- Videós, mozgóképes topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi haladó szinten
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD FX
- Apple asztali gépek
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
Új hozzászólás Aktív témák
-
turho
addikt
Nem áll össze a kép nekem, flash-ügyben. Tudnám, mi a nehézsége....
De azóta is ez van, egy kék bigyó a youtube-klipek kockájában.
Az m.youtube dologgal meg ugye félsikerek vannak. Sok mindent meg le se játszik abban a módban.De nem teszem vissza a régebbi fw-t, mert örülök hogy alakul a Spark.
-
petikeke
tag
Semmi extrát nem csináltam...legújabb flash-t felraktam, xda-ról leszedtem a dolphin hd 8.5-t és play-ről telepítettem a youtube-t.
1 bug kivételével még sosem produkált hibát a cm 10.1 (wifi kikapcsolása után újra kell indítani a táblát, mert nem csatlakozik a hálóhoz...ezt sem mindig csinálja).
-
mimey
tag
Sziasztok!
kano, petikeke, otapi: hatalmas hálám az Uraknak!
Kb. másfél hónapja szívtam a flash tartalmakkal cm10.1-es rom-on.
CT írta is a slatedroid-on, hogy cm.10.1-gyel nem működik a flash player rendesen.
Minden lehetőséget próbáltam,:
- xda-n található összes elvileg működő flash player-t,
- illetve az adobe archív android-os flash player-eit,
- böngészők közül:dolphin dh 4.4, 8.5, beta, firefox, bloat browser, gyári browser-re írták, hogy felejtsük is el.Erre a Cranked Hero-n alapból telepítve van a flash player, és szűz rom-on, gyári böngészővel (asztali webhely kérésé-vel) azonnal működnek a youtube videók, full screen-ben
Mégegyszer nagyon köszönöm a segítségeteket!
Üdv: mimey
-
devpernull
tag
Nekem sem jött össze linuxon a driver fordítás, elég béna vagyok a linuxban, bár az új Ubuntu, amit vmware alá feltettem, már egész kezelhető. De a csomagok összeválogatása, letöltése, a könyvtárszerkezetek kialakítása, meg a többsoros parancsok legyőztek.
Nem CM10-hez kell drivert keresned, hanem a kernelhez, ami 3.0.8-as, ha minden igaz. Mennyire vagy otthon a [jogosultságokban linux alatt?] Nagyon fontos, hogy jól legyenek beállítva minden fájlon és mappám, amit másolsz, létrehozol, különben nem tudod futtatni őket. Total Commander jól kezeli őket CM10 alatt. -
devpernull
tag
Nem feltétlenül kell kernelt fordítani, be lehet tölteni modulként is a drivert. Már feltéve, ha hasonlóan működik a dolog, mint a külső usb wifivel. Viszont kell a linuxos driver, a rom foráskódja, cross compiler egy linuxos gépen, meg parttalan szívás. Ha szerencséd van, mint nekem, akkor valaki már készített a tableted processzorára drivert (pl. IT9135.ko), akkor még némi bűvészkedés a könytárakkal, jogosultságokkal, init.d-vel...
Ha rádugod az usb-re, parancssorból lsusb listázza?Nálam már megy a Fire-n a külső wifi, de az android kissé szkeptikus, látja mindennek, 3G-nek, ethernetnek, csak wifinek nem. De legalább megy. Viszont a [kis gyösz külső vevő] klasszisokkal jobb, mint a gyári volt fénykorában, sebességben, hatótávban, stabilitásban.
-
Csarlee
tag
DVB-T vevő: én használok ilyet linux alatt, királyul működik, de kell hozzá, hogy a kernel támogassa illetve a tuner chipsetjétől függően firmware. Elviekben a tableten is meg lehetne oldani, ha lenne hozzá teljes kernel forrás+környezet ahol a kernelt le tudom fordítani. Minden esetre nem lenne rossz akár tv-t is nézni rajta, a vlc-vel simán lehet linuxon...
-
Crondore
tag
Nem csak a CM10.1 csinálja hanem a PA is.
Nekem az segített hogy beszúrtam a build.prop utolsó sorába ezt:
snd.card.alsa.standby=0forumra is beírtam de ott lehurrogtak, hogy nem alsával megy hanem tinyalsat használ, de mivel nekem megoldotta a problémámat így használom a gépem és azóta még nem volt gondom.
Egyébként az is megoldja a hang problémát ha a bele dugsz egy fülest aztán meg kihúzod, a probléma az hogy a snd card nem jön vissza a stanby állapotból sima képernyő bekapcsoláskor vagy a hangerő gombokra... így különböző eljárásokkal kell kikényszeríteni hogy felébredjen...
Kíváncsi vagyok neked segít-e ez a beállítás...
Üdv.
cRo
-
kano
nagyúr
Ezt szedtem le én is.
Rendeltem ma egy Hero-t miután kovacspityu2 fórumtársHero-ját megnéztem és nagyon bejött.
whatnot
Én is akkor láttam már amikor megrendeltem az MP4STATION-nál, de nem bánom mert erre a cégre azt írták több helyen, hogy nagyon korrektek és megbízhatóak mind szállítás, mind gar terén.
Ráadásul rendeltem még egy fülhallgatót is náluk, úgyhogy drága nap volt ez a mai.
Csarlee
Milyen nyűgje van? -
petikeke
tag
Én valamilyen xda topicból kerültem át a hivatalos adobe flash letöltő linkre. Abból a legfrissebbet használom. Nem lehet, hogy az a baj, hogy a böngésző nem támogatja? Az újak már absz nem támogatják. Próbáld ki a Dolphin HD 8.5-t. XDA-n ezt is megtalálod.
Linket nem tudok adni, keress rá.
-
mimey
tag
Más. Melyik Flash Player-t használjátok, mert tegnap három különbözőt is próbáltam, de egyikkel sem működik. Abból adódhat, hogy ez már 4.2.2-es Android?
Pl. a gyári böngészővel, illetve Dolphin Browser Beta-val is YouTube videót indítva, elkezd tölteni, egy pillanatra megjelenik a videó első képkockája, majd kilép a böngésző. http://www.whatismyflashplayerversion.com/-on meg is jelenik az aktuálisan telepített verzió, de mégsem működik.A megoldásokat előre is köszönöm.
mimey
-
mimey
tag
Segítségként leírom az előzményeim után, hogyan sikerült feltolnom Novo 10 Hero I-re cm10.1-et.
Végül a 0128 stock rom flash-elés után a március 3-ai CM10.1 felment gond nélkül.
Először a 0128-as gyári romot tettem fel:
FAT32-es micro sd kártyáról CWM-ban 3wipe, flash 0128fw, reboot, kikapcs.Majd az sd kártya gyökérkönyvtárába kell másolni a következőket:
- TWRP:TWRP UBIFS (v2.4.1.0) - Hero (0128 firmware)
- ROM: cm-10.1-20130303-UNOFFICIAL-elf2.zip
- Gapps: gapps-jb-20130301-amlogic.zip
- Compatibility zip: hero-cm10.1-compatibility-1.2.7.zipMicroSD behelyezése után, VOL- és POWER gombokat - a zöld robotig egyszerre nyomva -, TWRP-be lépünk.
Mivel nálam az előzmények miatt "clean" install volt a gyári 0128fw, ezért az alábbiakat csak installálni kell sorrendben:
1. cm-10.1-20130303-UNOFFICIAL-elf2.zip,
2. gapps-jb-20130301-amlogic.zip,
3. hero-cm10.1-compatibility-1.2.7.zip -
mimey
tag
Akkor válaszolok magamnak, nettó 4h idegbetegség után: HERO 10 bricked solved
-
mimey
tag
Sziasztok!
CM10.0-át vagy 10.1-et szeretném a Hero 1-re felhegeszteni, de a slatedroid-on elkeveredtem, és mielőtt brick-elném a tabletet, kérem a segítségeteket egy step by step leírás személyében.
Egyébként a cm10 és cm10.1 preroot-olt?
CM után kell még a build.prop-ot módosítani, pl. market fix-hez, és normális mikrofon érzékenységhez?Előre is köszönöm.
mimey
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Videós, mozgóképes topik
- Tesla topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Formula-1
- Robotporszívók
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hegesztés topic
- További aktív témák...
- PocketBook 700 Era eBook olvasó Wifi, Bluetooth, beépített háttérvilágítás Sunset bronz
- ELADÓ - Amazon Kindle 2024 16GB Black (ÚJ, SZÁMLÁVAL)
- iPad Air 5 64GB Cellular Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4256
- Samsung Tab A9 (SM-X115) 4GB/64GB
- Apple Pencil Pro hibátlan, dobozos Apple jótállás 2025.09.25.
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest