-
PROHARDVER!
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolf13
őstag
válasz
vargalex #9099 üzenetére
Feltettem az általad készített cfw. Abba esetleg tudnál segíteni , hogy egy USB-n csatlakoztatott winchestrerrel tudjak torrentezni , és dlna használatával PS4 -ről hogyan tudnám elérni a már letöltött médiákat ? Mit kellene ezekhez beállítanom. Igazából írtátok a winchester file rendszerét is át kellene formáznom, de azt sem találtam, hogy windows alól (csak linux) hogyan oldhatnám meg. Ezért tippelem azt, hogy ezt is a routerrel tudnám megoldani. Gondolom már ki vagy égve a témába, de előre is köszönöm a választ.
Wifi patchet megcsináltam.
Más: Az áttekintés fülön ha nézem a wifi jeleket, az 5Ghz 0% ír. És a kapcsolódó klienseknél sem listázza.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Külpolitika
- Tőzsde és gazdaság
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Horgász topik
- Milyen routert?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest