Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
p_zsolt
tag
Köszi mindenkinek a tanácsokat.
Előbb lepróbálom a folyamatot egy olcsóbb 7"-ossal a spemall.com-ról.
Novo 7 Crystalt vagy inkább Aurora II-t vegyek, valójában gyerkőcnek lenne játszogatni és nem nagyon mennék 120$ fölé.
-
petikeke
tag
ainol-novo.com-ról ne rendeljetek....én nagyon sokat szívtam velük. De erre van külön topic.
-
lowzor
veterán
válasz
kovacspityu2 #2194 üzenetére
"5-10 dodó különbségért nem érdemes vacakolni"
Ilyen árfolyam mellett? Tmallbox-ról nekem eddig mindig 2 napon belül feladták a csomagomat, szóval nem értem, hogy azzal mi a baj.
-
kovacspityu2
tag
válasz
p_zsolt #2193 üzenetére
Ez a te dolgod. Pandawill is néha megy, néha meg nem. Spemall eddig jól teljesített, ráadásul ainol viszonteladók. A döntés a tiéd. 5-10 dodó különbségért nem érdemes vacakolni. Ha spemall, akkor rendelésnél írd nekik megjegyzésbe, hogy angol verziót küldjenek és EU szabvány töltővel!
-
p_zsolt
tag
válasz
kovacspityu2 #2191 üzenetére
Értsem ezt úgy, hogy a lenti kettőtől és a javasolt Tmallbox-tól nem érdemes rendelni?
-
lowzor
veterán
válasz
pengonorbert #2175 üzenetére
Elvileg a legújabb fw-vel már nincs vele gond.
-
petikeke
tag
válasz
csiribacsi #2185 üzenetére
Még nem tudom, nem volt túl sok idő nyomogatni. Napokon belül kiderül.
De a fire-t eddig mindenben szétverte...még hangerőben is. -
varmi2
nagyúr
Most már teljesen elvesztettem a fonalat a tabokkal kapcsolatba. 50k ig melyik a legjobb kínai tab? Kritérium: első kamera, 9"-nál nagyobb kijelző átmérő, ips vagy retina kijelző (semmiféleképpen se tn-film), és minimum 1280x800 felbontás.
-
petikeke
tag
Kicsit nyomkodtam tesóm Hyundai T7 tábláját és aki 7 colos gépet akar venni, annak azt kell venni és pont. Brutális mennyivel gyorsabb mindenben mint az én fire-m új PA-val 1,3 Ghz-n.
Ha lesz időm a napokban csinálok nektek egy videót...
Azonnal betölt mindent, azonnal forgat, azonnal reagál ha megnyomom a bekapcsoló gombot.Eszméletlen...
Persze tudom, hogy a 2 proci közel sem egy súlycsoport. -
codywan
tag
kíváncsiságból felraktam a Hero ra a legújabb PA romot, a gép felismeri a külső mem karit de viszont mikor csatolnám win7 hez tableten keresztül csak a meghajtó ikonját látom, rámenni nem tudok. Valakinek hasonló problémája volt e?
-
Zoliwar
csendes tag
válasz
csiribacsi #2177 üzenetére
Az akksit én is keveslem. Várom a teszteket. Bár jelenleg ennél jobb ár/érték arányú tabletet szerintem nem lehet találni.
-
pengonorbert
tag
Hát nagyon remélem hogy nem spórolták ki belőle ezt a wifi témát, mert nagyon megtetszett az a tab, és a wifi érzékenysége lenne a legfontosabb számomra. Nagyon fontos lenne hogy könyvtárakban kongresszusi előadókban, termekben stb. is tudja venni a jelet, és nem csak úgy hogy a szobában a router mellett ülve netezek. Ha erre nem alkalmas akkor számomra abszolút felejtős, lehet akármilyen (relatív) jó.
-
Zoliwar
csendes tag
Sziasztok!
Tabletvásárlás előtt állok. Szeretnék segítséget kérni ezen a téren nálam tapasztaltabb személyektől. Az általam kinézett tabletek eddig az Ainol Novo 7 Venus és a Hyundai T7. Maga a teblet leginkább filmnézésre, játékokra, böngészésre kellene. Rengeteg fórumon olvasgattam már róluk. Van esetleg valami tapasztalatotok ezekről? Esetleg milyen tabletet javasolnátok? Külföldről rendelnék a pandawill.com-ról. Elég vegyesen hallottam róla jó és rossz élményeket. Az ár amit szánnék az eszközre maximum 36000 HUF (~ $163).
Előre is köszönöm a segítségeteket!
-
lowzor
veterán
válasz
csiribacsi #2165 üzenetére
Nekem sem volt még ilyen gondom Ainol tablettel, de a Spark-nál írják. Lehet, hogy annál pont spóroltak vele.
Mondjuk azt írják, hogy a legfrisebb FW elvileg megoldja. -
lowzor
veterán
válasz
pengonorbert #2163 üzenetére
Inkább nem kockáztatnám meg. A nálunk lévő Prestigio-ba is hulladék wifi modult raktak és 5 percenként eldobálja a jelet, ha nem a router közvetlen közelében vagyok. Csak úgy lehet visszahozni, ha ki/be kapcsolom a wifit. Anyámat nem zavarja, de engem iszonyatosan szokott idegesíteni, mikor használom.
-
pengonorbert
tag
válasz
csiribacsi #2159 üzenetére
Engem első sorban a Sparkban a wifi téma érdekelne, hogy mennyire siralmas is benne a helyzet, vagy mind ez csak a külföldi kollégák eltúlzásának köszönhető-e. Ha tényleg olyan a helyzet, mint amilyennek állították, akkor jobban szemügyre veszem a Hero-t, jó alternatíva lehet...
-
Sanya
nagyúr
válasz
csiribacsi #2161 üzenetére
- néhány ingyenes játék futását, pl: dungeon hunter 3, eternity warrior 2.
- fejlesztői eszközök között bekapcsolod, hogy kirajzolja az érintőkijelző által érzékelt pontokat, hogy mindenhol egyformán érzékel.
- különböző HD kódolású, max 1-1 fullhd kódolású filmt lejátszása MXPLAYER lejátszóval. belső memóriáról, class 10 memóriakártyáról, külső USB-s, külsőtápos merevlemezről.
- 100%-ra töltött aksiról mennyi időt lehet youtubozni a kritikus 15%-os töltöttségig?
- skype, googletalk megy-e? -
lowzor
veterán
válasz
csiribacsi #2159 üzenetére
Antutut, böngészést, rendszer gördülékenységét. De biztos, hogy lassabb lesz a felbontás miatt szvsz.
-
csiribacsi
tag
Ha szeretnétek akkor jövő héten tudnék csinálni egy videót sparkról, és ellen tudnám állítani a fire-et...de csak akkor ha lenne rá érdeklődés meg pár kérés hogy miket próbáljak ki vagy mit mutassak meg.
-
lowzor
veterán
válasz
pengonorbert #2148 üzenetére
Ez sem tűnik gyagyinak: [link]
Bár pont a kijelzőfelbontásán spóroltak... -
kovacspityu2
tag
válasz
pengonorbert #2145 üzenetére
Az Ainol Novo 10 Hero nagyon jó választás lenne. Olcsó és jó. Nagyon jó a rom támogatottsága és folyamatosan fejlesztik. cca. 180USD nagyon baráti ár egy 10-es stabilan működő tab-ért. Nem fogsz benne csalódni. (A dual core-ról beszélek, nem a quad core-ról!!!)
-
lowzor
veterán
válasz
pengonorbert #2151 üzenetére
Miért lenne kényelmetlen a 16:9-es?
-
pengonorbert
tag
Az a baj, hogy még nem sikerült élőben összehasonlítanom egy 4:3-as tabletet 16:9-essel. Egy kicsit kényelmetlennek tűnik a 16:9-es (vagy 16:10? nem tudom biztosan). De nem zártam még ki azt sem.
Közben viszont átolvastam a slatedroid-os hozzászólásokat, és úgy néz ki a Spark-nak elég komoly wifi gondjai vannak, amikre még nincs megoldás. És nem csak egy kis wifi gyengeségre kell gondolni hanem 8-10 méterekről a jelet sem képes venni, ha megvan, akkor pedig folyamatosan eldobálja azt. Az alap FW-vel pedig nagyon laggol, szóval úgy néz ki várok még pár hetet megnézem mi lesz ebből a Spark őrületből. Ha addig sem javul semmit a helyzet, akkor más alternatívát kell keresni.
-
lowzor
veterán
válasz
Ainol Novo 10 Hero (1-es, nem 2-es) nem lenne jó? 1280*800-as a kijelzője és a hardvere sem rossz. És csak 175$-ba kerül.
-
petikeke
tag
válasz
Csekkold le ezeket is:
PIPO M8: http://www.pandawill.com/pipo-m8-dual-core-tablet-pc-94-inch-ips-screen-rk3066-android-41-16gb-dual-camera-bluetooth-hdmi-black-p70038.html
Ramos W42: http://www.pandawill.com/ramos-w42-quad-core-tablet-pc-94-inch-ips-screen-exynos-4412-android-40-1gb-ram-16gb-dual-camera-black-p70588.htmlA Pipo elég kedvelt márka, slatedroid-n több tablet-hez is van custom rom. Többet nem tudok róla.
A Ramos-ról meg csak jót olvastam. Jó kijelző, jó SOC, 9 col, 720p felbontás.Ha Spark-t akarsz, akkor ezt a 2 topic-t olvasd el:
http://www.slatedroid.com/topic/43134-ainol-novo9-spark-quad-core-a31-tablet-pc-97-android-41-retina-ips/
http://www.slatedroid.com/topic/53570-custom-english-stock-firmware/ -
-
LámaZ
addikt
válasz
smooth: zökkenőmentes, sima
-
petikeke
tag
válasz
Nem hinném, hogy sok embernek van spark-ja. De itt egy videó, ami talán tud segíteni a döntésedben. A 2 gép kb ugyanaz, csak a flytouch-nak 720p-s a kijelzője. Látszik, hogy gyorsabb. A külföldi fórumok szerint lehet kéne várni még az A31-s quad core SOC-kal.
http://www.youtube.com/watch?v=GtSZs4IOhvcAhogy olvastam amit írsz, lehet jobb lenne neked egy 7 colos gép a jobb hordozhatóság miatt. Sebességben a Hyundai T7 a legjobb (160 USD+kb egy Galaxy S3 belülről), vagy a remek dev support és akksi idő miatt az Ainol Novo 7 Fire (160 USD). Nagyobb gépekről nem nagyon tudok.
-
pengonorbert
tag
Sziasztok!
A segítségeteket/véleményeteket szeretném kérni. Tablet vásárlás előtt vagyok, már a fórumban sokat kitárgyalt spemall, pandawill, stb. oldalakról rendelt módon. Igazából annyit tudok biztosra, hogy egy 9,7"-os, 4:3-as gépre lenne szükségem, túlnyomó részt netezésre, pdf-ek, ppt-k böngészésére, meg hasonló egyetemi dolgokhoz, hogy a gyakori előadásfóliák / anyagok nyomtatását mellőzhessem. (Játtékok, és filmek ritkán jönnének szóba. Persze nem bánnám ha már ráköltök akkor menne egy GTA III/VC rajta, de ha nem, akkor nem. nem fogok a legújabb legkomolyabb játékokkal játszani rajta, az biztos.)Az Ainol Novo 9 Spark -ot néztem ki, és ezzel a legnagyobb döntésképtelenségem tárgyát a felbontás képezi: 2048×1536 (264ppi) vagy 1024 x 768px (~131ppi) (nyilván egy másik, alternatív tablet esetén). Ezzel kapcsolatban nem tudom eldönteni hogy melyik lenne számomra ideálisabb. Nyilván böngészéshez, netezéshez olvasáshoz jobb lenne a nagyobb felbontás, kedvezne az oldalak dokumentumok megjelenésének, és valljuk be, ki ne szeretné tű élesen látni mondjuk a fényképeit, vagy magát az oldalakat pl.
De ennek is megvan a hátránya ugye, a menü és maga a rendszer "akadása" kissé lassúsága. Ezt szeretném tőletek kérdezni, hogy milyen mértékben befolyásolja ez a nagy felbontás az eszköz gyorsaságát? Az nem érdekel hogy a játékok néha beakadnak kicsit, mert oké, nem játszok rajta, de ha a menü szó szerint akad azt nem igazán bírom tolerálni, vagy ha a böngésző csak diavetít .... Ezért vajon érdemes mondjuk egy gyors hardverrel felszerelt 1024-es felbontással ellátott gépet venni, vagy akkora különbség azért nincs az eszközök közt? Kell az a Smoth érzés. Valakinek van már véleménye a fent linkelt tabletről? Szerintetek megfelel az elvárásaimnak, csak mert külföldi fórumokon olvastam róla dolgokat, ahol például a rossz update szokásokat, és a gyenge wifi-t említették több helyen. Ennek van valami alapja?Előre is köszi!
ui.: Bocsi a hosszú postért -
Prien
addikt
Mit kéne ahhoz módosítanom az Aurora II-n, hogy pl.az Rtl Most és a Jófogás appok kompatibilisek legyenek? Jelenleg P 6210-nek látja a Google Play.
-
kovacspityu2
tag
A proci és GPU párosítás szerintem is egyik fontos tényező (lásd a sok quad vackot), a másik pedig a jó ROM.
Bármilyen proci és GPU lehet, ha nincs jó rom. A tesztek meg kit érdekelnek. Szerintem a felhasználói élmény a fontos nem az "antutu pont". Két rom között ugyanazon a tabon 3-4ezer pont különbség is lehet a teszteken. -
lowzor
veterán
Van a családban nálunk Amlogic-os (Novo 7 Aurora II), meg RK-s is (Prestigio Produo). Csak nagyon hangyányit gyorsabb az RK, én úgy vettem észre, de az inkább bench-ekben jön ki, mint mindennapos használatban (Antutu-ban 200-al kap több pontot). De a GTA 3 pl jobban fut az Aurorán, mint a Prestigio-n...
-
LámaZ
addikt
Az RK3066-osoknak is van kialakult rajongói tábora, főleg multimédia lejátszó téren.
-
crue
őstag
Az AML8726-MX (de főleg az ilyennel szerelt Ainol gépek) egyik további előnye az RK3066-tal szemben Christian Troy munkássága, aki nemcsak hogy portolta, de heti rendszerességgel frissíti a három leghíresebb "utángyártott" romot az Ainol gépekre. Ez az aduász, ami miatt soha nem is gondolkodtam RK3066-os gépben, amire tudomásom szerint nem létezik stabil CM, AOKP vagy PA.
-
kisda
aktív tag
válasz
Trevize1987 #2134 üzenetére
Egy kis összehasonlítás:
Azért azt figyelembe kell venni, hogy az AMLogic SOC-ban maga a DDR3 Ram is 1066 mhz-en ketyeg, az MP2 pedig 400 mhz-en. Míg az RK-nál a Ram 800 mhz-en, és az mp4 pedig 250 mhz-en van járatva.
3D tesztben 720p Egypt-ben megveri az mp4 az mp2-t, viszont ahol jobban megdolgoztatja a gépet a sok részlet,szebb szinek, ott az mp2 ráver az mp4-re. Szvsz attól hogy 4 grafikus szegmensből áll a Rockchip, nem azt jelenti hogy többet is tud a 2 "magos" kistesótól.
-
Sanya
nagyúr
válasz
ahol buknak a rockchip-pel szerelt tabletek, hogy az i/o sebessége a béka seggel alatt van.
-
kisda
aktív tag
válasz
Én pont a tesztekből indulok ki ( Antutu, quadrant). Nem nagyon szokott különbség lenni a 2 SoC között pontszámban. Játéknál lehet 5-10 FPS-el többet tud (max) a +2 grafikus szegmens miatt, de az meg nem annyira észrevehető szerintem, pláne ha az mp2-vel is tud 40-50 FPS-t némely játéknál. Ettől függetlenül kipróbálnám az RK3066-ot.
-
Trevize1987
aktív tag
Nem olyan hangyányi az a különbség. Az RK3066 véleményem szerint a legerősebb kétmagos budget SoC a mezőnyben.
Processzorteljesítményben szerintem olyan 5-10%-al jobb mint az AMLogic, viszont a GPU-nál ez már majdnem 20-30%.
Ez magánvélemény mondjuk, a szintetikus teszteken még durvább különbségek vannak, de szerintem a fele kamu.
-
kisda
aktív tag
Vagy én vagyok értetlen, vagy nem látok a blogban "tényszerű igazságot". Mit kell azon megmagyarázni, hogy egy Amlogic mx SoC-al rendelkező gép tud annyit mint egy RK3066-os, meg ez a szemét 4 magos ATM SoC ?
(RK3066 nemvolt még a kezemben, de ha többet is tud, esetleg hangyányival, mint az AML8726-MX)
-
varmi2
nagyúr
Ehez a párosról mi a vélemény: CPU Allwinner A31 Quad Core A7;
GPU: PowerVR SGX544 8 CoresEbben a tabletben van, ár érték arányban szerintem verhetetlen. Ha pozitívat nyilatkoztok rólla, akkor a jövőhónapba lehet megrendelem. durván 50k, ennyit megér?
-
petikeke
tag
Skacok, felraktam a legújabb ParanoidAndroid 3-t a fire-mre. Nagyon nagyon tudom ajánlani.
Kb ugyanaz mint a cm, de van benne tabletUI és piszok gyors. Ráadásul nagyon hangos is. Tudom mindenkinek ajánlani aki szereti a CM-t, de nem tetszik neki a phabletUI. Egy hibája van...a térerő ikont nem lehet eltüntetni.
Egyelőre ubifs fájlrendszerrel használom, de hamarosan kipróbálom ext4-n is. Megnézem van e bármi különbség. Majd beszámolok. Egyelőre nagyon meg vagyok elégedve a rom-mal.
Ráadásul tegnap 6 órát olvastam (kb fél fényerővel) és 40%-t merült, úgy, hogy folyamatosan ment a wifi.
-
csiribacsi
tag
válasz
Trevize1987 #2128 üzenetére
Jo hat flame II -t en nem is rendeltem volna :'))
Maradjatok a flame, crystal, hero, spark modelleknelDurvan az osszes ainol volt mar a kezemben ezeket hasznaljatok
-
lowzor
veterán
válasz
Trevize1987 #2125 üzenetére
Most azon röhögök, hogy a csúcsgépükbe, a Captain-be is ATM7029 került
Full HD kijelzőt nem tudom hogy viheti ez a hardver...
(#2125) Trevize1987
Miért buknál rajta?
Én drágábban szoktam eladni, mint amennyiért rendeltem Kínából.
(#2124) csiribacsi
Ez az A31 mit tudhat?
-
-
Trevize1987
aktív tag
válasz
csiribacsi #2124 üzenetére
Nem egyenlít az semmit ha tényleg ilyen gyenge a két néptabletjük. Sőt három. Flame II-be is ez jutott. Nemsokára itt lesz, aztán talán írok róla egy beszámolót, meg 1-2 hétig biztos nyüstölöm. De ha tényleg ennyire használhatatlan akkor eladósorba kerül és imádkozhatok majd, hogy nagyon sokat ne bukjak. Ez lesz az első Ainol-os tapasztalatom
-
lowzor
veterán
válasz
csiribacsi #2122 üzenetére
meg a Venus-ra
-
lowzor
veterán
válasz
Trevize1987 #2116 üzenetére
De érdekes, hogy a konkurens beletud tenni egy Exynos-t és tudja ugyanannyi pénzért árulni. Szeretem az Ainol tableteket, de ezzel csúnyán mellélőttek...
-
-
lowzor
veterán
válasz
Trevize1987 #2111 üzenetére
Én sem értem hogy kapnak 12000-et a Venus-al. Én 1000-szer leteszteltem, de mindig 6000 körül kapok. A Hyundai-nál a kinézet miatt kárpótol a teljesítmény. Bár nem csúnya, az S3-ra hasonlít.
-
-
petikeke
tag
Végre valaki az életben is igazolta azt amit már jó párszor én is kifejtettem...
Más:
Látom nem rég kijött a 02.01-es stock rom a fire-re, ami már ext4-gyel van. Tapasztalatok alapján tudom, hogy az ext4 igen gyors fájlrendszer (régen a samsung spica-mon cseréltem le az rfs rendszert erre). Érdemes feltennem, hogy ez legyen a ubifs mellett? Felrakta már valaki? Érezhető a sebességnövekedés? -
lowzor
veterán
Csináltam 1 kis összehasonlítást haveri körben és családban lévő tabekkel:
Ainol Novo 7 Venus lite (Actions ATM7025+Vivante GC1000):
Antutu score: 5500
Marha akadozós a rendszer, az animációk sokszor egyszerűen nem folyamatosak. Lehet, hogy maga a rom is szar, de tuti, hogy a hardver is magasan benne van. A böngészést is lassúnak és idegesítőnek érzi az, akinek volt már pl Amlogic-os, vagy RK-s tabje.
Ainol Novo 7 Venus (Actions ATM7029+Vivante GC1000):
Antutu score: 6000
A magasabb órajel ellenére szinte semmi különbséget nem látok a lite-hoz képest...
Ainol Novo7 Aurura II (Amlogic 8726-M6 + Mali 400)
Antutu score: 7500
Ez már jóval gyorsabb és használhatóbb. Szinte minden téren kielégítő a sebessége.
Prestigio Multipad 7.0 Produo (Rockchip RK3066 + Mali400):
Antutu score: 7700
Kb ugyanazt tudom róla mondani, mint az Aurorora II-ről. Teljesen rendben van.
Hyundai T7 (Exynos 4412 + Mali400):
Antutu score: 14500
Ez a mezőnyből kimagaslóan a leggyorsabb. Nagyon smooth vele a rendszer, a böngészés és az alkalmazások is. A Samsung Galaxy S3 SoC-e van benne. Kb egy árban van a Venus-al, tehát nem kérdés, hogy melyik a jobb vétel.
Ezek alapján a Venus szvsz nem éri meg. A 4 mag hatalmas parasztvakítás nála, mert mind 1 szálon, mind 4 szálon marha lassú. Legalábbis én így tapasztaltam.
-
lowzor
veterán
válasz
Trevize1987 #2107 üzenetére
Netezésnél is lassabb lesz. Hugomnak vettem egy Venus-t és érezhetően és láthatóan lassabb (össze is hasonlítottam úgy, hogy egymás mellé tettem őket), mint az Amlogic. Alkalmazások is lassabban futnak (Vice City-ben pl láthatatlan a főhős, meg az öszes ember pl és akadozik, mint az állat). A rendszer is akadozik össze-vissza.
-
Trevize1987
aktív tag
-
lowzor
veterán
válasz
Trevize1987 #2105 üzenetére
Ehez képest azt írják oda hozzá mindenhol, hogy Cortex A9...Amúgy szerintem kezdheted hirdetni, mert ha volt Amlogic soc-os cuccod, akkor csalódás lesz.
-
Trevize1987
aktív tag
Nem csesztek el semmit, csak átkúrták a népet, jó kínai szokás szerint. Az ATM7029-ben cortex A5-ös magok vannak felhúzva és nem A9-esek mint a kétmagos AMLogic-ban. Szóval ha nem is sokkal, de gyorsabb lesz a kétmagos A9. A GPU meg szintén kicsivel lassabb. A Vivante GC1000 nagyjából a 80%-a a Mali-400-nak. Mindkettő kétmagos. Szóval jobb az AMLogic SoC, ez az Actions cucc kifejezetten megvezetés. Csak náluk nemzeti sport a fehér ember átbaszása és ezért nem is törvényellenes ilyesmiket hazudozni. Azóta már az új dobozokra nem írják rá, hogy cortex A9 quad. Ennek ellenére 4-5 nap és megérkezik a Venus-om, aztán ha nagyon rossz akkor kicsit áron alul elpasszolom. Ha meg megfelel szerény igényeimnek akkor marad.
-
lowzor
veterán
válasz
csiribacsi #2103 üzenetére
De olyan bench-ekben is több pontot kap az Amlogic+Mali, amik elvileg kihasználják a 4 magot...Szvsz valamit nagyon elcsesztek ott.
-
csiribacsi
tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ELADÓ - Amazon Kindle 2024 16GB Black (ÚJ, SZÁMLÁVAL)
- Új, bontatlan iPad 10 2022 10.2 64GB Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciáva
- iPad Air 5 64GB Cellular Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4256
- iPad 9 gen 64GB wifi+cellular szép dobozos jó akku
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest