Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Akciókamerák
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Computex 2025: egyelőre nem szemez a Windows-zal a MediaTek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kjoe1974
csendes tag
Nekem is van olyan gondom ,hogy van 2 pendrive-om, de csak az egyiket olvassa. Mind a kettő ujra lett formázva, de az egyik sehogy se megy.
Nekem anno valaki azt mondta, az az oka, hogy vannak olyan pendrive-ok amiket ha formázod is marad rajt egy külön a gyártó álltal felrakott partició, és ezek miatt nem indul el. Olyat kell venni amelyiken nincs ilyen particio. Ezt persze csak kipróbálás után tudod meg, ezért érdemes vinni a tabot, és a vásárlás elött kipróbálni. -
kjoe1974
csendes tag
válasz
=WiNTeR= #1872 üzenetére
Tölsd le ezt, :
http://199.91.153.138/mvu7oveuoabg/s1sxskd7u94748p/cwm_5.5.0.4_ubifs.zip
másold az sd re, de elötte az sd formázd FAT-32 re aztán bekapcs és hangerő minusz indítással bejön a recovery ami nem a gyári, és abban az első pont ha jól emlékszem az instal from sd card.
-
kjoe1974
csendes tag
Megoldottam a gondot!!!!
Siker koronázta első Rom cserémet!!!
-
kjoe1974
csendes tag
És most látom, hogy ez a gyári recovery, hiába van fent az sd, a másik
-
kjoe1974
csendes tag
Na akkor most kéne egy sürgős segítség.
Próbálom feltenni az uj romot. De ott elakadtam, hogy megcsináltam Wipe data, cache, media-t, az sd-n a fájlok, de nincs olyan pont a recovery-ben hogy apply update from sd card!!!!Csak apply update from ADB
Apply update from EXT
Apply update from cacheVan .
Mit csináljak?????????
-
kjoe1974
csendes tag
Hat aki 20x csinalja annak persze hogy konnyu. Nekem ez lesz az elso. :-)
http://ainolstore.com/forums/topic/1425-feiyu-0103-ainol-novo-7-fire-feiyu-jelly-bean-411-firmware/#entry10323Elvileg ez jo az aurorara es a fire -re is nem?
De megkoszonnem ha belinkelned hogy honnan mit toltsek le. :-) -
kjoe1974
csendes tag
Tényleg senki se fog nekem segíteni, feltenni a 4.1 vagy a 4.2 androidot meg az uj ([Feiyu 0103] Ainol Novo 7 Fire Feiyu Jelly Bean 4.1.1 Firmware romot????
-
kjoe1974
csendes tag
fdavs-nak köszönhetően végre egy számomra is működő MC4, sőt még a multiplayer is gyönyörűen megy rajta!!!!
http://torrent.eval.hu/torrent/Modern%20Combat%204%20Zero%20Hour%20v1.0.1%20+%20SD%20DATA%20Android%20Game/7913796
Akit érdekel.
-
kjoe1974
csendes tag
Ezt az uj cuccot ([Feiyu 0103] Ainol Novo 7 Fire Feiyu Jelly Bean 4.1.1 Firmware) kipróbálta már valaki?
-
kjoe1974
csendes tag
Fiuk!!
Ezt hagyjátok már abba!!
Ez már számtalanszor ki lett vesézve, kivel hogyan érdemes hozatni a cuccot.
A fórum több mint a fele ezzel megy el.
-
kjoe1974
csendes tag
válasz
stmiklosi #1759 üzenetére
Ezt az ujjat kipróbálnám, ami most jelent meg.
[Feiyu 0103] Ainol Novo 7 Fire Feiyu Jelly Bean 4.1.1 Firmware
A másik, hogy azt nem értettem a kopatibilitásban, hogy nekem van egy Galaxy S II-m arra le tudom tölteni amit akarok, de az Auroramat is Galaxy S II-nek látja, és mégsem megy rajta ugyan az az app.
-
kjoe1974
csendes tag
Keresek egy vállalkozó szellemű embert ,aki szánna rám egy fél órát, és segítene rávarázsolni a gépemre ezt az uj ROM-ot.
-
kjoe1974
csendes tag
Tudna valaki egy olyan MC3 vagy MC4 linket küldeni, ami működik is a gépemen? Próbáltam már egy csomót de azt írja ki, nem kompatibilis.
A gyerek meg megőrjít miatta.Köszi
-
kjoe1974
csendes tag
A Recovery-t megoldottam.
Érdeklődnék, hogy Aurora II-re érdemes e felteni a 4.2-t, és ha igen melyik a legjobb összeállítás? -
kjoe1974
csendes tag
Nekem nincs a Recovery -ben advance.
Az enyémen ez van:Android system recovery <3e>
-reboot system now
-apply update from sdcard
-wipe data/factory reset
-Wipe cache partition
--Apply update from cache
-Wpe media partitionGondolkodtam a 4.2-ön és néztem videot róla de ott is más recovery volt és igy fosok megpróbálni, mert nem vagyok egy nagy android mágus.
-
kjoe1974
csendes tag
Van egy Aurora II -m.
A gépem:
4.0.4 android
3.0.8 feiyu@ubutu #1 kernel
2012.11.05 buildA kérdésem, hogy létezik erre 4.1-es vagy 4.2 android?
Vagy melyik jelen pillanatban a legjobb összeállítás? -
kjoe1974
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Aurora II -m.
A gépem:
4.0.4 android
3.0.8 feiyu@ubutu #1 kernel
2012.11.05 buildArra kérnék javaslatokat, mi és miért okozza azt hogy néha egy egy játék telepítése után, lefagy a gép, és onnantól kezdve, nem látja a gép a tárat. Én erre a .nomedia file-ra gyanakszom, régebben szoptam a galaxy s-emmel is ezért, csak most nem tudom másképpen megoldani, mint recovery aztán wipe all media file. Onnantól kezdve minden rendben ismét, elvonatkoztatva attól, hogy az összes adatot és képet rakhatom vissza. Most éppen a Modern Warfare 4 telepítése után csinálta. Ezelött a GTA III-nál csinálta. Azóta abból kaptam egy működő példány.
Szóval más nem járt még igy?
A másik. Vajon miért van az, hogy nem tudom a MC 3-at vagy a 4-et felrakni mert mindig azt kapom ogy nem kompatibilis, pedig ahogy tudom másnak gond nélkül egy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen TV-t vegyek?
- Star Wars rajongók
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest