- Akciókamerák
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Computex 2025: egyelőre nem szemez a Windows-zal a MediaTek
- Milyen TV-t vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanya
nagyúr
novo 7 fire hibák:
Nos, a korai szériákban egy firmware hiba miatt elhaláloztak bizonyos FIRE gépek touchscreenjei, a hiba szoftveres volt, amennyire én kivettem. Akkor azt tanácsolták, hogy csak USB-ről töltsük a gépeket. A töltés közben touchscreen piszkálást tiltották.
A jelenleg érkező firmware-ekben ez a hiba javított, valamint a legújabb firmwarek javítják a hibát ( a romlott touchscreenből jó lesz).
Az első szériás gépek QM kijelzővel, míg a maiak TM kijelzővel érkeznek. Színbeli minimális különbség van a QM javára, de: A maximum és a minimum közötti köztes fényerő beállításakor egy magasfrekvenciás zajt hallottál a hangszóróból.
TM kijelzővel ilyen gond nincs.
Jelenleg csak TM kijelzőst kapni.
A legújabb firmware-ek megoldották ezt.A korai fimware-ek esetén bekapcsolt állapotú, de kikapcsolt kijelzőjű gépek néha 1-2 roppantó hangot hallatott a hangszórókból. Ennek megjelenése teljesen random.
A legújabb firmware-ek megoldották ezt.Elérhető custom firmware-ek:
Nos, a gyári kínai firmware nem annyira rossz, csak ugye zavaró a sok kínai halandzsa, meg felirat, számunkra eléggé "kínai".
Vannnak próbálkozások custom firmware-re, 4.1-es jelly belly-t ráhákolni, de mindegyikkel már a kiadás napján vannak problémák: bluetooth szakadások, tükrözött kamera (vagy hátlapi, vagy a moddolt cm10-ben előlapi), stb.
A legígéretesebb PAT által módosítgatott firmware, mely talán a 16-os béta verzióig jutott, de ő eleinte csak annyit csinált, hogy kihajingálta a kínai szoftokat az eredetiből s azok angol verzióira cserélte. eleinte működött, de amikor mélyebben belenyúlt, akkor jöttek elő az igazi hibák: bluetooth gondok, wifi gondok, stb.
Jelenleg a gyári fw lenne a legjobb, ha vki kihajingálná belőle a kínai szoftokat és rootolt formában bocsátaná a népnek
Az angol fw-vel rendelt FIRE-n pont ilyen szoft van
Hogy ajánlanám-e?
Igen. 40-45.000 forintért teljesen vállalható kis gépet kapsz, amelyet a nagyok 100.000+ -ért árulnak, s kész.
A processzora egészen gyors, a pu-ja is szintén gyors. ami meglepő, s kifejezetten jó, a konkurensek, és a nagyok előtt van az I/O műveletek kifejezetten gyorsak, ezzel rendkívül gördülékennyé teszi a dolgokat.videolejátszásban a killa sample kockásodik elég erősen, de a normálisan kódolt fullhd filmeket viszi, s ki tudod rakni minihdmi-hdmi kábellel tv-re.
-
csui83
tag
Valami vállalható 8 colos IPS-es kínai csoda nincs esetleg?
-
stmiklosi
tag
Mindjárt letöltöm, felteszem, megnézem.
Nem tudom miért, nálam több CM9 és 10 felrakva, először minden szép és jó és egy idő után elhülyül, akadozik, nem reagál... akkor lepusztítom.
Erre kíváncsi leszek. Nekem igazából a BT kezelés kellene, azért próbálkozom ezekkel, nem adom fel.
Üdv: StMiklos -
dabadab
titán
Ainol novo7 Fire-rol mi a velemenye a topiknak? Mennyire kell attol tartanom, hogy vegtelen szivas lesz a firmware, osszeszerelesi minoseg vagy eleve doglotten erkezo darab (illetve mas, altalam igy hirtelen elore nem latott okok) miatt?
Igazabol a lanyomnak lenne, nem szeretnem, ha csak frusztralna, hogy nem megy, lefagy, akarmi.
