- Megint elérhetetlen a Fortnite az iPhone-okra
- Jobb biztonságot és energiahatékonyságot kínál a Bluetooth 6.1
- Módosította az előző generációs Dimensity csúcslapkáját a MediaTek
- Visszafogva, de még visszatér a GeForce RTX 5090D
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
uzi75
tag
a black fores (ha jol tudom az a palya amire gondolok akkor) szerintem az kicsit uncsi de jo!(tehát ne érts félre)azért,mert a palya olyan,hogy csak korbe-korbe megyunk,és nem lehet másmerre menni csak korbe.tehát én azokat a palyaknak vagyok a ''hive''amelyek olyanok mint alabirintus.
-
uzi75
tag
gabesz82:nekem is csinálja ezt...de lehet hogy azért mert...huhh a jatekod nem CD-s?vagy talán a netrol szedted le?!
-
uzi75
tag
nekem a kedvenc pályám a fortess.a kedvenc civilizáciom a saracenok,és vikingek.de inkább a saracenok...de a legjobb minden kozt a koreaiak!
[Szerkesztve] -
uzi75
tag
Bővebben: link
Bővebben: link
jok mi?! -
uzi75
tag
jajj nekem...
-
uzi75
tag
tudom nem tartozik az AOE témához,de Cooltee-nakmár 1-hete csak 2 hozzászolása volt... csak ugy mondom...
-
uzi75
tag
az iwu-nak az aláirása lehetne az is,hogy:
ha nem tudsz ne ussz,mert a végén még leesel a fárol,és elüt a villamos. -
uzi75
tag
az elozo 2 hozzászolás kagylonak szolt.
-
uzi75
tag
Ja,bocs kimaradt egy f-betu...
-
uzi75
tag
csak ugy kérdem,hogy azelott még azt irtad,hogy pfffffffffffff.
DE MINEK!? -
uzi75
tag
jo az aláirásod iwu.
-
uzi75
tag
Kocc kagylo!
Jo kis képek... -
uzi75
tag
Sziasztok!
BOCS ezért a *jelekért* csak ki akartam próbálni,hogy milyenek.Többször nem fordul elő...
De ugyenem dobtok ki ezért? -
uzi75
tag
-
uzi75
tag
Nekem nemtom hogy menne a Conquerors,de a lényeg az,hogy a haverom azt mondta,hogy neki nem megy a Conquerors az alap nélkül...
-
uzi75
tag
válasz
Apollo17hu #304 üzenetére
Köszi szépen a segítségedet,majd megpróbálom ezt a ''tippet'' is.
[Szerkesztve] -
uzi75
tag
Az meg rohadt furcsa,hogy belépek a játékba (age of emires II the conquerors),és azt írja ki,hogy 1.0c-verzió az Ase-n meg azt írja ki nekem,hogy 1,és kész.Nem engednek fel sehova játszani,mert szinte mindenkinek csak a 1.0c verzió van meg.De nekem is az van meg,vagyis hát a játékban azt írja ki,hogy 1.0c az Ase-n meg azt,hogy 1.Ti nem tudtok valahogy segíteni nekem ezen?Nem tudtok segíteni,hogy valahogy megoldjam ezt az egészet?Nem tudjátok talán,hogy mi lehet ez a: All-Seeing-Eye : 1
Age of Empires II the Conquerors:1.0c
Azt kellene,ha tudnátok segíteni,hogy hogy a francba oldjam meg azt,hogy az Ase-n is,és a Age-n is ugyanaz a verziószám legyen meg?!
Ugye tudtok segíteni?-
Vagy nem, tudtok?-(Mert azelőtt a 1.0 verzió volt meg,de tegnep töltöttem le az 1.0c verziót...)
[Szerkesztve] -
uzi75
tag
A verzióm nem CD-s.tehát már nem tudok játszani az Ase-n de azért kössz,hogy segítettetek jó fejek vagytok...
-
uzi75
tag
válasz
Apollo17hu #298 üzenetére
Köszi a linket, letöltöttük, de sajnos az update patch elindításkor azt az üzenetet írja vissza, hogy a ''retail version .... is not installed on this system.''
-
uzi75
tag
Ööööööööö...Ugye nem vagyok egy könnyű eset?!''Előre ittam a medve bőrére''...Mégsem indul a A.s.e.De mármint megvan,csak le kell töltenem egy ilyen 1.0c izét,+crack-et is...
Tehát,hogy induljon,akkor kell hozzá egy: Patch+Crack.Na mindegy,majd letöltöm,és különben is csak ma,meg holnap tudok játszani,mert ELMEGYEK 4-ÉN és visszajövök a (tábor)-ból 9-ÉN tehát akkor ne várjatok a jövő héten...De remélem meglesz...Tehát most én is alig értem mi van...
A lényeg az,hogy 4-től 9-ig ne várjatok! Sajna...
[Szerkesztve] -
uzi75
tag
Huhúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú!
Működik!Működik!Működik!Működik!Működik!Működik!Működik!Működik!Működik!
Működik!Működik!Működik!Működik!Működik!Működik!Működik!Működik!Működik!Működik az All-Seeing-Eye!!!!!!!!!!Király...
-
uzi75
tag
De figyuzzatok!Ha a bátyám ráér és tud majd segíteni,akkor (ő megtudja oldani)
lehet,hogy tudok majd a Ase-n is játszani...Nem rég is megkértem,hogy segítsen ha tud,tehát majd remélem meg lesz oldva...Kössz a segítségeteket.Szóval majd megoldódik,tehát a jövő héten majd remélem tudod játszani a zone.-on!Kössz.
[Szerkesztve] -
uzi75
tag
Sőt épp azért nem fogok játszani,mert ilyen h.lye (AZ OLDAL TELJES MEGJELENÍTÉSÉHEZ TOVÁBBI BŐVÍTMÉNYEK SZÜKSÉGESEK) izék kellenek,és nem tudom megoldani,de mindegy...A lényeg az,hogy nem tudok játszani a neten az Age of Empires 2 the Conquerors-al,és mással sem.Tehát felesleges volt megkérdeznem ezt...
Mert én is most jöttem rá... -
uzi75
tag
válasz
Apollo17hu #286 üzenetére
Kössz,hogy segítettél...Jo fej vagy...
[Szerkesztve] -
uzi75
tag
Mellesleg nem tudja valaki,hogy hogyan lehet játszani a www.zone.com -on?!
(meg úgy én általában a Japanese-kal,és a Goths-okkal szoktam lenni...
Japanese-tök jo szamurajokat tudnak ''gyártani''
Goths-tök jo a Huskarl-uk a nyilasok ellen nagyon bevált
Na a www.zone.com-on hogyan tudok játszani?... -
uzi75
tag
Örülök neki kagylo,hogy megvan,de remélem működnek a cheat-ek?!
[Szerkesztve] -
uzi75
tag
Ott van alul az,hogy hozzászólások,(ugye tudod?) és kattints arra,hogy 241-271,és ott megtalálod az uzi75-nél(ami én vagyok) a többi uj kodot az Age of-hoz... jo???
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
uzi75
tag
Hát!Hihetetlen vagy kagylo!Tudod én vagyok az aki leírta a kódokat az Age of...-hoz...
Nem emlékszel??? De azokat az uj kodokat (amiket leírtam egyszer kódokat utána írtam még egy ''tucat'' uj kódot)...
[Szerkesztve] -
uzi75
tag
Hello Kagylo! Nem láttad az uj kodokat?...
-
uzi75
tag
Szívesen a kódokat kagylo,de még van:
-wimpywimpywimpy - meghalsz
-natural wonders - állatokkal leszel,de aztán már nem lehetsz magaddal...
-marco - látod a természetet,plállatok,fák relic-eket,stb...De az ellenséget nem...
-polo - látod az ellenséget...
-i love the monkey head - egy olyan paraszt jön elő a közponodból ami nem tud semmit,de gyorsan megy,fut
-furious the monkey boy - egy gorilla lesz a town center-ednél...
-resign - meghalsz...
Ott vannak azok a kódok hogy:
-marco
-polo
Először tanácsos beírni a marco-t aztán a polo-t... Tehát:
1.ENTER-marco-ENTER
2.ENTER-polo-ENTER
-The Age of Empires 2 the Conquerors the strategic games king
-Az Age of Empires 2 the Conquerors a stratégiai jétékok királya
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
uzi75
tag
Hello!
Én nagy rajongója vagyok az Age of empires-nek.
Sőt,megvan a 2 Conquerors is...
A legmesszebb lövő nyilas az a Britons-oknál lehet ''gyártani''...
Mellesleg ha valakit érdekelnek a kódok hozzá,akkor én fejből tudom az összeset és leírom aki kéri,majd mellé írom,hogy mikre ''valók''...
Inkább leírom most itt:
-robin hood - +1000 aranyat kapsz
-lumberjack - +1000 fát kapsz
-rock on - +1000 követ kapsz
-cheese steak jimmy's - +1000 húst kapsz
-woof woof - repülő kutya,nem a tiéd
-i r winner - győztél
-torpedo - 2 megöli a kettes játékost - torpedo - 3 megöli a hármas játékost,így tovább t.4,5
-black death - meghalnak az ELLENSÉGEID,de egyszer beírtam,és meghaltam...
-how do you turn this on - egy autó a town center-nél... (a tied)
-aegis - minden kész egy ezred másodperc alatt...
-to smithereens - olyan,mint a petard nevű katona,csak erősebb és láthatatlan az ellenség szemében.De az ellenség ÉPÜLETJEI látják (pl.:Keep,Castle,ugyhogy jobb vigyázni merre mész vele.de az ellenség KATONÁI nem látják...
Mellesleg az Age of empires the conquerors tök jó játék...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Precision 5540, 15,6" FHD IPS, I9-9880H CPU, 32GB DDR4, ÚJ 512GB NVMe SSD, T2000 4GB VGA, WIN 1
- HP Pavilion 14-dv0xxx, 14" FHD IPS, I5-1135G7 CPU, 20GB DDR4, 512GB NVMe SSD, WIN 11, 27% áfás száml
- HP Pavilion 15-eh1xxx, 15,6" FHD IPS, Ryzen 7 5700U CPU, 16GB DDR4, 512GB NVMe SSD, WIN 11, 27% áfás
- Dell Latitude 5590, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 27% áfás szá
- GIGABYTE GeForce RTX 4060 GAMING OC 8G
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest