- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- Így festenek a PowerColor AMD Radeon RX 9000 sorozatú VGA-i
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
fdavs
tag
válasz
WeThePeople9 #3599 üzenetére
Ma jött ki Huawei Y300-ra is.
Olyan nagy hanggal mondták a CM fejlesztői, hogy nem fognak egyből fejest ugrani a KitKat-ba ... mondjuk eléggé hiányos még. Sok tennivaló van vele. Ez csak CT-n múlik, hogy elkezdi csinálni Ainolokra vagy vár még vele amíg "normálisabb" lesz.
Jelen pillanatba a CM10.2-be sokkal több beállítási lehetőség van mint CM11-be.
CT-től függ minden mikor jön -
fdavs
tag
válasz
WeThePeople9 #3597 üzenetére
Nem tudom de nem mostanában lesz az tuti. Leghamarabb szerintem Q1 2014.
-
fdavs
tag
válasz
WeThePeople9 #3595 üzenetére
sikerült?
-
fdavs
tag
válasz
WeThePeople9 #3593 üzenetére
ha TWRP-t használsz akkor csak rámész, hogy install és felteszed a ROM-ot. Tehát nem Wipe-olsz ..
-
fdavs
tag
Szerintem gond nélkül felteheted CWM alól.
Azt írja figyelmeztetésnek, hogy a /system partíciónak legalább 300MB-nak kell lennie. de ha nem akarsz ilyent csinálni akkor egy ún. Slim gapps-ot telepíts ami 10-15MB-os a 80-90 helyett.
De várd meg amíg valaki engem megerősít! Nem szeretném ha miattam tégláznád és szenvedhetnél mint én, hogy újra jó legyen.
-
fdavs
tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.
Egy ártatlan frissítéssel kezdődött. Az Aurora 2-es típusú tabletemet szerettem volna frissíteni mivel kijött egy újabb CM10.2-es. Kicsit figyelmetlen voltam, mert még a kikapcsoló menüben rámentem, hogy újraindítás recovery-be, csakhogy még a SD-kártya nem volt benne amin rajta lett volna a TWRP 2.6.0.0 és a CM10.2-es fájlokkal együtt. Újraindult de a zöld kis androidnál megállt, nem bootolt tovább. Kikapcsoltam akkor már sd kártya be power+ vol- gombokkal próbáltam betenni recovery-be de nem sikerült. Ezeket az unbrick-eket is próbáltam mindenféle módszerrel de nem akar sikerülni. Amikor próbálom power+ vol- gombokkal az unbricket nem csinál semmit csak egy kis idő után újraindul és kész. Ugyan úgy mutatja tovább a zöld androidot ...Ha valaki tudna segíteni azt nagyon megköszönném.
-
fdavs
tag
sziasztok. cm10.1-re (Aurora 2) szeretnék témát feldobni de mindegyik témára hibát ír: Téma hiba nem lehet alkalmazni jelentse a téma készítőjénél stb.. stb ..
Tudnátok ebben segíteni? Válaszotokat előre is köszi -
fdavs
tag
Csináld ez a leírás alapján. Instructions alatt írja mit hogy merre ...
Ha nem nagyon megy az angol akkor lehet gond, írj privát üzit és segítek. -
fdavs
tag
Sziasztok !
2 napja tettem rá a CM10.1-et egy Aurora II-re. nagyon jó ROM. Szerintem a legjobb. Feiyu ICS-vel nekem nagyon melegedett a gép. Brutálisan forró volt egy kis GTA-zás után. Már fogni alig tudtam
Másnak is ilyen durván melegszik az Aurora 2-es? Na de most a CM10.1-el jobb a helyzet. Nem melegszik annyira vészesen mint Feiyu ICSvel. De van egy nagy (számomra az) problémám, hogy a gép időnként felébred, és fogalmam sincs miért ébred fel magától. Feiyu ICS-vel nem csinált ilyent. Nincs se időjárás widget se semmi .. és a CM10.1-el nem működik a Skype. Felhívok valakit hallom ahogy kicsöng és utána elmegy a hang és csak resi után jön vissza.
Mindenféle segítséget szívesen veszekElőre is köszönöm !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest