- Csendességre törekvő mechanikus klaviatúra jött MSI logóval
- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Androidos tablet topic
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
-
PROHARDVER!
Gyakori kérdések, téma összefoglaló és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adee_91
aktív tag
Én is ezért cseréltem le a Mac Mini-t iMac-re, mert 27” 1440p-s monitorral is életlen(“szőrös”) volt a szöveg,és borzasztóan zavart.
-
Adee_91
aktív tag
Pontosan a thumbnail-eknél vérzik el a DSFile. Néhány fotónál/videónál mutatja,de a legtöbbnél nem. A gyári Files app-al is ez a probléma.
A legjobb az FE File Explorer lenne,ez helyi hálózaton nagyon szépen teszi a dolgát,de a távoli elérést nem sikerült működésre bírnom,pedig elvileg tudja. -
Adee_91
aktív tag
Tudom,hogy ez itt off,de ha már szóba került a Synology NAS,segítsetek nekem légyszíves app-ot találni távoli eléréshez iPhone/iPad-ra,ami képes thumbnail-eket is megjeleníteni.
A böngésző,DSFile kivételével.
Köszönöm. -
Adee_91
aktív tag
Sonoma 14.1 másnak is ilyen tetű lassan vánszorog le?
Lehet szerver túlterheltség,nem tudom,de 45 perce tölti,és még 55 van vissza.
3,5GB amúgy az update,a net gigabites. -
Adee_91
aktív tag
Mennyire fontos Mac-en a clean install új főverzió esetén? (M1 iMac)
Annak idején a Big Sur-Ventura váltásnál nem csináltam,nem volt belőle probléma. -
Adee_91
aktív tag
válasz kazsmerlaca #37135 üzenetére
Akkor biztos jó a szemed. Nekem szöveget olvasni a 27" 1440p egy büntetés volt.
-
Adee_91
aktív tag
Én M1 Mac minit cseréltem M1 iMac-re,és nagyon nem bántam meg.Specifikáció ugyanaz(16/256). Egy 27” WQHD 144Hz monitorral használtam a minit,de nem bírtam megszokni,egyszerűen bántotta a szememet.
Először csak monitort akartam cserélni,de aztán belegondoltam,hogy az iMac-ben kapok egy 4,5k retina kijelzőt,webkamerát,mikrofont,jobb hangszórót,magic keyboard touch id-vel + magic mouse. Szóval végül ez lett és örülök,hogy így döntöttem.
Egyszerűen kell a retina kijelző. -
Adee_91
aktív tag
Üdv!
M1 Mac minit cserélek M1 IMac-re.
A Time Machine mentésből,ami a NAS-on van minden további nélkül visszaállíitható az új gép? MacOS verzió számít ilyenkor?
Köszönöm -
Adee_91
aktív tag
válasz Adee_91 #33867 üzenetére
Közben beneveztem egy trackpadre,egyelőre 3 napja használom,nulla lag,teszi a dolgát ahogy kell.
Bettertouchtool-al hozzáadtam jó pár plusz gesztust,amik viszont néha nem akarnak működni,ilyenkor BTT restart és megy megint. Gondolom nincs még rendesen optimalizálva m1-re,remélem ezt majd frissítik.
Összességében azt mondom megérte az árát,az egér cseppet sem hiányzik. -
Adee_91
aktív tag
válasz nylontacsko #33879 üzenetére
Igen,most is csak személyes átvétel van.Nyilván ez valami szürkeimportos motyó ennyiért. Kérdés,hogy trackpadnél hogy működik a gari. Vásárlástól számított vagy első bekapcsolástól. Régió számít-e vagy világgaris...
[ Szerkesztve ]
-
Adee_91
aktív tag
Trackpad-nél gondolom mindegy,hogy honnan veszem. Így is úgy is 1 év gari van rá?
Van az aprón bontatlan 38-ért,arra gondoltam.[ Szerkesztve ]
-
Adee_91
aktív tag
Hát nem könnyítettétek meg a döntést...
Még a végén tényeg madzagos egeret kell használnom,pedig nagyon nem szeretnék.
Mindenesetre köszönöm mindenkinek a segítséget,ma éjjel megálmodom mi legyen. -
Adee_91
aktív tag
Ha rendesen működne az egér (nem laggolna),akkor nem is gondolkodnék a trackpaden,de sajnos nem ez a helyzet. Talán megvárok még egy frissítést,hátha javítják.
(#33839) Syl
Na ez mondjuk jól hangzik. Ha ennyi gesztust fel lehet rá programozni,akkor az úgy működhet.
Köszönöm mindenkinek,majd kimatekozom mi legyen!
-
Adee_91
aktív tag
válasz nylontacsko #33836 üzenetére
Szeretem én is a trackpadet,Macbookon használtam,jók a gesztusok és könnyű hozzá szokni. De az egérnek meg az összes gombja fel van nekem programozva(akár alkalmazásonként más-más parancsra),és már nagyon megszoktam ezt. Trackpaddal ezeket nem tudnám mind lefedni,ezért megy a dilemma.
-
Adee_91
aktív tag
válasz XboxGamePass #33832 üzenetére
Köszi,ránézek.
Ez az egér dolog elég bosszantó,van hogy akár 1-2 mp-re is megfagy.
Lehet benevezek egy magic trackpadra,bár a fizikai gombok eléggé hiányoznának. -
Adee_91
aktív tag
Üdv!
M1 Mac Mini nem olvassa az NTFS külsö hhd-t. A HDD rendben,másik windows-os gép látja,TV látja. Van valami trükk erre esetleg?
Illetve MX Anywhere 3 egér piszkosul laggol,bluetooth-on is és usb dongle-el is.
Állítólag már javították ezt a bugot. (Big Sur 11.2.2)
Köszi -
Adee_91
aktív tag
Sziasztok
Apple.com-ról történő rendelés esetén jár a 3év jótállás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bezámítás! Apple Mac Mini M2 2023 8GB 256GB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i7 9700E 16GB DDR4 480GB SSD RTX 2060 6GB GDDR6 Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R7 3700X / RTX 2070S / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Eladó Brutál Gamer PC Használt/garanciális!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370 i7 9700E 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB GDDR6 ZALMAN S3 TG ZALMAN 600W
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest