Hirdetés
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kagylo
tag
én is írok egy uppppot, és így enyém a 400. hozzászólás!!!
-
--Priby--
tag
UP má, ha így haladunk ako elveszünk a sülyesztőbe...
-
--Priby--
tag
Bővebben: link
Mert az aláírásomba úgyse kattintaok rá... -
--Priby--
tag
válasz
Apollo17hu #392 üzenetére
Ne is mondd... így kaptam ki nemrég....
-
Csiborbogár
őstag
válasz
A Black Forest nagyban hasonlít a Yucatan-hoz.
Nálam a legváratlanabb pillanatban bukkant fel az ellenség, miután kivágta az összes útjába kerülő fát...
Na ott kezdődött az izgalom, mikor megjelent 40 katonájával a hátamban, nyomában néhány szövetségesével. Szívtam vele rendesen! -
Cooltee
csendes tag
válasz
vagy parikal vágod ki ...
-
uzi75
tag
a black fores (ha jol tudom az a palya amire gondolok akkor) szerintem az kicsit uncsi de jo!(tehát ne érts félre)azért,mert a palya olyan,hogy csak korbe-korbe megyunk,és nem lehet másmerre menni csak korbe.tehát én azokat a palyaknak vagyok a ''hive''amelyek olyanok mint alabirintus.
-
gabesz82
őstag
válasz
gabesz82 #384 üzenetére
Na lehet hogy megvan a megoldás...
egy külföldi AOE2 fórumon olvastam, hogy fel kell rakni ilyenkor a legújabb drivert... de a játék kiadási dátumából ítélve ez inkább egy régi driver-t jelentene
na megpróbálom, felrakom a 78.01-es Nvidia-t aztán kiderül, ha sikerül szólok
-
uzi75
tag
gabesz82:nekem is csinálja ezt...de lehet hogy azért mert...huhh a jatekod nem CD-s?vagy talán a netrol szedted le?!
-
gabesz82
őstag
Újranyomtam a játékot de semmi változás, továbbra is scrollozik jobbra fel...
-
gabesz82
őstag
válasz
--Priby-- #380 üzenetére
Billentyűzet jó, mert más játéknál nem csinálja... majd kipróbálok egy uninstall-t aztán visszarakom, bár most raktam fel a gamét, először a sima Age of Kings-et, aztán a Conquerors, majd rá az 1.0c patch-et és már először is csinálta, de majd megpróbálom uninstallal a dolgot hátha... még az egérre is gondoltam bár nem hinném, hogy az lenne, az rendesen működik a játéban (MX 518)... majd próbálkozk... azért ha valakinek van valami ötlete ossza ám meg velem
-
gabesz82
őstag
Sziasztok!
Szerintetek miért csinálja a játék azt, hogy amint elindul a meccs elkezd automatikus felszkrollozni a kép jobb felső sarkába és nem hajlandó onnan kijönni -
N!tRo
tag
milyen portot írjak a routerba ?
-
N!tRo
tag
valaki ha megtenné, leírná hogy tudnék szervert csinálni AOE2-ben, és ha csináltam arra hogy tudna feljönni a haverom ?
köszi -
Cooltee
csendes tag
válasz
Csiborbogár #369 üzenetére
hello az én kedvenc pályám a greena arabia black forest és az aréna
nép?hááááááát spanyol,gót,bizánc
-
uzi75
tag
nekem a kedvenc pályám a fortess.a kedvenc civilizáciom a saracenok,és vikingek.de inkább a saracenok...de a legjobb minden kozt a koreaiak!
[Szerkesztve] -
mr.ki
aktív tag
válasz
Csiborbogár #369 üzenetére
Ismerem ezt az érzést. Még amikor 9.-es voltam és felkeltem 5-kor, hogy játszam egy picikét.
-
--Priby--
tag
Ott vannak a kedvenceim -
Csiborbogár
őstag
Szeretem a britonoket az íjászaik, a frankokat a lovasaik, a vikingeket és a skótokat a gyalogosaik, és a bizánciakat a lovasaik miatt. Volt 2-3 év az életemben, mikor nem tudtam más elképzelni, minthogy minél többet játszak ezzel a game-val. zseniális és megunhatatlan volt.
-
mr.ki
aktív tag
Kinek melyik a kedvenc civilizációja?
Nekem a bizáncok és a frankok. -
uzi75
tag
jok mi?! -
uzi75
tag
jajj nekem...
-
kool
csendes tag
hello!
tok jo volt az utobbi mutatványom az AOE 2-ben.fogtam,és oldalba támadtam az ellenséget,csupa Paladin-nal.hátulrol meg csupa csupa long swordsmannal.a másik oldalrol meg katapultokkal támadtam.elolrol a legjobbak...elefántokkal jottem.aztán képzlelhetitek,hogy az ellenség,vagy én nyertem...
[Szerkesztve] -
--Priby--
tag
Nah, megalakult a TLW Clan. Szívesen várunk jelentkezőket, akik jónak tartják magukat e játékban
Honlapunk: Bővebben: link -
uzi75
tag
tudom nem tartozik az AOE témához,de Cooltee-nakmár 1-hete csak 2 hozzászolása volt... csak ugy mondom...
-
uzi75
tag
az iwu-nak az aláirása lehetne az is,hogy:
ha nem tudsz ne ussz,mert a végén még leesel a fárol,és elüt a villamos. -
uzi75
tag
az elozo 2 hozzászolás kagylonak szolt.
-
uzi75
tag
Ja,bocs kimaradt egy f-betu...
-
uzi75
tag
csak ugy kérdem,hogy azelott még azt irtad,hogy pfffffffffffff.
DE MINEK!? -
uzi75
tag
jo az aláirásod iwu.
-
uzi75
tag
Kocc kagylo!
Jo kis képek... -
Kagylo
tag
Nézzétek a köv linket, AOE 3-rol képek+stb:
[Szerkesztve] -
Cooltee
csendes tag
helloka szeretek jáccani csak..... ha majd lesz uj számitogépem tudok normálisan multizni mert ....ha valaki elviseli a szaggatást(nem mindig csatában ált)akkor jácchatunk
-
Ferusz
csendes tag
Hali!
Van valakinek Transport Tycoon II., Industry Giant vagy hasonló stratégiai játékok?
Köszi -
--Priby--
tag
Úgy bírom, mikor ekkora nagy a tolongás
-
--Priby--
tag
up má
senkise? -
uzi75
tag
Sziasztok!
BOCS ezért a *jelekért* csak ki akartam próbálni,hogy milyenek.Többször nem fordul elő...
De ugyenem dobtok ki ezért? -
uzi75
tag
-
Apollo17hu
őstag
válasz
B_Nonesz #326 üzenetére
Közvetlen link a patch-hez: Bővebben: link.
De erre is szükséged lesz: Bővebben: link
(varazslo.uw.hu) -
B_Nonesz
csendes tag
Na, honnan lehet megszerezni az 1.c-s verziót, mert mindenkinek csak ez van meg.
-
Apollo17hu
őstag
válasz
B_Nonesz #324 üzenetére
ASE-n a Host gombra kell kattintani, a másiknak be kell lépni, és Launch-csal már lehet is indítani.
IP-vel:
szerver: Multiplayer -> Internet TCP/IP kapcsolat DirectPlayhez -> Create
szerverhez csatlakozó: Multiplayer -> Internet TCP/IP kapcsolat DirectPlayhez -> Show Games -> host IP címének beírása -> Join -
B_Nonesz
csendes tag
válasz
Apollo17hu #319 üzenetére
Még az lenne a kérdésem, hogy ha konkrétan csak ketten akarunk játszani, akkor hogyan lehet csinálni, ilyen szobát, vagy szerver félét?
-
uzi75
tag
Nekem nemtom hogy menne a Conquerors,de a lényeg az,hogy a haverom azt mondta,hogy neki nem megy a Conquerors az alap nélkül...
-
lord_m
senior tag
sziasztok!
egy rövid kérdésem lenne:
az Age of Empires® II: The Conquerors megy önállóan is, vagy kell hozzá az alap AOE II?
[Szerkesztve] -
Apollo17hu
őstag
válasz
B_Nonesz #317 üzenetére
Nem kell regisztrálni.
Ha ASE felismerte a Conquerorst, akkor a bal oldali listában rákattintasz, és jobb oldalt megjelennek az éppen aktív szerverek. Érdemes frissíteni (Refresh) többször is, mert a szürke színű szerverek esetleg lehetnek már inaktívak. A másik ok, ami miatt nem tudsz belépni, az az lehet, h a szerver tele van (a Players jelző alatt piros számok vannak pl. 4/4).
Gond lehet, ha routert használsz, mert ott külön be kell állítani a szükséges portokat is, de ebben nemtok segíteni. -
raszputyin
senior tag
sziasztok!
ha véletlenül valaki tudna olcsón adni egy legális példányt használtan ebből a csodából... tehát vagy gold, vagy kings+conq... -
B_Nonesz
csendes tag
Na az ASE-n szervereset, hogyan kell beállítani?
Mindig azt írja ki, hogy server is full. Mikor kell indítani a játékot?
Kell ezt regisztrálni?
[Szerkesztve] -
B_Nonesz
csendes tag
Köszi, megpróbálom.
-
Apollo17hu
őstag
válasz
B_Nonesz #314 üzenetére
IP-vel: Multiplayer -> Internet TCP/IP kapcsolat DirectPlayhez -> Show Games -> host IP címének beírása -> Join
ASE-n szerver keresésével (innen töltheted le egy I Accept után Bővebben: link)
zónán (Bővebben: link) -
B_Nonesz
csendes tag
Bocsi, hogy lehet, ezzel játszani a neten?
-
Kagylo
tag
pfffffffffffff
NOOB -
Gyuzi
tag
Nekem xp nem fut Aoe2
-
uzi75
tag
válasz
Apollo17hu #304 üzenetére
Köszi szépen a segítségedet,majd megpróbálom ezt a ''tippet'' is.
[Szerkesztve] -
Apollo17hu
őstag
De tudsz is játszani a C verzióval, ugye?
Volt már példa a te esetedre, de én nem értek hozzá, és nem tudom, hogyan oldották meg. Viszont a verziót át tudod írni.
XP-ben: Start menü / Futtatás / regedit
itt pedig: HKEY_LOCAL_MACHINE / SOFTWARE / Microsoft / Microsoft Games / Age of Empires II: The Conquerors Expansion / 1.0
és itt a jobb oldalt megjelenő adatoknál kiválasztod a Version-t, majd átírod 1.0C-re
Ha megfigyeled, vannak, akik klánnévre írják át a verziót. Innen a játékosok többsége már sejti, h 1.0C verziója van - mivel át tudja írni regeditben. -
uzi75
tag
Az meg rohadt furcsa,hogy belépek a játékba (age of emires II the conquerors),és azt írja ki,hogy 1.0c-verzió az Ase-n meg azt írja ki nekem,hogy 1,és kész.Nem engednek fel sehova játszani,mert szinte mindenkinek csak a 1.0c verzió van meg.De nekem is az van meg,vagyis hát a játékban azt írja ki,hogy 1.0c az Ase-n meg azt,hogy 1.Ti nem tudtok valahogy segíteni nekem ezen?Nem tudtok segíteni,hogy valahogy megoldjam ezt az egészet?Nem tudjátok talán,hogy mi lehet ez a: All-Seeing-Eye : 1
Age of Empires II the Conquerors:1.0c
Azt kellene,ha tudnátok segíteni,hogy hogy a francba oldjam meg azt,hogy az Ase-n is,és a Age-n is ugyanaz a verziószám legyen meg?!
Ugye tudtok segíteni?-
Vagy nem, tudtok?-(Mert azelőtt a 1.0 verzió volt meg,de tegnep töltöttem le az 1.0c verziót...)
[Szerkesztve] -
uzi75
tag
A verzióm nem CD-s.tehát már nem tudok játszani az Ase-n de azért kössz,hogy segítettetek jó fejek vagytok...
-
Tottu
senior tag
válasz
Apollo17hu #268 üzenetére
Köcc a tippeket!Végül kiderült hogy mi a gond, és a gépi ellenfelek okozták az akadosát. Köcc még egyszer!
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gumi és felni topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 5
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mesterséges intelligencia topik
- VoIP telefonálás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.100-12.600 MBs - Eladó!
- WD Black SN850X 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Lexar NM790 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- AMD Ryzen 5 5600X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest