- Apple asztali gépek
- Milyen házat vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Ez a topik azért jött létre, hogy segítséget nyújtson a széket kereső fórumtársaknak.
Mi, akik segíteni próbálunk a vásárlásban, fontosnak tartjuk, hogy olyan típusokat ajánljunk, amivel szélesebb körű gyakorlati tapasztalat van. Semmilyen széket nem ajánlunk a gyártó marketing szövegei alapján, és a tisztánlátás kedvéért egyikünk sem dolgozik egyik boltnak / gyártónak sem.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xalderon
tag
Ikea-s Markus szekem van, kb. 3 eve. A fejtamla szivacsanak a boritasa hartyavekony (nem igazi bor, inkabb valami muannyaggal kevert borutanzat ) es sajnos mar nem birja, berepedezett es elkezdett szepen lejonni. Mondhatom szep latvany.
A [10 ev gari] csak a vazszerkezet es a mozgo reszek anyaghibaira es gyartasi hibaira vonatkozik. Szoval bassza meg az Ikea a 10 ev garijat!
Apamnak otthon szinten ilyen szeke van (o kesobb vette, mint en a sajatomat), nala is mar megy tonkre a fejtamla boritasa. A munkahelyemen kb. 6 embernek (engem is beleertve) ugyancsak ilyen szeke van kb 3-4 eve. 6-bol kb. 5-nek mar szinten jon le folyamatosan a fejtamla boritasa, szoval egyaltalan nem egyedi esetrol beszelunk. Szerintem a 6. is csak ido kerdese...
Kenyelmesnek kenyelmes ugyan (az uloresz az valodi bor), de ha ezt elore tudom valoszinuleg nem veszem meg anno a szeket. Szoval aki ebben a szekben gondolkodik, csak ovatosan!
Egyebkent tegnap engem is elkapott a DXRacer laz es orakat nezegettem a honlapjukat, meg egyeb teszteket.
A kanadai oldalon talaltam egy hasznosnak tuno vasarlasi segedletet a megfelelo szek kivalasztasahoz: buyer's guide .
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2, dobozában, játékkal, ajándék tokkal és kiegészítőkkel, 6 hónap garanciával eladó!
- HP PROBOOK X360 11 G5 N5030 /8GB/256 GB SSD/11.6" Hd Touch laptop+tablet garanciás
- MSI GeForce RTX 4080 SUPER GAMING X SLIM 16G - Alza garancia 2027.01.31 - BESZÁMÍTOK!
- Prémium Tápegységek Yó árasítva Ingyen Fox-al érdekelnek?
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
- AKCIÓ! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 128Gb 100%(1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- ASUS Zenbook 14 - 14" 2.8K OLED 90Hz - i5-1240P - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
- Legolcsóbb! Számla + Garancia! Meta Quest 3S Virtuális valóság szemüveg!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
LLKobe