Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- E-book olvasók
- LG LCD és LED TV-k
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD FX
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
-
Dyingsoul
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
A topik témája: VR. Az Amazonos vásárlással kapcsolatban ide írjátok: Amazon topik
Ami nem a topikba tartozik: Hardveraprós hirdetések linkelése/kibeszélése, csomagszállítási információk, Amazonos rendelési problémák. Ha a hozzászólásod törlésre kerül, kérlek ne írd be újra![ Módosította: lugosi ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskuplung
őstag
válasz barcalaci84 #39296 üzenetére
Banyek, én nem értettem, hogy miért van az, hogy VD-vel az Onward sokkal folyékonyabbnak hat...
És most nézem, hogy ha Linken csatlakozok, akkor csak 72Hz-et ír a SteamVR. Ez meg mi? Ez eddig nem ilyen volt.
@Geradossz : nekem nincs meg a játék, de már korábban is olvastam róla, hogy ez ilyen. [link]
" also what I assume is a very strong use of FFR (fixed foveated rendering), as you can clearly see the border between higher resolution sections in the middle of your field of view and those ‘feathered out’ in the periphery."
-
coppola
tag
Sima 2d filmre melyik az ajánlott?
-
Geradossz
aktív tag
Climb2-őt próbálta valaki?: Nektek is olyan, hogy a képernyő alsó részébe mintha lenne egy láthatatlan vonal, ami alatt rosszabb a grafika? Ha felfele és lefele mozgatom a fejem marha zacvaró. Gondolom így spórolnak a hardverrel. Ez csak nálam ilyen, vagy mindenhol?
-
nyaflaty
tag
Szép estét. Érdeklődnék hogy cross buy játék riftes verzióját lehet e VD-n keresztül futtatni vagy csak linken megy?
Tehát röviden quest 2 vezeték nélküli élmény normális pc grafikával megoldható e?Sötétben minden tehén fekete kivéve a kéket mert az zöld
-
gubabela
senior tag
válasz izomman1 #39293 üzenetére
Én is így voltam vele mint most te, csak nekem 6500 volt a proci. Sajnos megjósolhatatlan, hogy mi lesz később, most viszonylag olcsón lehet platformot váltani, de ez lehet, hogy később csak drágulni fog. Én váltottam, vga-t meg később szeretnék, ha normalizálódott a piac
-
izomman1
senior tag
Közbe a poén, hogy megjavult a gépem ( egy kábel csúszott csak le) Így marad az öreg konfig főleg, hogy 4K ba 15 % vagy még annyi sincs 6700 K és 10700 K között a különbség FPS be.. És ugye a G2 nagyfelbontásos cucc.. sajnos GPU kéne jobb de az majd jó sokára lesz ahogy kinéznek a dolgok ... Lemaradtam én barom a 3080 ról...Köszönöm mindenkinek a tippet.. igen ha fejlesztés én is azt sejtettem 10700 K lehet a jó választás VR gamingre.. Közbe a poén, hogy megjavult a gépem ( egy kábel csúszott csak le) Így marad az öreg konfig főleg, hogy 4K ba 15 % vagy még annyi sincs 6700 K és 10700 K között a különbség FPS be.. És ugye a G2 nagyfelbontásos cucc.. sajnos GPU kéne jobb de az majd jó sokára lesz ahogy kinéznek a dolgok ... Lemaradtam én barom a 3080 ról... [link]
[ Szerkesztve ]
-
izomman1
senior tag
VR ozáshoz milyen procit ajánlotok ami a legjobb lehet?
GTX 1080 TI van és eddig tehát egy 6700 K alap procim volt hozzá csak sajnos az alaplapom most tönkre ment . Olyan procira szeretnék váltani ami már előrre lépés lehetne VR teljesítményben is jóval (Reverb G 2 höz ), de ár érték alapján nem lenne túl drága. ( max 100 e ft proci és hozzá való tunning alaplap (30 40 e max) - ha szükséges a procihoz)
De az is lehet nem érdemes lecserélnem a procit hanem vegyek hozzá egy új alaplapot? (jelenlegi nem tunningos alaplap ha váltanék 4 ghz ról lehetne tunningolnom 4,7 re va I7 esem ha olyan alaplapot sikerülne beszerezni.. de milyen típust és mi kompatibilis a G2 vel? ) Mert 4K felbontás generálásakor a CPU limit VR ba nem jelentkezik inkább GPU a limit? Mert ahogy látom 4K felbontásnál már a különbségek CPU és CPU között csökkennek nekem ne maz a lényeg , hogy 1080 P be gyorsabb adott CPU hanem 4K ba is legyen gyorsabb jóval pár % al hanem több tíz százalékkal... Tervek között szerepel, de majd csak 1 év múlva ha a GPU piac normálizálódik, hogy a VGA -t is lecserélem majd egy 3080 ra így olyan proci kellene ami azt is ki tudja hajtani rendesen.. Köszi az infót előrre is ![ Szerkesztve ]
-
Chapel
addikt
válasz barcalaci84 #39283 üzenetére
Kösz srácok, felraktam. Kíváncsi lesz milyen lesz Quest 2 Rift után.
Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
atideath
tag
Valaki esetleg játszik custom Beat Saber számokkal Oculus Questen natívan? Ha igen kérnék egy kis segítséget.
Hp Microserver Gen8 - Xeon 1270v2 - 16Gb - ESXI 6 | Prusa i3 proB | CoreXY 3D Printer | Oneplus 3
-
barcalaci84
őstag
válasz nimfas #39284 üzenetére
te döntöd el h milyen felbontásban játszol...valaki 970-nel használja a q2-t...
a VGA-d határozza meg h mennyire nyújózkodhatsz és gyakorlatilag teljesen mindegy h melyik HMD-d van teljesítmény szempontból...
Minőség szempontból viszont nagy lehet a különbség a kijelzők közti fizikai felbontásbeli különbség miatt...pl a reverb rift S felbontásra lehúzva is lényegesen jobban néz ki mint a rift S...
h mikor jön quest 3 azt nem tudni , de ha tippelnem kellene , akkor október november környékén (karácsonyi szezonra legyen valami új) jön majd egy quest 2 pro és jövő októberben jön a quest 3 -
-
nimfas
addikt
válasz barcalaci84 #39283 üzenetére
Vajon ha lesz Quest 3 ahhoz már 1,5 milliós VGA kell ha PC-n akarsz játszani? Mikorra tervezik a kiadást amúgy van vmi infó róla?
-
barcalaci84
őstag
válasz Chapel #39280 üzenetére
szerintem se jó ötlet a cv1-re még pluszban költeni...azt a pénzt érdemesebb szerintem félretenni egy quest 2-re vagy quest 3-ra (attól függően h mikor szánod el magad a váltásra...
helyedben én minél gyorsabban szabadulnék a cv1-től , amíg van egy kis értéke
egy q2 meg teljesen más szint mint a cv1 és viszonylag olcsón tudnál váltani[ Szerkesztve ]
-
kiskuplung
őstag
válasz Chapel #39280 üzenetére
Én már nem vennék semmit se Rift-hez. Én annak idején 25ezerért vettem amerikai Amazonról, de az majdnem 5 éve volt.
Nem tudom, hogy a Te Rifted milyen állapotban van, de én még a széltől is óvtam, és így is mióta eladtam egy ismerősnek, azóta izgulok, hogy mikor ír, hogy teljesen tönkrement, mert a kábel az tényleg minden percben megszakadhat, és nem lehet már javítani/cserét találni hozzá. -
Chapel
addikt
Tudja valaki honnan érdemes Rift szenzort venni?
Hol elérhető/legolcsóbb? Kettő van de jól jönne egy harmadik a hátam mögé a szobában, sokszor harc közben elkeveredek
Szerk: Ebay-en UK-ból szállítással 19k-ért találtam, a legjobb áron.[ Szerkesztve ]
-
Márton
nagyúr
válasz gubabela #39278 üzenetére
akkor olyan kevés van nekik, hogy random, kinek adja elérhetőnek, kinek nem..
Más: Q2 appok auto update-jét hol lehet letiltani? Régebben volt ilyen, de most nem találom. A telós appban az "update software" a firmware-re vonatkozhat, mert ki volt kapcsolva és akkor is állandóan frissültek az appok. Csak nem kivették már ezt is?!
(mobilnetről használnék valamit wifi hotspottal és nem akarom, hogy épp közben frissüljön valami)Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Márton
nagyúr
válasz barcalaci84 #39276 üzenetére
pc-ről néztem, chrome és róka is
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
barcalaci84
őstag
válasz Márton #39275 üzenetére
Pc-ről még mindig mutatja a 449 eurós árat ha nem vagyok bejelentkezve...
szerintem utolsó darabok , amiket amúgy nem szállítanak külföldre és ezért nem listázza pl mobilról se , mert akkor már tudja h magyarországra kérnémde a lényeg h gyakorlatilag elfogyott ...ha érkezik új szállítmány Európába , akkor megint lesz 349 illetve 449 euróért...(minden hónapban voltak eddig ilyen időszakok h kifogytak pár napra , hétre)
[ Szerkesztve ]
-
Márton
nagyúr
válasz barcalaci84 #39273 üzenetére
Én se látok semmit, se bejelentkezve se ki..
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
barcalaci84
őstag
csak lelepleződik hamarosan a HTC új headsetje :
[link] -
Nergalos
aktív tag
válasz barcalaci84 #39271 üzenetére
Nem, az árat látnom kellene. (Egyet már vettem, akkor is láttam) Már a rákeresés után sem látom a listában egyik questnél sem az árat. A reverb g2 ára ott van meg minden másé is ami van raktáron. A szállításnál viszont nekem meg van adva Magyarország. Vagy mivel nekem folyik egy visszaküldés ezért lehet, hogy addig nem vásárolhatok másikat? Bár ez sztem hülyeség. Az árat a legvégén terheli meg az áfa különbséggel.
[ Szerkesztve ]
-
-
Nergalos
aktív tag
na tessék...Oculus Quest 2, visore VR all-in-one, da 256 GB: Amazon.it: Videogiochi
beléptem pc-n, így láthatod, hogy mit látok..ez az it, csak megy a fordítóprogi
a link pedig az általad küldött.[ Szerkesztve ]
-
Nergalos
aktív tag
válasz barcalaci84 #39267 üzenetére
Mindhárom linket megnyitottam telón és tableten is. Én azt látom amit leírtam. Ez hogy lehet? Csak a telón vagyok ide bejelentkezve de mobillal nem tudok olyan képet csinálni mint te, amin minden látszik.
-
barcalaci84
őstag
válasz Nergalos #39264 üzenetére
én azt látom h olaszban 449 eurora -hozza a 256 GB-ost és aprilis 12 -16 közt érkezne...
a francián 7 db van már csak 449 euroért...ez is új
spanyolon elfogyott időközben...ott csak amazon partnereket hoz már kiamikor Raymond linkelt, akkor még mindhárom oldalon simán hozta 449 euróért az újakat...
csak ez ugye elég jól fogyó termék a VR haldoklása ellenére , így gyorsan változnak a dolgok...
biztos jön majd hamarosan új készlet európába megint és , akkor lesz megint hivatalos áron...
minden hónapban ez van október óta... -
Nergalos
aktív tag
válasz Raymond #39262 üzenetére
Én nem látom. Amiket átküldtél ott nincsenek is árak. Azonban ha tovább klikkelsz láthatod, hogy van használt 430€ körül és új 5 meg 600€ körül... Te mit nézel? Elhiszem neked de mutasd már meg kérlek! Nem vagyok egy amazon guru, azért kérdem, hogy ne csesszem át magam. Ja és persze senki mást sem!
[ Szerkesztve ]
-
Márton
nagyúr
válasz Chapel #39252 üzenetére
Chapel: egy kis relax témával tudok szolgálni 3D-ben.
Pigasus (esetleg Skybox) melegen ajánlott!Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
gubabela
senior tag
Amazonnál nem így van. Ha már bontott, akkor nem adják el megint újként, főleg ha hibásként lett visszaküldve.
-
-
Nergalos
aktív tag
Valamit rosszul látok vagy tényleg megdrágultak a q2-k amazon.it.fr.es-en is?
-
Chapel
addikt
válasz Márton #39250 üzenetére
Igen, köszi a helyesbítést a 360 nem hoz lázba, igen én sztereó 3D-re gondoltam.
1-2 perces rövid demok, hogy lássák szülők is, imádták a rövid VR demókat is pedig 70+ korosztály
Oculus tv? ezt nem ismerem be kell valljam.
Btw idővel váltani fogok mert ugyan egy itteni kollégától vettem a Rift-et, nagyon jó áron de akkor is kicsit zavaró volt a lencsékben látható kiégés (mint anno a plazmákon, itt is olyasmi, játék közben észrevehetetlen, de filmnél fekete sáv van alul, gy ott zavaró.. Alul, főleg a jobb oldali, emiatt nagyon kásás ott a filmek képe. A platfromról nem váltanák, 90% Oculuson van 10% steamen.í
Rift S kb ue, hiszen 1200p helyett 1440 és 90hz helyett 80hz, gondolom ez nem igazán előre lépés. Várható Oculusnak valami igazi nagy lépése? Vagy ez lenne a Quest 2?
-
Márton
nagyúr
válasz gulasoft #39249 üzenetére
Mármint mit vesznek? 360-as kamerát?
Sajna elég kevés a minőségi 3D-360 tartalom, de szerintem Chapel sztereó 3D videót keres, nem feltétlen 360-at.Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Chapel
addikt
Tudtok ajánlani oldalt ahol jó minőségű 3D-s demokat lehet letölteni? Filmjeim vannak ,de a családba is megakarom mutatni és nem csak a VR-t hanem, hogy milyen benne egy jó 3D-s videó.
-
Dyingsoul
Topikgazda
De, ezt írtam én is. De ha a Link nincs engedélyezve akkor nem fog megjelenni a játék a Questben.
De ha már erről van szó, azért nem mindegy milyen játékról van szó és hogy azt már indítottad-e korábban. Nekem például az Oculus asztali app nem listázza az összes Vr játékot ami Steamen épp fel van telepítve, amíg legalább egyszer el nem indítom de olyan is van amit az után sem listáz.
Egyébként ha a Steam épp nem fut és steames játékot akarsz indítani az Oculus appon keresztül, akkor először a steamet fogja elindítani, majd csak az után a játékot.[ Szerkesztve ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz Sati1984 #39240 üzenetére
Igen jól mondod, kábeles változat viszonylag egyszerű:
Fel kell telepíteni a erről az oldalról az Oculus Link alatti kék Software download gombra kattintva az asztali Oculus alkalmazást.
Végigmész a setupon, telepítés után indítsd el az Oculus programot a PC-n.
Kábelre dugod, ekkor a Quest 2 headsetben megjelenik egy felugró üzenet, hogy fájlátvitelt akarsz-e. Itt nyomj a "Deny"-ra, hogy nem engedélyezed mert itt konkrétan arról van szó, hogy másolni akarsz-e a Quest-re fájlokat. Esetünkben nem fájlt akarsz másolni, hanem játszani akarsz.
Lehet, hogy ez után felugrik a Link engedélyezése, ott nyomj allow-ra. De nekem nem szokott felugrani, én a Quest 2-ben a fogaskerék ikonnal bemegyek a beállításokba és ott a menüpontokban mászkálva meg lehet találni a Link-et és ott tudom engedélyezni.
Itt a hivatalos leírás róla.Miután a Linket engedélyezted, már leveheted a Quest 2-t a fejedről és PC-n indítsd a játékot amit játszani szeretnél.
Ezt a műveletet mindig el kell játszani, mikor lehúzod a Quest 2-t a kábelről. Lecsatlakoztatni pedig nem kell, ha befejezted a VR-ozást, simán lehúzhatod a PC-ről a Quest 2-t.Jah és még annyit, hogy a szoba orientációja nekem el szokott mászkálni mikor leteszem a headsetet és rövid szünetet tartok (iszok, pisi stb). Én úgy oldottam meg, hogy a Quest beállításaiban beállítottam, hogy a kijelző ne kapcsoljon ki X idő után sem (20 percre állítottam mert én ki-be kapcsoló gombbal kapcsolgatom inkább).
[ Szerkesztve ]
-
Sati1984
tag
Ha natívban szeretnél játszani, akkor egyszerűen csak vásárold meg a kiszemelt játékokat úgy, mint a Virtual Desktopot tetted, és ennyi, az ugyebár nem nagy kaland.
Ha PCVR-t szeretnél (és a Virtual Desktopból gondolom, hogy igen), akkor a PC-dre a következő dolgokat kell telepítened:
- Steam (gondolom, fenn van már, de a rend kedvéért )
- Virtual Desktop Streamer - ennek futnia kell a PC-n ahhoz, hogy működjön a PCVR
- Oculus applikáció (opcionális, de ha pl. kábellel akarsz játszani, akkor kell)A Wireless PCVR-hoz elég elindítani a Steamet és a Virtual Desktop Streamert, és fontos, hogy a PC és a Quest 2 egy hálózaton legyen. Utána csak elindítod a Steamen a játékot és menni fog. Ha esetleg akadást tapasztalsz, akkor érdemes beszerezni egy 5 GHz-es routert pluszban, ami AP-ként funkcionálva, a VR-játéktér közelében dedikáltan tudja szolgáltatni a streamet. Ha már a mostani routered is tudja az 5 GHz-et, akkor érdemes minden más eszközt eltávolítani az 5 GHz-es csatornákról és csak a Quest 2-t engedni csatlakozni.
Persze ha kábellel játszol, akkor ez mind nem kell, csak az Oculus app, ha minden igaz (én még kábellel nem próbáltam, majd más topiktársak kijavítanak, ha kell )
Intel Core i5-9600K | 56 GB RAM | RTX 4070 12GB | Meta Quest 3 | Beat Saber magyar csúcs pár pályán :-)
-
Local
csendes tag
Jó reggelt Mindenkinek !
Szeretnék kérni egy kis segítséget VR témában.
Tegnap Oculus Quest 2 tulaj lettem.
Sajnos nekem minden új ebben a témában.
Nem tudom mit kell tennem.
Virtual Desktop meg lett vásárlova és ennyi.
Délután 15 óra után gép közelben leszek .
Van videó magyarul vr kezdőknek ?Localmester
-
-
kiskuplung
őstag
válasz Raymond #39232 üzenetére
Úgy látszik a srácok saját magukkal babráltak ki, miután rákérdeztem, hogy amúgy tervezik-e a featuret.
"Not planned at the moment, sorry. (Of course, that can always change in the future, especially if many people demand it).
Also, the technical limitations are because of the game itself and the differences between its versions, not because of the platforms themselves, sorry if I wasn't clear." -
Dyingsoul
Topikgazda
válasz Jinxb1rd #39220 üzenetére
Amúgy hol tapasztalod vagy hogy veszed észre a pixelhibát? Rendes teszttel vagy alapból a home-ban észrevetted elsőre vagy passthrough-ban jelentkezik vagy hol? 1 Teljes pixel halott vagy sub pixel vagy több is?
Azért én a helyedben 2x megtörölgetném még azokat a lencséket és másnak is odaadnám megmutatni látják-e azokat a pixelhibákat.[ Szerkesztve ]
-
Raymond
félisten
válasz kiskuplung #39228 üzenetére
Masfel eve letezik a funkcio: [link]
"Cloud Storage version 2 is now publicly available on PC and all mobile platforms, offering a file-based, cross-platform cloud syncing solution to application state storage and restoration. This update enables your community to write a save file on Rift, and continue playing on Quest right where they left off. "
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
barcalaci84
őstag
válasz kiskuplung #39230 üzenetére
szerintem büszkék is rá a fejlesztők, mert a játék honlapján [link] is írja :
"OCULUS OPTIMISED – Cross-buy, cross-save and cross-play, including Oculus Link support. "
-
kiskuplung
őstag
válasz barcalaci84 #39229 üzenetére
Tényleg? Akkor ezt az orruk alá dörgölöm
-
barcalaci84
őstag
válasz kiskuplung #39228 üzenetére
Phantom Covert ops-ban én a Pc-s mentésemet folytattam a natív questesen..szóval szerintem ez a fejlesztőkön múlik h sikerül-e
-
kiskuplung
őstag
Megvettem a -30%-os kuponnal a Cosmodreadet.
Nagyon tetszik, de egyből azzal kezdtem, hogy kipróbáltam, hogy mi van, ha játszok PC-n, és aztán elindítom a Quest-es verziót. Vajon megmarad a mentésem? Van annyi esze, hogy cloudba mentse, és szinkronizáljon a két verzió közt? Hát... nincs.
De írtam a fejlesztőknek, akik vissza is írtak:
"Hi, I'm afraid cross-compatibility between savegames is not supported, and both the Quest and Rift versions of the game act as separate apps in that regard, sorry. This is due to internal differences that affect how some of this data is saved and processed. Best regards, Sergio Hidalgo"
Azért ez nem egy rakétatudomány így 2021-ben, de ha jól értem, akkor itt az Oculus oldalán van a kutya elásva. Nem is értem... A Google nagyon elkényeztet engem, hogy bárhova lépek be bármivel, mindig mindenhez hozzáférek. Itt meg egy nyamvadt játék nem képes 50kbyte-ot szinkronizálni, mert külön entitásként kezeli a platform... -
ZsZso
Közösségépítő
Humble Spring into VR vótmá?
1€ -tól:
- DetachedÁtlag felett:
- Star Trek: Bridge Crew
- Surgeon Simulator: Experience Reality
- Swords of Gurrah
- Espire 1: VR Operative12,59 € -tól:
- Job Simulator
- Sairento VR
- Borderlands 2 VRVótmá , pedig kerestem, csak a "Humble" -re meg "Spring"re és "Bundle" lett volna a megfelelő
[ Szerkesztve ]
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
rossitibi
tag
Sziasztok! Felhasználtam a 25%-os kódot. a 30-asat már nem engedi. Csak egyiket lehet?
-
Raymond
félisten
Van Amazon-on a gyarihoz hasonlo egy darab 5m is 28EUR-ert peldaul [link] vagy [link] vagy ez [link] Nem ugyanaz mint a gyari, valamivel vastagabb mert a gyari egy kombi kabel ahol fenyszalon megy az adat es rez csak a kakaonak van igy vekonyabb, konyebb es hajlekonyabb mint egy sima 5m hosszu USB kabel de legalabb nem 90EUR A visszajelzesek szerint ezek mukodnek a Quest-el. Azokat akik keves csillagot adtak ra mert "megy de nem 5Gbps a teszteben az eredmeny" ignorald mert ez normalis. Laptop, USB contollertol es az idojarastol fuggoen ad erdmenyt az a teszt. Nalam pl. a 90EUR gyari kabellel is csak 1.6Gbps Teljesen mindegy mert a max bitrate amit atkuldesz rajta 500Mbps.
[ Szerkesztve ]
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
gulasoft
őstag
válasz Jinxb1rd #39220 üzenetére
Hát olyan már volt, hogy a fejesből kijött a 90 fokos, de hogy repeter kábelből kijött a másik még nem jött elő. Igaz én kábelfelfüggesztőket használok, és a repeater előtt van az utolsó kábelfelfüggesztő a többi szbadon lóg a hátam mögött. Egybe kábelt nem találtam ilyen hosszban.
Persze egyébként ritkán használom, mert a legtöbb játék simán elfut VD-vel.[ Szerkesztve ]
Discord:https://discord.gg/JkRTcgf
-
Jinxb1rd
addikt
Én már nem ajánlom azt a szettet. Olyat vettem (5 méteres usb repeater + 2 méteres usb-c kábel), de utólag már annyira nem jön be. A repeater kábelből vigyázni kell, hogy ne húzd ki az USB-C kábelt meg ilyenek. Tippre a néhai beakadást ez is okozhatja.
Ha tudsz, inkább valamilyen 5 méteres egybekábelt vegyél. Szerintem legalábbis...
Vaze:
Ha valami pixelhibás, akkor az pixelhibás. Amit nem kell keresni, elég ha játszasz egy Walking dead-del és egyből azt szúrod ki.[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
Vaze
őstag
válasz Jinxb1rd #39217 üzenetére
''hanem csak sokaknak sokkal kisebb az ingerküszöbe, mint nekem.''
Szerintem,te direkt keresed meg a legkisebb hibat is!
Tobb mint valoszinu,ha en vagy mondjuk mas is direkt raalna a hibak keresesere,tuti talalnank mi is!De en nem azert veszem meg,hogy addig keresek rajta hibat,meg vegul meg talaljam azt!Nyilvan,ha szembetuno hiba van,akkor en is kuldozgetnem vissza!En azert vettem,hogy szorakozzam es nem azert hogy hibakat keressek a cuccban![ Szerkesztve ]
MSI Raider GE78 HX 13V Intel® Core™ i9-13980HX -- GeForce RTX 4090, GDDR6 16GB -- 32GB, 2TB SSD
-
Jinxb1rd
addikt
válasz Raymond #39216 üzenetére
Figy a barátom is mindig azt mondja, hogy semmi baja a laptopjainak (laptopmániás), de valahányszor játszunk, mindig nála van elcsesződve valami, főleg VGA fronton.
Az a baj, hogy pénzbe kerül a visszaküldése ezeknek a cuccoknak, ami egyáltalán nem vicces.[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
Jinxb1rd
addikt
válasz Dyingsoul #39207 üzenetére
Van egy olyan gyanúm, hogy nem a legpechesebb vagyok, hanem csak sokaknak sokkal kisebb az ingerküszöbe, mint nekem. Pár darab esetén még mondhatnánk, hogy véletlen, meg peches vagyok... de lassan 10 darabnál jár a nálam járt vr-ok száma és 75-80%-a hibás volt, ebből a hiba 66%-a pixelhiba volt. Most már még csak Rift S-ekre se tudjuk lekorlátozni, mert quest 2-nél is ugyanez van.
Ez bőven nem véletlen kategória, simán el tudom képzelni, hogy ezt a pixelt páran észre se vennék egyáltalán itt.
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
sheep
addikt
Jön a Reverb Omnicept Edition, eye tracking meg minden ami a bucsuban volt (szívritmus érzékelő, jobb audio füles, face camera, stb).
[link]9800X3D, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , Kingston DDR5 6000 64Gb, Gigabyte B650M Aorus Elite AX, HP Reverb G2
-
zpeti2
tag
Pimax 8kx és HP Reverb G2 összehasonlítás és vélemény.
Szimulátoros szemmel.[ Szerkesztve ]
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz Jinxb1rd #39200 üzenetére
Szerintem nem túlzok, ha azt mondom te vagy a legpechesebb ember a topikban.
-
kzkz
őstag
Sziasztok!
Quest 2-höz itthon (vagy külföldön) lehet kapni olyan 5m-es kábelt, ami tudja mindazt, amit a gyári kábel? Azaz pl.: tölti is használat közben a Q2-t.
USB-C - USB-C is jó lenne, mert USB3 átalakítóm már van, de USB-C - USB3 is OK.
Persze az lenne a legjobb, ha az USB-C része 90 fokos lenne, mint a gyárin.
Köszi előre is!
ÜDv,
KZ
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest