Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrakToros
tag
Sziasztok!
Hozzátok, mint szakmabeliekhez lenne kérdésem.9 évvel ezelőtt 15 évesen sikerült egy szép kis szerzői jogos ügybe keverednem mivel hülyegyerek voltam és ugyanúgy, mint bármely 15 éves, én sem voltam tisztában a törvénnyel.
Az eredmény egy felfüggesztettel lezárt rendőrségi eljárás és kirendelt pártfogó lett, valamint a rendőrség közbenjárása nélkül a sértetteket is kártalanítottam.
Szerintetek egy 15 évesen elkövetett, 9 évvel ezelőtti esemény automatikus elutasító ok?
Azóta patyolattiszta vagyok, pótoltam a szükséges jogi ismeretet, lediplomáztam és ECDL, jogsi, valamint nyelvvizsga miatt 18 többletpontom is lenne.
Jelenleg anyanyelven kívül még csak angolul beszélek, de már tanulom a japánt (simán van esélye, hogy Pesten leszólítson 1 japán turista).
Családban 2, ismerettségi körben további 4 rendőr van, szóval érthető a választást.
Azonban, szerintetek érdemes beadnom, tehát van esélyem vagy gyerekként már sikerült is tönkretennem a jövőmet ezen a téren?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Horgász topik
- Gitáros topic
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Hobby rádiós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Diablo II: Classic és Resurrected
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung NP300V5A-S07HU, i5 2410M, 2 Gb RAM, 60 Gb SSD, GeForce GT 520MX dedikált VGA
- Gigabyte GeForce GTX 1060 3GB Mini ITX OC GPU
- HP ProBook 455 G3 AMD A8-7410 AMD Quad Core Radeon R5 Graphics + Radeon R7 M340 2 GB dedikált VGA
- 2027.-ig GARANCIÁLIS Macbook Air M2 gyönyörű állapotban eladó (100%-os akkuval) MAGYAR billentyűzet
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung S23 Ultra 512/12GB Fekete / Normál állapotban / 27%-os ÁFÁS számlával / 12 hónap jótállással
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest