Hirdetés
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Modding és elektronikai kérdések
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
Ez a topik azért jött létre, hogy segítséget nyújtson a széket kereső fórumtársaknak.
Mi, akik segíteni próbálunk a vásárlásban, fontosnak tartjuk, hogy olyan típusokat ajánljunk, amivel szélesebb körű gyakorlati tapasztalat van. Semmilyen széket nem ajánlunk a gyártó marketing szövegei alapján, és a tisztánlátás kedvéért egyikünk sem dolgozik egyik boltnak / gyártónak sem.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xalderon
tag
Ikea-s Markus szekem van, kb. 3 eve. A fejtamla szivacsanak a boritasa hartyavekony (nem igazi bor, inkabb valami muannyaggal kevert borutanzat ) es sajnos mar nem birja, berepedezett es elkezdett szepen lejonni. Mondhatom szep latvany.
A [10 ev gari] csak a vazszerkezet es a mozgo reszek anyaghibaira es gyartasi hibaira vonatkozik. Szoval bassza meg az Ikea a 10 ev garijat!
Apamnak otthon szinten ilyen szeke van (o kesobb vette, mint en a sajatomat), nala is mar megy tonkre a fejtamla boritasa. A munkahelyemen kb. 6 embernek (engem is beleertve) ugyancsak ilyen szeke van kb 3-4 eve. 6-bol kb. 5-nek mar szinten jon le folyamatosan a fejtamla boritasa, szoval egyaltalan nem egyedi esetrol beszelunk. Szerintem a 6. is csak ido kerdese...
Kenyelmesnek kenyelmes ugyan (az uloresz az valodi bor), de ha ezt elore tudom valoszinuleg nem veszem meg anno a szeket. Szoval aki ebben a szekben gondolkodik, csak ovatosan!
Egyebkent tegnap engem is elkapott a DXRacer laz es orakat nezegettem a honlapjukat, meg egyeb teszteket.
A kanadai oldalon talaltam egy hasznosnak tuno vasarlasi segedletet a megfelelo szek kivalasztasahoz: buyer's guide .
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Egymillió műholdból építene a SpaceX adatközpontot
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Napelem
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- H110 lapkakészletű DDR3-at támogató alaplapok
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE - Garanciális 2027 Júliusig
- iPhone 15 PRO 128GB natúr titán KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 87%! Dobozában!
- Makulátlan ASUS VivoBook S14 M3402QA OLED - Ryzen 5 5600H, 14, 1TB SSD, 16GB RAM!
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4357, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Asus A31 PLUS TG ARGB 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Gyors és kedvező csomagküldés Magyarországon és külföldre!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest