Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabee87
tag
HI Mindenki! Tudom h. nem idetartozik, de itt is feltenném a kérdést:
Nekem a 7-es Quark-kal lenne problémám:
Adott 4 gép: mindegyiken fennt van a 4-es és a 7-esQuark, a 4-gyel semmi gond, a 7-es viszont a 4 gépből 1-en működik "normálisan". A probléma: Mikor a kész anyagot próbálom lementeni pdf-be, akkor az alábbi hibaüzenet jelenik meg:
Hibajelenség
1oldallal simán megcsinálja, de több oldalnál "leakad". Azon az egy gépen meg tökéletesen megy akár 1 akár több oldalt mentek le. Átnéztem az összes beállítást, menüpontról menüpontra, írtam külföldi fórumokba, de senki nem tudott még magyarázatot adni h. miért csinálja ezt a gép.Bennetek bízok srácok, hátha tudtok nekem segíteni.
Előre is köszönöm:Szabee
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Építő/felújító topik
- Linux kezdőknek
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Formula-1
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Retro nagy ATX toronyház 2001-ből
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Ultimate előfizetés akár 4714 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs