Hirdetés
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Computex 2025: egyelőre nem szemez a Windows-zal a MediaTek
- Milyen TV-t vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
=WiNTeR=
senior tag
Akinek ainol novo 7 fire / flame-je van (de igazából mindegy milyen ainol tablet), lenne szíves megmondani, hogy átlagosan mennyivel másol fájlokat az internal sdcard-ra, illetve az esetlegesen benne lévő external sdcard-ra?
-
=WiNTeR=
senior tag
válasz
Trevize1987 #1917 üzenetére
Elvileg 4 magos proci, és egy gyenge GPU van benne (Vivante GC1000, amit nem szeretnek a fejlesztők állítólag). De nem tudom. Nekem sima Fire-öm van, elégedett vagyok vele. Ha tehettem volna se vettem meg volna belőle a 4 magos Fire II-t.
-
=WiNTeR=
senior tag
A fire támogatja a microSDHC kártyákat? (32GB class10-et vennék bele)
-
=WiNTeR=
senior tag
válasz
kovacspityu2 #1896 üzenetére
Mivel a feiyu 0103 nem akart feltelepülni (status7-es error-ral installation abort...), ezért felpakoltam a CyanogenMod 10-et, az most gond nélkül fut. Köszi a segítséget mindenkitől!
-
=WiNTeR=
senior tag
válasz
kovacspityu2 #1893 üzenetére
Na most a CWM 5.5.0.4-es Recovery-ben benn vagyok, van is végre olyan, hogy "install zip from sdcard". A kérdés a következő: Feiyu 0103 ROM telepítése esetén első lépésben a "wipe data/factory reset" menüpont legyen, aztán a feiyu 0103 telepítése install zip-pel?
-
=WiNTeR=
senior tag
válasz
kovacspityu2 #1889 üzenetére
Biztos hogy FAT32-ben volt / van az SD, de az alap android recovery-je indult el, ami az SD-t nem érzékelte. Na majd megpróbálom CWM-mel megcsinálni.
-
=WiNTeR=
senior tag
Sziasztok! Egy Fire-re szeretném felrakni a "Feiyu 0103 JB 4.1.1"-es ROM-ot, azonban a recovery-ben nincs "intall zip from sd" menüpont, pedig az sd-n rajta van mindkét, a telepítéshez szükséges fájl. Ilyenkor mi a teendő?
-
=WiNTeR=
senior tag
Sziasztok!
Az utóbbi időben egyre inkább gondolkodok egy 7"-es tabletben, csak nem tudok dönteni a konkrét típusról (HD felbontás minimum). Kinéztem magamnak az Ainol Flame-et (a simát, nem a 4 magosat), és főleg arra lennék kíváncsi, hogy mennyire elég a benne lévő processzor és GPU ereje (elsősorban neteznék és divx filmeket néznék rajta).
És hol érdemes megvenni? Spemall-ről jókat hallottam, vagy van jobb is?
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- 128 - Lenovo Legion 5 (16IRX9) - Intel Core i7-14650HX, RTX 4070
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest