- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- A kínai felsővezetés blokkolhatta Mark Zuckerberg óriási AI üzletét
-
PROHARDVER!
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alvin_ti4200
félisten
Egy szuper akciónak köszönhetően mától ismét notitag vagyok. Választásom rá esett
Természetesen kiskapu volt, de erről tudtam, mert telefonon érdeklődtem
Spanyol Vista, spanyol billentyűzet, de magyarra szitázva. Egyébként minden stimm, 1 év bolti gari és a szokásos 6 hónap az akksira (amely mellesleg 8 cellásnak tűnik). Partíciókat lezúztam, magyar Home Premium fel a spanyol Pista serial numberjével, aktiválási központ ingyenes számon felhív, benyomkod számot, kap másik számot és örül az aktivált legális magyar Vista-nak
A gép eszméletlen gyors, a kijelző pazar, olyan fényereje és kontrasztja van, hogy gyilkolni lehet vele, zajszint kellemes, egyelőre ennyi
Infra van, Bluetooth ahogy eddig nézem nincs.A kérdésem az lenne, hogy a jobb oldali multimédiás érintőgombok használatához milyen Acer progi telepítésére van szükségem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Jövedelem
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Autós topik
- Gumi és felni topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Villanyszerelés
- Egérpad topik
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad 65W Type C töltő
- Ultra 9 285H, 2.8K 120Hz OLED ! ASUS ZENBOOK 14 UX3405CA 32GB/1TB NVMe erős akkuva +SZÁMLA +GARANCIA
- Keresek: Acer Nitro ANV15 51 laptopot (konkrét gyári számmal)
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 3th gen - i7-8650u
- ASUS TUF F16 Intel Core 5 210H RTX 4050 140W GARANCIÁS 2028-IG ÚJ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Új Dell Inspiron 14 Plus 7440 WQHD 2.8K 90Hz Ultra7 155H 32GB 1TB SSD Intel Arc iGPU Win11 Garancia
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Természetesen kiskapu volt, de erről tudtam, mert telefonon érdeklődtem
A gép eszméletlen gyors, a kijelző pazar, olyan fényereje és kontrasztja van, hogy gyilkolni lehet vele, zajszint kellemes, egyelőre ennyi