Új hozzászólás Aktív témák
-
Misi1980
senior tag
válasz
kovacspityu2 #2399 üzenetére
Nem tettem de azt sikerűlt megcsinálnom a 1115v2 rommal hogy átírtam a tablet modellszámát Samsung galaxy S2-re.Így a Play-ről tölthetek le mindent és a játékokkol sem lesz gond.
-
Misi1980
senior tag
Nekem a cm10 nagyon akuzabálo volt.Most visszatettem a gyári 1115v2-es romot.Ennek jobb az üzemideje de nagyon sok játék és app nem fut rajta.Valaki használ cm10.1-t mennyire szívja az aksit?
-
kovacspityu2
tag
Sokkal szebben (simábban, lágyabban) működik és sok-sok hasznos dolog supportja bele van fordítva a rom-ba. Magyarul sokkal jobban van finomhangolva van mint a gyári. Csak pár dolog angolul és ez csak a cm10.0 és van még sok-sok más dolog:
UbiFS (like stock roms)
* Bluetooth USB dongle support
* USB GPS support (cp210x and pl2303)
* Xbox 360 gamepad support (xpad)
* PS3 USB gamepad support (hid-sony)
* Generic / chinese (Pantherlord / GreenAsia) gamepads support (hid-pl and hid-gaff)
* OpenVPN support (tun)
* Veno congestion control algorithm -
Chaser
legenda
válasz
kovacspityu2 #2395 üzenetére
Nálam a gyári van de teljesen jó, ezek mitől jobbak?
-
GFI
csendes tag
Sziasztok!
Kb 1 hete èrkezett meg a Hero _1 esem. 1219 van rajta gyàriag. Van valakinek tapasztalata a 0128_as fw-vel?
Visszaolvastam, de nem igazàn voltak hozzàszolàsok evvel kapcsolatban. -
p_zsolt
tag
válasz
kovacspityu2 #2389 üzenetére
Kaptam tracking numbert: RF99999999SG (a számokat átírtam) de ez sosem volt visszakereshető.
Ugye ilyen számot bárki bármikor írhat, addig nem tudom ellenőrizni, amíg meg nem jelenik a nyomkövetőn.
A formátum (eleje,vége,számsorozat hossza) egyébként stimmel azzal, amit ti kaptatok?
Remélem nem kell velük végigjátszani a PayPal-en keresztüli pénzvisszaszerzési procedúrát. -
p_zsolt
tag
Sziasztok,
rendelt valaki mostanság a Tmallbox-tól? Én 20-ae körül rendeltem, kb. 8 napja kaptam tőlük egy tarcking id-t, de sem a singpost sem a 17track oldalán nem látom a csomagot. Küldtem nekik levelet is, de nem nagyon válaszolnak. Valakinek hasonló tapasztalat?
-
petikeke
tag
Ahogy olvastam a kínai gyártól szívesebben kiadnak frissített hardware-rel egy termék folytatását, mint, hogy a szoftvert frissítenék. Természetesen frissítenek valamennyire, mert ezt a vásárló közönség "megköveteli" tőlük. De szinte biztos vagyok, hogy az atom bug-s és alig flashelhető 0201 stock Fire firmware után nem nagyon jön más...
Nekem CM 10.1 alatt eddig mindig minden tökéletesen ment. -
crue
őstag
Mi az ami szerinted nem működik? Tekintve, hogy nem is próbáltad, elég furcsa, hogy véleményt mondasz róla. A frissítés nem okvetlen azt jelenti, hogy valami nem működött előtte. Jelenthet egy frissebb grafikus meghajtót vagy akármi mást. Azt ne hidd, hogy a gyárihoz azért nem jön frissítés, mert tökéletes. Egyszerűen a mi gépünk már halott a gyártó szemszögéből, nem foglalkoznak vele tovább.
-
fdavs
tag
Sziasztok !
2 napja tettem rá a CM10.1-et egy Aurora II-re. nagyon jó ROM. Szerintem a legjobb. Feiyu ICS-vel nekem nagyon melegedett a gép. Brutálisan forró volt egy kis GTA-zás után. Már fogni alig tudtam
Másnak is ilyen durván melegszik az Aurora 2-es? Na de most a CM10.1-el jobb a helyzet. Nem melegszik annyira vészesen mint Feiyu ICSvel. De van egy nagy (számomra az) problémám, hogy a gép időnként felébred, és fogalmam sincs miért ébred fel magától. Feiyu ICS-vel nem csinált ilyent. Nincs se időjárás widget se semmi .. és a CM10.1-el nem működik a Skype. Felhívok valakit hallom ahogy kicsöng és utána elmegy a hang és csak resi után jön vissza.
Mindenféle segítséget szívesen veszekElőre is köszönöm !
-
fip637
csendes tag
Ainol Novo 7 Mars-ra honnan tudok leszedni ROM-ot amiben van magyar nyelv is és a rendszer 4.0.4-es lesz?
-
whatnot
őstag
Aliexpressnél néztem, csomagban lehet kérni, erre gondoltam igazából.
-
Chaser
legenda
válasz
whatnot #2373 üzenetére
A gyári tok nem billzetes, legalábbis amit én néztem. Amit külön vettem az nagyon baba, direkt Hero-hoz ajánlották. Mind méretben, csatlakozók fedése terén jó. Na meg a gépelési élmény az meglepett, nem számítottam ilyen jóra. Olyan vele a gép mint egy netbook
Nekem ilyen van.
Kitámasztója is van ha asztalon lenne használva. Adtak hozzá egy cekát is, de az waacom v rezisztív géphez való.
-
whatnot
őstag
Valaki próbált már billentyűzetes tokot?
-
fip637
csendes tag
szóval ha ráakarom tenni a cm10.1-et akkor először tegyem rá az eredeti rom-ot és azután pedig a cm10.1-et?mert így nem engedi rátenni
-
Prien
addikt
Jelenleg milyen rom van az Aurora 2-eseden? Nekem az a bajom ezekkel a ráhaxolt cm10.1 romokkal, hogy gyakorlatilag nincs végleges verzió, szinte minden héten újra kéne rakni,mert mindig van valami hibajavítás-fejlesztés-újítás. Jó lenne már egy új gyári rom,mert a 0626 lassan egy éves lesz
-
fip637
csendes tag
és még egy kérdésem lenne.ha aurora 2 tabletem van akkor itt http://www.slatedroid.com/topic/41510-rom-cyanogenmod-101-for-elf-ii-aurora-ii-crystal-flame-fire-2013-02-24/ ::::::miket töltsek le melyikre menjek és hogy telepítsem fel?
-
LámaZ
addikt
válasz
olajbogyo4 #2362 üzenetére
Úgy emlékszem ez már le volt írva a saját fórumában.
-
olajbogyo4
csendes tag
Sziasztok! Egy kis - vagyis nagyon nagy - segítséget szeretnék kérni Tőletek. Minap kaptam meg a Sanei N10.-s dual core tablet pc-met a "távolról". Viszont nincsen rootolva. Tudna valaki nekem segíteni abban, hogy milyen programokkal, hogyan rootoljam a tabletemet úgy hogy megmaradjanak rajta a programok, és a magyar nyelv is? Megmaradnak-e rajta a telepített alkalmazások? PÜ.-t is szívesen várok. Várom segítő válaszotokat! Egy kezdő Sanei N10.-s tablet Pc-s.
-
Chaser
legenda
válasz
kovacspityu2 #2360 üzenetére
Igen, ilyen széles. iIyet kértem, de keskenyebb fejeset küldtek..gondolom ez micro. Megpróbálom becseréltetni egy ismerős boltban ha marad a gép, csak kíváncsi lennék tv-n hogy tolja az 1080p-t.
Bazz most nézem ez $9, én $3-ért vettem a másikat -
fip637
csendes tag
Üdv!
Ha Jelly Bean-t teszek fel az ainol novo 7 aurora 2 tabletemre akkor elfog minden veszni?olyan mint a főzött rom?És tudnátok egy linket adni ahonnan letudok tölteni jelly bean-t? -
JMarty
tag
Sziasztok!
Novo 10 Hero (1) vásárlásán töröm a fejem. Szerintetek milyen? Mik a típus hibái, illetve játékok, hogy futna rajta (Gta)? Tapasztalatok?
Köszönöm a válaszokat!
Marci
-
gaboru
csendes tag
válasz
whatnot #2342 üzenetére
Én ilyet vettem hozzá. A képeken 1 lyuk van csak a hangszóróknak, de amit küldtek azon ott van mindkettőnek. Gyári Ainol tok, jól illeszkedik a tabhoz. Sok tapasztalat nincs még, mert tegnap érkezett még meg
. Annyi, hogy a hangszórók helyére belenyomott fém "szegecs" , belül nincs védve semmivel sem. Gyanús, hogy az hozzáér a tabhoz és ott meg fogja majd egy idő után karcolni a készüléket
.
-
Sz.Tamás
csendes tag
válasz
kovacspityu2 #2350 üzenetére
Köszönöm kovacspityu2 és designer27!
A reset nagyon jó ötlet volt, eddig nem tudtam róla, hogy ott van. Erről a 1115V2-es gyári rom-ról, és a CM10.0-ról találok valahol részletes indformációt, vagy tudnátok küldeni PM-ben? (link, lépések, akár angolul is). Még nincs meg a tabhoz a memóriakártya, és megvárom, hogy mit mondanak rá a pandawillnél, de ha kútba esik a tárgyalás, akkor nekiállok.
-
designer27
csendes tag
válasz
Sz.Tamás #2348 üzenetére
Hi,
nekem is volt hasonló, hogy így elfordulva jelent meg a töltő kép, de nekem be is töltött... csak kikapcsolni nem tudtam... először. De kilogikáztam, hogy kikapcsolásnál az OK gomb, így elforgatva hol lehet kb. és kikapcsoltam. (Nekem nem bluetooth miatt csinálta ezt, hanem mert mókoltam a rom-okkal...)De tudod resetelni is
a mikrofonnál van a reset gomb ; így nem kell várni 2 napot míg lemerül.
Üdv, -
whatnot
őstag
Köszönöm a válaszokat
Ha holnap nem vágják agyon a forintot (erre nem látok sok esélyt...), valószínűleg jövő héten berendelem a tabletet. -
Sz.Tamás
csendes tag
Sziasztok!
Hamar problémába ütköztem... Hero 10 az alany, két napja dobozoltam ki. Az Antutu valamiért nem fut le rajta, általában a 3D résznél kidob főképernyőre, esetleg reseteli a gépet. Kipróbáltam, Farming Simulator fut rajta, tehát a 3D megjelenítés működik. Az egyik alkalommal amikor a Bluetooth-ot akartam bekapcsolni, a tab ismét resetelt, de ezúttal megállt az Ainol töltőképnél (ami mellesleg elfordítva jelent meg, lásd: http://www.vfc.hu/Szpis/IMG_4098.JPG ), és semmire nem reagált. Meg kellett várnom, amíg lemerül, és magától kikapcsol. Ezután sem indult, de a gyári recovery így már működik. Most megint ugyanebbe a hibába futottam, szinte teljes töltés mellett ugyanaz a kép. A gépben nincs memóriakártya, és teljesen gyári cucc. Mi a teendő? Egyáltalán ilyenkor ki lehet valamivel kapcsolni? Írtam a Pandawillnek tegnap reggel, de még nem válaszoltak...
-
wjoe
tag
válasz
gravityboy+ #2343 üzenetére
gravityboy+
Próbáltál recovery-t (cwm) tenni SD kártyára és úgy próbálkozni a billentyűkombinációval? -
wjoe
tag
válasz
whatnot #2342 üzenetére
Én ilyet vettem hozzá [link] A nyílások (kamerák, hangszórók, csatlakozók) passzolnak. Jól körbeveszi a tabot, szerintem egész jól védi. Egyetlen hibája, hogy alulról (ahol bele kell tenni) a visszahajtós fül nem igazán tartja meg a tabot ezért kissé lecsúszik így a tok alsó széle egy kissé eltakarja az alsó tálcasort. Workaround: 90-180-270 fokkal el kell forgatni a tabot, vagy (amit még nem próbáltam) kétoldali ragasztócsíkkal rögzíteni a tartófület a tablethez, vagy a tok hátuljához.
-
oroszmtb
csendes tag
Sziasztok!
Hibátlan ,karcmentes Ainol Fire (kihasználatlanság miatt) baráti áron eladó!
Ha valakit komolyan érdekel írjon PW. -
gravityboy+
csendes tag
Az ismert billentyűkombinációkra sajnos nem reagál. A tableten nincs recovery, tehát gondolom, SD kártyárol sem lehetne rá romot telepiteni, pont emiatt kellett a kábeles megoldással póbálkoznom.
De javíts ki nyugodtan, annyira nem vagyok pro. a témában.Valamilyen szervízkábellel nem lehet direktben csatlakozni a memóriájára és rányomni a romot? Létezik idehaza olyan szervíz, ahol kifejezetten tabletekkel foglalkoznak?
Vagy küldjem vissza a tmallboxnak, és imádkozzak hogy feltámasztják (esetleg kicserélik)?
-
whatnot
őstag
No még egyszer, hátha:
Novo 10 Hero-hoz tok milyen kell? Sima átlagos 10.1"es? Van valami bevált darab? -
Crondore
tag
Hero-n probálta már valaki a feiyu -t?
Tapasztalatok? -
Revajzz
tag
Sziasztok,
a tmallbox-ból szeretnék rendelni egy tabletet.
Tudtok esetleg megosztani tapasztalatot és segítséget hogy hogy kell "jól" megrendelni?+ a buyincoins-t ismeri valaki ? vélemény? költség?
köszönöm előre is
-
Prien
addikt
válasz
gravityboy+ #2334 üzenetére
Download módot be tudod hozni rajta? Ainoloknál hangerő le és power gomb egyszerre nyomása. Ha ez bejön, akkor micro sd-ről telepíts egy romot, ezeknél a kínai gépeknél nem érdemes "kábelen" romot cserélgetni. Szerintem.
-
gravityboy+
csendes tag
Sziasztok!
ROM frissítésnél maradva...bár nem Ainol, de hátha tudtok tanácsot adni.
Nemrég szerettem volna ROM-ot felrakni Hyundai A7HD tabletemre a gyári LiveSuit programmal. A frissítés format módban történt, azonban a folyamat 50%-nál megállt. Egy óra szobrozás után kénytelen voltam lehúzni a dugóról a tabletet. Azóta se kép, se hang. Olyannyira nincs, hogy a számítógép se ismeri fel amikor csatlakoztatom, így hát nem sikerült rá azóta ROM-ot felrakni...sötét minden.
Ha valakinek van ötlete, hogyan lehet újra életet lehelni bele, vagy esetleg ismer valakit, aki tudja, akkor plíz help!!!!! -
petikeke
tag
válasz
Danika256 #2332 üzenetére
A fire a nemzetközi változat. Itt mindenkinek ez van. Nekem talán volt benne magyar nyelv ha jól emlékszem...de lehet csak a Feiyu-ban.
Nem emlékszem már.
A rom igazából rajtad áll. Én cm párti vagyok szerintem akksiban, teljesítményben, tudásban és frissességben is a legjobb. Más a Feiyu JB-re esküszik.
Elősször tedd fel a Feiyu JB-t (HFS változat), ha bejön hagyd meg, ha nem akkor akkor szedd le a twrp-t és az instrukciók szerint tedd fel a CM10.1-t. Elrontani nem lehet.
Slatedroid-n minden infót megtalálsz. -
Danika256
aktív tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni fw frissítés ügyében!
Tegnap érkezett meg a Firem, de mivel ez nem a Flame verzió, ezért nincsen benne magyar nyelv. Azért ezt rendeltem, mert ez volt deluxe csomagban.Elégedett vagyok vele teljesítmény szempontjából (Antutu 9200 pont decemberi gyári fw-vel.)de a magyar nyelvre mindenképpen igényt tartanék+ jó lenne rá a JB, már ha azt érdemes feltenni. Főként a fire/ flame tulajoktól kérdezném, hogy melyik fw-t érdemes választani:
-Feiyu JB vagy
-CM 10.1
Fontos lenne az is, hogy könnyen fel lehessen tenni és hogy a csere semmi esetre se vágja haza a gépet! Az sem lenne jó, ha lassabb lenne, minimum jobb legyen!
Nagyon köszönöm a segítséget! -
petikeke
tag
válasz
Trevize1987 #2330 üzenetére
Nekem mind a táblán, mind az LG-men tökéletesen ment.
Sok frissítés volt már.
-
Trevize1987
aktív tag
-
whatnot
őstag
Hero-hoz milyen tok jó?
Általános 10.1"? Van valami jó bevált? -
petikeke
tag
válasz
Trevize1987 #2327 üzenetére
Én keveset netezek, de nagyon sokat olvasok.
Trevize1987, próbáld ki ezt:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nkahoang.screenstandby&hl=hu -
Trevize1987
aktív tag
- sorozatok nézése esténként ágyból
- egy kevéske netezés, emailek ellenőrzése
- némi játékde nekem legfőképpen:
- HD filmek átjátszása a HD TV-re HDMI-n keresztül (remélem azért nemsokára megoldják normálisan, hogy androidon szinte nem lehet kockázat nélkül kikapcsolt tablet kijelzővel filmet nézni a TV-n)
-
azozo
senior tag
Érdekes gondoltam net, filmezés, zenehallgatás meg játék,de főleg e-book olvasás lett inkább
Amúgy először azért gondolkodtam megvételén egy olcsó tabletnek, hogy a képeket megmutassam nagymaminak az otthonba /Laptop túl nagy, meg mire bekapcsolom az is idő és nehéz cipelni/, esetleg skypon a keresztlányomat lássa (nincs bent wifi és a 3g egyenlőre nem sikerült működésre bírnom a tableten)... -
varmi2
nagyúr
Közvélemény kutatás: Ki mire használja a tabletjét?
-
Chaser
legenda
Azokat alapból vámolják, de a china post is átmegy a vámon meg az összes külföldi posta. Más kérdés, hogy ezeket nem kötelező jelleggel nézik. megint más kérdés, ha megnézik szopacs, volt már itt aki becopta..ez ilyen
Nem fogja őket meghatni a $20-as árcédula, bekérik a PP-s számlát, ha az nincs ők állapítanak meg vámalapot..utóbbi rosszabb.
-
lowzor
veterán
válasz
whatnot #2318 üzenetére
Lehet választani a sinpostot külön. Mindig 20$-írnak rá áltlában. Meg azt is lehet kérni, hogy gift-ként küldjék, de én még soha nem kértem és nem volt vám.
(#2319) Chaser:
DHL-nél, UPS-nél nem olyan hülyék. De Singpostnál szerintem szarnak rá, mert a posta hozza. Moneom, hogy 20 Singpostomnál még 1-et sem vámoltak.
-
Sz.Tamás
csendes tag
"petikeke" és "H02Peti", köszi a gyors választ!
Akkor, ha hazaértem, elkezdem "belakni", és remélem megfelelő lesz a gyári rendszer hosszú távon is. -
H02Peti
csendes tag
-
petikeke
tag
válasz
Sz.Tamás #2309 üzenetére
Nem kell lementeni a gyári FW-t, mert bármikor visszarakhatod. Ha nem tetszik, vagy nagyobb tudásra/sebességre vágysz akkor érdemes lecserélni. Ha nem értesz hozzá és elégedett vagy a gyárival, akkor szerintem hagyd. Amúgy legjobb rom-ként a CM 10.1-t tartják számon.
Alapból root-lt, csak a play-ről szedd le a SuperSu-t, vagy a Superuser-t. -
H02Peti
csendes tag
válasz
Sz.Tamás #2309 üzenetére
ha sikerül lementened róla a firmet ami valószínű 20121226 azt feldobnád valahova közösbe?
nekem is az volt rajt szintén a pandawillről jött, de van egy problem a töltéskijelzéssel.
próbálkoztam más firm-ekkel de teljesen jó volt a gyári is. plusz sajna egyik se oldotta meg hogy mindig azt jelezze töltön van.... -
Sz.Tamás
csendes tag
Sziasztok!
Ma érkezett meg az első tabletem, egy Ainol Novo 10 Hero a Pandawill-től. Mivel nem vagyok nagyon járatos az androidos dolgokban, segítséget kérnék. Valahol olvastam, hogy nem árt lementeni a gyári FW-t, később hasznos lehet. Ezt hogyan tudom megtenni? Rootolásban is lehet, hogy segítségre szorulok.
Érdemes másik FW-t feltenni, vagy jó lesz a gyári is? Melyik ajánlott?
Választ akár PM-ben is! Előre is köszi!
-
Chaser
legenda
Tudtok mondani free autós és FPS játékot amivel kipróbálhatom mit tud a Hero?
MW-t talán megvenném, de nem tudom hogy működik a licensz. Ha resetelem a tabot bármikor vissza lehet rakni? -
oroszmtb
csendes tag
Üdv!
Hibátlan ,karcmentes Ainol Fire (kihasználatlanság miatt) eladó!
Ha valakit komolyan érdekel írjon PW. -
petikeke
tag
Skacok, felrakta már valaki a fire-jére a hivatalos 02.01-es ext4 stock rom-t? Sikerült valakinek? Egy pontos leírást tudnátok adni? Nem merem felrakni, mert a slatedroid-n, rengeteg panaszt olvasok, hogy szinte lehetetlen feltenni és könnyen brick-eled... :S
-
lowzor
veterán
válasz
designer27 #2297 üzenetére
Nekem meg 3 DHL-ből 3-at vámoltak. 20 Singpost-ból 1-et sem. Akkor szerintem nincs miről berszélni. Neked hatalmas mázlid van. Sok gyökér dolgozik a DHL-nél meg a UPS-nél, akik nem hiszik el, hogy annyi az értéke, amennyi rá van írva.
(#2301) mimey:
Már vége a kínai ünnepeknek. Nekem is tegnap már postázták a Hyundai T7-emet tmallbox-ról
-
mimey
tag
válasz
kovacspityu2 #2300 üzenetére
Sorry, de mobilról nem tudok linkelni. Ezt nem értem. http://www.tmallbox.com/content/19-note-chinese-holiday-and-shipment
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest