- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Karnyújtásnyira került a PlayStation 2-től a Nintendo Switch
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz #41133696 #1301 üzenetére
No ma vettem észre:
Az Aggestrup gázliftje lényegében szétrepesztette a lábcsillag közepét.
Így a Snertinge (mely ugye kapott új ülővasat) lett az elsődleges. Az Aggestrup viszont garanciális. A JYSK-nél hogy megy ez? Elég elküldeni nekik csak a lábcsillagot?
95 Kg vagyok, szóval nem léptem át a limitet
[ Szerkesztve ]
-
Ispy
veterán
válasz -FreaK- #1496 üzenetére
Nekem kifejezetten bevált a deréktámasz, és most direkt megnéztem, de a szárny se nyomja sehova a vállamat, igaz alig van dőlése az oldalsó résznek. Napi több óra után is kényelmes benne lenni. Egyébként nagyon masszív a szék, jól és könnyen gurul, fordul, igaz a karfának, annak ellenére, hogy elég masszív, van pár mm holtjátéka. Műbőr helyett én is inkább a plüsst választanám, ha lehetne.
Szóval gémer ide, gémer oda, én elégedett vagyok jelenleg ezzel a székkel, igaz a tartosság az kérdéses, ha 3 év alatt szétesik, akkor a következő nem gémer lesz.
Szerintem fontos egy ilyen gémer szék esetében, hogy az ember jó méretet válasszon magának, ne legyen kicsi, de nagy se.
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
Cruzito76
csendes tag
válasz -FreaK- #1496 üzenetére
Jó összefoglaló.
Őszintén szólva, nekem is "túlhájpoltnak" tűnnek ezek a gamer székek. Ugyanezeket láttam fő gondnak. Műbőr? Nem lehet kényelmes hosszú távon, mondjuk egy nyári 37 fokban...Deréktámasz dettó, ez a kis szalaggal odakötözős megoldás nem tűnik a legjobbnak.
Nem lehet véletlen, hogy itt a fórumon is többen a hagyományosabb jelleg mellett érveltek.
-
-FreaK-
veterán
válasz Cobra652 #1487 üzenetére
Sokat nézelődtem mostanában székek után, az itteni ajánlások után is, de arra jutottam, hogy ezek a "racing" székek borzasztóak, egyáltalán nem érik meg az árukat.
Ezek miatt nem tetszenek:- Szinte mindegyik műbőr. Ez a lehető legrosszabb választás egy széknek. Egy szövet, vagy hálós kivitel sokkal jobb minden szempontból.
- Ergonómiából megbukik az összes. A deréktámasznak mondott párnák túl vastagok, kényelmetlenek, valamint csúszkálnak is, ha előredőlsz mondjuk. Nem is nagyon használják az emberek. 1-2 széken található csak háttámlába épített deréktámasz, amit egy tekerővel tudsz állítani, de igen ritka.
- Némely széknél a hát támlán lévő szárnyak még tovább rontanak az ergonómián mert (persze testalkattól függően) előrenyomják a vállakat, így egy görnyedt pozíciót vesz fel az ember háta.
- Minőségben sem valami jók, a quality control sokszor borzalmas. Szinte ugyan azokat az elemeket használják, mintha egy gyártótól venné mindenki a szék alkatrészeit. A 3-4 irányba állítható kartámasz a legjobb példa erre, jól felismerhető szinte mindegyik széken. Ez mellesleg még mozog is össze-vissza a legtöbb esetben.
Amit én javasolni tudok a széket keresőknek (és én is így fogok tenni), hogy menjen el egy forgószékeket forgalmazó bolt bemutató termébe és próbáljon ki pár hálós széket, szerintem sokkal jobban megérik az árukat. Én ide fogok elmenni azt hiszem: http://www.irodaszekfutar.hu/
Itt egy pár példa, hogy milyen székeket érdemes nézni szerintem:~75e Ft:
~38e Ft:
~120e Ft:
~75e Ft:
~62e Ft:És ez csak a Magyar kínálat, külföldön aztán meg bőven nagyobb a választék.. pl.: ~85e Ft körül, stb...
[ Szerkesztve ]
-
Underhun
csendes tag
Sziasztok!
Gamer széket szeretnék vásárolni, a lényeg az lenne hogy legyen nagyon kényelmes .
Olyan 80K max a ráfordítás. Tudnátok segíteni hogy mi lehet a bestbuy ilyen árkategóriában? -
Ispy
veterán
válasz DeathAdder #1473 üzenetére
Aknak jó a supportja, én a helyedben írnék a supportuknak.
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
TomWexX
addikt
válasz nemethchek19 #1484 üzenetére
Igen, Örs vezér téri Ikea önkiszolgáló raktárában van, csak nem a 33as sorban, hanem vagy 8 másik helyen.
Ott dolgozó srác kinyomtatta nekem a "lelőhelyeket", pl 1. sor 69es polcnál reggel volt 2db Markus, az egyik már nálam van.
De akkor itt van még pár adat ahol meglehet nézni:
13as sor 33as polc
15-38
33-53
33-54
39-70
39-80
39-81
Remélem sikerül még beszerezni aki Markusra vadászik.Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
b.kov
senior tag
A tér lesz az.
-
Hunner
senior tag
Nekem az jött le, hogy az Örsön van továbbra is (tekintve hogy annak az áruháznak az akciója) csak nem a helyén van a szék, hanem valahol a raktárban, úgyhogy IKEA-s emberkét kézenfogva el kell bandukolni a világ végére megkerestetni vele.
Oneplus 8 Pro - Canon EOS 600D - EOS M50 - Sigma 18-200 f/3.5-6.3 DC OS HSM II - Canon 50 f/1.8 STM
-
nemethchek19
aktív tag
válasz nemethchek19 #1483 üzenetére
Örs vezér tere vagy Budaörs?
-
TomWexX
addikt
-
CHIPman
nagyúr
Járt ma valaki Örsön az IKEA-ban? Van még familys Markus?
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4
-
b.kov
senior tag
válasz DeathAdder #1476 üzenetére
Ebay esetleg?
Ott van PayPal, meg refund, jó barátaink. Emag meg egy szélhámos banda, akiket kb lehetetlen elérni. -
b.kov
senior tag
válasz DeathAdder #1473 üzenetére
Sehol máshol nem találsz esetleg?
Kerülném az emagot, amilyen messziről csak tudom. -
őstag
válasz redhunter #1472 üzenetére
Ennyiért én is gondolkoztam, hogy lecserélem a műbőr fotelem, de a méretek alapján az ülőrész pár centivel kisebb széltében és hosszában is. Milyen lehet a nem XL? Nekem biztos kényelmetlen lenne az ülőlap, pedig nem vagyok bálna. Gyanítom ez a fotel a 80kg illetve soványabb korosztály számára lehet kényelmes.
-
DeathAdder
veterán
Hali.
AKRACING AK-K7012-BG székhez vennék új fogantyúkat, mert a régiek teljesen szétmentek már.
Egyedül az emagon találtam ezt a két fajtát [link1], link2.
Szerintetek ez párban, vagy darabonként értendő?
A tisztelt emag két hete már válaszra sem méltat a kérdésemre, telefonon meg lehetetlen elérni őket.. már rendes telefonszámlát csináltam hogy percekig hallhattam nyomd meg x gombot ha, y gombot ha.. és az azonnal kapcsoljuk munkatársunkat szöveget és dallamokat, de élő emberrel eddig még nem sikerült beszélnem
-
redhunter
senior tag
Akit érdekel esetleg ,Arozzi Toretta xl székek 39900 -ért vannak a konzolok szervizében leárazva.Szürke,red és kék szinben.
[ Szerkesztve ]
PSN - RedFoxHun
-
redhunter
senior tag
válasz atainprison #1467 üzenetére
Sztem ha ember ennyi pénzt rááldoz akkor olyat kell venni amiről lehet tudni vagy hallani hogy jó a supportjuk.
PSN - RedFoxHun
-
atainprison
senior tag
válasz redhunter #1466 üzenetére
Hát igen 4-5 évig bírniuk kellene. De pl. a Vertagear PL6000-ről nem kevés, olyan beszámolót olvastam, hogy hamar eltörik a görgő vagy a fémváz egyik része meghajlik és a customer sevice egy katasztrófa. De mindezek ellenére mindkét székről nagyon jó tesztek vannak. Csak így látatlanba kicsit félek egy ilyen drága széket megvenni.
Hát igen a valódi bőr szék az 200k . Szóval azt inkább passzolom, max 130k-t áldoznék rá (annyiba kerülnek a linkelt székek is). -
redhunter
senior tag
válasz atainprison #1465 üzenetére
Sztem 4-5 évet biztos kibirnak ezek a székek ,max ha garis baja van akkor küldenek hozzá alkatrészt
ha ujan veszed.Legalábbis az ak racingnél ez elég jól müködik.Gondolom a valódi bör tovább birná ,de az nem a 90 ezres kategóriánál kezdödik.PSN - RedFoxHun
-
atainprison
senior tag
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata ezekkel a székekkel kapcsolatban: Noblechairs Icon, Vertagear LP6000 (mennyire kényelmes, időtálló-e, stb.)?
-
b.kov
senior tag
Sziasztok!
Talán ide is érdemes lenne beírni, hogy vittek készletet az örsi IKEA-ba.
Természetesen a 27 ezer forintos Markus akcióról van szó.Forrás: link
-
Laraxior
titán
Ezt ismeri valaki?
fél árban van.*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
_t0Mi_
aktív tag
Sziasztok!
Én is székvásárlás előtt állok, a jelenlegi - bár nagyon szeretem - kissé viseltes.
Voltam ma a Jysk-ben és az Ikeában is, venni nem sikerült semmit, de gondoltam leírom a tapasztalataim:
- Jysk-ben kapható LANGEMARK: a zöld része sokkal élénkebb, mint a képeken, illetve a kartámasz szerintem gagyi műanyag, lötyögött össze-vissza. Bár nekem már az sem tetszett, hogy a kartámaszon nincs párna. Lehet, hogy csak az összeszerelése volt elnagyolt, de nekem bazári hatást keltett.
- Ikea Markus: Örsi Ikeában voltam, és bár ki van írva a szürke Markus-ba az akció, sajnos készlethiány miatt jelenleg nem kapható.
Remélem tudtam segíteni.
Üdv,
Tamás---
-
CsGábor
tag
válasz Sirandrish #1454 üzenetére
Esetleg innen ?
Ha jól láttam 45000,- az amit lefotóztál.
-
Sirandrish
legenda
Heyho.
Mivel a székemet nem sikerült megtalálni, ezért két másik lehetőségre szűkítettem a keresést.
Langemark vagy TrappedalStrapabíróság, nagy teherbírás, és hogy megtámassza a hátat...ez a lényeg.
Szerintetek?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
-
redhunter
senior tag
válasz Sirandrish #1454 üzenetére
Ez a szék lehet ha jól látom,de sztem ezt itthon nem forgalmazzák.[link]Neten azt irják erről a cégről hogy ők csináltak először európában irodai forgószéket.
[ Szerkesztve ]
PSN - RedFoxHun
-
Sirandrish
legenda
heyho. Lenne egy kérdésem.
A melóhelyemen van egy számomra naggggyon kényelmes szék...szeretnék egyet itthonra is, de sehol sem találom.
Hátha ti tudtok segíteni...lőttem két képet.
Maga a szék:Segítsééég
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
CHIPman
nagyúr
Üdv.
Markusra pályáztam, de 200km-ről szinte esélyem sincs az akciós áron beszerezni, viszont Jysknél akcióban 40k a Langemark, ami kipróbálva hasonlóan elnyerte a tetszésemet, mint a Markus. Nem akarnék ennyit rászánni, a Markus az akciós áron kb pont határeset lenne.
Mindenképp olyat akarok, aminél ~190cm-es magasságommal hátradőlve nem hátracsuklik a nyakam, hanem még olyan magasan van a fejtámla. A Markusnál és a Langemarknál ez adott, de a keretből a 40k igencsak kicsúszik. Van ötletetek?hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4
-
Ispy
veterán
Hogyne létezne, az más kérdés, hogy túl sok nincsen. Először ilyen széket akartam venni, csak akkor a legolcsóbb is 130k volt, így maradt az Akracing 90k-ért.
A classic ülőfelülete 58*50 cm
Összehasonlítás képen az Akracing premium V2 50cm széles és 45cm mély, szóval a DX 13cm-rel szélesebb és 5cm-rel mélyebb, szóval ez tényleg 100kg+-os embereknek ajánlott, én a 85 kilómmal elvesznék benne.
[ Szerkesztve ]
-
Cruzito76
csendes tag
Sziasztok!
Akracing és DX Racer példányok között vacilálok.
Alcsony vagyok, 165 cm, emiatt az ülésmagasaggágom is alacsony, most amin ülök, 45 cm-en van a lábhajlatom.Látom, hogy itt az H.Aprón egészen korrekt árakon vannak típusok. Mit ajánlanátok?
-
Hunner
senior tag
válasz -FreaK- #1447 üzenetére
Gamer székből nem létezik az általad keresett hodály kategória. Az oldaltámasz azért van hogy tartson, (hogy mit az jó kérdés, ergonomiailag lényegtelen, kagylóülés design majmolás szempontból viszont fontos) szóval ha terpeszkedős széket keresel akkor maradnak a főnöki székek.
Esetleg valami ilyesmi szóbajöhet neked: [link], de ez nem az a manapság tipikus gémer szék kategória. Tudtommal ilyesmi senkinek nincs itt, úgyhogy tapasztalata sem lesz senkinek. Arozzinak is van olyan szériája ami nem "racer" de hogy mekkora az passz
[ Szerkesztve ]
Oneplus 8 Pro - Canon EOS 600D - EOS M50 - Sigma 18-200 f/3.5-6.3 DC OS HSM II - Canon 50 f/1.8 STM
-
-FreaK-
veterán
Sziasztok!
Melyik minőségibb gamer széknek van nagyobb ülő felülete? Sokszor ülök a széken keresztbe tett lábakkal és olyan széket keresek amin elférek a jelenlegi egy kb. 55*55cm-es felületű olcsó "főnöki" szék, de kezd szétesni.
Valami olyasmit keresek aminél nincs ott az oldalsó szárny, vagy nem lóg nagyon az ülő felület fölé, esetleg marha puha és akkor nem gond ha a lábfejem rajta pihen.
A deréktámasz párna kellene hozzá, valamint ha még szövet verzió is lenne az lenne a legjobb, de így azt hiszem túl sokat kérekValakinek ötlet?
-
b.kov
senior tag
válasz apple87 #1442 üzenetére
Igen, tudtommal bárki igénybe veheti. A legegyszerűbb módja talán az, hogy bemész 1 IKEA-ba, és az ottani gépen megadod szépen az adataidat, majd kinyom neked 1 bankkártya szerű IKEA Family kártyát.
(Lehet online is csinálni úgy tudom, viszont akkor magadnak kell nyomtatni, macera.. )Ha van pl. Decathlonos kártyád, ott is így működik a dolog.
A székkel kapcsolatban olyan nagyon sok tapasztalatom nincsen, áll most 1 dobozban, csak az üzletben próbáltam ki. De első benyomásként nagyon masszív, kényelmes. Tetszik a magas háttámla, és a fejtámasz rajta, nekem az fontos volt. A döntési szöge állítható természetesen, és a mélysége-magassága is viszonylag nagy intervallumot jár be. A deréktámaszra gyanakodtam egy kicsit, de tartotta a hátamat rendesen. Állítólag összeszerelni sem egy nagy kunszt. Ennyi pénzért szerintem jobbat nem találsz, én is végig ültem most vagy 20+ széket a héten. Egyedül a DXRacerre mondom azt, hogy jobban kellene, viszont az háromszor annyiba kerül.
ui: csak a szürke variánsra vonatkozik az akció
[ Szerkesztve ]
-
b.kov
senior tag
Na sikerült tegnap megszerezni a szürke Markust 27k-ért. Pont akkor hoztak szállítmányt az IKEA-ba.
Viszont félretenni nem tették félre, így kézben hazavittem nagy nehezen. Ha csak nem muszáj, inkább ne csináljátok utánam, vagy legalább ketten menjetek érte, mert nagyon megszenvedtem vele, pedig én sem vagyok kis darab.Hétvégén lesz alkalmam összeszerelni, a boltban kipróbálva nagyon kényelmes volt.
-
Fernet
senior tag
Nem tesznek félre árut. Legalábbis a gyik-juk szerint.
Meg lehet vásárolni online is, csak akkor +3000Ft-ot felszámolnak valami "összekészítési díj" címen.Egyelőre jók a tapasztalataim. Eddig jysk-es székekkel próbálkoztam, legutóbb egy TAMDRUP-pal, de a MARKUS egy minőségi ugrás hozzá képest. Remélem jól bírja majd.
(#1440) b.kov
Egy kérdést azért megér, hátha félreteszik ha már megveszed...[ Szerkesztve ]
-
b.kov
senior tag
válasz Neil Watts #1433 üzenetére
Köszönöm, mindenképp kipróbálom.
-
veterán
-
b.kov
senior tag
válasz Neil Watts #1431 üzenetére
Láttam, fáj is a szívem miatta ..
-
veterán
-
b.kov
senior tag
A fórum miatt kezdtem el nézni a Markust, használtam a keresőt.
Csak eddig úgy gondoltam, hogy 25-30k-ért keresek széket, de lehet ki kellene perkálni egy kicsit többet egy jó székért.IKEA Family kártyával kaphat az ember kedvezményt, vagy az csak az aktuálisan kiválasztott termékekre van?
-
Hunner
senior tag
Egyébként jó a Markus, csak nem szivesen irjuk le ujra és ujra.
(#1424) Hunner válasza Tom5 (#1423) üzenetére:
Ebben tévedtem, egy AKracing Rush-ban ülök nem Premiumban. 365x560-as az ülőrésze, így már a Verta is szélesebb mint az enyém, viszont az enyémben ki lehet használni, hogy eléggé ferdén áll az ülés melletti oldaltartó, a Vertán eléggé kényelmetlen lehet, ha nem fér bele az ember segge pontosan az ülőlapba, mert ott szinte vizszintes. Hogy az az 5 centi különbség elég lenne-e hogy ennek ellenére kényelmes legyen azt nem tudom, mindenesetre ha a keret engedi a Premium mindenképp jobb szék.[ Szerkesztve ]
-
b.kov
senior tag
válasz J0shu4M1ll3r #1421 üzenetére
Köszi a választ.
El kellene mennem kipróbálni, hátha elég széles lenne nekem. (kb 184cm vagyok, 90 kiló körül).Aztán remélhetőleg kibír alattam pár évet.
-
Hunner
senior tag
Az AK ülőrésze(széles x hosszú) 390x540 a Verta 370x530
Én (120kg 186cm) egy AKracking Premiumban ülök az 380x550, és ugyan én elférek benne, de azért elég sok mindent megadnék azért a +10centiért és mindenképp nagyon szomoru lennék ha 10-el kevesebb lenne.
[ Szerkesztve ]
-
J0shu4M1ll3r
senior tag
Igen, így azért kerekebb a történet, korábban nem említettem, de az ár fontos tényező volt
@ (#1420) b.kov:
Tegnap találtam egy újságot a postaládámban, egészen pontosan augusztus 24-től szeptember 6-ig, de az oldalukra még nincs feltöltve."There are things you can't fight. Acts of God. You see a hurricane coming, you get out of the way. But when you're in a Jaeger, suddenly, you can fight the hurricane. You can win."
-
b.kov
senior tag
válasz J0shu4M1ll3r #1418 üzenetére
40k-ért tényleg nagyon jól néz ki. Én is székvásárlás előtt állok, aztán most vaciálok.. Ez az akció mikorra várható?
-
Ispy
veterán
válasz J0shu4M1ll3r #1418 üzenetére
Ja, az más, akkor már van értelme a dolognak.
-
J0shu4M1ll3r
senior tag
Jogos, konkrét számot nem írtam. Akciósan 40k lesz. Emiatt gondolkodtam el a vételen.
Vannak kínai replikák is 100 dollárért, csak hozzánk a szállítás +150 dollár."There are things you can't fight. Acts of God. You see a hurricane coming, you get out of the way. But when you're in a Jaeger, suddenly, you can fight the hurricane. You can win."
-
Ispy
veterán
Rossz székeket nem csinál, de az ár-érték arányuk szerintem nem túl jó.
Tartóság meg szinte minden szék esetében kérdéses, nem nagyon vannak még 5+ éves székekről tapasztalatok, legalább is én nem találtam túl sok infót róla.
-
Ispy
veterán
válasz J0shu4M1ll3r #1415 üzenetére
Ez egy 70k-s szék, ennyiért szinte minden gémer székgyártónak vannak modelljei, szóval nem tudom miért is olyan jó vétel ez a szék.
-
J0shu4M1ll3r
senior tag
Nekem eddig a 10-15 ezres székek bírtak 2-3 évet, nem a céget kérdeztem, hanem a széket. Tudom, hogy van nála jobb, de azért hétköznapi használatra nekem eddig megfelelt.
Igazából a szék érdekelne, mivel külsőre olyan, mint a 80-100 ezres székek, amik lehet hogy anyagárban meg amúgy is kb a felét érik (nem tudom, még nem volt ilyenem). Az akcióval meg még azt mondanám, hogy lehet megéri ha nem nagyon kínai. Szerintem ma lecsekkolom élőben.
"There are things you can't fight. Acts of God. You see a hurricane coming, you get out of the way. But when you're in a Jaeger, suddenly, you can fight the hurricane. You can win."
-
artiny
őstag
válasz J0shu4M1ll3r #1413 üzenetére
jysk szekek kozul nekem eddig ilyen volt:
https://jysk.hu/dolgozoszoba/irodaszekek/plus/irodaszek-billum-fekete
https://jysk.hu/dolgozoszoba/irodaszekek/plus/irodaszek-sunds-textilbor-fekete
Mind a 2 tol eddig megvaltam , mert honapok utan mar nagyon kenyelmetlen volt. Egy ikeas 25€ tovabb birja mint a Jysk.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------A DXRACER - jo marka szekekben vagy gagyit csinal csak tul van hypeolva ?
-
J0shu4M1ll3r
senior tag
Sziasztok!
Erről a székről mi a véleményetek? Van valakinek esetleg tapasztalata vele? Akciós lesz nemsokára, és eléggé mozgatja a fantáziámat. Akciósan fele annyi, mint pl egy Dx. Majd lehet személyesen is meglesem, de addig hátha valaki már vett ilyet"There are things you can't fight. Acts of God. You see a hurricane coming, you get out of the way. But when you're in a Jaeger, suddenly, you can fight the hurricane. You can win."
-
air76
tag
Sziasztok,ma megvettem életem első "gamer"székét.Genesis Nitro 330.Tudom hogy olcsó kis gagyi,de a hagyományos irodai forgószékekhez képest nagyon tetszik.Ezt még ki bírtam fizetni...
-
artiny
őstag
sziasztok, milyen markaju szeket kene nezegetnem? (dxracer, arozzi, stb amiket lattam.)
fo szempont hogy idovel is kenyelmes maradjon es ne jojjon szet a bor, bar szerintem kerulom majd a bort a konkret szeknel mar... inkabb textilesebb -
Fehercsoki
aktív tag
Sziasztok, széket keresek amiben akár egész nap kényelmesen tudok ülni, 182cm és 95kg vagyok. Eddig a Natec Genesis SX77-et néztem, ez jó választás vagy ilyen árban (kb 70k) érdemes inkább mást venni?
-
Yasuo
aktív tag
Sziasztok!
Mik a vélemények a Nitro Concepts C80-as gamer székekről? Konkrétan a Pure verziót néztem, ezt kapni lehet fekete/fehér színkombóban. Mondjuk a Comfort verzió kicsit jobban tetszik, de abból alig kapni fekete/fehér variációt.
Van valakinek ilyen széke? Ajánlott oldal ahonnan meg tudom rendelni?
-
nemethchek19
aktív tag
Sziasztok!
Beleszerettem ebbe a székbe, mert nagyon kényelmesnek tűnik számomra.
Fontos ez a nagy háttámla mert 188 cm magas vagyok. És ezen a fejtámasz/nyaktámasz pont jó nekem. Viszont ez műbőr és azt nem annyira preferálom.
Nem tudtok hasonlót esetleg szövet kárpittal?
[ Szerkesztve ]
-
salytmasztor
aktív tag
válasz vismaior04 #1402 üzenetére
Ez a szék lehet jó...csak kár, hogy a háttámla már a vállnál / váll alatt végetér.
-
b.kov
senior tag
válasz vismaior04 #1404 üzenetére
Értem. Mondjuk ilyen szempontból én is sokat ülök, mert irodában dolgozom, meg ülök az egyetemen is eleget, de otthonra is muszáj valami a gép elé.
-
vismaior04
tag
Előző székeimben se töltöttem sokkal kevesebbet, mind rendesen ki voltak téve használatnak, sőt lehet akkor is megvolt ennyi átlag, mert akkoriban tévét is monitoron néztem, illetve olvasáskor is max hátradőltem és feltettem a lábam az asztalra, kanapéig már sokszor nem vonszoltam el magam.
Manaság igyekszem kiegyensúlyozottabb életet élni de vannak időszakok amikor bedurvul a helyzet.
[ Szerkesztve ]
-
b.kov
senior tag
válasz vismaior04 #1402 üzenetére
Az szép. Bár az a napi 8-14 óra már tényleg hardcore.
Az előző székeiden is ennyit töltöttél? Igazából csak azért kérdezem, mert kíváncsi vagyok, hogy otthoni használatra (nagyon maximum 3-4 óra ülés naponta) mennyire lehetnek strapabíróak hosszú távon. -
vismaior04
tag
Mivel az elmúlt 20 év egy jelentős részét számitógép előtt töltöttem előbb szórakozás majd munka, majd mindkettő végett, így mindig fontos volt számomra a jó minőségű szék.
Jópár "főnöki" széket vettem és használtam az évek során, 80-150 ezer forintos árkategóriából válogatva, cirka megvettem mindig az elérhető legjobbnak tűnőt.
A tapasztalatom az hogy mindegyik nagyjából 1-1.5 évig bírja. De komolyan. Gázlift tökrement (és persze nem standard méret van benne, hogy ne legyen egyszerű a csere), hintamechanika, ez-az eltörött, ülőpárna kopás, bőr szakadás, egyéb kényelmet is befolyásoló amortizáció.Ezt az évenkénti cserét megunva döntöttem úgy hogy veszek egy baromi drága Herman Muller Aeron-t, úgy voltam vele valami oka csak van, hogy 10 év garanciát adnak rájuk.
És valóban. Használtan vettem angliából, a bolti ár kevesebb mint feléért szállítással együtt, tökéletes állapotban érkezett.
Ez volt négy éve és most is tökéletes állapotban van, úgy hogy az elmúlt másfél évem nagyon kemény volt munka szempontból és így napi 12-14 órákat töltöttem benne, de nagyátlagban is napi 8-10 órát használtam az évek során.Kényelem szempontjából nekem nagyon bejött, deréktámasz is kellemes, az egyetlen ami hiányzik időnként az a fejtámla, az is főleg amikor elalszom benne.
Szóval tiszta szívvel tudom ajánlani, lehet többe kerül mint egy csomó másik szék, de ár érték arányban nagyon ott van, főleg ha kis kockázatot vállalva használtan, ebayen veszi valaki.
[ Szerkesztve ]
-
b.kov
senior tag
válasz Neil Watts #1400 üzenetére
Tudom-tudom, csak most költözöm el koliból, aztán végre lesz helyem normálisan. Aztán ha most veszek 2-3 évre valami kényelmesebb széket, utána lecserélem valami AKRacingre, mikor már nem gyakornoki fizum lesz.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest