- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Aprósólyom #841 üzenetére
Makd nekem, csak az internetet kellene már elvezetni a géphez.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Aprósólyom #838 üzenetére
Ahogy a kolléga is mondja, más játékstílus. A teutonok az én szememben tökéletes testőrök, akik áthatolhatatlan falat tudnak képezni az ellenség és a saját távolsági egységeim. Megfelelő formációban akát veszteség nélkül is meg tudnak közelíteni egy várat és akár már huszan le is bontják azt (ha nem védik, persze)(és nincs kifejlesztve minden épület upg). Multiban is a többiek rá tudnak feküdni a komolyabb egységfejlesztésekre, mert a frontvonalban elvannak az elit teutonok pár pappal, esetenként extra lovassággal (sima Knight, max Cavarly) az íjászok és ostromgépek ellen.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Aprósólyom #836 üzenetére
Nyílván nem teutonokból ll nekem sem egy sereg, de elég hatékonyak. Palát csak deathmatchben szoktam, mert egy kisebb vagyon kifejleszteni.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
TLW_BenziN__ #834 üzenetére
Nincs fb-m
De ide is jöhet néha infó.
A "Magyars" milyen settinget (kinézet) kapott? "Pirostetős" Teuton/Viking/Gót félét?
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Aprósólyom #819 üzenetére
Egy bázisnak általában három átjárója szokott lenni, két szomszédoshoz meg egy a központi/központtal összekötött üres mezővel. Védekezés szempontjából ez lenne a legnyerőbb, hisz egy fal + pár erőd és lehet is fogadni a vendégeket. Falra nem is pazarlom a kőt, max erődöt építek. Ha van fal, akkor megnehezedik az ostromgépek ellen való védekezés. Pont van az ilyen (azaz fordított esetben) egy jó taktikám a falak áttörésére. Teutonokkal meg szépen lehet darálni az erődre törőket.
Hunoknak egyáltalán van fala?
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Aprósólyom #815 üzenetére
Nem szokásom falazni Deathmatch alatt, sima meneteknél néha, de ott se mindig. Legtöbbször Black Foresten vagy Real Mapeken szoktam menni.
-
Mister_X
nagyúr
Akár én is előkotorhatom a Collection DVD-met
Huh, fénykoromban hét Hardest ellenfelet is elpicsáztam és multiban is kevesen tudtak megfogni. Ejj, mikor volt már az
HD-t picit drágállom, de majd tuti benevezek én is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Minden ami Orange Pi
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- 3D nyomtatás
- EAFC 25
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lépj egy szintet felfelé gamingben! Kamatmentes rèszletre is!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest