Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
SteveBeard
üzenetére
Á, köszönöm szépen, de közben próbálkoztam még én is, és arra jutottam, hogy valami a jelszóban nem tetszik neki (van sok spec karakter benne), mert egy másik accounttal, ahol lényegesen egyszerűbb a pass, simán bemegy! Szóval ez innen már menni fog, gondolom csak ki kell cserélnem a jelszót!
Én is keresgéltem már ezelőtt, találtam is ezt-azt, de egyik script sem működött! Mondjuk ezt eddig még nem próbáltam, de ilyen elgondolással akkor az is lehet, hogy eddig is volt már olyan, ahol csak a jelszó miatt nem ment! Minden esetre köszönöm szépen a segítséget!

Reméljük ez meg is oldja ezt a problémát!

Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 32GB DDR4 so-dimm laptop RAM 3200MHz 2666MHz
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung 16GB DDR5 5600MHz M425R2GA3PB0-CWM
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, karcmentes 95% akku (344 ciklus) 6 hó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest