Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ante
csendes tag
Sziasztok!
Új vagyok itt, és láttam h vannak segítőkész emberkék. Nekem is az kellene. Épp első kiadványszerkesztői melómat vállaltam be, viszont nyomdakészre kellene készíteni a cuccot. A kiadvány piszok eccerű, azzal nincs gond, Idben megcsinálom, de amég soha sem dolgoztam nyomdakészre. (mi anno Pagemakert tanultunk még a suliban, hol volt még tőlem az ID)Szal készítenem kell egy Composit pdf (színes), 300 dpi-s cmyk képekkel, ez nem is gond.
DE: ps-ből disztillált pdf (agfa avantra 36 ps működött).Állítólag a levilágítórendszer Mac alapú.Ezzel sajnos nemtok mit kezdeni.
Nagy segítség lenne, ha valaki elmagyarázná nekem, hogy hogyan készítsem el azt az anyagot a nyomdának egy kész idd.ből a megadott izékkel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- PH! Darts
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bluetooth hangszórót készít a HMD
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Gyermek PC játékok
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4214, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest