Hirdetés
-
PROHARDVER!
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alvin_ti4200
félisten
Egy szuper akciónak köszönhetően mától ismét notitag vagyok. Választásom rá esett
Természetesen kiskapu volt, de erről tudtam, mert telefonon érdeklődtem
Spanyol Vista, spanyol billentyűzet, de magyarra szitázva. Egyébként minden stimm, 1 év bolti gari és a szokásos 6 hónap az akksira (amely mellesleg 8 cellásnak tűnik). Partíciókat lezúztam, magyar Home Premium fel a spanyol Pista serial numberjével, aktiválási központ ingyenes számon felhív, benyomkod számot, kap másik számot és örül az aktivált legális magyar Vista-nak
A gép eszméletlen gyors, a kijelző pazar, olyan fényereje és kontrasztja van, hogy gyilkolni lehet vele, zajszint kellemes, egyelőre ennyi
Infra van, Bluetooth ahogy eddig nézem nincs.A kérdésem az lenne, hogy a jobb oldali multimédiás érintőgombok használatához milyen Acer progi telepítésére van szükségem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Milyen TV-t vegyek?
- UHD filmek lejátszása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- Elemlámpa, zseblámpa
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- Dobozos ÚJ! Lenovo IdeaPad Slim 3 15IRH8 INTEL I7-13620H, 16GB RAM, 1TB SSD, garancia 2028.06
- Lenovo ThinkPad T14s GEN 6 (bontatlan, 2028.11. Garancia)
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 Ryzen 5 5600H RTX 3050 24GB RAM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Fujitsu Esprimo D7011 Intel i7-11700 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Természetesen kiskapu volt, de erről tudtam, mert telefonon érdeklődtem
A gép eszméletlen gyors, a kijelző pazar, olyan fényereje és kontrasztja van, hogy gyilkolni lehet vele, zajszint kellemes, egyelőre ennyi