-
Prien
addikt
http://www.slatedroid.com/topic/40389-rom-aurora-2-stock-411-cwm-flashable/
Alakul!
Fenn van már ez valakinek Aurora 2 tulajok közül?
" antutu's score of 8.070, while CM10 gave me 6.400 and paranoidandroid gave me 6.700."
-
LámaZ
addikt
Az a gazfickó aliexpresszes kereskedő küldött vele ajándékplajbászt, de nem működik.
----
...és valóban:
„A stylus designed for resistive touchscreens will not register on capacitive sensors. Styli that work on capacitive touchscreens primarily designed for fingers are required to simulate the difference in dielectric offered by a human digit.” -
LámaZ
addikt
Kedves okosok!
Valaki rájött már, hogy miként lehet plajbászt (stylus) használni ezekkel a tabletekkel?
-
devast
addikt
Persze, pont annyit tudunk amennyit a google kidob.
NOVO7 Venus
quad-core, 1280x800 (IPS), 8GB, 4000mAh (Web: 7h), Dual Camera (0.3&2MP), Bluetooth, GPSMondjuk szerintem ezek a quad core soc-ok a vivante gc1000-es 3d gyorsítóval valami siralmasak lesznek, mind teljesítményben, mind kompatibilitásban.
-
LámaZ
addikt
Újabb kínai piactér, de sztem drága: en.360buy.com
-
Gooffancs
tag
Sziasztok!
Szeretnék tableltet vásárolni, nézegettem ezeket az Ainolokat is.
Van nekik valami hivatalos boltjuk, vagy tudnátok ajánlani pár megbízható boltot, ahonnan megéri rendelni, és nem lesz probléma?
Illetve szeretném megkérdezni, hogy a vámolásra mekkora az esély?Előre is köszi...
-
tvamos
nagyúr
A munkatarsam a 3GS-t vitte vissza. Elromlott... persze, meg is tett erte mindent. (Nem latta a 3.5"-en a dolgokat. (Persze, szeretnek en 62 evesen olyan aktiv lenni!) Siman csereltek neki egy Galaxy Note-ra, mikor mondta, hogy megrendult a bizalma az Apple-ben. A garancias nyigas 2 perc volt...
-
Sanya
nagyúr
válasz
Akitlosz1970 #961 üzenetére
ugyanígy készül az ipad, csak letörlik az ujjlenyomatokat. A tisztaszoba nem a tabletek összerakásához kell, hanem a chip és a kijelző gyártáshoz.
A másik, ezek az olcsó kínai szarok olcsók. érdekes lenne látni egy összehasonlítást egy apple vagy samsung garanciális nyígásról egy egy ilyen olcsó kínai szarról, nem lenne akkora különbség
-
csibe1
addikt
válasz
Érdekes videó.Most már érthetőbb az AS szabványos gyártás.
Lego verzió mikor lesz tabletből?Megrendelném ami kell,aztán otthon vagy egy műhelyben meg össze lenne pakolva.A kopogtatás az a mikrofon tesztje ahogy előttem is írták.A webkamerával együtt tesztelik, 4:25-től látni.
-
csui83
tag
Az Ainol Venusról tud valaki valamit? Nem nagyon volt szó erről ha jól láttam.
Az N70-es név alatt melyik ainolt kell érteni? -
sticky35
tag
Igen, ezért írtam,bár kicsit túlzón, hogy aki csak "bekapcsolom és használom" user az vegyen Apple-t, biztos hogy nem fog csalódni. Vannak tényleg minőségi androidos tabletek is, csak ne kezdje el piszkálni az ember mélyebben őket, mert könnyen el lehet rontani.
Aki ugyanezt várja egy olcsó kínai tablettől az "túlzottan optimista"Nem is feltétlen az összeszerelés módja a baj, csatlakozókat össze lehet dugosni egy kínai büfé pincéjében is, de a minőségellenőrzés, amit jól mutat a fenti videó is, egy vicc. A hardveres részt könnyű összerakni, ha nincs elrontva már a tervezésnél (pl a rosszul megválasztott képernyővezérlő, vagy bármi egyéb komponens), akkor is ott van még a szoftver, amit jól megírni nem egyszerű, látjuk is hogy még egy jól faragható alaprendszert sem tudnak a kínaiak rendesen hozzáigazítani az összerakott cuccukhoz.
Ilyen szempontból az Ainol egész jól dolgozott, a hardver korrekt a kezdeti malőrök után, jól össze van rakva, igyekeznek a szoftvert is fejleszteni, igaz nem is a legolcsóbb.
Én teljesen elégedett vagyok vele, próbaképpen vettem, custom ROM-mal mindent tud amit vártam (jó, nem voltak nagy elvárásaim: menjen simán az OpenVPN BT billentyűzettel, jó akkuidő), ha lesz 3G-s változat tuti megveszem, akkor tényleg mindent tudni fog amire nekem kell. -
stmiklosi
tag
válasz
sticky35 #958 üzenetére
Szevasz!
Kösz a választ!
Már elkezdtem kotorászni elvi szinten a build.prop és hasonló helyeken, ahol megtalálhatom a megoldást.
Most egy CM9-es rom van fenn, ahol megy a Wi-Fi és a BT (BT legalábbis kapcsolható, BT stickem még nem jött meg), most viszont nem tudom aktivizálni az USB DEBUGging módot.
Olyan veszettül nem kell, de szeretném, ha menne, ami ezzel kapcsolatos.
Üdv: StMiklos
Ui: Más azért ebből ne azt vonja le, hogy nem jó a gyári ROM, az új gyári hivatalosak, amelyek telepíthetők természetesen jók, csak nekem nagyobbak az elvárásaim. (És azért én nagyon szeretem "babrálni" minden kütyümet akár sok időt is szánva rá). -
petikeke
tag
válasz
Akitlosz1970 #967 üzenetére
Szerintem így tesztelik a mikrofont.
-
Akitlosz1970
tag
Igen, tisztában vagyok azzal amiket írtál, amit írtam, csak szarkazmus volt a részemről.
Hát őszintén szólva minden elismerésem (és sajnálatom) nekik, azoknak akik kb. napi 16 órában azzal töltik az idejüket, hogy kettőt forrasztanak vagy ragasztanak egy tableten, és ezt a munkafolyamatot megcsinálják egy nap kb. négyezerszer, és aztán újra meg újra meg újra. És ennek a hasznát igazából csak a cégtulaj meg a nyugati társadalmakban élő polgárok (köztük mi is) élvezik. Ők meg kapják a napi 5 dolláros órabért. De a lényeg, hogy dolgoznak, és nem segélyért állnak sorba (ha van egyáltalán ilyen Kínában.)
Azért ez a videó sok-sok minőségi problémára, példány és példány közötti jelentős minőségbeli eltérésre, ami itt ezen a topikon is megfogalmazódik, rávilágít. Elég, ha a kislány picit odébb forrasztja meg a forrasztani valót, vagy nem pontosan passzintja/árnyékolja a wifi antennát, és kész, a nyugati világ polgára, aki megveszi ezt a darabot már szív is. Vagy a háromezer-nyolcszázadik darabnál már elfárad keze és az ezután következő daraboknál már nem pontosan illeszti az illesztenivalót. Így könnyedén egy egész szériát el lehet cseszni. Ha jól láttam a minőség ellenőrzés pusztán abból áll, hogy bekapcs., kettőt nyomkod, bedug, kihúz, kopogtat, kész. Mindez kb. 10 mp-ben. De tulajdonképpen ennyi pénzért, amennyibe ezek a cuccok kerülnek, nem is lehet többet elvárni. Ez fér bele.
Apropó, amit 1:28-nál látunk (kopogtatás), na az mi a fene lehet? Ez biztos valami földöntúli minőség ellenőrző cucc.
-
hrabanc
tag
-
tvamos
nagyúr
válasz
sticky35 #962 üzenetére
Nekem egyik Kinai tabom sem volt hasznalhato a gyarival, pedig megvettem 3-at. (Ennek okan feljogositottam magam az altalanositasra.)
Persze, igazad van, ha sz@r@kodni akar valaki, jo a kinai, ha meg egy stabil cuccon tartalmat fogyasztani, nem hekkelgetni, akkor meg ugye...
Azert irtam oda, amit irtam, mert azert sok mindenkinek torkollik az Ainol termek megvasarlasa vegtelen sziv@sba, ROMolgatasba, es azert, mondjuk, egy Nexus 7 -el meg boldog lehetne.
A rootolgatasrol, ROMolgatasrol az a velemenyem, hogy nincs szuksegem azon lehetosegek zomere, mint ahogy a HDMI kimenetre sem. Sokan vannak am igy! En arra hasznalom a TABom, amire kitalaltak. A vonaton netezek. Most kovezzetek meg, de igy van... (azert lehet, hogy vannak igy rajtam kivul masok is!) -
devast
addikt
válasz
Tudod hol van precíziós műszer, tiszta szoba, meg lézer stb... a nyugati ember álmaiban. A kínaiak nem azért törtek fel, mert high-tech cuccaik vannak, hanem azért, mert "annyian vannak, mint az oroszok"
Csak a legnagyobb kínai üzemekben fogsz ilyen termelést találni.
ps: foxconn-os képeken is láttam jópár crt monitort, és hasonlók... szóval ott sincs kolbászból a kerítés. -
LámaZ
addikt
válasz
Mindig is csodáltam a kínaiakat. Annak az országnak van jövője, szemben pl. Indiával. (Épp Huntington könyvét olvasom.)
-
sticky35
tag
Igazából a főzött ROM egy lehetőség. Az Apple egyen hardverre fejleszt egyen szoftvert, míg az androidos gyártók ezernyi féle kütyüt lapátolnak össze egy termékké, amin nyílt forrású operációs rendszer fut, amit hozzáigazítanak a hardverelemekhez és a termék elvárt funkcióihoz. Mivel "tökéletes" szoftver nem létezik, és a kód nyitott bárki javítgathat, barkácsolhat a termék tulajdonságain hogy megfeleljen az igényeinek és a hibákat kijavítsa.
Nem muszáj főzött ROM-ot feltenni, csak akkor vásárolj olyan gyártótól akinek a szoftverével elégedett leszel (amíg meg nem látod hogy milyen fukciók érhetők el, akár csak egy rootolással, és már kezdődik is a véget nem érő matatás). A kínai gyártók tipikusan nem ilyenek, de sokszor még nagy gyártók eszközei is hibáznak, mivel egy általános szoftvert faragnak ésalakítanak az összerakott hardverre. Azonban az Androidnál van lehetőséged a saját igényeid alapján változtatni a kódon (akár más szakértelmével, főzött ROM-mal), de azokban megint újabb hibák lehetnek
iOS pont ellenkező filozófia, nincs választás, nincs farigcsálás, cserébe stabil. Nem feltétlenül azért mert az Applenél vannak a legjobb programozók, hanem mert más alapokra építkeznek, ami más terméket eredményez. -
Akitlosz1970
tag
Egy rövid videó annak, aki kíváncsi arra, hogy hogyan is készülnek ezek az olcsó kis kínai csodák. Igazi futurisztikus, hi-tech üzem, precíziós műszerek, lézerrel irányított forrasztás, tisztaszoba, egyenruha, alapos tesztelés, stb. Itt is robotok állítják elő a végterméket, csak ezek a robotok élnek. Többet én nem is fűznék hozzá, a videó magáért beszél. [link]
-
sticky35
tag
válasz
stmiklosi #955 üzenetére
Nekem Fire van, ahhoz jelent meg WiFi patch: [link], nem tudom ahhoz Aurorahoz jó-e, bár patch előtt nekem is ugyanez volt a jelenség, WiFit nem lehetett bekapcsolni sem. Ja, és beírtam még egy sort a /system/etc/wifi/wpa_supplicant.conf-ba:" ap_scan=1".
BT patch itt: [link]
Előtte hiába kapcsoltam be a BT-t, semmivel nem tudtam párosítani, utána minden megy simán.
