- Akciókamerák
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Computex 2025: egyelőre nem szemez a Windows-zal a MediaTek
- Milyen TV-t vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
LámaZ
addikt
Lassan előjönnek a kínai kütyük hiányosságai, mint az öregedő embernél.
-
LámaZ
addikt
válasz
elpatkorado #2899 üzenetére
-
LámaZ
addikt
Keresőkifejezés a Google-ben: "Ainol Nova 7 Tornado unbricking"
Esetleg: "Ainol Nova 7 Tornado unbricking site:.slatedroid.com"
vagy:
"Ainol Nova 7 Tornado unbricking site:.http://forum.xda-developers.com/"
Mindkettő angol nyelvtudást igényel.
Ha magyarul kell, akkor:
"Ainol Nova 7 Tornado brick site:.http://prohardver.hu/"
vagy itt fent jobbra írd be a keresőbe.Mondjuk, nekem ez tűnik okésnak.
-
LámaZ
addikt
EU-s töltőadapter. Ha kimész az Ázsia Centerbe Budapesten, ott is kapsz, bár drágábban.
-
LámaZ
addikt
válasz
olajbogyo4 #2362 üzenetére
Úgy emlékszem ez már le volt írva a saját fórumában.
-
LámaZ
addikt
válasz
pengonorbert #2145 üzenetére
smooth: zökkenőmentes, sima
-
LámaZ
addikt
Az RK3066-osoknak is van kialakult rajongói tábora, főleg multimédia lejátszó téren.
-
LámaZ
addikt
válasz
csiribacsi #2025 üzenetére
Frissítsd jó/bevált rommal.
-
LámaZ
addikt
válasz
Akitlosz1970 #2019 üzenetére
A PC-n is be lehet állítani, hogy az egér nyomot hagyjon maga után. Ez akkor jó, ha valakinek nem a legjobb a szeme. Az érintőképernyőknél is van ilyen, a kollégánál a szoftverfejlesztő bennehagyta. Vagy a build.prop buherálásával, vagy valamilyen képernyőt érintő beállítással lehet ezt a zavaró nyomvonalat kikapcsolni.
Pl. a Beállítások/Fejlesztői lehetőségeknél is van olyan opció, hogy Érintések megjelenítése. -
LámaZ
addikt
válasz
Brekecs #1998 üzenetére
Ez már a 2., továbbfejlesztett változat.
Úgy látszik, túl sok panasz volt, és senki nem akart már venni tőlük.Én Bluetooth-os billentyűzetet is vettem, de azt sem használom. Megszoktam az érintőst.
-
LámaZ
addikt
válasz
Csarlee #1879 üzenetére
"kivácsiságból rádugtam egy 2,5" vinyót, úgy hogy az Y kábel másik vége a gépbe ment. Nem ismerte fel, NTFS-re volt formázva, gondoltam ezért."
Nekem 1 TB-os Samsung S2 van, amelyet a PC-re szoktam kötni, de csak a saját, gyári kábelével működik. Dugtam már másik USB-kábellel tápos USB-hubba, csatlakoztattam USB Y-kábellel két USB-portra a PC-n, de nem hajlandó rendesen működni. Jobbik esetben felcsatlakozik, leválik stb.
Namármost, szerintem külső, USB-HDD-t csak megfelelő kábellel tudsz tabletre kötni, és szükséges a förmver-támogatás is, ha pld. ntfs a fájlrendszer, vagy nagyobb a tárkapacitás 32 GB-nál.
-
LámaZ
addikt
Halihó!
Rájöttem, hogy miért bolondul meg néha az érintőbillentyűzet, legalábbis nálam.
Akkor csinálja ezt, amikor a fali töltő be van dugva. Szerintem ilyenkor megváltozik az érintőképernyő elektromos ellenállása, és ez bekavar. -
LámaZ
addikt
válasz
Mainbasement #1765 üzenetére
Appokat sd-re átrakni.
Esetleg a dev. Optinsban folyamatokat elhagyasuk utan lezaratni. -
LámaZ
addikt
BOMBAHÍR!
Feiyu megfőzte a babzselét!
-
LámaZ
addikt
Nekem - lekopogom! - az Ainol Fire fülhallgatójával nincs gond, viszont az Ampe A10-nél nagyon idegesítő volt, hogy amikor bedugtam, elkezdett játszani egy zenei lejátszólistát. Rootolás után nagy nehezen tudtam csak kiirtani a kínai appot úgy, hogy leszedtem a gyári zenelejátszót, és felraktam az MX Playert.
-
LámaZ
addikt
BUéK!
Jöttem panaszkodni a Fire-ra.
99%-nál feljebb az istennek sem tudom feltölteni, napok alatt sem. Töltőtől függetlenül.
Máskor meg 90%-ról nem lehet feljebb tölteni.Apropó. érdemes pl. 96%-on kalibrálni az aksit?
Egyébként az aksi egy olyan probléma, amely állandóan visszatér más fórumokon is. Lehet, hogy nekem kb. 3 havi használat után most jön elő.
-
LámaZ
addikt
Szervusztok!
Erre valaki? -
LámaZ
addikt
Felelősség kizárása
Sokat dicsértem itt is a Dolphin-t, de ma át kellett nyergelnem az Operára. Sajnálom.
-
LámaZ
addikt
Tipp:
A következő nyomtatód wifis legyen! -
LámaZ
addikt
Öregem, hogy mik vannak!
Erre a szegény ampe-re panaszkodtam, hogy képernyőhibái vannak, és majdnem egy hó használat után vettem észre, hogy védőfólia van rajta. :-D -
LámaZ
addikt
válasz
gentleman123 #1584 üzenetére
Nekem a nagyobbik tabletem mindig 50%-ot mutat, még soha nem sikerült lemeríteni. Lehet, hogy RTG van benne. :-D
-
LámaZ
addikt
A 7”-os fire-n nincs gond a hanggal/mikrofonnal, de a 10” Ampe A10 tabomnál, régen bedugtam a fülhallgatót azonnal elkezdett játszani valami kínai lejátszási listát. Nagy nehezen töröltem a NoBloat-tal egy kínai szemetet, most meg azt csinálja, hogy a fülhallgató csatlakoztatása után a mikrofon nem működik, így a Skype-ot nem tudom fülhallgatóval használni, pedig a visszhang miatt jó lett volna. A fire-on mindez problémamentes.
Fene tudja, hogy mi lehet az oka.
Szerintem sima érintkezési hiba, de nem merem szétszedni a kütyüt, mert annyira nem értek hozzá, vagy legalábbis ezt gondolom most magamról, mert ha megharagszom, bevállalósabb vagyok. -
LámaZ
addikt
válasz
gentleman123 #1547 üzenetére
feiyu 1031-en nekem is jó a mic.
-
LámaZ
addikt
Naná, hogy okos vagyok!
A "kolléga" meg pimasz volt, ezért válaszoltam neki úgy, ahogy.
A St.Miklós beszkennelt anyagát elolvastam, és nem tudom mit szóljak hozzá. Közben egy külkeres ismerős is azt mondta, hogy ők is kifizetik az áfát a száll.díj után. Akkor nekem miért nem kellett fizetni? A DHL-es kisasszony kifejezetten kérte, hogy küldjem el neki a számlát, amelyen legyen feltüntetve az áru értéke ÉS a szállítási költség. Aztán, mikor kijött a futár, a kifizetett 27% csak az áru értékére volt kiszabva. Lehet, hogy csak szerencsém volt? Nem hiszem. Én az ilyen kisasszonyoknak kezitcsókolommal köszönök, és szerintem ez is számít.
-
LámaZ
addikt
válasz
#83057152 #1499 üzenetére
Semmit nem segítettél, mert a Külföldi rendelések fórum első hsz-ében ott van a táblázat már rég. Itt a kérdés az volt, hogy a SZÁLLÍTÁSI DÍJRA kell-e vámot vagy áfát fizetni. A válasz egyértelműen NEM, függetlenül attól, hogy mit irkálnak be ide mindenféle futóbolondok, vagy mit csinál esetleg tévedésből egy-egy nem megfelelően felkészült vámtisztviselő.
Nem is lenne értelme a szállítási díjért vámot vagy áfát fizettetni, hisz az nem áru, de ha úgy nézem, hogy szolgáltatás, akkor sincs értelme, hisz lényegében (leszámítva az itthon megtett rövid utat) "nem jön be" az országba. Külföldön végzett szolgáltatásért a magyar vám nem kérhet pénzt, mert nincs ott illetékessége, ott nem joghatóság. De a futóbolondoknak magyarázhatsz, irkálhatsz hónapokig, ő úgyis beöklendezi ide a mérgét. -
LámaZ
addikt
Te, nincs azzal semmi baj, ha tévedsz, én is szoktam, és néha, ritkán írok baromságot is, de nem vagyok megátalkodott, ellentétben veled. Fogalmad nincs a jogszabályokról, csak nyomatod itt a süket dumád és a hülyeséged. Én pedig nem fogom beidézni ide a jogszabályt, mert jobb, ha a hozzád hasonló emberek többet fizetnek be az államnak, legaláb megtérül vmi a társadalomnak okozott károkból. Na, emészd csak!
-
LámaZ
addikt
-
LámaZ
addikt
válasz
Trevize1987 #1465 üzenetére
Nézd, nekem a Fire m,ost jól szuperál, némi kiegészítők beszerzése után még a 3G és a GPS is megy rajta. Én főleg házon kívül használom. Gyors, könnyű, praktikus, szép képe van. Azonban, otthonra PC kiváltására már a 10 colos tabletem használom, mert kényelmesebb, bár lassúbb. Függ ez attól is, hogy milyen jó a látásod közelre.
-
LámaZ
addikt
válasz
Mainbasement #1445 üzenetére
Lakhelyedet állítsd be, legyen Google fiókod, és a legfrissebb ROM az eszközön.
Más:
Megjött a külső GPS-vevőm (44 dolcsiba került, de utána tudtam meg, hogy van olcsóbban is ez ebay-en), és mindjárt nekiálltam a mókolásnak.1. Először nem ment, mert a 1030-as feiyuban a GPS le van tiltva, és megint előjött a build.prop szerkesztés problémája. A Jota+-al lehet szerkeszteni, de nem menti el. Ekkor letöltöttem a "build.prop Editor" appot, amellyel szintén lehet szerkeszteni, de utána semmi. Rájöttem, hogy újra kell indítani a gépet, és utána lépnek hatályba a módosítások.
2. A build.prop-ban benne volt a GPS=true, de ez nem volt elég. Most a Beállításoknál engedélyeztem a GPS-műholdakat, engedélyeztem a Bluetoot-ot is, párosítottam a készülékem (0000-s kód kell neki), de még mindig nem működött a műholdak vétele. A megvásárolt GPS Test Plus app sz-rt sem ért. (Most is azt jelzi, hogy GPS: ON, de egyetlen műholdat sem érzékel a buta). Végül a slatedroid-os srácok javaslatára letöltöttem a "Bluetooth GPS" appot a Googoo Android-tól, és láss csodát, minden megy, mint a karikacsapás. énMegyek!!!!
-
LámaZ
addikt
ÖRÖMMEL KÖZLÖM, HOGY NYITOTTAM EGY ÚJ TOPIKOT:
KÜLFÖLDI RENDELÉSEK: NYOMKÖVETÉS STB. címmel.A megrendelések nyomkövetésével, webáruházakkal kapcsolatos információkat, kérlek, ezentúl ott közöljétek, kérdéseiteket ott tegyétek fel!
Kérem a moderátort, hogy az első hozzászólásba tegye bele a topik fenti linkjét.
-
LámaZ
addikt
válasz
Akitlosz1970 #1394 üzenetére
Én ezutá n a 10"-os utá n, amelyről most írok, már soha nem veszek még egy 7"-osat. Ami van max. kirándulásra fogom használni, de amúgy szkájpolni jobb, mint a nagy. Nos, épp ezeknél a funkcióknál érzi az ember a vas gyengeségeit. Ha csak böngészni kéne, nem lenne gond.
-
LámaZ
addikt
válasz
Akitlosz1970 #1388 üzenetére
Őrület? Ezek a kis buta tabok? Na, ne vicceljünk!
Én egyébként, most 4 magnál nem adnám alább. -
LámaZ
addikt
válasz
Akitlosz1970 #1376 üzenetére
Jut eszembe, nekem is kellemes tapasztalatom volt ilyen szempontból az ótépénél, mikor még náluk vezettem a számlám, és vettem egy havi hozzáférést valami... khm... szórakoztató portálra. Azok a gazfickók betettek havonta automatikusan megújuló tagságba, és ekkor borítottam a bilit, az ótépé meg visszautalta a levont pénzt. Azonban, a következő hónapban megismétlődött az eset, de megint visszakaptam a pénzem, és az ótépé javaslatára bezúztuk a bankkártyám, hogy többé eszükbe ne jusson azoknak a gazfickóknak levonni róla bármit is.
Amúgy meg, az ember csak beszél, csak beszél, de az újoncok mindig belefutnak a gödrökbe.
-
LámaZ
addikt
válasz
Krisz1532 #1369 üzenetére
Mivel fizettél?
Mert ugye a PayPal, Aliexpress sima ügy lenne, de így...
Egyébként, mostanában több termék forgalmazása megszűnt, mert újabb, jobb modellek jöttek ki.
Ha neked is egy ilyen jobb cuccot ajánlanak, azt el kéne fogadni. Persze, a sok késlekedés miatt kérhetnéd, szerintem, hogy gyorsfutárral küldjék, amely számodra nem kerülne pluszköltségbe, feltéve, hogy 65$ körüli értéket adnak meg. -
LámaZ
addikt
válasz
diablo666 #1367 üzenetére
A kijelző üvegének illesztése nem volt tökéletes, levegő szorult be, de úgy néz ki most kijött. Örülj neki.
A buherálással kapcslatban a legjobb, ha meglátogatod a kütyüd dedikált oldalát a slatedroid-on vagy az xda-developers fórumán. Persze angolul tudni kell. Ott vannak infók friss förmverekről. -
LámaZ
addikt
válasz
gentleman123 #1360 üzenetére
Mindenkinél csak ez van, ne parázz annyit.
-
-
LámaZ
addikt
válasz
gentleman123 #1353 üzenetére
Én a 10 hüvelykes, 240$-os tabletem kaptam meg tőlük kb. 1 hó alatt. Mivel a 3G nem megy, reklamáltam, és készségesnek mutatkoznak, felajánlották, hogy küldjem vissza, és másikat küldenek, de én ezt nem akarom; ha nem tudjuk megoldani a problémát szoftveresen, majd egy wifi hotspottal fogok netezni a tabletről.
-
LámaZ
addikt
válasz
stmiklosi #1347 üzenetére
Nekem meg ez van, és müxik:
rawdisplay]
driver=engine
;screen_xy="auto"
screen_x=1280
screen_y=752
screen_x2=752
screen_y2=1280
screen_xy="1280_752:1280x752/752x1280:fullscreen"
highres=0
double_screen=0
show_cursor=0
combine_dirty=0Mindenesetre, nem olyan bonyolult, mint a tied.
Az egyik alapelvem, amúgy: ha két módszer eredménye azonos, akkor az egyszerűbbet választom. -
LámaZ
addikt
Híreim vannak:
Összejött a 3G külső modemmel az internetes kapcsolat, bár magam sem tudom hogyan.
A Mobilhálózatoknál mindenesetre kiadtam az automatikus hálózatkeresés parancsot.
Nálam egy Huawei E220-as 3g modem van, amelyet OTG-vel kötöttem a Fire tabletre. A PPP widget és a tablet beállításaiban állítgattam, és sikerült felmenni a netre. A furcsa az, hogy a PPP widget továbbra is "Tárcsázás..."-t (Dialing out) jelez ki, pedig már él a kapcsolat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Apple iPhone 16 Plus / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest