- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Gaming notebook topik
- Milyen egeret válasszak?
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
-
PROHARDVER!
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PetyAAA
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a problémám, hogy nemrég vettem egy Acer 5739g notit, volt hozzá előtelepített windows 7... Namost én frissen dvdrol telepítettem másikat, és hogy tudjak 2 partíciót csinálni, az egyik rejtett partíciót törölnöm kellett... volt egy 12 gigás restore, meg egy 3 gigás oem... az oemet toroltem, gondoltam azon a windows van, és a másikrol majd helyre tudom allitani a gyari progikat... és ugye az elotelepített winbe csomo olyan dolog meg driver volt, amit amúgy nem lehet letolteni sehonnan, pl powersmart, backup, stb, viszont így nem tudok vele kezdeni semmit... nem lehetne valahogy visszaoperálni azt az oem rejtett partíciót? Próbáltam egy acer erecover managment progit feltenni, de installnal azt a hibaüzit dobja, hogy "eRecovery can not be installed -6.Sotfware Disc" légyszi segítsetek
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Lenovo Ideapad s145
- Lenovo ThinkBook 14" G7 Notebook! Intel Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVME /
- Szuper áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX607JV i7-13650HX 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 165Hz gari
- LENOVO LEGION 5! GARANCIA! 165HZ RTX 3050TI RYZEN 5 6.GEN! DDR5! 94% AKKU!
- Lenovo ThinkPad T440s - Intel Core i5-4300U - 8 GB DDR3 RAM - 120 GB SSD - 14" Full HD
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest