Hirdetés
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED monitor topik
- AMD FX
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
wjoe
tag
válasz
kjoe1974 #1898 üzenetére
kjoe1974:
Ha lemondasz a gyártó által felrakott partícióról, javaslom, hogy PC-c a BOOTICE ingyenes program használatával formázd le a pendrive-ot (Parts Manage -> ReFormat USB disk). Figyelve, hogy a kezdésnél a Destination Disk-nél USB: pendrive azonosítója legyen kiválasztva! -
petikeke
tag
válasz
kjoe1974 #1845 üzenetére
Nekem mind1...tedd fel ha gondolod, de nem lesz jó hiába mutogatsz másra.
Te linkelted a fire rom-t. Gondolom nem olvasta el az aláírásod. Felrakni meg gondolom úgy kell h:
1. kicsomagolod
2. felmásolod a kicsomagolt fájlokat
3. újraindítod a gépet recovery-ben
4. wipe media partition
5. install zip
6. újraindítás.Általánosságban így kell feltenni egy stoc rom-t. Javítsatok ki ha tévedek. Lehet Aurora 2-nél másképp kell csinálni, nekem fire-m van.
-
kisda
aktív tag
válasz
kjoe1974 #1838 üzenetére
Mi olyan nehéz azon?
Elsőnek döntsd el hogy melyiket akarod. és hogy QM vagy TM kijelzős.
Feiyu 0103 menete:
- Fat32-re formázott microsd kártya gyökerébe felmásolod a letöltött Rom .zip tömörített fájlját.
- Szintén ugyan ide a zip mellé felmásolod az uImage_recovery fájlt.
- Táblát feltöltöd legalább 70%-ig, töltőről leveszed és kikapcsolod.
- A micro SD kártyát amin a ROM 2db fájlja megtalálható, beteszed a táblába, majd indítod a recovery menüt ezzel a kombinációval:
- Volume - (minusz) és a bekapcsoló gomb egyszerre lenyomása,és addig lenttartása, míg be nem jön a robot. Innen mindjárt tovább fog lépni a recoverybe.
- Recovery bejött.
- Menüben Wipe data / factory reset-re mész a volume - (minusz) gombbal, majd a bekapcsolás gombbal belelépsz.
- Ha kész a reset, belelépsz az install zip from sd card-ba, azon belül pedig a feiyu rom .zip fájlra rá, és power gombbal elindítod a telepítést.
- Elvégzi a telepítést, aztán rálépsz a menüben arra,hogy reboot.
- Már fent is a Feiyu 0103 Jelly Bean 4.1.1. -
stmiklosi
tag
válasz
kjoe1974 #1773 üzenetére
Szevasz!
Van ott még egy mondat!
"Még egyet: van amikor egy program megy egy készüléken, telepítenek egy másikat és már nem megy!"
Kérdésed akkor jogos, ha mindkét Aurorán ugyanaz a ROM fut és ugyanazok a programok vannak telepítve!
Én példám: futott a Play áruház, feltelepítettem egy programot, erre a Play áruház "közölte" 10 másodpercenként felugró ablakban, hogy futása leállt... Nem is tudtam többé "visszaszerezni" még az ominózus program törlése árán sem.
Megoldás: újra kellett húzni a teljes ROMot és levonni a tanulságot, hogy azt a programot NE!
Vannak ilyenek, üdv: StMiklos -
kovacspityu2
tag
válasz
kjoe1974 #1773 üzenetére
Ha midnkettőnél a játék PlayStore-ból lett megvéve/telepítve, akkor mennie kellene, hacsak nem a szignózás valamiért az egyiket rosszul látja és rosszat enged neki letölteni, de akkor másnál is lenne gond.
Ha meg letöltött, akkor meg nem megfelelő verziót szedtél le (grafikus magnak megfelelőt kell). -
stmiklosi
tag
válasz
kjoe1974 #1769 üzenetére
Hm...
Tényleg nem érted?
"Galaxy SII igen támogatott készülék, így azért, hogy a legtöbb alkalmazást tölthesd le és próbálhasd (legtöbbje menni fog, még akkor is, ha az eredeti készülék nem is lenne a listában). ennek "hazudja" a készüléket, pedig az nyílvánvaló, hogy a kettő között különbségek vannak"
Attól, hogy Galaxynak ismeri fel a Play a 2 készüléket, még nem egyformák!
A Play nem azért ismeri fel Galaxinak, mert tényleg az, hanem azért, mert "kiolvassa" a készülékből, oda meg azt írnak (irok), amit akarnak. De a két készülék hardvere nem ugyanaz!
Még egyet: van amikor egy program megy egy készüléken, telepítenek egy másikat és már nem megy!
Valamiért "összevesznek"... Na ezért nem Iphone egy (KIDOLGOZATLAN) Android, de ez nekem nem baj...
Üdv: StMiklos -
stmiklosi
tag
válasz
kjoe1974 #1748 üzenetére
Pedig a válasz igen egyszerű is lehet!
A Playről letölthető alkalmazások (játékok), akkor "jönnek le", töltődnek le egy készülékre, ha az a készülék benne van az alkalmazás kompatibilitási listájában.
Mondjuk a kis kínai, aki szerintem csak "szerez" egy ROMot a készülékre, értsd alatta nem fizet érte (vagy csak egy keveset) azt tudja, hogy a Galaxy SII igen támogatott készülék, így azért, hogy a legtöbb alkalmazást tölthesd le és próbálhasd (legtöbbje menni fog, még akkor is, ha az eredeti készülék nem is lenne a listában). ennek "hazudja" a készüléket, pedig az nyílvánvaló, hogy a kettő között különbségek vannak.
Én arra írom át, amire akarom, de nem foglalkozom vele, de fentiek miatt nem is értetlenkedem, tudomásul veszem, hogy így van.
Üdv: StMiklos -
Prien
addikt
válasz
kjoe1974 #1735 üzenetére
Bárki bármit mond, a gyári 0626 rom viszi a pálmát stabilitásban még mindig.
A minap olvastam végig a Slatedroid fórum bejegyzéseit Google fordítóval és bár sok rom van már, de mindnek van valami baja. Volt, aki írta is, hogy nála megy vissza a 0626.
Lehet,hogy a teszteken gyorsabb pontszámot ér el a tábla, de mindennapi használatra ...hát nem is tudom.
A másik, hogy ami az előnye a custom romoknak (gyakran frissülnek) az egyben a hátránya is, mert kinek van már kedve hetente romot cserélni, amikor le van töltve legalább 2-3 db 1 gigás játék, stb?
Én nyár óta elégedetten lavírozok a gyári 0626-al.3-4 naponta töltöm, alvó mód kiváló, ki se kapcsolom. Böngészni, játszani használom.Semmi Aggro, semmi Feiyu...csak official
-
-
stmiklosi
tag
válasz
kjoe1974 #1726 üzenetére
Szevasz!
Olvasd el ezt a kettő hozzászólást: 1122, 1442
Vegyél egy nagy levegőt és GOOO...
Nem tudod elrontani! Az akku legyen legalább 75%-on (de 50 is elég általában)
Nekem ennek már a módosított változata van (kiszedtem ami nem tetszett, beraktam APPokat, ami kellett), de az alap persze ugyanaz.Sok sikert, meglásd jó lesz, üdv: StMiklos
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest