- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovacspityu2
tag
Sokkal szebben (simábban, lágyabban) működik és sok-sok hasznos dolog supportja bele van fordítva a rom-ba. Magyarul sokkal jobban van finomhangolva van mint a gyári. Csak pár dolog angolul és ez csak a cm10.0 és van még sok-sok más dolog:
UbiFS (like stock roms)
* Bluetooth USB dongle support
* USB GPS support (cp210x and pl2303)
* Xbox 360 gamepad support (xpad)
* PS3 USB gamepad support (hid-sony)
* Generic / chinese (Pantherlord / GreenAsia) gamepads support (hid-pl and hid-gaff)
* OpenVPN support (tun)
* Veno congestion control algorithm -
whatnot
őstag
Aliexpressnél néztem, csomagban lehet kérni, erre gondoltam igazából.
-
LámaZ
addikt
Az a gazfickó aliexpresszes kereskedő küldött vele ajándékplajbászt, de nem működik.
----
...és valóban:
„A stylus designed for resistive touchscreens will not register on capacitive sensors. Styli that work on capacitive touchscreens primarily designed for fingers are required to simulate the difference in dielectric offered by a human digit.” -
-
csibe1
addikt
"de 130 eur az rengeteg érte" Tényleg világvége ár,máshol meg látni 140$-ért is,esetleg drágábban.
Ainolstore 119$ akcióban.
Amúgy én a helyedben elgondolkodnék az ebay-es bolton,mert az ainolstore nem a szomszédban van,
és lehet nem törik össze magukat ha garanciális gondod van. -
Morph33
tag
Pl itt, már ha nem kínai és drágább forrás is érdekel de könnyű garanciával.[link]
Én náluk vettem a Flame-met és nagyon jó volt a támogatás, amikor a kijelző meghalás miatt vissza kellett küldenem (kaptam egy újat), azonnal válaszoltak minden kérdésre barátságosan és kielégítően
Jelenleg Flame nincs náluk, de már után rendeltek és lesz hamarosan.
Egyébként a Flame a Flambe rommal nagyon jól működik, különösen, mióta kijött a qm kijelzők szúnyogzümmögését javító patch. A kijelzőnek szép és éles képe van, az érintésérzékelés olyan, mint egy márkás cuccon én biztos megtartom ameddig bírja.
-
Laci.M
senior tag
Az Aurora II hibáit javították ki a Crsytallal mondhatjuk úgy. A touch-ot azt jól tudod, telefon elektronika van benne, szemben a crystalla, illetve a Crystal gyárilag JB, csak sajnos 8GB. Én helyedben a Crystal, és Fire között gondolkodnék, hogy megéri-e azt a kb 30$ különbséget.
A Flame meg megkapta a legjobb kijelzőt, fém házat, nagyobb akksit. spemall-nál nem is tudsz külön rendelni, ha kínai vagy Fire-t kapsz, ha külföldi akkor Flame-et. Elméletileg semmilyen kínai cucc nem lesz rajta, illetve jobban ellenőrzik őket minőségügyileg, a nehezebb garizás miatt (de ez lehet, hogy csak kacsa). Ha megjött, mondok én róla véleményt neked, de sajnos az új firmware miatt még fel sem adták, de ezért cserébe kapok majd mellé ajándékokat). Remélem mivel drágább termékről van szó jobban is fognak törődni a terméktámogatással is (lsd: most is az új fw miatt késik, hogy már az újjal kapjam meg).
-
stmiklosi
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motoros topic
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M Ryzen 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest