- Jobb biztonságot és energiahatékonyságot kínál a Bluetooth 6.1
- Módosította az előző generációs Dimensity csúcslapkáját a MediaTek
- Visszafogva, de még visszatér a GeForce RTX 5090D
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- Computex 2025: közeleg az NVIDIA Computex előadása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollo17hu
őstag
De tudsz is játszani a C verzióval, ugye?
Volt már példa a te esetedre, de én nem értek hozzá, és nem tudom, hogyan oldották meg. Viszont a verziót át tudod írni.
XP-ben: Start menü / Futtatás / regedit
itt pedig: HKEY_LOCAL_MACHINE / SOFTWARE / Microsoft / Microsoft Games / Age of Empires II: The Conquerors Expansion / 1.0
és itt a jobb oldalt megjelenő adatoknál kiválasztod a Version-t, majd átírod 1.0C-re
Ha megfigyeled, vannak, akik klánnévre írják át a verziót. Innen a játékosok többsége már sejti, h 1.0C verziója van - mivel át tudja írni regeditben. -
Apollo17hu
őstag
ha még nem találtál volna:
patch Bővebben: link
crack Bővebben: link -
Kagylo
tag
Ne lepődj meg, ha egyből nem jön be a dolog, nekem is i kell választanom a ''CD-ROM'' játékokat,majd onnan az AOE, majd bejön egy ablak, és azon nem jelenik meg a Conqueros, ezért ujra-> CDROM games, AOE, és akkor megjelenik.
Amúgy windows tűzfalat kapcsold ki/tiltsd le, és ha van anti hackered,akkor azt is.
Én a ''Custom game'' szobá(k)ban szoktam játszani ''Mini castle Blood''-ot, szerintem *** huha jó,csak csatázni kell, de azt nagyon okosan.
És szinte mindenhova 1.0C-s patch kell.
Valami kérdés még, nyugottan dobd fel -
Apollo17hu
őstag
Először is regisztrálsz Microsoft NetPassportot magadnak, aztán a CD-s játékok közül kikeresed magadnak az Age of Empires megfelelő verzióját, és amikor ezt kiválasztod, akkor egy párszáz kilobyte-os letöltés fog elindulni. Ha ez megvan, akkor az Age of Empires szobákhoz kerülsz, ott pedig kiválasztod a neked megfelelőt, és belépve vmelyikbe leülhetsz asztalokhoz játszani.
De ha ez mégsem sikerülne, gyere ase-re (All-Seeing Eye). Bővebben: link <-- itt csak a lap alján acceptálni kell, és már indul is a kliens letöltése. Ha telepítetted a klienst, akkor - a megfelelő beállítások után - már böngészhetsz is a játékszerverek között. Napközben és estefele szinte mindig van magyar szerver.
Ha valami nem világos, segítünk, csak kérdezz!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Precision 5540, 15,6" FHD IPS, I9-9880H CPU, 32GB DDR4, ÚJ 512GB NVMe SSD, T2000 4GB VGA, WIN 1
- HP Pavilion 14-dv0xxx, 14" FHD IPS, I5-1135G7 CPU, 20GB DDR4, 512GB NVMe SSD, WIN 11, 27% áfás száml
- HP Pavilion 15-eh1xxx, 15,6" FHD IPS, Ryzen 7 5700U CPU, 16GB DDR4, 512GB NVMe SSD, WIN 11, 27% áfás
- Dell Latitude 5590, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 27% áfás szá
- GIGABYTE GeForce RTX 4060 GAMING OC 8G
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest