Hirdetés
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Projektor topic
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
vilmos.nagy
tag
válasz
betyarr #4062 üzenetére
Én ma/tegnap telepítettem egy TP-Link Tl-WDR3600-ra. Első nekifutásra trunkot, aztán azt még néhányszór reseteltem (valami miatt nem tudtam az extrootot létrehozni, megcsinálni rendesen. Aztán a pendrive ma reggelre meghalt, lehet csak az volt a baja. Mindegy, most működik), majd az AA-t.
Berak a gyári Fájlkiválasztós menübe, majd OK-t nyom. Ennyi volt.
Utána azért nem árt, ha ismersz legalább egy-két Linuxos dolgot, mert itt nem fogja semmi a kezed egy rm -rf /* előtt, hogy tényleg akarod-e.Egyébként igen, valószínűleg igen. Nekem annyi volt (tallóz, klikk, ok). A squassfs-est töltsd le, ezt itt, vagy egy másik topikban mondták. Mindent lehet LuCi-n keresztül intézni, csak szerintem kényelmetlen/lassú, én maradtam az sshnál. De így első ránézésre nem csináltam olyat, amit nem tudtam volna LuCi-n megcsinálni.
(najó, talán: formázni az USB-s riveokat nem biztos, hogy lehet. meg ntfs-t mountolni, bár ebben nem vagyok biztos)
Új hozzászólás Aktív témák
- Grim Dawn
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Linux Mint
- Path of Exile 2
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Milyen okostelefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Béta iOS-t használók topikja
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest