Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
válasz
--Priby-- #606 üzenetére
Engem ott már ismerhetsz ''Rocky'' néven. És én egyenlőre sajna nem is fogok tudni beszálni ebben a netpartyba, mert a netem még mindig olyan, hogy nem működik az AoE, még sajna hamachival sem.
Egyébként sikerült ''már'' 32:15-öt boomolni, de gyszerűen már nem tudom mivel tudnék gyorsítani jelentősen. Mert még így is nagyon levagyok maradva...
Erre kellene külön topic...
-
mr.bullet
tag
válasz
--Priby-- #586 üzenetére
Nagyon-nagyon örülnék neki, hogy ha játszhatnék a neten, de sajna nem megy valamiért.
Sztem azért, mert mindig kiírja, hogy az 1.1v kell (vmi ilyesmit ír ki) és nekem pedig az 1.0v van meg. Pedig segítettek már itt a fórumon, de nem ment sehogyan sem.
Azt mondták asszem, hogy az eredeti verzió kell. Már le is töltöttem valamit hozzá, hogy sikerüljön valahogy, de nem ment.Lehet, hogy majd megveszem a boltban. Nem tudod, hogy kb. mennyibe kerül és hol? Ha megveszem az aoc-t, akkor az elég arra, hogy játszak vele, vagy meg kell venni is az aok-t is hozzá, hogy működjön az aoc? (Most másra gyűjtök.)
Figyu! Ha meglesz nyáron, mert Július elején már kezd majd lenni pénzem sztem, akkor majd játszhatnánk ketten Július vége felé az aok-al, vagy az aoc-al ha gondolod ok?Igaz, ez nagyon messze van még...
[Szerkesztve] -
mr.bullet
tag
válasz
--Priby-- #569 üzenetére
ebben igazad van. 17:00 az erősebb. de mondjuk ebben az a rossz, hogy szinte mindenedet a fejlesztés(ek)re költöd, és nincsen már szinte egy nyomorult kis pénzed sem. ebben az a rossz, hogy ha az ellenség jön(pl.: ) Man-At-Arms-okkal, akkor simán legyőz téged, de te a Castle-ban vagy ő pedig a feudal-ban. ami elég ciki szerintem...
nálam mondjuk ez szokott lenni. mindent a fejlesztésekre, semmit (vagy csak miután kifejlesztettem mindent) a katonákra. aztán fojton az van, hogy az enemy jön katonákkal, nekem meg rödtön annyi. na jó
most már nem nagyon szokott ilyen lenni, mert már jobb vagyok...
(''csak'' 4 éve játszom vele) ;)
-
mr.bullet
tag
válasz
--Priby-- #567 üzenetére
csak ugy dicsekszem vele, hogy a Franciákkal (a kedvenceim) minden alapon volt, még a dark age-ban is kezdtem, ugy fejlődtem át a castle age-ba (cheatok nélkül) 16:59 alatt...
neked eddig mi volt a legjobb? csak ha tod, különben ha nem tod, akkor nem is érdekel... lol
-
mr.bullet
tag
válasz
--Priby-- #563 üzenetére
köszi akkor nem gondoltunk másra. én is ugy gondoltam, hogy a chatapart a legjobb, mert arra még a pikeman sem kap bonuszt. meg ugye, hogyha kifejleszted az imperial age-ban a nép ''külünlegességét'', akkor még olyat is tud, mint az elefántok: többet sebez egyszerre. köszi a segítséget.
[Szerkesztve] -
mr.bullet
tag
válasz
--Priby-- #563 üzenetére
köszi akkor nem gondoltunk másra. én is ugy gondoltam, hogy a chatapart a legjobb, mert arra még a pikeman sem kap bonuszt. meg ugye, hogyha kifejleszted az imperial age-ban a nép ''külünlegességét'', akkor még olyat is tud, mint az elefántok: többet sebez egyszerre. köszi a segítséget.
-
gabesz82
őstag
válasz
--Priby-- #380 üzenetére
Billentyűzet jó, mert más játéknál nem csinálja... majd kipróbálok egy uninstall-t aztán visszarakom, bár most raktam fel a gamét, először a sima Age of Kings-et, aztán a Conquerors, majd rá az 1.0c patch-et és már először is csinálta, de majd megpróbálom uninstallal a dolgot hátha... még az egérre is gondoltam bár nem hinném, hogy az lenne, az rendesen működik a játéban (MX 518)... majd próbálkozk... azért ha valakinek van valami ötlete ossza ám meg velem
-
Kagylo
tag
válasz
--Priby-- #273 üzenetére
Nyílván, hogy jobb, szerencsére a társaságból mostmár mindenkinek van gyengébb/erősebblaptopja, így összejárhatunk Lan-ozni, az a komoly!
Pl, ha cigiszünetet tartunk, mindenki egyből el(le)takarja a képernyőt, vagy kis összebeszélések is megesnek
Nagyon jó buli, imádom -
-
hesszan
aktív tag
válasz
--Priby-- #232 üzenetére
Jó lenne ez igy angolul ahogy van nekem, de irtam feljebb, h néhány rec.gamet nem tudok megnézni, mivel szinkronizációs hibát ir ki. (vagy mit) Erre valaki irta h lehet azért akad el mindig ugyan ott, mert a felvett játékban magyarosítva volt nekem meg angol van! ezért kérdeztem h ki mit ajánl? melyik magyarosítást? Nemtudom h ez-e a baja de egy próbát megér aztán ha jó jó ha nem akkor meg keresem a hiba okát tovább!
-
hesszan
aktív tag
válasz
--Priby-- #204 üzenetére
Üdv. Nekem most nincs de lehet hogy mikor ezek a recorded gamek készültek fenn volt, ez okozná a bajt? És ha felrakom akkor azok amik most mennek nem fognak menni? Valaki kisegíthetne egy jo linkkel amin magyarítás van (ami nekem volt meg sajna nem ment a lanhálóba ha valakinek eredeti angol volt. Mindenkinek ugyan azt a nyelvet kellett használni)
-
-
Apollo17hu
őstag
válasz
--Priby-- #80 üzenetére
Azért ''nemzetközi szinten'' az én tudásom is a béka alatt van.
Gyakorlás kérdése az egész, meg - ha gyorsan akarsz jól/jobban játszani, akkor - érdemes hozzáolvasni 1-2 írást a netről. De a legjobb, ha recorded (rögzített) játékokat nézel meg, abból sokat lehet tanulni.Pl. visszanézhetnéd az én szemszögemből a tegnapi meccset. Látnád, hogy amíg Áki, Velox és Karesz fele mentem a mangudájokkal, te simán beüthettél volna a védtelen bázisomra 1-2 trebuchet-tel meg azzal a tömérdek elite mamelukkal.
Arra gondoltam, hogy ha esetleg legközelebb játszanánk, akkor pl. én max. feudális korba fejlődhetnék - nehezítésképpen. Ez azért sztem bárkinek elég nagy előny, nemde?
Remélem, h nem a tegnapi volt az utolsó...
Szívesen játszom veletek - ha van rá időm -, szinte bármilyen feltételek mellett. -
Apollo17hu
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen notebookot vegyek?
- Formula-1
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Könyvajánló
- Sokrétű MSI monitor érkezett profi babérokra törő játékosoknak
- Milyen videókártyát?
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi A3 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest