Darkwood) #10202 üzenetére
Most kaptam egy SMS-t, hogy ne haragudjak hétfőn küldi! Na majd meglátjuk...!
-
simonzé
addikt
Smes222 cimbora egy tunert hirdetett, amiből - minő fájdalom - hiányzott egy USB-s (printer)kábel. Ez persze már csak az utalás után derült ki. Ma már tudom hogy ugyanezt hazudta Mcl*** fórumtársnak is. Előbb azt kértük kb egy időben, de egymásról mit sem sejtve hogy küldje anélkül, de nem küldte. Aztán a pénzt kértük, két hete azt sem küldi, viszont törölte az adatlapját.
Milyen jó hogy van FSCapture a gépemen, amivel minden partner adatlapját kifotózom már az utalás előtt...
Na most a "megbeszélés" fázisában vagyunk, de senkinek sem ajánlom a partnert.[ Módosította: Bordoi ]
-
ЯΞNΞGΔT
aktív tag
tucsok.6 nagy fekete pontot kap tőlem.És senkinek sem ajánlom.
Megbízhatatlan, kamus, stb.
Story:
Notit kerestem és rám privizett,hogy ő eladná az övét nekem.A távolság miatt szóltam,hogy csak 1 hét múlva tudom átvenni.Megígérte (privátban is és telefonon is),hogy félrerakja addig.
Ez múlthét pénteken történt,azóta írtam neki itt PH-n szerdán,hogy ugye meg van még a noti?Erre nem reagált, csütörtökön felhívtam és mondta,hogy még megvan és akkor hétvégén nyélbe is üthetjük az üzletet.
Én pénteken eljöttem Kecskemétre és hívtam,nem vette fel,kb 5x kerestem pénteken és 4x szombaton,amikor is kaptam 1 smst tőle,hogy annyira megszerette a notit,hogy már nem akarja eladni.
Én kölcsön autóval jöttem el,mert az enyém szervízben volt.
Kérdem én, csütörtökön nem tudott volna szólni?Vagy amikor már tudta,hogy nem adja el?Gerinctelenségnek tartom,hogy a telefont sem volt képes felvenni.
Ennyi lett volna.
Üdv all! -
(Darkwood)
őstag
Életem első fekete pontját [Pocok9b] kapja tőlem! Annyi a tétel, hogy volt egy notebook-om eladó és egy komplett PC cserét hajtottunk végre. Ő eljött és megvolt a csere. Eddig szép és jó, DE mondta, hogy nem tudta, hozni a gari papírokat, mert ő Miskolcról jött és a papírok Debrecenben vannak és sok lett volna az úti költség, ha bemennek, így elküldi majd postán. Ez volt február 14-én. Február 23-án ráírtam, hogy mi van és mondta, hogy 25-én küldi! Hát azóta is küldi!
Azóta 3 mail-re nem válaszolt és tegnap próbáltam hívni, de nem vette fel a telefont! Sajnos balga mód én csak a piros pontjait néztem, amiből van neki 20 db.(!)
Pocok9b: Pontosan az vagy, ami az aláírásomban szerepel! <--- Mondjuk ezt úgyse olvasod el, mert még a PH!-ra se tolod fel a képed!
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Vigneau interaktív lokálblogja
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Motoros topic
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- IPhone 15 128GB gyári független 2025.09.12. Apple jótállás
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- Felsőkategóriás projektor eladó - Optoma Cinemax P2
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest