- TCL LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
- RAM topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
izomman1
senior tag
válasz
Raymond #40851 üzenetére
Nekem 65 ös.. most akkor 5 milliméter különbség 5 fokot jelentene? Nekem akkor lenne 96 helyett mért 101? ( Jelenleg a G 2 be 98 at látok )
Szóval ez így nagyon foghíjas …
Az hogy a kép élesség sem olyan mint a G2 ben én biztos vagyok benne a lencse az oka..
A dupla lencsével lehet ezt meg se lehet oldani nem véletlenül fejlesztette a Valve az egy rétegű lencsét a G2 höz , mert rájöttek, hogy így lehet ezzel a lencsével kihozni a G2 kép élességét..
Bár nem állítom lehetetlen lehet a Index 2 nek a kép élessége majd utól éri vagy meg is haladja nagy FOV val a G2 élességét majd meglátjuk.. Kiváncsi vagyok azt mindenképpen látni fogom nem hagyom ki.
Sajnos a Vive Pro 2 csak egy közép kategóriás cucc semmi kiemelkedő ha nagy FOV ra vágyom szaladok vissza a PIMAX hez de ott meg a 3 D -s térhatás gyengébb
Apropó 3 D-s térhatás az milyen volt? Felér a G2 térhatásával vagy hasonló mint a Vive é mert akkor az elég tré..
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Zöld / Normál állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest