Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • -Solt-

    veterán

    No megvettem mindkét említett go-kart játékot, írok róluk pár sort hátha valaki kedvet kap. 8700K + 2080S + Rift S + Fanatec CSL Elite

    Kart Racing Pro: Ez biztos nem lesz tömegtermék, egy rendkívül puritán játék, nagyon látszik rajta, hogy garázs projekt. Az UI kb 20 évvel ezelőtti szint, a grafika szintén nem napjainkat idézi, de cserébe egy kenyérpirítón is elfut. Az FFB és a vezetési élmény abszolút remek, de nincs AI, nincs leaderboard, csak multis lehetőség van... ahogy a készítők is ajánlják, ez kifejezetten edzésre van, arra viszont remek, egy igazi szimulátor. Az akciósan is 25 eurós árat szerintem csak a fanatikusoknak éri meg.

    KartKraft: Abszolút meglepett, nagyon kellemes csalódás! Unreal engine, a grafika és a gépigény kb az ACC-t idézi, talán egy fokkal alatta van. A beüzemelés könnyen ment, de a menüben való császkálást meg kell hagyni egéren, mert ha a kormány gombjait konfigurálom akkor hajlamos meghülyülni, azért érződik, hogy készülőfélben van, de ezt a készítők is erősen hangsúlyozzák. Ha jól vettem észre akkor még multi nincs, de van leaderboard és van AI, amit be lehet úgy állítani, hogy gyorsabb mint a jelenlegi top idők a leaderboard-n. Ami a meglepetést illeti, azt kifejezetten a vezetési élmény és az FFB okozta, azt kell mondjam, hogy csak nagyon-nagyon minimálisan marad el a Kart Racing Pro-tól, ha egyáltalán elmarad. Nagyon jól visszaadja a go-kart-s élményt amin sokat dobnak a lézer szkennelt pályák, érezni az apró kis huplikat is, engem nagyon beszippantott... a kicsit erősebb go-kartok brutálisak. Összességében azt kell mondjam, hogy 9 euróért kötelező vétel, mert ha akadnak is gondok vele, de ennyi pénzért már most zseniális élmény és még hatalmas potenciál van benne szerintem.

    www.smart-bus.hu

Új hozzászólás Aktív témák