Hirdetés
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- HP EliteBook / ZBook topik
- Apple asztali gépek
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
zioncsabi
tag
Valami hasonlo valaszra szamitottam sajnos, hogy egy megmagyarazhatatlan fasság’ miatt nem megy a hdmi az erositon keresztul( hacsak valaki masnak nincs egyeb otlete).
Amugy felig-meddig HTPC-nek hasznalom a gepet. Amikor meg megvettem, akkor full hd tv-m volt, de a netflix es a hasonszoru dolgoknal nekem eleg a full hd, viragboltbol a 720-as felbontast rantom le ( konkretan nem latom a difit a felbontasban, kodec-beli kulombseget elobb eszreveszek), blu-ray-t meg PS Pro-n nezek. Szoval a 4k-ra eddig sem volt szuksegem es meg mindig nem erdekelne, ha lehetett volna kapni 4k-n kivul mas tv-t, amikor tonkrement az elozo.
Es igen, a full hd pal es secam ( marmint 50 es 60 Hz) volt csak HiRes-ben elerheto, szoval edesmindegy volt az is.Koszi szepen a segitseget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó gamer pc, Intel i7, GTX 1660 TI 6gb
- Belépőszintű gamer pc-t keresek 150.000Ft-ig Dunaújvárosi átvétellel!
- DDR5 Mini Gamer PC - i5 12400f, RTX 3070 Fe, 512 gb SSD
- Gamer Pc - i7-6700, 16GB, GTX 1660
- Dell PowerEdge T440 Tower Szervergép,Intel Xeon Gold 6138,4Gb DDR4,iDRAC Ent,16xSFF,PERC H330,gari
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow/Crystal switch
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- Apple iPhone 16 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR 10bit Ryzen5 5600H 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
TigerCat