Hirdetés
- Computex 2025: Rakétasebességgel száguld a Kingston Fury
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- DUNE médialejátszók topicja
- Autóhifi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
- Gaming notebook topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sigiusz
tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni, mivel pár napja nem tudok játszani multiban a játékkal. Eddig problémamentesen működött a Gamerangerrel és a Vooblyval is a játék, de 2 napja ha el szeretném indítani a játékot ezeken keresztül, egyszerűen kidob egy hibaüzenetet, hogy a játék működése leállt. Teljesen mindegy, hogy ki a host. Már a gamerangert is újraraktam, nem oldotta meg a problémát. Az érdekes, hogy sem az asztalin sem a laptopon nem jó a dolog. Az asztalin még hibaüzenet sincs, egyszerűen nem történik semmi, nem indul. Van vmi ötlet? :?
-
S.P.Q.R.13
csendes tag
Üdv mindenkinek lenne egy kis problémám letöltöttem a age of empires 2 hd the forgotten (persze kalóz változat) és kerestem visszajátszásokat itt találtam :http://aoe2pro.com/replays letöltöm áthúzom a savegame mappába elindítom a játékot látja is a visszajátszást amikor elindítanám akkor egyszerűen kilép.
Azokat a játékokat amiket én játszok a gép ellen azt visszatudom nézni rendesen de jó lenne kicsit tanulni mások játékából. Ha valki tudna segíteni annak örülnék .
Esetleg még máshonnan is lehet visszajátszást letölteni?Üdv
-
BraD_da
újonc
Üdv!
Ha valakinek lenne kedve közösen online játszani GameRangeren vegyen fel és írjon bátran! (aoe2--Forgotten)
Nickem: Jumar -
TLW_BenziN__
csendes tag
válasz
Apollo17hu #844 üzenetére
kár, hogy ezen regeltem, mert már nem TLW
-
Apollo17hu
őstag
válasz
TLW_BenziN__ #843 üzenetére
TLW_BenziN__ ??
-
TLW_BenziN__
csendes tag
Sziasztok!
Voobly-n szoktunk játszani, azért van még pár magyar isedit:
amúgy a fb oldalt facebook reg nélkül is lehet azért olvasni
itt egy jó kis videó szórakozásként: -
Mister_X
nagyúr
válasz
Aprósólyom #841 üzenetére
Makd nekem, csak az internetet kellene már elvezetni a géphez.
-
Aprósólyom
addikt
A játékstílusa tényleg mindenkinek más. Az viszont fontos, hogy menet közben tudja az ember változtatni a stílust, ha szükséges. Ehhez viszont nem tagadom, hogy jó sok tapasztalat kell. Abból nekem mondjuk nem sok van.
Na a jövő héten felteszem az AoE2:TC-t. Majd valakivel/valakikkel összeülnék egy picit játszani a neten. Itt valaki benne lenne?
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Aprósólyom #838 üzenetére
Ahogy a kolléga is mondja, más játékstílus. A teutonok az én szememben tökéletes testőrök, akik áthatolhatatlan falat tudnak képezni az ellenség és a saját távolsági egységeim. Megfelelő formációban akát veszteség nélkül is meg tudnak közelíteni egy várat és akár már huszan le is bontják azt (ha nem védik, persze)(és nincs kifejlesztve minden épület upg). Multiban is a többiek rá tudnak feküdni a komolyabb egységfejlesztésekre, mert a frontvonalban elvannak az elit teutonok pár pappal, esetenként extra lovassággal (sima Knight, max Cavarly) az íjászok és ostromgépek ellen.
-
nem_tom
őstag
válasz
Aprósólyom #836 üzenetére
Mindenkinek megvan a maga játékstílusa, technikája.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Aprósólyom #836 üzenetére
Nyílván nem teutonokból ll nekem sem egy sereg, de elég hatékonyak. Palát csak deathmatchben szoktam, mert egy kisebb vagyon kifejleszteni.
-
Aprósólyom
addikt
Nem értelek titeket miért erőltetitek ezeket az erős egységeket, pl.: teutonic knight, paladin. Az olcsó alabárdost gyorsan és olcsón lehet gyártani. 10-20 barakból még ha gyorsan és fillérekért lenyomhatóak a palák. Hát ha még skorpiókat és katapultokat is teszünk melléjük akkor nagyon ütős csapatot alkotnak.
A gótok ilyen szempontból nehezen megállíthatóak.
A másik kedvenc csoportosításom a törököknél a janicsár és az erős huszár. Az előbbi erős távolsági egység a másik meg olcsó tömeges közelharci, amelyek feltartják az első sort a janicsárok előtt. A huszár gyors és olcsón, gyorsan gyártható, ezért még a parikat is jól lehet zavarni velük.
Másik hülye taktikám a Frankkal olcsó Castle-t építeni az ellenség seggébe egyből gyors Castle korbanl. Feud rushnál ez öngyilkos taktika belátom...de ez a frankok egyik szépsége, kihagyhatatlan.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
TLW_BenziN__ #834 üzenetére
Nincs fb-m
De ide is jöhet néha infó.
A "Magyars" milyen settinget (kinézet) kapott? "Pirostetős" Teuton/Viking/Gót félét?
-
TLW_BenziN__
csendes tag
Lájkoljátok a Facebook oldalunkat, ha friss infókhoz szeretnétek jutni az aoe2-s eseményekről, vagy akár az új Forgotten kiegészítővel kapcsolatban!
-
Apollo17hu
őstag
Infantry ellen általában nyilas egységeknek van bónusza (kivéve pl. huskarlok, sasharcosok, mert azoknak kifejezetten a nyilak elleni pajzsuk erős). Ami viszont biztos viszi a gyalogságot az a puskás egység (hand cannoneer, conquistador, janissary).
Ha érdekel a létező összes írott és írtalan bónusz (kb. 99%-ban helyesek az adatok), akkor ezt a munkafüzetet nézegessétek!
-
nem_tom
őstag
válasz
Mister_X #829 üzenetére
A Jaguár harcosnál csak a Teuton lovag az erősebb (gyalogok közül) de azzal meg az a baj, hogy csiga lassú. Illetve a gyalogság azért is előnyösebb másnál, mert semmilyen más egységnek nincs előnye a gyalogsággal szemben. Nem úgy, mint a lovasoknál. Bocsi a sok szóismétlésért, de csak így sikerült megfogalmazni.
-
nem_tom
őstag
Én minden szárazföldi pályán az Aztékokra esküszök.
-
Apollo17hu
őstag
1v1 BF-en keltát semmi sem üti.
Teuton lovag pedig infantry, cavalry és az összes trash unit ellen állat. Persze kell mögéjük pl. siege onager, ami leszedi enemy archereket/hand cannoneereket.
Ha felrakjátok UserPatch-et, és esetleg Voobly-t is, akkor megnézhettek néhány izgalamas rec-et innen.
-
Aprósólyom
addikt
válasz
Mister_X #821 üzenetére
Csak nem az erdő irtása? Az annyira alattomos! De hát vannak hátulról jövős emberek....
A teutonok miert lennenek jók? Scorpiokkal, katapultokkal a teuzonic knight nagyon jól gyakható. Az meg minden nemzetnek van. Esetleg a Teuton palladin, amit kiemelkedonek tartok. Egy elhuzodo partyban meg szerintem annak sem ertelme van, mikor a vege fele mar meggondolja az ember, hogy mire kolt aranyat. (bocsi a mobilon meguntam az ekezetek kereseset.) -
Mister_X
nagyúr
válasz
Aprósólyom #819 üzenetére
Egy bázisnak általában három átjárója szokott lenni, két szomszédoshoz meg egy a központi/központtal összekötött üres mezővel. Védekezés szempontjából ez lenne a legnyerőbb, hisz egy fal + pár erőd és lehet is fogadni a vendégeket. Falra nem is pazarlom a kőt, max erődöt építek. Ha van fal, akkor megnehezedik az ostromgépek ellen való védekezés. Pont van az ilyen (azaz fordított esetben) egy jó taktikám a falak áttörésére. Teutonokkal meg szépen lehet darálni az erődre törőket.
Hunoknak egyáltalán van fala?
-
Aprósólyom
addikt
válasz
Mister_X #816 üzenetére
Mondjuk Black Forestnél csak pár átjáró szokott előfordulni (emlékeim szerint). Jelentősen megkőnnyíti a játékot.
Nekem a legutóbbi emlékem (bár sosem voltam igazán jó játékos csak legfeljebb a saját köreimben), hogy Coastal mapon 1v4-t játszottam, ahol 4 hard volt egy csapatban meg én. Nem tudom ti hogy szoktátok, de én direkt egy csapatba teszem a gépi ellenfeleket. -
Mister_X
nagyúr
válasz
Aprósólyom #815 üzenetére
Nem szokásom falazni Deathmatch alatt, sima meneteknél néha, de ott se mindig. Legtöbbször Black Foresten vagy Real Mapeken szoktam menni.
-
Mister_X
nagyúr
Akár én is előkotorhatom a Collection DVD-met
Huh, fénykoromban hét Hardest ellenfelet is elpicsáztam és multiban is kevesen tudtak megfogni. Ejj, mikor volt már az
HD-t picit drágállom, de majd tuti benevezek én is.
-
Aprósólyom
addikt
Én mégrégebben. Azt sem tudom hirtelen, hogy hol van a DVD-m. Viszont ezt a legújabbat tuti megveszem. Közben informálódva, -mivel sok idő kimaradt a történetből számomra-, hogy az eddigi eredeti játokmat nem is fogom tudni használni...
Itt megvásárolható a HD és a Forgotten kiegészítés egyben, akciósan: Age of Empires II HD + The Forgotten Expansion -
Aprósólyom
addikt
Tegnap hivatalosan is megjelent a legújabb AoE2 kiegészítés: Age of Empires II HD: The Forgotten
-
nem_tom
őstag
válasz
Aprósólyom #804 üzenetére
Én is Windows 7 -en játszottam. Gond nélkül működik.
Viszont én már rég abbahagytam azóta.
-
Aprósólyom
addikt
Huhhh!! Én szavaztam volna rá, hogy már meghalt a totyik, de hogy még lélegzik. Lehet én is előbogarászom valahonnan a Collection DVD-t és feltszem. Win7-en működik szerintetek? Egy problémám van, hogy a 16:9 TV-n valahogy be kell állítani majd a 4:3 arányt, mert én nem fogok kövér parasztokat terelgetni.
Komolyan. AoE2:TC óta nem jött ki jobb stratégiai játék a piacra, legfeljebb hasonló. -
nem_tom
őstag
Van aki még játszogat ezzel? Ha igen, GameRanger-en keresztül nyomhatnánk pár meccset.
-
Apollo17hu
őstag
Este nyolctól magyar meccsek stream-elése: http://www.twitch.tv/aoe2hu
-
IreN!CuS
őstag
Szokott valaki innen CBA-zni?
-
IreN!CuS
őstag
válasz
Apollo17hu #797 üzenetére
Kapukra gondoltam,csak rosszul írtam/fogalmaztam
-
IreN!CuS
őstag
válasz
Ultram3jor #795 üzenetére
Ugyan ez mint itt.
Érdekes ,több mint valószínű ,hogy "keveset" romboltam mert a falakat azért szedegettem le.De akkor tudom a "titkot" ,köszi.
HD edísőn-ben is benne van?
-
Ultram3jor
senior tag
válasz
IreN!CuS #794 üzenetére
épületet kéne rombolni hozzá
CBA-hoz guideMi a nicked?
-
IreN!CuS
őstag
válasz
Ultram3jor #793 üzenetére
Köszi kipróbálom este.
Valaki CBA-zot innen?A problémám a következő eddig egyszer sem sikerült villagers-t szereznem ,hogy építkezni tudjak , ez mitől lehet?Nem találtam értelmes leírást erről.
-
Ultram3jor
senior tag
itt van wide patch, vagy ha neten toljátok esetleg vooblyval akkor game menüben force desktop resolution, oszt lehet ilyen felbontásod is
@ IreN!CuS, tüzfalon engedélyezd a klienst & routeren nyisd ki az UDP5000 portot.
-
icons
addikt
Üdv!
Felraktam a játékot (1.0c patch-csel), és istennek hála semmilyen grafikai bug nem volt benne (hupikék fű, lila fák) win8-cal.
Viszont nem engedi 1280*1024es felbontásra váltani a játékot. A kérdésem az, hogy hogyan lehetne esetleg a nagyonn felbontást és a 16:9es felbontásarányt megváltoztatni?Másik két sráccal játszunk, úgyhogy sajnos az olyan lehetőségek, mint HD edition megvétele nem játszik (továbbra is kompatibilisnek kellene maradnia). Van erre valami megoldás?
Köszi!
-
IreN!CuS
őstag
Üdv,
Voobly-n sok kick-et kapok mert fast proxy van beállítva elméletileg. A kérdés,hogy tudom ezt "átírni/megváltoztatni"?
-
Kripect
csendes tag
Sziasztok!
Nekem egy olyan problémám lenne, hogy amikor belépek a játékba, mindig balra megy a játék!
Az egeret tudom mozgatni de olyan lenne mintha a bal oldalt lenne az egerem, és úgy megy balra a játék, pedig nincs ott az egér... -
nem_tom
őstag
válasz
Apollo17hu #783 üzenetére
Ez a Voobly nem akaródzik menni. Elindul a játék aztán pár másodperc múlva kiírja, hogy nincs szinkron és annyi... game over.
-
nem_tom
őstag
válasz
Apollo17hu #783 üzenetére
Magyarba nincs ilyen oldal?
-
Apollo17hu
őstag
Ha nagyon profi elemzést akarsz a népekről, akkor itt keresd!
Azték gyalogságban jó, imperialban onager+ram+infantry kombinációt kevés dolog állítja meg. Aztéknak vannak a legerősebb papjai, zárt mapokon (pl. aréna vagy bf) 1v1-ben verhetetlenek, ha jól használod őket.
Maja pedig gazdaságban az egyik legjobb: nagyon jól lehet boomolni vele.
Érdemes kipróbálni a Voobly kliensét, ha GR-en nem működne a játék.
-
peti_s
addikt
Azt mondják h egy pillanatra csinálod bejön, de nem szándékozom próbálkozni vele. Ha van kedved játszani velünk, mi GameRangeren szoktunk mostanában nyomni, csatlakozhatsz. Ha valakinek van megoldása továbbra is a hamachira várnám, mert GR-n ha vki laggol, akkor mindenki laggol.
-
peti_s
addikt
Nem olyan gyengék azok, a maják különleges egysége, az az íjász sztem egész jó, amellett veszel az ellenséges sereghez mérten sereget. Ha lovasa van, akkor Eagle Warriort, ha gyalogosa akkor meg Champion-t. Nem olyan nehéz ez.
Ám, hamachival végül nem megy W7 alatt, a játék a router által kiosztott ip-t látja, és nem a hamachi hálózati azonosítóját. Ezzel azon túl h le kell tiltani a netet lehet mit kezdeni?
-
nem_tom
őstag
UP! No mi van? Én vagyok az egyetlen elvetemült, aki ilyen régi játékokkal játszik még?
-
nem_tom
őstag
Ahoj! Na ideje feltámasztanom ezt a topicot kérdésemmel.
Arra volnék kíváncsi, hogy hogyan lehet
f*szánprofin játszani a gyengébb népekkel? Mint például a maják, aztékok és hasonlókkal. Nem tudnak sokat de biztos vagyok benne, hogy velük is lehet ügyeskedni rendesen. -
--Priby--
tag
lehet próbálkozni Voobly-n is!
-
bivalyolo
őstag
-
peti_s
addikt
Szomorúan látom h kezd kihalni a topic. Mi még szoktunk ezzel a játékkal játszani, gameranger segítségével. Viszont az nem tetszik nekem benne, hogy ha vkinél beakad, akkor mindenkinél akad. Ezért gondoltam, hogy hamachi-val kéne játszani, mert akkor csak annál akadna aki az akadást okozza. Ez valóban így lesz? Illetve van tapasztalat W7 alatt az új hamachival, mert ha van és rossz akkor nem próbálkoznék feleslegesen. Üdv. peti_s
-
bivalyolo
őstag
gamerangerrel is próbáljátok ki hátha.
-
naomek
tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni?
A haverommal szeretnék az AoE 2-vel játszani lan-ba de valami nem jó. Hamachival próbáltul
elsőnek, ott látjuk egymást lan-ba be is tudunk lépni egymáshoz, de nem lehet elindítani a játékot, mert azt írja, hogy nincs "readyzve" pedig le volt. Ő nem látja amit én írok a chatbe, én pedig látom, hogy ő mit írt. Garena, meg Tunngleval is próbáltuk, mind a 2 máshogy reagált.Tudtok segíteni?
-
laci666ka
csendes tag
sziasztok
eladó egy age of empires 2 conquerors pc játék ha kell egy ezresért odaadom
BP-n megbeszélünk egy találkát és ott lebonyolítjuk
ha lehet még ma jelentkezzetek érte ( sűrgős )
tel:06204832712
email.laci666ka@gmail.com -
--Priby--
tag
TRailer:[link]
-
--Priby--
tag
válasz
RootRulez #758 üzenetére
itt egy jobb verzió:
http://www.aoe2.hu/viewtopic.php?f=22&t=30
ezzel nem kell kilőni az explorert és tökéletesen megy win7-enamúgy egy kis friss:
Az Apollo által is említett új kiegészítőhöz találtok infókat a megújult magyar aoe2 oldalon:
http://www.aoe2.huA részletes leírást a projektről pedig itt olvashatjátok:
[link]ja és facebook oldal is van, lájkoljátok és onnét is tudhattok meg pár újítást:
[link] -
RootRulez
félisten
Épp most hétvégén nyomtam le LAN partin 3-4 játszmát, gondoltam megnézem van-e topikja...
Egyébként nekem is ótvar volt a szín (win7) szóval úgy kellett futtatnom, hogy virtual box-ra egy XP és arról játszottam.
Most kipróbáltam ezt az explorer mahinálást, bejött, korábban is kipróbáltam, akkor befagyott tőle.
-
Apollo17hu
őstag
Formálódik egy új kiegészítő a játékhoz, amiben lesznek magyarok is (nem hunok!).
Szükség lenne viszont hangokra is, jó lenne, ha tudnátok segíteni benne! -
Apollo17hu
őstag
válasz
Bull Boss #753 üzenetére
Szasz!
Ha még érdekel, mostanában két helyen megy a nagyüzemi játék:
GameRanger-en, ahol inkább noobok vannak,
és Voobly-n, ami lényegében a régi zone.com-nak felel meg.Mindkét helyről le kell töltened a klienst, és regelned kell egy accountot, hogy játszhass.
-
Georg17
tag
Nem túl aktív ez a fórum, de amire szükségem volt, azt megtaláltam. Újra normális színekkel játszhatom az egyik kedvenc játékomat. A probléma megoldását ezen a fórumon találtam meg, s köszönöm. Boldog karácsonyt mindenkinek!
-
Bull Boss
őstag
Tudja valaki hol lehetne online Játszani ? Régebben (4-5éve) elég sokat játszottam ASE-n keresztül de most nem akar működni a dolog. Szeretnék újra játszani tud valaki ajánlani szervert?
-
Gardo
tag
Huhh... mennyit nyomtuk ezt régen... a Warcraft mellett az egyik kedvenc stratégiai játékom volt...
Néha még most is előveszem, bár manapság talán már kissé "unalmas" egy idő után és a grafika sem 2010 -es...
-
--Priby--
tag
Na üdv srácok!
Ha valakinek vmi gondja van írhatja az egyesült Age of Empires Magyarország honlapjára is, ha sürgős a probléma:
-
Vikt0r
aktív tag
Üdv
Az lenne a kérdésem, h hogyan kell hálozaton beállitani a játékot?
-
Red_Bull
aktív tag
válasz
dangerzone #746 üzenetére
Én megcsináltam azokat a bat fájlokat amit fentebb írt valaki, attól megjavult azzal nem próbáltad?
[sima AOE2-höz]
[Conqueors-hoz]Most éppen megy nálam, valamikor nincs ez az akadás csak mostmár néha meg kifagy úgy hogy csak a reset segít
Megicsnáltam amúgy a Magyar Királyságot a pályaszerkesztőben:
-
Red_Bull
aktív tag
válasz
dangerzone #744 üzenetére
AMD X2 3800+
2GB Ram
Radeon 4550
Win 7 32bitSzóval ezen mennie kéne bőven, ezért arra gyanakodtam hogy a Windows 7 miatt lehet a hiba, ezért feltettem egy másik partícióra az XP-t is eredmény: Ugyanúgy elkezd meg-megakadni, szaggatni 20 perc után vagy sok egység gyártásakor.Ezután felraktam egy teljesen másik AOE2-t hátha az enyémmel volt a baj, maradt ugyanúgy a hiba.Aztán felraktam a processzorhoz az AMD dual core optimizert hátha a többmagos processzor kavart be, de ez sem segített. Ezután már csak a videokártyára tudtam gyanakodni, letiltottam az ATI-t és megpróbáltam az alaplapi nvidiával, na persze ettől sem javult maradt ugyanaz a hiba.
Már más öteletem nem volt, mondom akkor játszok a laptopon vele, de azon meg el se indult
(gondolom az intel vga miatt)
-
Red_Bull
aktív tag
Nekem sikerült a fenti módszerrel, megcsináltam azt a bat fájlt és megjavultak a színek teljesen. De sajnos nem tudok így se normálisan játszani, mert kb fél óra után elkezd szaggatni a játék, néha meg akad 1-2 másodperce aztán egyre gyakrabban, az előbb kilépni is alig tudtam úgy szaggatott már a végére még az egérkurzor is
Erre nincs valami ötletetek? -
zip_elek45
csendes tag
válasz
dangerzone #741 üzenetére
Kerestél patch et?
-
dangerzone
addikt
Hmm. Nekem is win7-em van. És most kipróbáltam én is ezt az explorer.exe-s leállítást, de ugyanígy tele van rózsaszín pöttyökkel a víz, elég ocsmány.
-
dangerzone
addikt
Egyik legjobb stratégiai játék, ami valaha létezett. Ez szerencsére még nincs lebutítva.
-
athos79
tag
Szia.
Az explorer leállitása segit, de egy kicsit egyszerűbben is lehet:
Hozz létre egy !start.bat fájlt, tartalma a következő legyen:taskkill /F /IM Explorer.exe
age2_x1.exe (esetleg empires2.exe -amivel inditod a játékot)
start explorer.exeelmented, és ezzel inditod ajátékot.
Rendbehozza pl. a Cossacksot is, de értelemszerűen az játék nevét át kell irni
Jó játékot! -
kovsol
titán
válasz
Ultram3jor #736 üzenetére
nem segített
az aoe1 meg nem olyan jó mint a kettő a harmadik rész meg szintén hát így jártam
talán aom nek adok még egy esélyt, de azt nem szerettem annyira sose mint az aoe -t -
kovsol
titán
sziasztok!
olyan gondom van, hogy win 7 64bitet használok, és AoE 2 -The Conquerors -t (az Age of Kings is ilyen) akartam kicsit játszani és mikor elindítom a játékot akkor a fű tele van piros pöttyökkel, a tenger meg lila szinű
azt hiszem ez így nem ideálispróbáltam kompatibilitást állítani nem segít
persze az AoE-Rise of Rome az tökéletesen megy, meg elöbb játszottam setlers2 vel az is jól ment hihetetlen
amugy Ati Mobility HD3470 256MB kari van a gépben -
whitezo88
nagyúr
válasz
concret_hp #733 üzenetére
tech tree-ben a leírás, azon felül nem nagyon lehet komolyabban belemenni.
-
concret_hp
addikt
tudnátok ajánlani valami összefoglalót vagy írást az egységekről, fejlesztésekről, stb ?
-
whitezo88
nagyúr
válasz
jacksonfive #730 üzenetére
ha lehet állítsd be a monitorod 4:3ra hogy ne húzza szét, más megoldás nincs.
-
jacksonfive
tag
Sziasztok!
Előbányásztam ezt a remek játékot a fiókom mélyéről, de sajnos a játék felbontását nem tudom a monitoromhoz belőni, mert 1440*900-as a natív felbontása. Próbáltam ablakban játszani, de nem tudom rávenni az AOE2-t erre. Aztán próbáltam Virtual PC-re telepíteni, mert azt elvileg lehetne ablakban, de ott meg a vga nem tetszik neki, mert a Virtual PC S3 Trio-t emulál. Van valami megoldás a bajomra? -
kisluci
csendes tag
[P
][/P]Valakinek nincs kedve ageof2? remélem van!!!
aki akar az vegyen fel msn vagy válaszoljon ide!!!!!
MSN:bu_chen94@hotmail.com[P][/P]
-
mate0217
aktív tag
-
MaciG
addikt
üdv.
Valaki nem tudja, hogy melyik port-ot (portokat) használja a game?
Játszanék velem multiba Garen-án, de nem tudok sehova csatlakozni, gondolom a router miatt, mert nincs neki nyitva port. Vagy valakinek valami egyéb ötlet? -
mate0217
aktív tag
Szerintem a máig legjobb stratégiai játék
Vagyis én így gondolom
-
Puma K
nagyúr
Ah ez az ez az én topicom!
Haverokkal elő bányásztuk a dvd-k tára mélyéről ezt a fantasztikus játékot ami még a mai napig leköt olyan szinten hogy félbe hagytam a GTA IV, Far Cry2, Crysis WH végig játszását mert egyszerűen annyira baromi jó. Először csak haverral játszottunk (jó kis 2v2, 4v4 össze csapások) all seeing eye-on, de az valami oknál fogva egyik napról a másikra nem lett elérhető. Aztán letettük a játékot ez volt vagy 1.5 éve. Két hete azonban ismét elkezdtünk játszani a játékkal 1v1-ben (én nyertem) majd jött még egy haver aztán ellenem 2v1-ben 3-an (neccesen, de legyőztek 4ó 39 p játék idő után) majd 1v1v1 végül én arattam győzelmet (Koppány vezír névvel nem is lehet ez másképp
) most pedig ott tartunk hogy 3v3 vagy 4v4-es csatákat tudunk vívni egymással mert még több ismerős rákattant a játékra
Meg van ugyan az AoE III, de az valami ritka tré lett és nem köt le úgy mint a II.Egyszóval AoE II 4eva!
-
KockUU
csendes tag
Megoldottam! Utánnanéztem, és meglestem, hogy a menü MINDIG 800x600! Printscreen-nel eljutottam a játékig, és a game belülről megjelníti!
-
KockUU
csendes tag
Persze hogy átállítottam!
-
KockUU
csendes tag
Hello!
Mit csináljak??? Ha elindítom az AoE2-t, kijön egy "Not optimum mode. Recommended Mode: 1024x768 60Hz" négyzet, és megy ide oda, mögötte fekete háttér! Monitor: Samsung SyncMaster 510n, Videokártya: NVIDIA GeForce N6200. Pedig printscreen-eltem is, és 1024x768 van bepipávla vagy mitcsinálva!
-
iwu
addikt
hali!
sírni tudnék...
ati hd 2400 mobility van egy új notiban, és NEM MEGY az age of...egyszerűen kidob desktopra...
van vkinek atis vga-ja, amivel megy?
vagy tipp?Üdw:iwu
-
--Priby--
tag
Küldtem pü-t...
továbbá ha bárki akar játszani, csak szóljon
-
Kleroo
veterán
Valaki küldjön PM-et
ha hamachin szeretne játszani. beszállnék. (csak gép ellen játszottam eddig, de rengeteget) -
mr.bullet
tag
Hát, nagyon üres a fórum. De megvallom őszintén, hogy már egyáltalán nem játszok evvel a játékkal. Kb. fél éve hagyhattam abba, mert véletlen egy rendszerfájlt kitöröltem.
Különben is untam egy kicsit... De azért az a 4-5 év, amíg evvel játszottam, biztosíthatlak titeket afelől, hogy valamennyi még maradt a fejemben.
-
szakinem
csendes tag
Azt nem birom amikor a perzsák oda jönnek a 620-as életü elefántjaikkal és harcolnak pl egy britons elite longbowmannal a maga 40-es életével ez nem szeretem
-
szakinem
csendes tag
Amugy néhány hónapja nyomom a gamet (kb 1 Hónapja)
-
szakinem
csendes tag
Valaki játék ma???
-
--Priby--
tag
Lehet, hogy senki sem akar játszani..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Peugeot, Citroën topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- Computex 2025: Rakétasebességgel száguld a Kingston Fury
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest