Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• <NewL>

addikt

sziasztok
    pár kérdésem lenne,meg egy kis felvilágosítást szeretnék kérni.

ez nagyon megéri az árát? MacBook Alu Unibody - fél éves 180K
    ennek villantyús(:D) a billentyűzete?
    ha nem melyiknek az? - lehet nem vagyok képben,de ebből az alu unibodykból van két majdnem tökugyanolyan,2008-2009-es,a régin van firenemtommi (mire jó ez? eddig nem volt nem is tudom mi lenne a funkciója. mindenütt csak azt írják ,hogy zenészek stb meg fényképezőről le lehet szedni a cuccokat,de arra nem elég egy usb?)
    tovább...akkor a 2009-es alu unibody meg a régi csak ennyiben különbözik? meg kicsit össze van zsugorítva a bal oldalon minden. és az újabbaknak mindegyiknek világít a billentyűzete?
    nézegetem kb 1 hónapja mindenhol az Apple cikkeket vegyesen (iMac,MacBook,iPod meg minden nyalánkság,nagyon bennem van már a birtoklási vágy) eddig kb az árakat néztem a magyar oldalakon. bele lehet akadni jó cuccokba (alu 24"-es iMacet láttam 210-ért pár óráig a macbeszeljuk.com apróban:) )
    hát igen csak el kellene adni most már pár cuccot és jöhetne. pár hét és jövök azt hiszem:)

voltam bent ma a Saturnban. egy fehér csodát nyomkorásztam meg,de az istennek sem találtam meg ezeket a jeleket amik a nickemben vannak <>,hasonlót találtam de azzal nem akart beengedni.

egyébként még nem tudom pontosan mit is szeretnék,iMacet vagy MacBookot. de most amiről irkáltam annyira megtetszett...

tv-re ,hogy tudok rákötni egy macbookot? van rajtuk hdmi vagy valami speciális kábel van?

aki unatkozik válaszolhat:D

Új hozzászólás Aktív témák