Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- iPad topik
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Apple MacBook
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topic
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz
Raymond #53823 üzenetére
Ez annyira jó kis velős, érthető leírás lett, hogy utólagos engedelmeddel beteszem az összefoglaló FAQ részébe, mert nem egyszer volt is téma de szerintem fog is még felmerülni.
Majd még az erre ajánlott routerek listáját megpróbálom összeszedni a topikból és azzal is bővítem majd mert látom az is gyakran felmerül. -
izomman1
senior tag
Ha Oculustól rendel az ember mondjuk Németországba akkor a gari 2 év ugye? mert a honlap 1 évet jelöl..Vagy Oculustól mégha Európába adja el a terméket akkor is 1 év? Köszi
-
sheep
addikt
I Tried The Meta Quest 3...It Blew My Mind!
I Tried The Meta Quest 3!! Pros & Cons
Quest 3 Hands On - 5 BIG Improvements Over Quest 2!
Sajnos nem mondanak semmi konkrétumot csak a szokásos, huhú sokkal jobb mint a Q2.
Egy csomó hasonló video van, gondolom az összes influenszer kipróbálta és cserébe némi pénzmagért keltik a hájpot. -
izomman1
senior tag
Csodás... Inkább maradok flat játékoknál a 4k monitornál
Annyira ez az AR se nyűgözött le...
Talán jobb ha megvárjuk az október 10 i megjelenést (Amazon ) gyakorlatilag nem vagy előbb ha berendeled az Oculustól azt hittem azok hamarabb kapják.. hát nem.. még addig a tesztek is kijönnek legalább és tudom mit tud az eszköz de a Quest Pro AR képessége nem volt az igazi , mert nem elég éles a kép sokan panaszkodtak rá... Q3 jobb lehet de nem biztos sokkal... -
Aki21
aktív tag
Nézi valaki a connectet? Okt 10tól kapható. Decemberbe jön az xbox gamepass
-
Apollyon
Korrektor
I was able to pre-order the Meta Quest 3 on Sept 24th...
Képek is vannak...
-
izomman1
senior tag
válasz
BusinessGuy #53830 üzenetére
Köszi a tanácsot tök láma vagyok hozzá!
-
izomman1
senior tag
Meta csak akkor vonja le a pénzt ha headset et rendel valaki , ha postára adják vagy már a pre - order megnyomásakor vonják a számláról a pénzt? mi volt régen a tapasztalat? köszi
-
BusinessGuy
őstag
válasz
izomman1 #53818 üzenetére
A legtöbbnek van valami nyomora például amit linkeltél nem nehéz rátalálni user véleményekben, de néha még tesztekben is hogy hajigálja a packeteket sokszor és belassul. 64 rugóért pedig a legszocsóbb tenda wifi6e helyett olyan Asus vagy TP linket kapsz amivel lazán a közép-felső kategóriában mozogsz a WIFI6-ok között és gondod se nagyon lesz vele. A Wifi6e-k jelenleg brutálisan túlárazottak, a tenda 64-ért egy full asló kategóriás csoda aminél csak jobban jársz egy hasonló árú Wifi6-ossal például [link] . De én a helyedben ha csak egyedül vagy a roputereden és nincs telerakva állandó eszközökkel kivárnék,van-e egyáltalán értelme a cserének.
-
sakkay
aktív tag
Sziasztok. Hamarosan érkezik a Varjo aero-m. Van itt olyan aki használ ilyet?
-
Raymond
titán
válasz
izomman1 #53822 üzenetére
A streaming routert atkapcsolod Access Point modba, adsz neki egy IP-t a rendes halozatodrol, rakotod a rendes internet router-re kabellel (LAN to LAN portok) a PC-t pedig szinten kabellel rakotod a streaming router-re. A streaming routeren csinalsz egy 5Ghz halozatot amire a HMD-vel csatlakozol. Ennyi, igy lesz internet mindenhol es a PCVR csak a streaming routeren megy keresztul.
-
izomman1
senior tag
válasz
fatal` #53821 üzenetére
akkor így utólag bocs a buta kérdést csak a router netet (is ) kezel de akkor tök mindegy össze kötöm a gépet a routerrel besetapolom aztán kész? valahol van valami guide lépésről lépésre hogy kell egy ilyet beüzemelni a géphez?Úgy gondolom csak egy lan kábellal össze kötöm a routert kicsit setupolom aztán már megy is de lesznek itt még meglepetések izzadások a beüzemelésnél azt hiszem
nem vagyok teljesen hülye csak kicsit hozzá pedig IT végzettségem is van de hálózatot már régen tanultam 20 éve iskola padba elméletben.
-
Márton
nagyúr
válasz
AeSDé Team #53799 üzenetére
bocs, nem a developer mod miatt, hanem a guardian off miatt 🤗
-
izomman1
senior tag
válasz
BusinessGuy #53817 üzenetére
Nyilván ez lesz kipróbálom a Vodafone Wifivel egymagam a hálózaton közelbe.... aztán ha kevés ugrok valami nagyobbra váltok... Nem kell nekem 120 fps elég a 90 hz is ha stabilan tudná a native felbontását ... tenda egy vicc router? a specifikációk jókat mondanak , de lehet csak papíron tudná ezt?
-
BusinessGuy
őstag
válasz
izomman1 #53808 üzenetére
Kb semmi értelme erre pénzt kiadni, ennél komolyabb megbizhatóbb wifi6-os routereket kapsz, ami bőven jó lesz a q3-hoz is, akárcsak amit lentebb linkeltél. Ennyi pénzért már nem egy vicc routert kapsz mint amilyen a tenda....Az a marhaságot engedjük már el hogy w6e kell majd hozzá hogy jó legyen.... W6e annak jó akinél nem megoldható még mumimoval se hogy legyen szabad 5ghz osztása. Kb ennyi. Esetleg jobb lesz a latency amit meg kb nem fogsz észrevenni mert pár ms difiröl beszélünk, nem 50-100-ról. Eleve ha szinte semmi sincs a routereden és egyedül vagy, van egy jobb w5-öd 5ghz-el valószínű értelmetlen a csere. M quest pro is hibátlanul megy egy rendes w5-el airlinken. De persze egyedüli userként.
De ha nem hiszed várj egy rendes tesztet. Vagy megveszed a q3-at és ha látod hogy kevés a router akkor csere. -
izomman1
senior tag
válasz
bali777 #53812 üzenetére
Aksikkal gond lesz ,mert 2 év után már csak 1 óra a játék idő egy Quest 2 esetén is! [link]
Na ezért nem tetszik nekem a Pimax Crystal sem csoda szép kép ide csoda szép kép oda.. fele akkora élettartama lesz az aksinak 2 év után mikor eladnád.. kinek fog akkor már kelleni ? -
bali777
aktív tag
válasz
izomman1 #53805 üzenetére
Igen, ez logikus nekem is, és alapvetően nincs ezzel semmi bajom. Nem szeretnék rinyálni a 6e-s cucc árán, ez egy ilyen kategória, csak nem akarok feleslegesen mellé nyúlni. Nyilván más sem. És nem vagyok egy quest csúcsfelhasználó + a vga-m is szab valami határt (3060 ti), szóval át kell gondolnom. Bár legjobb lenne venni egy 4-es széria RTX-et, szerintem jövő év elején az is meglesz, bár annyira már nem vagyok nagy gamer, elvagyok flaten, a 3060 ti-vel, és nem igazán pénzkérdés az egész, szerencsére ...
-
izomman1
senior tag
Megtaláltam itthon is a legolcsóbb Wifi 6E routert : [link]
Potom 64 e ft tól indul annyit még ki is lehet bírni egy wirelessért...(talán nem kábelra kéne költeni 40 eurót minek az egyből wirelessre )
Sztem egy ilyet bepróbálok Q3 érkezéskor aztán meglátjuk.... mégcsak nem is kell az amazonnal vacakolni..Elvileg ez is tudja amit egy wifi 6E nek tudnia kell ahogy olvasom a specifikációkat.. meglátjuk.. -
gulasoft
őstag
válasz
izomman1 #53798 üzenetére
Füles nekem a másikhoz sincs, az aksi itthon egy 11.000 a fejpánthoz meg lesz átalakító. Persze aki elölről kezdi annak egy fejpánt 80€(aksival) egy nagyon drága wifi6e 250, az olcsóbb 175. A Q3 570€
Az bizony 825-900€
Egy nagyon jó fülessel simán megvan 1000€
Ezért viszik le a Q2 árát 100$-al és jön ki jövőre valami még olcsóbb 200 alatt.
Ezért kapsz egy nagyon jó kábelmentes PC VR-ra és natívra képes pancake lencsés headsetet, vezeték nélkül aksis fejpánttal és egy olyan routerrel ami mindent is tud.
Csak mellékesen jegyzem meg, minden vezetéknélküli fejszetthez kell egy jó router, tehát ezt nem úszod meg a többi headseten sem, tehát ez a 175-250 euró ez ugyan úgy rádobódik azokra is, úgyhogy ezzel együtt számold azok árát. -
izomman1
senior tag
battery life mennyire degradálódik mondjuk egy 2-3 év távlatában a Quest 2 esetén? erről tudna valaki valami tapasztalatot mondani mennyire megy tönkre ami a headsetben van?
-
izomman1
senior tag
válasz
bali777 #53804 üzenetére
Igen plusz postázás ide plusz posta költség oda meg kéne várni a teszteket, mert lehet egy olcsóbb kategória (6 os wifi ) is kiszolgálja rendesen a Quest 3 at.. de ezt kétlem ha a Quest Pro hoz kell egy 182 euros szörnyeteg, aminek kevesebb a felbontása kizárt, hogy ne kellene egy Q3 hoz is egy ilyen legalább...!
-
izomman1
senior tag
válasz
bali777 #53801 üzenetére
Jó én se véletlenül írkálok ide az itteni fórumtársak szerint mi a tutkó és jó ár\érték arányú eszköz ami mondjuk egy Quest Pro szépen meghajt ( feltételezhetően Quest 3 ra is az tökéletes lesz )
Annyi már fix a Vodafon Router majdhogynem kuka ami van Wifi 6 se nagyon elég marad a méreg drága 6E kategória, de hát akinek wireless kell áldozni kell rá pénzt ..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Facebook és Messenger
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nintendo Switch 2
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- iPad topik
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Apple MacBook
- EAFC 25
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest