Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung LCD és LED TV-k
- Micro Four Thirds
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Idén lesz tíz éves az AMD Socket AM4 foglalat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Androidos fejegységek
-
PROHARDVER!
Ez a topik azért jött létre, hogy segítséget nyújtson a széket kereső fórumtársaknak.
Mi, akik segíteni próbálunk a vásárlásban, fontosnak tartjuk, hogy olyan típusokat ajánljunk, amivel szélesebb körű gyakorlati tapasztalat van. Semmilyen széket nem ajánlunk a gyártó marketing szövegei alapján, és a tisztánlátás kedvéért egyikünk sem dolgozik egyik boltnak / gyártónak sem.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imy
veterán
Ikea MILLBERGET székem van, kb 2016 vagy 17-ben vettem.
A jobb oldali könyöklőjén már cseréltem bőrt kb 2 éve, és a jobb oldalit is nekiállt már mállani. Mondom lecserélem erre észre vettem, hogy a térdhajlatnál is málik le a műbőr.
Lehet eladom amíg adnak érte valamit.Mi az amit érdemes lenne megnézni? Műbőrt többet nem veszek. Amúgy kicsit kényelmetlen is, nyáron beleizzadok napi 8-10 óra ülés mellett. 183cm és 85kg-os vagyok, ehhez jeresnék valamit, IKEA-ban ha lehetséges.
Ahogy nézem sokan a MARKUS-t választották, kinek mennyire kényelmes, akinek van, használja, akár munkára, hosszabb ülésre?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fotók, videók mobillal
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elemlámpa, zseblámpa
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Micro Four Thirds
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- LG UltraGear 32GQ85X-B LED IPS Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z490 i5 11400 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 TI 8GB ZALMAN Z1 PLUS Adata 600W
- Samsung Galaxy S26 Ultra Spigen tok, üvegfólia
- 238 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
LLKobe