- SSD kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kijelzőre és tartozékokra gyúr a Huawei MatePad Pro 12.2
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Házimozi belépő szinten
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scarletiel
senior tag
válasz
Danecay #47268 üzenetére
Sajnos a PSVR-ról nem tudok nyilatkozni, hogy PC-n mennyire megoldható. Én azt próbáltam ki barátomnál GT Sport mellett és nagyon beszippantott 10 perc alatt. Az általad felsorolt modelleket én nem ismerem. Azt viszont jó ha tudod, hogy ha a szimek elmennek a gépeden az még nem jelenti azt, hogy a VR-on is élvezhető lesz, ugyanis sokkal nagyobb felbontásban kell fusson VR-ban és a 72fps igencsak ajánlott, de inkább 90fps lenne hozzá az ideális. Amennyire én tudom éppen ezért szimulátor játékokhoz igencsak RTX 3080-at vagy felettét szoktak javasolni, ha magas minőségben és ezeken az fps értékeken szeretnél játszani. Gondolom kompromisszumfüggő, hogy gyengébb kártyán mennyire fut el.
A Quest 2 tud futni natív módban vagyis le tudsz szedni az Oculus store-ból játékokat amik a headsetről futnak, nem igényelnek PC-t hozzá. Van egész sok jó játék rajta, ezért is ajánlottam azt, mert maga a headset rendkívül sokoldalú. És igen nincs különbség a 128 és 256GB-os között tudásban.
Milyen PC-n játszanál és mely szimulátorok azok amikkel nyomnád, úgy hátha többet tudnak segíteni nálam okosabbak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest