- TCL LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Tavaszi szél új iPadeket áraszt?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- HTPC (házimozi PC) topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Quick Look pontosan ugy mozog, ahogy a "fileok" vannak. Tehat ha List view van, akkor le/fel kell a Quick Look-ban mozogni, ha az Icons aktiv, akkor pedig ketto dimenzioban (le/fel/jobbra/balra). Columsnal pedig le/fel alapvetoen, szintet valtani a directory treeben meg a jobbra/balraval. Mivel ez igy "egyseges", ezert szerintem ezzel semmi baj nincs.
Egyebkent, a QL automatan valaszt egy popup ablakmeretet. Ha ez eppen akkor nem tetszik, akkor atmeretezhetem az ablakot. Ha atmereteztem, akkor abban a sessionben, mindent az atmeretezett ablakban fog mutatni, tehat fix meretben. Az automata ablakmeretezes azert van, mert a QL Plugin fejlesztok szamara ad lehetoseget a rendszer, alapertelmezett ablakmeret beallitasra (ezt ki rosszul, pl.: "800x600"; ki jol, pl.: "kepernyo szelessegenek a fele, magassaganak a 3/4 resze" oldja meg). A default kepnezo pluginban siman nagyithatoak a kepek, ha bele akarsz nagyitani valamibe, csak pinchelni kell egyet. Regen ez jobb volt, mert kb 3-4 eve elveszett a cmd+0 (zoom to 100%) es a alt+mouseclick, amivel trackpad nelkul is mukodott ez.
En a nyilakat nyomkodom, nem azokat nevezzuk kurzorgomboknak es a hasznalatukat kurzorral valo blablablanak?
Az App Storeban szerintem nem fogsz talalni olyan kepnezot, ami megfelel neked, mert ott kotelezo az "App Sandbox" es eppen az az egyik featureje az App Sandbox-nak, hogy korlatozza a fileok hozzafereset. Ha aktiv a Sandbox, akkor csak azokat a fileokat eri el a szoftver, amiket explicite megfdtal neki. Tehat ha 1 kepet nyitsz meg vele (siman Open ugye), akkor nem fog tudni lapozgatni, mert fejlesztokent ahhoz sem ferek hozza, hogy mi van meg abban a konyvtarban, amibol a cuccot megnyitottad. Fejlesztokent ilyenkor meg tudom nyitni ugyonabban a folderben az ugyonolyan nevu, de mas kiterjesztesu fileokat (pl, megnyitott almafa.mkv -hoz meg tudom nyitni az almafa.srt-t). Ezert mukodik a Preview-ban a lapozgatas csak ugy, ha tobb kepet kijelolve nyomod meg az Opent.
Új hozzászólás Aktív témák
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3050/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 70 féle ház!
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Garanciális páros : GIGABYTE B550M AORUS ELITE Alaplap + AMD Ryzen 7 5700X3D
- ÚJ Gamer Ryzen 5 5600 / 16GB DDR4 / RTX 3060 12GB / 512GB SSD
- ÚJ Zalman PC / Ryzen5-5600 / 32gb ddr4 ram / 512gb NvMe ssd + 1TB hdd / windows11
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
TigerCat