Mindkét patch CM10-hez való! -
ldave
félisten
Be kell valljam, de az utóbbi pár hozzászólás elvette a kedvem Ainol tablet vásárlástól (webshopok, problémák, rom-ok...). Azt hiszem inkább spórolok kicsit még és veszek egy "márkásabb" terméket.
-
sticky35
tag
Különböző társaság fejleszti, más dolgokat változtatnak meg a gyári ROM-ban. Az AOKP több új dolgot tesz bele általában, jobban meghekkelik az eredetit, míg a CM inkább stabil, gyors, kevesebb változtatással.
Az akksi töltés kijelző ingadozás nagy szívás...
Nekem egyszer csinált olyat hogy míg sleepben volt töltés nélkül, emelkedett a töltöttség, lehet nekem is gondjaim lesznek. -
stmiklosi
tag
válasz
sticky35 #946 üzenetére
Szevasz!
Aurora2-m van, és CM10 alatt (CM9-nél ugyanúgy) nincs WiFi-m, pillanatnyilag eszköz hiányában a BT nem tudom működik-e. BT igen, WiFi nem is "kapcsolható".
Nekem a 2.2-es compat van fenn.
WiFi és BT patch külön dolog? Honnan töltötted? Kerestem, eddig nem találtam.
Kösz: StMiklos -
LámaZ
addikt
MM-ből jövök, végigtapiztam pár tabletet. Irtózatos a választék, olcsó is sok van.
Természetesen megfogdostam az ipadokat is. Háát, azért más az az érzés, bár ugye 3x annyi az áruk, ha nem több. Megérinted, azonnal reagál. A mi ajnoljainkat néha elég sokat kell simogatni, főleg böngészőben, hogy észrevegyék magukat. -
LámaZ
addikt
Nálam a gyorsaság annyira nem fontos.
Én nem játszom a tableten, filmeket sem nézek, legfeljebb Youtube videókat a saját alkalmazásukkal. Amúgy a Flash tartalom a honlapokon nem megy rendesen, szakadoznak a videók, de ez már nem a tablet hibája. A html5 szabvány meg fogja ezt szüntetni. -
LámaZ
addikt
Nekem a feiyuval nincs gondom az aksival, de 30% alatt, mintha gyorsabban merülne le, de erről mások is beszámoltak. Az 5-6 óra folyamatos működést, őszintén szólva, kevésnek tartom. Egy rendes mobileszkönek legalább 8 órát ki kellene bírnia feltöltés nélkül.
-
sticky35
tag
Vagy az akksid rossz, vagy a töltöttséget érzékeli rosszul, vagy pedig a szofter nem tudja jól kezelni. Mérni elég nehéz a hardveres részt, esetleg tedd fel az AOKP-t a CM helyett, AOKP fórumon írta valaki hogy 30%-os töltöttségen kikapcsolt a tablet, de valamelyik AOKP verzió ezt megoldotta: [link]
Nekem 121025 CM10 van fenn 1.3-as compattal (+wifi és BT patch), index sincs cenzurázva. -
Chaser
legenda
Ahhan
Hát én már belevesztem a dologba. Ipadalternatet sokan javasolták, tab topikban mindenki dicsérte. Az 5 napja leadott rendelésemre nem írtak mai napig semmit, persze "in stock" volt a cucc, várható érkezés 30-31-én. Tracking nincs, semmire nem válaszoltak, ma már a rendelésembe se tudtam belépni
Várok pár napot aztán ha nem érkezik meg refund, rohagggggyanak' meg
Crystalnál már azt írják majd jövő hónapban lesz csak.
szerk: LooooOOOOoooOoOL
Most jött tőlük válasz, ami pedig a következő: Válaszolnak amint tudnak!
-
Osynho
addikt
válasz
sticky35 #942 üzenetére
A feléledésre várni kell Aurora II és Myaudio 808 esetében is.
Aurora II + CM10 hibajelenség:
70% körüli töltöttségnél, használat közben egyszer csak 100%-ot mutatott, ha be akartam írni vmit, + karaktereket nyomott mellé, majd kikapcsolt. Bekapcsolásra akksi üres jelzés fogad. Ezt eljátszotta múltkor is, 50% körül kikapcsolt és azt mondta, hogy üres. Kalibrációt megcsináltam.
Mod: amíg ezt megírtam, feltettem töltőre, most 99%.ot ír, de az nem lehet, mert 70% alá merült.
Ezen kívül a gyári browser és a Boat, valamint a Boat mini is összeomlik az index.hu behozása után. De csak az indexnél. Ez valami cenzúra lehet?
Tetszik ez a rom, de nagyon idegesít, hogy ilyeneket csinál, de gondom volt a gyárival és a feiyu-val is. Mitévő legyek?
Van egy 2012-10-25 update, ahogy látom. Meg 2.3-as Compatibility zip. Ezekkel jobb lehet? -
-
sticky35
tag
Megoldódott az idegesítő pattogó hang problémája: kikapcsoltam a "Beállítsok/Hang/Érintési hang" opciót, és már nem pattog ha hozzáérek, úgyhogy ez nem bug volt hanem feature.
A CM10-be épített Trebuchet launcher nem túl stabil, lecseréltem Nova launcherre, hasít mint a zsírozott villám.
Egyetlen probléma hogy sleepből ébresztve 3 másodpercet kell várni hogy bekapcsoljon a képernyő, de ennél nagyobb baja ne legyen, úgy látszik az új széria Fire már megbízható. -
szuszinho
őstag
Tegnap előtt rendeltem Crystal-t, ma már shippelték is. Már csak a röpke 3 hetet kell kivárjam
-
LámaZ
addikt
-
kress
aktív tag
Én úgy tudom, nincs hivatalos boltjuk. Hivatalos honlap pedig http://www.ainol.com/ ha minden igaz.
-
petikeke
tag
Kb 1,5 órája vettem meg, de már gondolom nem tudom visszamondani a rendelésem és felesleges ugrálnom miatta, nem?
Jól tudom hogy 2 héten belül megérkezik dhl-lel a termék?
Azért remélem hogy jó gépet kapok. -
sticky35
tag
válasz
petikeke #915 üzenetére
Én is DHL-lel kértem a szállítást, átjött simán a vámon ÁFA és vám nélkül. Az ipadalternative.com e-book olvasó termékmintaként jelölte a csomag tartalmát, és mivel céges címre kértem a szállítást még hihető is volt. Egy régebbi kínai telefonrendelésemet is DHL-lel hozattam, arra sem kellett itthon fizetni,de ne vegyél biztosra semmit, jobb ha megvan zsebben a zseton ÁFA-ra, legfeljebb utána tudsz venni az asszonynak valami apróságot, hátha elnézőbb lesz ha majd nem tud kirángatni a tablet mögül pár napig
-
petikeke
tag
Az király...akkor ezek szerint izgulhatok a minőség miatt? A spemall a hivatalos?
Ezenkívül dhl-nél nem fordulhat elő, hogy átcsúszik a vámon, vagy az áfát mindenképpen ki kell fizetnem? Írtam nekik korábban, azt írták nekem, hogy a dobozra 50 usd-t írnak és gift-ként jelölik. Ekkor mi van? -
szuszinho
őstag
PP helyett a sajàt bankkal kell vàltatni és akkor olcsòbb.
-
petikeke
tag
Sziasztok!
Épp most vettem egy flame-t az ainol-novo.com-n és dhl-lel szállítatom. Nem volt olcsó és ráadásul a paypal elég rosszul is váltott át, de végül 41 000 Ft-ban megállt a dolog. Alig várom, hogy megérkezzen.
Viszont most böngésztem a slatedroid-t, hogy milyen rom-ok vannak és a lokumrom.com-n a faq részben ezt találtam az oldal alján:
'Bad VendorsAINOL-NOVO.COM -- Rated DO NOT BUY FROM THEM
LIGHTAKE.COM -- Rated DO NOT BUY FROM THEM'
Link: http://www.lokumrom.com/index.php/Lokum_ROMsÉrtek én angolul, le tudom fordítani, de ez mit akar mégis jelenteni? Ha jól tudom az ainol-novo.com a hivatalos forgalmazó. Ahogy olvastam ezt a fórumot, még senkinek nem volt gondja ezzel az oldallal. Esetleg valakinek tipp? Nem szeretnék pórul járni és most eléggé megijedtem...
-
sticky35
tag
válasz
devpernull #907 üzenetére
Sok időm nem volt még nyomkodni, de az eddigi tapasztalataim:
-QM FW-vel jött, de a gyári száma 20121016-os, ami ha jól olvastam már LG paneles
-az eredeti ROM kb 10 percet bírt ki nálam, elég döcögősen ment vele a tablet, úgyhogy gyorsan rá is tettem a CM10-et innen: [link]
-működik mindkét kamera, alapértelmezett a hátlapi, de ha átváltasz előlapira, és utána vissza a hátsóra, akkor a kép tükrözve lesz a függőleges tengyely ment (a valódi jobb oldal a kép bal oldalán lesz), ez újraindításig így marad már, hiába váltogatsz
-a vaku nem tudom milyen erős, működik, zseblámpa appokkal is használható
-fórumokon sokat emlegetett "szúnyogzümmögést" alvó állapotban nem tapasztaltam, néhány esetben, például alvó állapotból ébresztéskor vagy a beállításokba belépve van egy pattanó hang a hangszóróból, de nem zavaró. A rezgőmotor elég gagyi benne, először zavaró hatást keltett, de már megszoktam
-nem szoktam kikapcsolni a wifit mielőtt elalszik, de kipróbáltam a kedvedért, nem volt gond az ébresztéskor a kijelzővel
-ami kicsit zavaró hogy ha fel akarod ébreszteni a tabletet a bekapcsoló gombbal kb. 3 másodperc eltelik míg bekapcsol a képernyő, először nem tudtam hogy megnyomtam a gombot, vagy rosszul nyomtam, vagy mi van
-eddig kétszer előfordult hogy szintén sleep módból ébresztve bekapcsolt a kijelző, de nem reagált semmire és kb. 20 másodperc után újraindult az egész. Az egyik fórumban azt írják hogy kicsit feljebb kell húzni a CPU órajelet sleep módban és akkor nem lesz gond
-olvastam arról hogy alvó módban is gyorsan merül, ezt nem tapasztaltam, szerintem hetekig el lenne magában ha nem nyomkodnámNem sok mindent raktam rá, de Market működik, Nexus 7-re van átírva a fingerprint, youtube is megy, SD kártya is működik, HDMI-t nem próbáltam.
Ha valami mi még érdekel kérdezzetek és kipróbálom.
-
kamijo
csendes tag
Nektek kellett vámot fizetni? Ha igen, mennyit és mikor?
-
LámaZ
addikt
válasz
devpernull #907 üzenetére
+1
-
devpernull
tag
válasz
sticky35 #899 üzenetére
Lenne pár kérdésem!
Melyik CM10 verziót tetted fel? Fényképezni próbáltál már vele, nem fordított a kép? Mindkét kamera működik? Vakud milyen erős? Próbáld ki légy szíves, hogy ha kikapcsolt wifi-vel hagyod elaludni, vissza lehet utána kapcsolni a kijelzőt? Köszi!
Ja, és QM, vagy TM kijelzős? -
Sanya
nagyúr
válasz
stargatelost #870 üzenetére
mehet szervízbe
-
LámaZ
addikt
válasz
ezisaziska #898 üzenetére
Szerintem várj.
-
ezisaziska
csendes tag
válasz
ezisaziska #898 üzenetére
lejárt a szerkesztési idő. Szerintetek megéri várni, vagy refundoljak (ami nemtudom mennyi idő alatt megy végbe) és keressek egy oldalt ahol van még raktáron Crystal (ha van ilyen...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- Ne hagyd ki: AORUS ELITE lap, 41.500 Ft-ért! 0% THM-re is!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest