- Akciókamerák
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Computex 2025: egyelőre nem szemez a Windows-zal a MediaTek
- Milyen TV-t vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
mckangi
senior tag
Én a helyedben ha kínai tabletben gondolkozol akkor mindenképp olyat választanák amihez van egy csomó custom rom.
A Kínából származó tableteknek rettenetesen vacakok a gyári romjai.Ha én most vennék akkor egy WayteQ xTab70dci-t vennék.
Jó támogatás, ráadásul nemsokára lesz hozzá hivatalos JB4.2.2
10 colosra nem tudok tippet mondani. -
-
mckangi
senior tag
Sziasztok!
Bevezető:
Van egy Ainol Crystal2 Quadcore tabletem.
Ezen valamiért nem megy az Antutu egyik példánya sem.
Írtam az Antutu fejlesztőinek és kaptam rá választ is.De ez megdöbbentő lesz.
A google-val fordítottam le de a ragozás miatt nem igazán értem(egy kicsit homályos) a válaszban leírtak.
Ezúton is megszeretnék kérni egy fórumtársat aki perfekt angol,hogy pontosan fordítsa le nekem magyarra!
Köszönöm!A kérdésem:
Dear deveveloper!
Sorry my bad english.
I'am using Ainol Novo 7 Crystal2 quadcore tablet with 160dpi resolution.
Then run Antutu benchmark or 3d benchmark program , the screen is unreadable.
Change my tablet resolution 160 to 220 dpi , but the result is the same.Please correct the errors!
A válasz amit pontosan szeretnék lefordíttatni:
" Hi,
This model is cheating on AnTuTu Benchmark. Ainol has prohibit AnTuTu Benchmark to run on it, thus its cheating behavor will not be discovered. We are unable to solve this issue if Ainol does not stop cheating.Best regards,
Antutu.com "MOST AKKOR MI VAN???
Lehet fel kéne tennem a Slatedroid.com-ra is....
VALAKI?
Esetleg megoldás van rá?
Mindenesetre még a youtubon sem találtam Crystal2-re antutu tesztet,sőt még a Crystal2 és Antutu problémával sem találkoztam még angol forumon sem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest