Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple MacBook
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dexter68
üzenetére
Olvasgatok. Viszont olvasva tanulni nehéz, legalábbis nekem az.
Az én "módszerem" az, hogy elkezdem "használni"
(persze azért alap dolgokat átolvasom, pl. munkaterületről, menük, stb.).Kitűzök egy célt, és ha megakadok keresek -persze elkalandozok olvasásban és egy halom tippet, leírást átolvasok. Ami fura volt, hogy új doksinál szerényen átugrottak sok helyen egy halom opciót. (gutter, slug, master text frame...). Persze meglettek azért

Találtam hasznos oldalt, kellene egy első hsz-t készíttetni, hátha másnak is hasznosak lennének a linkek (pl. amiket Te is adtál).
Amit nem találtam: ha pl. 6 oldal kell Z hajtásban, akkor azt hol állítom be?
Vagy ha 8 oldal, de az ívre nem 1-2, hanem 8-1, 2-7, 6-3, 4-5 sorrendben kerülnek az oldalak... ezt lehet később is állítani, át tudja rendezni? Mert a new doc-nál nem tudtam beállítani. Biztosan láma kérdés
, ps-nél megcsináltam oldalpáronként...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazon
- Battlefield 6
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Háztartási gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Formula-1 humoros
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Apple iPhone 17 Pro Max Deep Blue 256GB használt újszerű 100% akku (36 ciklus) garancia 2029.01.
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Strix B450F R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman S2 TG TT 650W
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(persze azért alap dolgokat átolvasom, pl. munkaterületről, menük, stb.).
, ps-nél megcsináltam oldalpáronként...