- Computex 2025: alulról karcolja a 15 GB/s-ot a Phison SSD-vezérlője
- Computex 2025: az űrben is megállja a helyét a Kingston Fury család
- Computex 2025: három új szerverprocesszort mutatott be az Intel
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- Computex 2025: VGA-dömping az Acernél
- E-book olvasók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én itt vettem a Hardveraprón és így kaptam TM-es panelt.
Azt látom, hogy elég sok az ilyen-olyan info... Én a saját tapasztalatomat írtam le. Az megint más kérdés, hogy a 4.0.4-et amire először lecseréltem az ha jól rémlik, tényleg a Freiyu 4.1-gye volt, lehet akkor az cseszett ki velem.
Mindegy! Én a tutira hajtottam már a végén: a gyári 4.2.1-et tettem fel USBTools-szal, onnan már érdekes módon egy brick-em nem volt.
Viszont ami fura: ez a Recovery-be be nem lépés és mellé ez a Folyamat leállt játék nekem is volt, mint a kollégának... Erre újraflash-eltem a 4.2.1-et és arra "rögtön" a Freiyu 4.2.2-t (0506-os).
-
-
petikeke
tag
Minőségbeli különbségekről nem tudok. Az fire-k 3 féle kijelzővel érkezhetnek. Hogy te melyiket kapod azt csak átvétel után tudod meg valahol. Természetesen mindre van 4.2.2 és CM meg PA is...talán AOKP is.
CT=Crystian Troy. Ő csinálja a CM-t.
Én ainol-novo.com-ról rendeltem, de nem ajánlom őket. A spemall állítólag nagyon jó, de nekem a pandawill-vel sem volt gondom. Valaki ebay-ről, vagy alibaba.com-ról rendel. Van pár hely ahonnan meg lehet venni, de erre van külön topic is.
-
petikeke
tag
Nekem kb. 1 éve van meg a fire. A stock rom szerintem nagyon rossz...cm-mel nagyon jó használni. Gyors, stabil.
Én még sose brickeltem, de van pár unbrick módszer, nem olyan bonyolultak. Én úgy tudom, hogy még mindenkinek sikerült megcsinálnia a gépét.A 4.0.4-gyel érkező fire-k még qm, vagy tm panelesek. A 4.2.2-vel érkezők pedig szerintem az újabb np. De CT mindkettőt támogatja, így szinte mind1, hogy melyiket veszed.
-
Simba86
senior tag
örülök, h ennyi embernek meghoztam a kedvet a fire-höz
mindennap használom, egyáltalán semmi baja
a gyári rendszert viszont javaslom, h cseréld le, mert annak van egy bugja: ha a wifit bekapcsolva hagyod, akkor nem alszik el a gép, felmelegszik és kikapcsol... CM10.2-vel tökéletesen működik és jó az üzemideje nagyon
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- Ipad 9 64Gb wifi+cellular
- iPad 9. (2021) 256 Gb
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- HP ProoBook 745 G7 laptop /Ryzen 3 4300U/4GB DDR4/256GB NVMe (Erősen "B" kategóriás esztétikailag)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Honor Magic 6 Pro - White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest