Új hozzászólás Aktív témák
-
sticky35
tag
válasz petikeke #915 üzenetére
Én is DHL-lel kértem a szállítást, átjött simán a vámon ÁFA és vám nélkül. Az ipadalternative.com e-book olvasó termékmintaként jelölte a csomag tartalmát, és mivel céges címre kértem a szállítást még hihető is volt. Egy régebbi kínai telefonrendelésemet is DHL-lel hozattam, arra sem kellett itthon fizetni,de ne vegyél biztosra semmit, jobb ha megvan zsebben a zseton ÁFA-ra, legfeljebb utána tudsz venni az asszonynak valami apróságot, hátha elnézőbb lesz ha majd nem tud kirángatni a tablet mögül pár napig
[ Szerkesztve ]
-
peter76bp
aktív tag
válasz petikeke #1266 üzenetére
Ez jó. Én azt szűrtem le, hogy az Aurora volt hibás több ponton ezért lett kiadva az Aurora II és a Crystal az egy másik vonal. A Fire/Flame meg egy harmadik típus. Először a Crystalt néztem de azt kiejtettem és maradtam az Aurora II-nél. Ár/érték viszonylatban ez tűnt jónak.
Fire/Flame és Aurora II tulajok: Melyiket érdemesebb megvenni? Azt már látom, hogy vannak mindkettőhöz ROM-ok fejlesztgetve, de melyik a kezelhetőbb, megbízhatóbb?
-
tvamos
nagyúr
-
peter76bp
aktív tag
válasz petikeke #1269 üzenetére
Esküszöm nem értem. Az Aurora II IPS kijelzős és 16 GB-os. Ha a Crystal az utódja és az a jobb, akkor miért gyengébb a specifikációja és miért az A2 a drágább mindenhol.
Azt meg nem vitattam, hogy az A2 jobb mint a sima Aurora. Annyit írtam, hogy a 2-es a javított verzió tudtommal.
Az eredeti kérdés meg az volt, hogy Aurora II vagy Fire legyen, megéri-e a többletkiadást a Fire?
-
petikeke
tag
válasz petikeke #1405 üzenetére
Választ nem kaptam/nem találtam neten a kérdésemre, ezért feltettem tegnap a CM10-t. Eddig gond nincs vele, smooth a rendszer és működik eddig minden.
Viszont teljes mértékben eltűnt a belső memóm, csak az sd kártyát látja, vagy a pendrive-t ha rádugom. Szerintetek csak flash-eljem újra?
Flame tm gépem van, előzőleg 1031tm feiyu romot használtam, most CM10-t.OnePlus 7t
-
Armi5
tag
válasz petikeke #1439 üzenetére
Nem volt kedvem kikeresni a külföldi fórumból újra ezért feltöltöttem ide:
Ezt én lefutattam CWM-ból és rögtön működött a belsőhttp://data.hu/get/5901432/format-internal-memory-avnftli1.zip
“Maybe this is exactly how it’s supposed to be. Maybe everything is exactly as it should be.” - Dexter
-
stmiklosi
tag
válasz petikeke #1435 üzenetére
Szevasztok!
Aurora II a tablet.
Én sok keresgélés, ROM telepítés után e pillanatban ebben találtam meg a számomra legmegfelelőbbet:
Ebben benne van a kernel szintű USB Bluetooth stick kezelés (működik a nem rég érkezettel) és működik, használható (egy próbaút erejéig) az IGO egy külső BT-s GPS vevővel.
A ROM gyors, alapból jó az akku kijelzés (kalibráció után) eddig hibátlanul fut. Cool-readerrel megy az Ebook olvasás, fényképekhez QuickPicket használok.
Amibe belefutottam: 3 hét után, kocsiban vittem 0 fok környékén és a kijelzőn középtájt körömnyi, gyűrűalakú folt keletkezett. Egy-két nap után finom masszirozásra eltűnt, aztán újra, immár semmihez köthetően megjelent.
Normál pozícióból nézve, ha nem teljesen világos a képtartalom nem zavaró, nem is látható.
Aztán sikerült megjavítani (már egy hete jó).
Ha nyomásra nem tűnik el, nosza, akkor próbáljuk szívni, és bejött!
Eszköze: egy konyhai öntapadós konyharuha tartó. Finoman rányomva, finoman meghúzva szépen "elfogyott" a folt. Maradjon így!
Sikeres ROM telepítést, kíváncsisággal tűzdelt ROM buherálást. Korábban fogtam a ROMot, az appokból kitettem néhánynak a szűrét, beletettem amit úgyis felraktam volna (TotalCommander, Wifi kereseő stb.) és szépen települt.
Más kérdés, hogy egyebek miatt aztán később újabb rom került terítékre.
Üdv: StMiklos[ Szerkesztve ]
Tablet: Fire NewPanel, Blade FirstStrikeMyMOd, JiayuG2_LaslieROM, HannspreeHG01(IGO8/Primo), MioC510
-
kisda
aktív tag
válasz petikeke #1443 üzenetére
Nálam is ez volt,eljátszottam 1 héten keresztül midnen nap. Volt,hogy suli előtt korareggel feltettem a Feiyu legfrisebb romot,pakolásztam rá ezt azt (ext. sd-ről telepítgettem modern combat 3-at,és többi játékokat) majd működött az egy darabig,egészen délutánig,míg ujra nem indítottam. Belsőt egyből nem látta. Aztán feltettem a CM10-et, ugyan így járt az is,mikor külső sd-ről telepítgettem. Rengetegszer húztam újra a romokat rajta,mire rájöttem,hogy a külső telepítéssel volt a gond (ext. sd-ről apk telepítés).
CM10 fentvan kb 2 hete,gond nélkül. Alkalmazásokat külső kártyáról nem teszek fel,csak play-ről és böngészőből leszedve. Működik minden játék. -
kisda
aktív tag
válasz petikeke #1447 üzenetére
Onnan még nem próbáltam.
[Innen szoktam szedni mindent.]
Érdekes amúgy,hogy SetCpu-val és más egyéb overclock appal sem lehet húzni a Flame prociját. SetCpu-val csak valami 400 mhz-ig engedi (nincs is tovább megadva órajel), a no frills cpu appal pedig 2 féle verzió létezik, 48 illetve 1512 mhz. Ami megint érdekes,hogy alkalmazom a legmagasabb órajelet (1512), megnézem több programban is,és midnenhol 1512 mhz-et ír órajelnek. Játszok egyet,majd kilépek,és ránézek megint a értékekre, látom hogy visszavette az órajelet.
Build.Prop-ban 1200-ról felvittem 1320 mhz-re az órajelet,ezt használja mindíg. Játék alatt melegszik azért szépségesen. Magasabb órajelre nem mert átirni,mert ha valami gabesz van, nem tudom visszaírni hipp-hopp. -
Trevize1987
aktív tag
válasz petikeke #1487 üzenetére
Köszönöm szépen a hozzászólást, igazán hasznos volt. Ez a melegedési probléma amúgy mindig előjön vagy csak a GPU igényes dolgoknál mint pölö játékok? Filmnézés közben is előjöhet? Még mindig az egyik legjobb vételnek hangzik egyelőre. Más alternatíva nem nagyon van HDMI porttal és HD IPS kijelzővel, ilyen hardverrel ahogy néztem. Ezért szeretnék rendelni majd egyet, viszont furcsa, hogy mindegyik külföldi cég buzizik a feladással. Arra gondolnak, hogy majd elfelejted és akkor pénzt loptak tőled vagy mi? Nem is értem.
-
stmiklosi
tag
válasz petikeke #1511 üzenetére
Szevasz!
Ennek az ADB-s dolognak működnie kéne, DOS szerű parancsokkal lehet operálni.
Nem tudom, Neked telepítve van-e TerminalEmulator.
Abba belépve kellene mountolni, azaz a rendszer számára láthatóvá tenni.
Ugyanez megy (mount-unmount) amikor leválasztod/felcsatolod az SD kártyát.
Majd nézek még valamit...
Üdv: StMiklosTablet: Fire NewPanel, Blade FirstStrikeMyMOd, JiayuG2_LaslieROM, HannspreeHG01(IGO8/Primo), MioC510
-
-
kisda
aktív tag
válasz petikeke #1523 üzenetére
Érdekes egy dolog...
8gigás Class4 kártya van a gépben, azon vannak zenék és filmek,meg a CM10 fájljai is
Belső kártyán pedig csak játék és alkalmazás.
Modern Combat 3
GTA3
Dead Trigger
ShadowGun
NFS Most Wanted
meg valami focisGond nélkül megy a gép azóta,hogy nem telepítettem külső kártyáról.
Másoltam egy filmet a belső kártyára USB-n keresztül PC-ről, akkor sem volt gond
-
devpernull
tag
válasz petikeke #1523 üzenetére
Olvasom az elmúlt napok termését a Fire-el kapcsolatban. A kijelző melletti hézag meglepő, az enyémen (TM-es Fire, 10.31-es ROM) egy zsilettpenge sem férne be a keret és a kijelző közé, nagyon egyben van.
A gyári ROM nálam is néha elfelejtette a belső SD-kártyát, főleg, ha leválasztás nélkül vettem ki belőle a SD-t, de a Feiyu ROM-oknál még nem volt ilyen gond. Mindenhonnan telepítettem alkalmazásokat, külső-belső SD, Play, külső USB eszköz. Jelenleg 40 játék van rátelepítve, ennyi fér ki egy oldalra a Go Launcher HD-ra
Esetleg próbáld ki, hogy állandóan legyen benne SD, hátha valami fájlrendszer nyűg.
CM-et még nem tettem fel, mert jelenleg komoly hiányosságai vannak. -
stmiklosi
tag
válasz petikeke #1564 üzenetére
Szevasz!
Nálam is először 30%-nál kikapcsolt, megcsináltam a battery wipeot, azóta jó, 5% után is még megy egy kicsit.
De ami valószínűleg nem mindegy (mindenki írja mi baja van, dehogy melyik ROMmal (kernellel) azt már nem), pedig messze nem biztos hogy mindegy.Tablet: Fire NewPanel, Blade FirstStrikeMyMOd, JiayuG2_LaslieROM, HannspreeHG01(IGO8/Primo), MioC510
-
stmiklosi
tag
válasz petikeke #1567 üzenetére
Szevasz!
Igen. Az én eljárásom: teljesen feltöltöm, töltőről leveszem, indítok egy CWM-et és csinálok egy bat. wipet.
Ezt követően egyszer teljesen lemerítem. Kb. ennyi és azóta hihetek a kijelzésnek.
Üdv: StMiklosTablet: Fire NewPanel, Blade FirstStrikeMyMOd, JiayuG2_LaslieROM, HannspreeHG01(IGO8/Primo), MioC510
-
adams22
csendes tag
válasz petikeke #1576 üzenetére
Helló!
Ezt a cwm-et bármilyen ROM-al meglehet csinálni? Mármint a batery wipe-ot. Nem befolyásol majd semmit meg nem tesz "kárt"? -ilyenekre gondolok. Mert nekem is össze visza mutat sőt van olyan is amikor 64%-nál megáll/lefagy és tovább nem csökken pedig használom erőteljesen.
Egyébként 1031-es TM van nekem fent (4.0.4)Köszi előre is!
Üdv,
ÁdámAinol Novo 7 Flame Feiyu 4.0.4 (1031.tm)
-
gentleman123
csendes tag
válasz petikeke #1585 üzenetére
Ez a szkript alapjáraton, csak információk kinyerésére szolgál, tehát nem oldja meg a konkrét problémát, vagyis a rossz aksi kijelzést.
Ha nem lesz rá javítás, akkor lehet rá veszem magam s írok egy widget-et ami a szkript alapján megmutatja a valós töltöttségi állapotot (esetleg tud figyelmeztetni is, stb).Ezt a battery wipe-ot is kipróbálom, de nem most.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- TÖRÖTT Surface Pro 7+ - i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 11"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest