- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Androidos fejegységek
- Projektor topic
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Videós, mozgóképes topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kissé retrós hangulatú NVIDIA Blackwell kártya az MSI színeiben
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Segal
veterán
Ez a hozzáállás külföldön működik is de az átlag magyar ember még külföldről rendelni sem mer hanem inkább itthon megveszi lényegesen drágábban tök ugyanazt és külföldön való eladás meg tényleg kizárt dolog a számára pedig ebben az esetben lehet hülyére keresned magad. Felteszed licittel az Ebay-re Ships to:
Worldwide vagy minimum European Union lehetőséggel és sinen van a dolog garantáltan eladtad jó pénzért.
Megnézném ha hardverapróra tennéd fel fél millióért mi lenne a reakció de szerintem nem a sorba állás a vevők részéről hanem a családfád szidása hogy milyen nyerészkedő vagy...
Az első mondat meg saját tapasztalat. Én évek óta Ebayről rendelek és ismerősök, munkatársak stb párszor meg szoktak kérni hogy x dolgot rendeljek már be nekik. Meg szoktam tenni de amint szóba kerül hogy nagyon szivesen beregisztrálom őket és onnantól csak pár kattintás és házhoz jön neki amit csak szeretne onnantól inkább nem akar rendelni semmit....
Aztán idővel visszatér hogy nem lehetne e hogy rendeljek neki...
Új hozzászólás Aktív témák
- Topping E30
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.9.1, 3 hó garival
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- OnePlus Watch 2 okosóra makulátlan állapotban
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged