- Canon MILC: EOS R és M topik
- Asztrofotózás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LámaZ
addikt
Van-e köztetek, aki kinyírta (brick) a Fire tabletjét?
Nekem a Flambe-féle barkácsolás után sikerült.
Most ez jön.Legyen minden jó!
-
LámaZ
addikt
Itt minden meghalt, vagy majdnem.
Nem tölt, a mikroSD kártyáról nem bootol, semmire nem reagál, kivéve egyet: amikor USB-vel a PC-re csatlakoztatom, a PC-m hangszórója mintha felkiáltana (Bámm!), de utána semmi, az eszközök között nem jelenik meg a tablet.Legyen minden jó!
-
LámaZ
addikt
válasz Akitlosz1970 #373 üzenetére
Kb. 12 nap a kiszállítás. Persze, illik még mást is rendelni, úgy 50$ értékben.
[ Szerkesztve ]
Legyen minden jó!
-
LámaZ
addikt
válasz Akitlosz1970 #382 üzenetére
A DX-nél nincs jobb, ingyen szállít. (Bár lehet, hogy a száll. ár benne van az árban, de legalább ezzel nem kell vacakolni.)
Legyen minden jó!
-
LámaZ
addikt
-
LámaZ
addikt
Juhé!
Sikerült megjavítanom a Fire tabletem, igaz egy nap fórumbújásba került. Feltettem rá a legfrissebb förmvert: 0921qm. Igaz, kínai a felület, de már megtanultam kínaiul, hogy hol kell átállítani angolra. Az kicsit bánt, hogy nincs magyar felület, de hátha sikerül rávenni a fejlesztőket, hogy vegyék bele a mi nyelvünket a következő peccsbe.[ Szerkesztve ]
Legyen minden jó!
-
LámaZ
addikt
Elégedetlenség az élet megrontója.
Én e-könyv olvasóból is a legolcsóbbat vettem ("ukrán" PowerBook 30k-ért), és 2 hét után megszoktam, megszerettem. Azon van a lényeg, hogy mit olvasok. Ahogy Akitlosz is írta, a fantázia egy csodálatos képesség, feltéve, hogy nem válik betegessé.[ Szerkesztve ]
Legyen minden jó!
-
LámaZ
addikt
válasz Akitlosz1970 #440 üzenetére
Ha valakinek sikerült összekapcsoltatni a tabletet GPS-vevővel, az írja le, mert érdekelne. Ugyan van külön GPS-készülékem, de még egy soha nem árt. Az igónak amúgy van androidos verziója is.
Legyen minden jó!
-
LámaZ
addikt
első feltöltés min. 8 óra, utána full kifárasztás, majd jöhet a nyüstölés.
------------Ugye megmondtam?
http://www.youtube.com/watch?v=qFWoXH4VgQ0
---------
Teljesen feleslegesnek tartom külső modemekkel kínlódni. Olyan tabletet kell venni, amelyben van 3G gyárilag.Legyen minden jó!
-
-
LámaZ
addikt
válasz Tenager18 #457 üzenetére
Béla!
Ez ainolos topik, nekem meg Ainol Fire 7" tabletem van.
Ja, és nem feltétlenül azért vagyok itt, hogy pont rajtad segítsek. Segíts magadon, és Isten is megsegít!
Ezzel megvagyok elégedve, bár egy hibája kezd kibukni: az én, lassan öregedő szememnek a 7" nem az igazi, jobb lett volna 10"-osat venni, persze az drágább, és nem olyan hordozható. Mindenesetre, ha érdekel ez a Fire tablet, akkor 48k-ért a tiéd lehet.Legyen minden jó!
-
LámaZ
addikt
Tisztázd magadban az egészet:
- rootolás = adminisztrátori jogok szerzése, meg tudod nézni (módosítani is) a \ (gyökér) könyvtár tartalmát
- förmver (ROM, de igazából ez nem ROM, mert írható, tehát ez igazából flash memória http://en.wikipedia.org/wiki/Flash_memory) frissítése: a tablet operációs rendszerének frissítése (mint a Windows Update)Legyen minden jó!
-
LámaZ
addikt
válasz Tenager18 #542 üzenetére
Vannak.
Egyébként 3G-s és GPS-es tablet 54 db. van, a legolcsóbb 44 879 Ft, a legdrágább 219 583 Ft.
Van választék.Legyen minden jó!
-
LámaZ
addikt
Tedd fel rá a legújabb förmvert.
Ja, és a rútert is megfelelően be kell állítani, ám.
Nekem ez a fire pöpecül csatlakozik a wifire, itthon, nyilvános helyen stb.
Egy előző kérdésre válaszolva: én megvagyok elégedve az Ainol Fire 7"-os tabletemmel (épp csak a kijelző mérete nem smakkol nekem, túl kicsi, bár így könnyebben hordozható).
Igazából, most már minden attól függ, hogy milyen kisalkalmazásokat töltök le rá.Apropó, 48k-ért eladom ezt a kütyüt, vedd meg tőlem, én meg veszek egy 10"-ost az öreg szememnek. :-)
[ Szerkesztve ]
Legyen minden jó!
-
LámaZ
addikt
"Érdemes tudni a Nexus 7-ről, hogy a fülhallgatón kívül semmilyen csatlakozó nem található rajta, a memóriája sem bővíthető. " (Innen)
80-90k-ért akarják elsózni ezeket gagyikat. Mégsem olyan rossz ez a kínai 150 dolcsis.[ Szerkesztve ]
Legyen minden jó!
-
LámaZ
addikt
válasz Peaceliker #571 üzenetére
Nálam normál processzorbeállításnál 7750, nagy teljesítménynél 7858 lett az antutu teszt eredménye.
A legjobb eredmény, amelyet az interneten látok: Samsung SHV-E210S: 16.077
[ Szerkesztve ]
Legyen minden jó!
-
LámaZ
addikt
Magyarázza el nekem valaki, hogy egy négymagos processzor antutu-s teljesítménye miként lehet csak 8900.
Legyen minden jó!
-
LámaZ
addikt
Hú, tablet?
Wazze... hogy mik vannak. :-D
Egyébként egy kuncsaftnak valóban kijelzővédőt küldtek teló helyett, de beismerték a hibát, és visszaadták a pénzt. Eszméletlen ez a változó világ, az ember kapkodja a fejét.
Én eléggé kísértésbe estem tőlük.Legyen minden jó!
-
LámaZ
addikt
válasz mézespálinka #610 üzenetére
Nem jó a förmver.
Emellett max. 2 GB legyen a fat32-es SD.
-------------
Dolphin böngészőt használ valaki?
Mert ha pl. egy torrentre kattintok (a mek.hu-n is vannak ilyenek!) letölti a .torrent fájlt , és annyi.
A uTorrent telepítve van, neki ugye át kellene vennie az infót, és elkezdeni töltögetni a fájlt, de nem csinálja.
Próbáltam URL-t beadni neki, de úgy sem megy.
Mintha a gyári böngészővel ment volna, de azt már leszedtem.[ Szerkesztve ]
Legyen minden jó!
-
LámaZ
addikt
Egyébként senki ne szidja nekem többé a Windowst. Sokkal fejlettebb, mint ez a fapados Android.
Fel is rakom majd az enyémre a Windows RT-t, ha lehet.[ Szerkesztve ]
Legyen minden jó!
-
LámaZ
addikt
válasz mézespálinka #615 üzenetére
Akkor csekkold a fájlokat. Vagy rátettél valamit, amit nem kellett volna, vagy nincs ott valami, aminek ott kellene lennie. Esetleg kibontottad a zippet, amit nem kellett volna, vagy fordítva.
Legyen minden jó!
-
LámaZ
addikt
válasz mézespálinka #617 üzenetére
Az "unbrick" img-ben nálam ezek vannak:
Persze nekem Fire tabletem van, ami ugyanaz, mint a Flame, emellett QM típus.[ Szerkesztve ]
Legyen minden jó!
-
LámaZ
addikt
-
LámaZ
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- TÖRÖTT Surface Pro 7+ - i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro